Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Stor og luftig stue med mye lys fra vindusflatene og utgang til balkong

Solrik sydvestvendt balkong med fin utsikt

Solrik sydvestvendt balkong med fin utsikt

Flott utsikt fra balkongen

Stor og luftig stue med mye lys fra vindusflatene og utgang til balkong

Stor og luftig stue med mye lys fra vindusflatene og utgang til balkong

Lekker kjøkken fra 2013. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer

Lekkert kjøkken fra 2013. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer

Lekkert kjøkken fra 2013. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer

Stor og luftig stue med mye lys fra vindusflatene og utgang til balkong

Åpen og fin entrè

Stort og flislagt baderom fra 2013 med delikat innredning

Stort og flislagt baderom fra 2013 med delikat innredning

Stort og flislagt baderom fra 2013 med delikat innredning

Stort og flislagt baderom fra 2013 med delikat innredning

Stort hovedsoverom med integrerte garderobeskap

Stort hovedsoverom med integrerte garderobeskap

Åpen og fin entrè

Velkommen til Eiksveien 50

Velkommen til Eiksveien 50

Plantegning Eiksveien 50

Joker Nærbutikk få meter unna

Kort gangvei til T-banestasjon på Østerås

Østerås senter

Haga golfanlegg

ØSTERÅS

Eiksveien 50

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

ØSTERÅS: Lekker og romslig 2-roms toppleilighet m/solrik sydvestvendt balkong-Oppusset i 2013-Sentralt til alt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 608,-
Fellesgjeld:
Kr 112 986,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt og populært område sentralt på Østerås. Området er veletablert med kort vei til de aller fleste fasiliteter inkludert t-bane som tar deg inn til Oslo sentrum på ca. 15 min.

Østerås Senter ligger i kort gangavstand fra boligen, og har et godt utvalg av forretninger som blant annet daglivarebutikken meny, apotek, vinmonopol, blomsterbutikk, frisør, treningssenter, legesenter m.v. I tillegg er det kort vei til øvrige dagligvarebutikker og søndagsåpen Joker med Posten kun noen meter fra inngangsdøren.

Kort gange til det nye senteret på Eiksmarka med åpningsfest i september 2018. Her vil det også være et godt utvalg av butikker, tjenester, kafèer og daglivarebutikk. Blant annet daglivarebutikken Kiwi, Apotek 1, Petite frisørene, Jonathan Sushi, Baker Fardal og m.m.

Rutebuss stopper like utenfor boligen med bla. nattbuss og det er kort gangavstand til T-bane på Østerås og Eiksmarka. I tillegg er det kort gange til T-banestasjon på Eiksmarka og Lijordet. Du kommer deg til Oslo Sentrum på ca. 13 minutter med T-banen som har avgang hver åttende minutt. God bussforbindelse med busser til Bekkestua, Sandvika og Skøyen fra holdeplassene Rideveien eller Eiksveien like rett utenfor. Fra Nadderudveien går også flybussen.

Det er kort gangvei til flere barnehager i området, blant annet Eiksmarka barnehage og Fururabben barnehage. Eiksmarka skole som ligger i ca 9 minutters gangavstand fra boligen. Flere ungdomsskoler og videregående skoler i umiddelbar nærhet.

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner. Her er det kort vei til idylliske Bærumsmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype hvor Brunkollen kan anbefales. På vår- og sommerstid har man fine tur- og sykkelstier. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Om sommeren er både Østernvann og Bogstadvannet populære turmål med idylliske bademuligheter.

Barnehager og skoler

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig område Eiksmarka/Østerås med umiddelbar nærhet til flere gode skole- og barnehagetilbud med trygg og lite trafikkert gangvei.

Barnehager:

Eiksmarka barnehage (1-5 år) 0.4 km

Grini barnehage Briskehaugen (1-5 år) 0.5 km

Eikebo barnehage (1-5 år) 0.5 km

Skoler:

Eiksmarka skole (1-7 kl) 0.6 km

Eikeli skole (1-7 kl) 1.2 km

Hosle skole (1-7 kl) 2.6 km

Østerås skole (8-10 kl) 0.9 km

Eikeli videregående skole 1.4 km

Persbråten videregående skole 3.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet godt med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 112 986,-

Totalpris

Kr 3 412 986,-

Felleskostnader

Kr 2 608,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1954

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

939m2

KR-kode

1018115

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eiksveien 50, 1359 Eiksmarka

Gnr. 34, bnr. 706, snr. 11 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 939 kvm som tilhører sameiet og er fellesareal for beboerne. Tomten er pent opparbeidet og beplantet med fine grøntområder bestående av gressplen, prydbusker og trær. Solrik beliggenhet med nærhet til naturskjønne omgivelser. Asfaltert adkomst med parkeringsplasser både for beboere og gjester.

Parkering

Gode parkerinsmuligheter på oppmerkede plasser på sameiets eiendom. Parkeringsplasser er kun til bruk for sameiets beboere for 1 bil samt kortvarige besøk.

Sameiet eier garasjeplasser som tildeles etter ansiennitet. I tillegg har sameiet garasjeplasser på andre siden av veien for blokken som tildeles etter venteliste. Har man behov for garasjeplass kan man henvende seg til styret.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

4. etg: Entré/gang, baderom, stue/kjøkken, soverom: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen 3 boder: 1 stor loftsbod og 2 kjellerboder av god størrelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Meget lekker og romslig 2-roms leilighet i fjerde etasje med solrik sydvestvendt balkong. Leiligheten ble pusset opp i 2013 med nyere overflater, kjøkken og baderom. Boligen bærer på en god standard og har en fin og arealeffektiv planløsning beståend av åpenhet og mye lys fra vindusflatene.

Bygning generelt (fellesdeler):

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjon i betong. Konstruksjoner i bygget som etasjeskillere og innvendige bærevegger i betong. Fasade på ytterveggene bestående av malt murpuss. Takkonstruksjon i tre med betongstein som taktekking. Nyere felles ytterdør med glass og utstyrt med porttelefon.

Vinduer/dører:

Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 2006. Nyere brann- og lydisolert inngangsdør i tre fra 2013 med sikkerhetslås. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer.

Terrasse/balkong:

Solrik sydvestvendt balkong i betong med malt overflate. Rekkverk i stål/aluminium.

Piper/ildsteder:

Felles pipestokk i bygningen med to synlige piper i seksjonen. Vi gjør oppmerksom på at det tidligere har vært en åpen peis i leiligheten. Med pipeløp i selve seksjonen vil det være enkelt å innstallere en ny peis ved behov.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse før bud inngis.

Standard

Meget lekker og romslig 2-roms leilighet med høy og usjenert beliggenhet i fjerde etasje. Leiligheten ble påkostet i 2013 med nyere overflater, kjøkken, baderom og rikelig med garderobeskap. Boligen har en fin og arealeffektiv planløsning med mye lys fra vindusflatene.

Entrè/hall:

Her kommer man inn i en åpen og flislagt entrè med god plass til henging av yttertøy og diverse samt direkte adkomst til badet.

Stue/kjøkken:

Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning, og sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med gode møbleringsmuligheter. Rommet har en generøs takhøyde med store vindusflater som slipper inn mye lys. Fra stuedelen er det direkte utgang til herlig balkong med gode møbleringsmuligheter. Balkongen ligger sydvestvendt med pent utsyn og meget gode solforhold. Sol fra ca. kl. 13:00 til sent på kvelden om sommeren.

Kjøkkenet har en fin og moderne innredning fra 2013 med glatte og lyse fronter, heltre benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag. Rikelig med over- og underskap med gesimslist på toppen av overskapene, lystlist i underskap og lyse fliser på vegg imellom. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Benkebereder er innkasset i hjørneskap. Over kokeplass er det mekanisk avtrekk.

Allrommet har god plass til både sofagruppe, tv-krok og spisestue.

Baderom:

Stort og flislagt baderom fra 2013 med gulvvarme og downlights. Badet er meget delikat med lyse fliser og pent innredet med romslig dusj på vegg med to glassdører, servant i innredningen og veggfestet wc med sisterne. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og tørk.

Soverom:

Stort og delikat soverom med plass til stor seng. Rikelig med innebygde garderobeskap fra 2013.

Lagring:

Leiligheten har for øvrig god lagringsplass i garderobeskapene. Bl.a. er det plass til garderobeskap i entreèn. I tillegg disponerer leiligheten 3 boder med mye lagringsplass.

Alle overflater ble renovert i 2013.

Overflater gulv:

Alle rom er pent innredet med mørk laminatgulv. Grå fliser på baderom og i entrè.

Overflater vegger:

Alle rom er pent innredet med lysmalte veggflater. Lyse flislagte vegger på baderom.

Overflater tak:

Alle rom er pent innredet med lysmalte flater.

Leiligheten er godt utstyrt med:

*Sikringsskap med automatsikringer

*Fordelerskap med lekkasjevarsel

*Rør-i-rør

*Elektrisk vifte på bad

*Rikelig med garderobeskap

*Porttelefon

*Markise på balkong

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Varmekabler på baderom. Generell oppvarming via panelovner i boligen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse. Dato påført på dokumentet er delvis uleselig og gjør det vanske for megler å tyde. Tillatelsen følger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 12023, tinglyst 25.04.1984, Pantsettelseserklæring pålydende kr 10.000,- til sameiet.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Ingen servitutter er registrert på eiendommen.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Eiksveien 50-52-54-56, med sameiebrøk 103/6160.

Sameiet består av 49 boligseksjoner.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter forhåndsgodkjennelse av styret.

Forsikret i Tryg Forsikring med felles polisenummer 3186099

Foretatt påkostninger de senere år:

- Rehabilitering av tak i 2015.

- Utvendig rehabilitering av fellesarealer, nyere inngangsdører og branndører til bod i 2016.

- Rensing av avløpsrørene i 2018.

Det foreligger ingen store planer fremover. Sameiet har ganske nylig gjennomført rehabiliteringsarbeider. Veldrevet sameiet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er underlagt kommuneplan 201601, kp 2017-2035

avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Det arbeides med kommuneplan 201702, kp 2017-2030.

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 1949119 datert 09.08.1950 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er underlagt reguleringsplan under arbeid med ID 2017018 som innebærer at det skal bygges ny vannforsyning til Oslo.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten ble pusset opp i 2013 og er innflytningsklar.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.608,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, Kabel-tv, internett, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask etc.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd, og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.505.172,6,-.

Av dette beløpet utgjør kr 112.986,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Østerås
Kirkesogn Grinilund

Steder i nærheten

Øvrevoll Galoppbane 1 km
Grini Næringspark 1.8 km
Haga golfpark 3.5 km
Grinimuseet 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.6 km
Sentralstasjon Oslo S 13 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 5.5 km
T-bane stasjon Lijordet T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Jar 3.4 km
Bussholdeplass Niels Leuchs vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eiksmarka Tennisanlegg 0.2 km
Idrettsanlegg Eiksmarka gressbane 0.6 km
Treningssenter Østerås Treningssenter 0.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Østerås 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Eiksmarka skole (1-7 kl.) 0.6 km
Eikeli skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hosle skole (1-7 kl.) 2.6 km
Østerås skole (8-10 kl.) 0.9 km
Eikeli videregående skole 1.4 km
Persbråten videregående skole 3.4 km

Barnehager

Eiksmarka barnehage (1-5 år) 0.4 km
Grini barnehage Briskehaugen (1-5 år) 0.5 km
Eikebo barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 0.8 km
Kjøpesenter Røa Senter 2.4 km
Postkontor Joker Eiksmarka 0.2 km
Postkontor Coop Prix Eiksmarka 1 km
Apotek Vitusapotek Østerås 0.8 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Joker Eiksmarka 0.2 km
Dagligvare Meny Østerås 0.8 km
Kiosk/video Eiksmarka Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Mix Østerås Kiosken 0.8 km
Bensin Uno-X Eiksmarka 0.9 km
Bensin Best Eikeli 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 46,6 år
Husholdninger med barn 32,1 %
Husholdninger uten barn 67,9 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 127
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Østerås 153 81

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Wee Ahlstrand
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?