Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Eikelisvingen 5

Eikelisvingen 5

Gang med skyvedørsgarderobe

Gang med skyvedørsgarderobe

Gang

Lys og romslig stue

I stua er det utgang til stor terrasse

I stua er det hyggelig vedovn

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Lys og stor loftstue

Loftstue

Loftstue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Stor terrasse

Stor terrasse

Stor terrasse

Plantegning 3D 2. etasje

Plantegning 3D Loftsetasje

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 2D Loftsetasje

Sentralt i Ski

Eikelisvingen 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Sentralt i Ski: Romslig og innbydende 3-roms med loftstue. Kort vei til Ski sentrum. Stor, vestvendt terrasse. Ny garasje.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 743,-
Fellesgjeld:
Kr 261 848,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Eikelisvingen 5! En andelsleilighet over to plan i firemannsbolig, beliggende i et veletablert og attraktivt boligområde. Boligen ligger tilbaketrukket og barnevennlig til, men med kort gangavstand til Ski sentrum. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Ski stasjon er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige avganger. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som antakelig vil stå ferdig i 2021. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski er beregnet til å halveres, fra ca. 25 minutter til 12 minutter. Nærhet til både E6 og E18 gjør det enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen. Bussholdeplass ca. 700 meter fra boligen med buss til Ski og Vinterbro med overgang til Oslo, Ås og Drøbak.

Dagligvarebutikken Meny ligger ca. 700 meter fra boligen. Det er flotte turområder i Finstadskogen som passer til sykling, løping og skigåing. Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Ski idrettspark med friidrettsbane, fotballbaner, tennishall, utendørs tennisbaner, klatrevegg, ishockeyhall og to idrettshaller.

Barnehager og skoler

Gangavstand til Ski skole, barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i Ski. Gangavstand til Ski videreående skole. For nærmere informasjon se vedlagte nabolagsprofil.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski sentrum: Etter Ski Storsenter, kjør gjennom rundkjøring, under jernbanebrua og gjennom ny rundkjøring. Følg veien ca. 100 m og ta til venstre inn ved Meny. Du er nå i Eikeliveien. Følg Eikeliveien rett frem.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 261 848,-

Totalpris

Kr 3 961 848,-

Felleskostnader

Kr 3 743,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1956

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

84m2

Tomt

13718m2

KR-kode

4618120

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikelisvingen 5, 1400 Ski

Gnr. 137, bnr. 146 i Ski kommune.

andelsnr. 64,

Jernbanepersonalets Borettslag, org.nr. 953 775 751

Tomten

Eiet tomt på 13.718 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet felles tomt for borettslaget, men med egne disponible hageområder for beboerne. Pent opparbeidede omgivelser. Tretrapp fra terrasse til hage, ny i 2017. Ca. 39 kvm. terrasse. Forøvrig pene grøntarealer med gressplen, busker og beplantning. Solrik tomt.

Parkering

Det er parkering i egne garasjer på borettslagets eiendom eller gateparkering. Denne boligen disponerer én garasje samt biloppstillingsplass rett utenfor boligen. Borettslaget har erstattet de 62 garasjeplassene med nye i 2017/2018. Garasjeleien inngår i felleskostnadene.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

2. etasje 66 kvm: Entrè/gang, kjøkken, bad, 2 soverom, stue/spisestue.

3. etasje 18 kvm: Innredet loftsrom.

1 bod på ca 5,5 kvm. Hyller og skap. Vindu og lufteventil i yttervegg. Felles vaskerom med plass til vaskemaskin koblet til egen strømmåler. Sykkelparkering for alle beboere. Tilkomst via felles trapperom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpte såler på antatt komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer med isolerglass fra forskjellig tidspunkt. Gulv i kjeller på støpt plate, etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Bad: Manglende avtrekk på bad. Vindu er plassert ugunstig i dusjsone. Opprettholdelse av dusjkabinett er å anbefale videre. Noe misfarging av fuger i gulv + skruehull i fliser på vegger. Eier opplyser om en tidligere liten lekkasje som ble oppdaget og reparert umiddelbart av en

Rørlegger fra Aquaflis.

Noe modernisering av utstyr og overflater bør likevel påregnes på sikt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis

Standard

Pen og lys leilighet med stor vestvendt veranda. Leiligheten holder normal standard med oppgraderinger over tid. Gulv med parkett i stue, laminat på soverom og fliser på bad. Vegger med malte flater, malt mdf-panel, malt strie, malt panel,tapet og fliser. Himlinger med malt panel, folierte himlingsplater og malte flater.

Stue: Stuen er stor og luftig med god plass til flere sittegrupper. Fra stuen er det utgang til stor vestvendt terrasse på ca. 39 m². Her kan du sitte usjenert og nyte solen. Fra terrassen er det bygget trapp ned for enkel adkomst ned til hagen.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med folierte fronter, vitrinefronter, nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, ventilator med avtrekk ut, opplegg for oppvaskmaskin. Innredningen har integrerte hvitevarer; stekeovn, platetopp, kjøl- og fryseskap. Nytt kjøl- og fryseskap med ny front ble skiftet i 2018. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøkkenet er skiftet de senere år men årstall er ukjent.

Bad: Flislagt bad, servant med glassbolle og hylle, toalettskap med folierte fronter og to veggspeil. Klosett, nytt i 2017 samt skiftet vannrør til klosettet. Dusjkabinett med massasjeløsning, nytt i 2017, sluk innenfor kabinett. Avtrekk mangler.

Soverom: Boligen har to gode soverom hvor hovedsoverommet har skyvedørskap med glassfronter og barnerom har vanlig garderobeskap med glassfronter.

Loftstue: Stor og trivelig loftstue på 18 kvm. Denne kan benyttes som lekestue for barna, egen stue for ungdommen, eller man selv bare kan trekke seg tilbake med en god film og popcornbollen. Her er det godt med lagringsplass bak knevegger på begge sider av rommet. Totalt gulvareal bak knevegger er målt til ca. 20 kvm.

Det er stor og praktisk skyvedørskap med speil i entrè. El-anlegget hadde tilsyn i 2018.

Oppvarming

Varmeovn på bad. Elektrisk oppvarming via panelovner og ildsted i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.01.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Jernbanepersonalets Borettslag.

Borettslaget består av 68 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 002333

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det tillates ikke dyrehold uten spesiell tillatelse fra styret og samtykke fra øvrige andelshavere i samme hus.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Vinduer er byttet på forskjellige tidspunkt, (se tilstandsrapport).

- Dreneringen ble tatt i 2011/2012.

- Utvendig kledning på huset ble byttet i regi av borettslaget i 2013.

- Yttertaket ble lagt om i 2000.

- Nyoppført trapp fra terrasse til hage i 2017.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadveien datert 24.10.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.1989.

Kommunen planlegger en ny barnehage på jordet innerst i Eikeliveien. Det er vedtatt i fylkeskommunen at barnehagen skal bygges.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.743,- pr. mnd. og inkluderer: Alt av utvendig vedlikehold, kommunale avgifter (unntatt oppvarming av vannet), kabel-tv, felles bygningsforsikring, forretningsførsel m.m. Trappevask og fyring er ikke inkludert.

Felleskostnadene kommer opp som to beløp. Årsaken til at felleskostnadene er splittet opp skyldes økning av felleskostnadene i 2012 som ikke hadde lik prosentfordeling. Økningen er derfor lagt inn som en egen kategori.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1: 769,-

Garasje: 250,-

Felleskostnader 2: 2.724,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år./11.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har en avgift på kr. 398,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.968.625,- Av dette beløpet utgjør kr 261.848,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 35.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?