Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 250 000,- for kr 4 250 000,-

Lys og usjenert 4-roms eierleil. over to plan "rekkehusfølelsen" - Solrikt m/kveldssol - Peis - Barnevennlige omgivelser.

Lys og usjenert 4-roms eierleil. over to plan "rekkehusfølelsen" - Solrikt m/kveldssol - Peis - Barnevennlige omgivelser.

Lys stue med peisovn og utgang til balkong.

Lys stue med peisovn og utgang til balkong.

Lys stue med peisovn og utgang til balkong.

Lys stue med peisovn og utgang til balkong.

Ny balkong med hyggelig utsyn

Ny balkong med hyggelig utsyn

Spisestue.

Høy kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, lalminat benkeplate, fliser over benken.

Høy kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, lalminat benkeplate, fliser over benken.

Master bedroom

Master bedroom med integrert garderobe.

Master bedroom

Soverom 2

Soverom 3

Wc, servantskap med heldekkende servant og dusjnisje.

Nyoppførte Eiksmarka kjøpesenter ligger kun en kort spasertur fra leiligheten.

Østerås kjøpesenter ligger kun en kort spasertur fra leiligheten.

Østerås / Eiksmarka

Østerås.

Utsitkt vinterstid fra balkongen

Utsikt vinterstid

Eikskollen 11.

Hyggelig lekeplass på fellesarealene.

Utsikt fra balkong på sommersti

Hyggelig fellesarealer

Lekeplass på sameiets fellesarealer

Entrè - 2.etasje

3. etasje

4. etasje

Østerås

Eikskollen 11 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 370 000,-

Østerås: Lys og usjenert 4-roms eierleil. over to plan "rekkehusfølelse" - P-plass - Solrikt - Barnevennlig - Lagring loft

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 370 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 493,-
Fellesgjeld:
Kr 30 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eikskollen 11 C ligger sentralt til på Østerås/Eiksmarka med gangavstand til Østerås- og Eiksmarka kjøpesenter, T-bane på Østerås, turstier og mye mer. Flotte grøntarealer og lekeplasser i umiddelbar nærhet. For de som er glad i naturen er det fine turløyper som fører helt opp til Fossum og videre inn i marka både sommer som vinter. Kort avstand til off. kommunikasjon med T-banestasjon på Østerås og buss fra Eiksveien og Østerås stasjon. Det er også et godt utvalg barnehager og skoler innenfor nær rekkevidde.

Nærområdet byr på flere kjøpesentre, deriblant Østerås og Eiksmarka. Sistnevnte er under utbygging og vil stå ferdigbygd i 2018. Joker, søndagsåpen matbutikk og post i butikk ligger forøvrig i Eiksveien, kun noen få minutters gange fra boligen. For et bredere utvalg har man Meny på Østerås, samt CC-vest og Røa bare en kort kjøretur unna. Grini næringspark, med Møbelringen, Europris, Jysk, Italian House, Kid og Leo's lekeland er alle å finne i gangavstand.

Østerås Senter:

Ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 butikker/virksomheter, deriblant, Meny, Vinmonopol, lege, tannlege, sportsbutikk, cafè, Eiendomsmegler Krogsveen m.m.

Eiksmarka senter:

Senteret er nå ferdig og vil romme en stor og innholdsrik dagligvareforretning (Kiwi), bakeri/kafé, m.m.

For de treningsglade sjeler er nærområdet spekket med et godt utvalg av fritidsaktiviteter som f.eks. tennisbaner, Fresh fitness på Østerås, golfbaner på Haga og Grini, svømmehall på Røa/Elixia, samt volleyballbane utenfor Eikeli vgs. Eiksmarka/Fossum har gode fritidsaktiviteter og byr på bl.a. fotball på gressletta rett ovenfor Eiksmarka bibliotek, skiløyper med egen lysløype går fra Fossummarka og innover med milevis av preparerte løyper. Gode turmuligheter også på sommerstid med Østernvann som en skjult oase i Løvenskiold skogen. Hagabråten er et populært område for barnefamilier og blir mye brukt på vinterstid.

Barnehager og skoler

Nærmeste barneskole er Eiksmarka og Eikeli barneskole som begge er 2 populære barneskoler i Bærum som begge gjør det godt på nasjonale prøver.

Det er flere barnehager i nærområdet, hvor Østerås og Fururabben barnehage er de nærmeste.

Kort gåasvtand til Østerås ungdomsskole og Eikeli videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 370 000,-

Fellesgjeld

Kr 30 000,-

Totalpris

Kr 4 400 000,-

Felleskostnader

Kr 3 493,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1953

Soverom

3

Primærrom

82m2

Bruksareal

82m2

Tomt

3675m2

KR-kode

11.1916

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikskollen 11 C , 1361 Østerås

Gnr. 34, bnr. 26, snr. 9 i Bærum kommune.

Det følger med eiendommen en ideell andel av flere realsameier(fellesområder) i området. Se vedlegg i salgsoppgaven for oversikt, eller spør megler.

Tomten

Eiet tomt på 3.675 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass iht. opplysninger fra styeleder.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 93 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Bruksareal:

Leilighet 82 kvm

Primærrom:

Leilighet :

2. etasje 2 kvm: Vindfang.

3. etasje 40 kvm: Stue m/trapp, kjøkken.

4. etasje 40 kvm: Bad/vaskerom, gang m/trapp, 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder iflg. eier. Opppmålt til ca. 2 m² hver. Seksjonen disponerer også kaldt-loftet over seksjonen. Det er også et areal i grovkjelleren under blokken som selger har benyttet som lagring. Bodene, kaldtloftet og grovkjelleren er ikke skriftlig regulert noe sted, og kjøper overtar ansvaret dette medfører. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.11.2018 utført av Atle Arkøy. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført fundamentert over antatt fjell. Bærekonstruksjoner av antatt betong, utv. pusset og malt.

Malt glattt utgangsdør med glassfelt .Felles utv betongtrapp til 2. etg. Vinduer med tolags glass fra 2012. To-fløyet balkongdør med tolags glass fra 2012. Saltak i treverk, antatt tekket med takstein. Yttertak ikke inspisert. Vekselsvis støpte og gruset kjeller dekker. Murte etasje-skillere og leilighets-skillere. Balkong på ca. 8 m² med tredekke og glasset rekkverk. Adkomst i fra stuen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Eldre bad som med fordel kan oppgraderes, TG 2 pga. alder. TG 2 på baderomsgulvet med ukjent, evt eldre membran. Sluk av støpejern. TG 2 pga. alder på sluket og som ikke har klemring.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Eikskollen 11 C - En pen 4-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet med gangavstand til både Eiksmarka og Østerås. Kort avstand til Østerås T-banestasjon og Østerås kjøpesenter, samt flotte tur og rekrasjonsmuligheter. Leiligheten går over 2 plan med en fornuftig inndeling der soverom er i øverste plan og stue/kjøkken nede. Fra stuen er det utgang til ny vestvendt balkong med ettermiddagssol. Godt med lagring på loft samt 2 boder kjeller.

Sameiet og områdene rundt har fine utearealer med gode oppvekstvilkår for store og små med lekeplasser, skogområder, filuftsaktiviteter og mye mer. Muligheter for å spenne på seg skiene ikke langt fra boligen.

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler/daglig leder Kristoffer Stormfelt på tlf. 976 09 113 eller kristoffer.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Kort om leiligheten:

* Gjennomgående toppleilighet

* Lagringsplass på loft samt 2 boder i kjeller

* Leilighet over 2 plan "rekkehusfølelse"

* 2010: Ny ytterdør (regi sameiet)

* 2012: nye Adax Design Panelovner

* 2012: Nye vinduer og balkongdør

* 2014: Ny varmtvannsbereder

* 2017: Ny peisovn - Nordpeis

* 2018: Ny balkong

* Trygt, rolig, barnevennlig og stille område

* Beliggende usjenert

* Hyggelig utsyn fra leiligheten

* Sameiet ligger skjermet i blindvei

* Gangavstand til tbane, buss, skole, barnehager, butikker, fritidsaktiviteter, marka, med mer

* Ca. 1 km til marka og oppkjørte skiløyper

* Gode skoler og barnehager i nærområdet

Entré/trappeoppgang:

Entreen kan innredes med knagger og kommode for oppbevaring av yttertøy og sko. Her kan man enkelt holde det ryddig! Fra entreen går du opp trappeoppgangen til leilighetens stue/kjøkken i 3. etg. Takluke mot loftet i trappegangen.

Kjøkken:

Klassisk kjøkkeninnredning i delvis åpen løsning. Innredning med malte profilerte fronter, laminat benkeplate, fliser over benken, ventilator med kullfilter, opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Her er det godt med benkeplass, hvilket gjør matlagingen til en lek - organiser, hold det rent og ryddig!

Stue & balkong:

Stuen er leilighetens sentrum, og fremstår meget lys og åpen. Store vindusflater vendt ut mot vest. Det er meget god størrelse på stuen, og er i dag inndelt i ulike soner. Ny peiseovn fra 2017 er plassert i rommets sentrum, som gir mye glede på kalde vinterdager. I stuen er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler. Fra stuen er det utgang til flott vestvendt balkong på ca. 8 kvm. Denne var ny i 2018, i moderne stil med tredekke og glasset rekkverk. Balkongen er en utmerket uteplass som er et yndet ekstra rom på varme sommerdager.

Leilighetens 4. etg:

Soverom:

Det er 3 soverom i leiligheten. Et stort hovedsoverom, med god plass til stor dobbeltseng, samt garderobe. Soverom nr. 2 og 3 benyttes idag som barnerom og lekerom/kontor, men passer utmerket også som gjesterom og kontor - alt etter behov.

Bad:

Baderom er innredet med WC, servantskap med heldekkende servant og dusjnisje. Sameiet har godkjent soilrehabilitering, og det kan i den forbindelse være at badet må pusses opp. Les mer om dette under informasjon om sameiet i salgsoppgaven.

El. Skap med automatsikringer.

Oppvarming

El. Oppvarming. Stråleovn på badet. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse iht. Bærum kommune. Dokumentet som ligger vedlagt fra kommunen er mer eller mindre uleselig og det er derfor vanskelig å si konkret om dette er en midlertidig brukstillatelse. Det er iht. seksjoneringen fra 1976 gjort noen endringer i leiligheten: kjøkkenet er åpnet opp og vegg fra gang til stue er fjernet.

Iht. opplysninger fra kommunen ble det foretatt en fasadeendring på bygget med arkivID 97/3422. Der foreligger det ingen dokumenter fra kommunen.

Det ble gitt ferdigattest for balkonger for Eikskollen 11 den 06.11.2018.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5884, tinglyst 26.03.1976, type heftelse: panterett i hver seksjon på 7.000,- for fellesutgifter. Samt urådighet som sier at overdtragelse skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 7526, tinglyst 17.11.1952, type heftelse: bestemmelse om veg, som er et eldre skjøte med bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets godkjennelse. Styret kan ikke nekte godkjennelse uten saklig grunn. Seksjonseierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon, før leieren skriftlig har forpliktet seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak fattet av seksjonseiermøtet og styret. Videre må leiligheten ha forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eiksbo sameie, med sameiebrøk 1/12 iht matrikkelen og grunnboken. Sameiet består av 72 leiligheter/seksjoner. Boligsameiet Eiksbo er et irregulært sameie. Det følger imidlertid av vedtektene at eierseksjonsloven gjelder med mindre ikke annet følger av vedtektene.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes. De som ikke deltar på dugnad skal betale kr. 300,- i dugnadsstøtte.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017:

* Utført rehab. av pipeløp

* Byttet ut trapp mellom blokk 13 og 15

* Startet prosessen for oppføring av ladepunkter for el-bil

*Avklare eierskap og rettigheter vedrørende garasjeplasser

2014: Alle takene i sameiet ble rehabilitert.

Planlagte påkostninger:

* Rehabilitere soilrør. Dette er ifølge styreleder blitt stemt om og godkjent, og at ca. kostnad for dette vil ligge på 3.600.000,-. Dog har man ikke kommet noe lenger i prosessen enn dette pr. 29.11.2018. Fellesgjelden vil i denne forbindelse øke. Det kan hende at de med eldre bad må oppgradere badet i denne forbidnelse. Kjøper overtar ansvaret/kostanden for dette.

* Innstallere sentralt brannvarslingssystem

* Planlegging for elbilladere. Ifølge styreleder er ikke dette bestemt enda, dog har man beregnet en ca. kostnad på 1.000.000,- dersom dette blir gjennomført.

*Befaring knyttet til mistanke om muggsopp i kjeller(e)

*Avklare eierskap og rettigheter vedrørende garasjeplasser

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av seksjoneringen at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. Styreleder opplyser på mail til megler at han aldri kunne tenke seg at det er noe som praktiseres da det ikke står i vedtektene, men at han skulle undersøke dette med styret. Dersom du er en juridisk person ber jeg deg ta kontakt med megler for å avklare dette.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål (3266 kvm) og kjørevei (410 kvm)i henhold til reguleringsplan EIKSMARKA, område G datert 09.08.1950 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplaner

Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)

Navn KOMMUNEPLAN 2017-2035

Plantype Kommuneplanens arealdel

Status Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse 04.04.2018

Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid

Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)

Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040

Status Planlegging igangsatt

Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner under arbeid

Id 2017018 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=2017018)

Navn NY VANNFORSYNING OSLO - LOMMEDALSVEIEN 297

Status Planlegging igangsatt

Plantype Detaljregulering

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, og panelovner følger med på kjøpet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3 493,- pr. mnd. og inkluderer:

- Kabel-TV

- Internett

- Kommunale avgifter

- For.fører

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

grunnkostnad kr 2 931,-

avdrag fellesgjeld kr 374,-

renter fellesgjeld kr 188,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11,748,- pr. år. / 8977 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og er ink. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.486.075,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.516.075,-.

Av dette beløpet utgjør kr 30.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon/fastpris: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?