Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Stue med mye naturlig lys inn

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 3D Kjeller

Plantegning 2D Kjeller

Plantegning 2D 1. etasje

Eikelisvingen 5

Eikelisvingen 5

Nye garasjer i 2017/2018

Stue

Stue med åpen løsning inn til kjøkken

Stor stue

Spisestue

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Eikelisvingen 5!

Deilig vedovn i stue

Spisestue/kjøkken

Stue

Kjøkken fra HTH

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bod i kjeller benyttes som vaskerom

Bad

Soverom 3

Soverom 4

Soverom 2

Soverom 1

Entré/hall

Terrasse

Terrasse med trapp opp til hage

Spiseplass på terrasse

Terrasse

Treningsrom i kjeller

Hage med morgensol

Spisestue

Sentralt i Ski

Eikelisvingen 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Sentralt i Ski: Lys og tiltalende 5-roms på ett plan med god standard - Vestvendt terrasse - Ny garasje - Barnevennlig!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 743,-
Fellesgjeld:
Kr 261 862,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Eikelisvingen 5! En andelsleilighet i firemannsbolig med god standard i et veletablert og attraktivt boligområde. Boligen ligger tilbaketrukket og barnevennlig til, men med kort gangavstand til Ski sentrum. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Ski stasjon er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige avganger. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som antakelig vil stå ferdig i 2021. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski er beregnet til å halveres, fra ca. 25 minutter til 12 minutter. Nærhet til både E6 og E18 gjør det enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen. Bussholdeplass ca. 700 meter fra boligen med buss til Ski og Vinterbro med overgang til Oslo, Ås og Drøbak.

Dagligvarebutikken Meny ligger ca. 700 meter fra boligen. Det er flotte turområder i Finstadskogen som passer til sykling, løping og skigåing. Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Ski idrettspark med friidrettsbane, fotballbaner, tennishall, utendørs tennisbaner, klatrevegg, ishockeyhall og to idrettshaller.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten. Nybygget barnehage rett ved; Eikeliveien barnehage som åpner i november 2018. Ellers er det Ski familiebarnehage avd. Eikåsen, Vestveien barnehage og Villenga barnehage som er de nærmeste. Forøvrig er det mange flere barnehager og generelt god barnehagedekning i Ski kommune.

Det er gangavstand til Ski barneskole og Ski ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ski videregående skole og Drømtorp videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski sentrum: Kjør under jernbanebrua og ta første avkjørsel i rundkjøringen. Følg veien ca. 100 meter og ta til venstre inn ved Meny. Følg Eikeliveien innover. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 261 862,-

Totalpris

Kr 4 461 862,-

Felleskostnader

Kr 3 743,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

105m2

Tomt

13718m2

KR-kode

4618112

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikelisvingen 5, 1400 Ski

Gnr. 137, bnr. 146 i Ski kommune.

andelsnr. 48,

Jernbanepersonalets Borettslag, org.nr. 953 775 751

Tomten

Eiet tomt på 13.718 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet felles tomt for borettslaget, men med egne disponible hageområder for beboerne. Borettslagets lekeplass er nyoppusset i 2017. Denne leilighetens uteplass her pent opparbeidet med støttemur og tretrapp opp til hage. Forøvrig pene grøntarealer med gressplen, busker og beplantning. Dette er en solrik tomt!

Parkering

Det er parkering i egne garasjer på borettslagets eiendom eller gateparkering. Denne boligen disponerer én garasjeplass. Borettslaget har erstattet de 62 garasjeplassene med nye i 2017/2018. Garasjeleien inngår i felleskostnadene. Garasjen har støpt dekke og hems for lagring samt automatisk portåpner.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann. Offentlig vei, via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entrè/gang, kjøkken/spisestue/stue, bad, 4 soverom: 105 kvm

Sekundærrom: I tillegg disponerer boligen tre romslige boder på ca. 11 kvm (til sammen drøyt 30 kvm) i kjelleren. Inngang til boder via fellesareal. Det er forøvrig felles vaskerom og sykkelbod for alle beboere.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.09.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpte såler på antatt komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer med isolerglass fra forskjellig tidspunkt. Gulv i kjeller på støpt plate, etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Vinduer og terrassedør er blanding av nyere og eldre årgang. Vindu på ett soverom har en liten defekt i låsemekanismen. Enkelte vinduer har antydning til råteskader nederst i glasslister. Treg terrassedør og skade i karm ved lås på venstre side. Vinduer og veranda/terrassedører anses i de fleste tilfeller å være borettslagets/sameiets ansvar. Borettslaget bør etterhvert påregne utskiftinger enkeltvis eller samlet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og moderne leilighet med god planløsning. Fra stuen er det utgang til vestvendt markterrasse på ca. 28 kvm.

Boligen har en stor, romslig og lys stue med vedovn fra 2016. Det er nye rør i pipeløpet fra 2015. En del av stuen (spisestuen) ligger med åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har takhøy kjøkkeninnredning med profilerte, folierte fronter og vitrinefronter. Innredningen er fra HTH og er skiftet de senere år, men årstall er ukjent. Det er nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, halvøy i innredning, ventilator over kokeplass med avtrekk ut. Det er integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn (ny i 2015), induksjonstopp (også ny i 2015). Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Leiligheten har fire gode soverom med god plass til både seng, skrivepult og garderobeskap. Det er skyvedørskap med glass i ett av soverommene. Hovedsoverommet ligger nærmest badet.

Badet ble under utbygging av leiligheten i 2007 flyttet fra gang til nåværende plassering. Senere ble det pusset opp med fliser og ny innredning i 2011. Badet er flislagt og har varmekabler på gulv. Det er heldekkende servant og folierte fronter på innredning. Nedfelt servant i polert steinplate og innfliset speil i vegg. Det er vegghengt klosett og boblebadekar. Badet er lunt og romslig i behagelige farger.

I gangen er det god plass til å henge fra seg. Det er skyvedørskap med speil (nytt i 2016). Det er også fast skoskap i entré.

I underetasjen er det bruksrett til tre boder. Den ene benyttes i dag som vaskerom/bod, den andre som treningsrom og den tredje som vedbod. Les mer om mulighet for innredning av bodene under opplysninger om borettslaget.

Gulvene i leiligheten har overflater av laminat, ellers fliser på bad. Vegger med malte flater og fliser. Himlinger med malt panel og malte flater. Takhøyden er målt til ca. 2,39 meter i 1. etasje og ca. 2,07 meter i kjeller, (målt i treningsrom). Leiligheten holder normalt god standard med oppgraderinger over tid.

Oppvarming

Det er varmekabler på badegulv. Elektrisk oppvarming via panelovner og vedovn med glassdør fra 2016 i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.01.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Jernbanepersonalets Borettslag.

Borettslaget består av 68 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 002333

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det tillates ikke dyrehold uten spesiell tillatelse fra styret og samtykke fra øvrige andelshavere i samme hus.

Foretatte påkostninger de senere år:

- El-anlegget hadde tilsyn i 2018.

- Andre beboere i borettslaget har bygget ut deler av kjeller og loft fra tilleggsdel til hoveddel. Muligheten for dette er tilstede her også iflg. opplysninger fra eier og styreformann. Spørsmål rundt dette rettes til megler/styret i borettslaget.

- Nyere garasjer er bygget i regi av borettslaget.

- Utvendig kledning på huset byttet i regi av borettslaget i 2013. Huset ble etterisolert med mineralull.

- Yttertaket ble lagt om i 2000.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadveien datert 24.10.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.1989.

Kommunen planlegger en ny barnehage på jordet innerst i Eikeliveien. Det er vedtatt i fylkeskommunen at barnehagen skal bygges.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Dette medfølger ikke boligen: Kjøleskap på kjøkken. Hvitevarer i kjellerbod, (vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap og frysere). To stk. taklamper over spisebord. Taklampe på hovedsoverom. Veggmontert hyllesystem stue/kjøkken. Veggmonterte hyller i alle soverom. Veggmonterte knagger i gang. Alt av treningsutstyr i kjellerbod.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.743,- pr. mnd. og inkluderer: Alt av utvendig vedlikehold, kommunale avgifter (unntatt oppvarming av vannet), kabel-tv, felles bygningsforsikring, forretningsførsel m.m. Trappevask og fyring er ikke inkludert.

Felleskostnadene kommer opp som to beløp. Årsaken til at felleskostnadene er splittet opp skyldes økning av felleskostnadene i 2012 som ikke hadde lik prosentfordeling. Økningen er derfor lagt inn som en egen kategori.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1: 769,-

Garasje: 250,-

Felleskostnader 2: 2.724,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år./12.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har en avgift på kr. 397,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.463.394,- Av dette beløpet utgjør kr 261.862,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Eikeliveien
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 1.5 km
Salmakertunet 1.6 km
Ski Kirke 2.7 km
Ski sykehus 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.2 km
Sentralstasjon Oslo S 26.8 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 1.4 km
Bussholdeplass Eikeliveien 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 2 km
Idrettsanlegg Ski idrettspark 2 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 1 km
Treningssenter Topp Aerobic 1 km

Steder av interesse

Skoler

Finstad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Ski skole (1-7 kl.) 2 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 2.9 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Ski videregående skole 1.9 km
Drømtorp videregående skole 3 km

Barnehager

Ski familiebarnehage avd. Eik?sen (0-3 å?r år) 1.1 km
Vestveien barnehage (0-6 ?år) 1.4 km
Finstadbekken barnehage (0-6 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 1.1 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 6.4 km
Postkontor Ski Postkontor 1.4 km
Postkontor Coop Extra Langhus 6 km
Apotek Apotek 1 Ski Storsenter 1.1 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 1.4 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Meny Ski 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Ski 1 km
Kiosk/video Narvesen Ski Storsenter 1.2 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 1.4 km
Bensin Circle K Ski 1.1 km
Bensin Shell Ski 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,4 år
Gj.snittalder kvinner 41,6 år
Husholdninger med barn 30,8 %
Husholdninger uten barn 69,2 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 981
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Eikeliveien 780 357

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?