Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Velkommen til Einars Vei 9 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lekker stue med utgang til balkong og flott utsikt

Stuen er lys og romslig med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord.

Stuen har også plass til en hyggelig lesekrok som evt. kan brukes som kontorhjørne eller til vitrineskap e.l. Flott original vedovn

God plass til spisebord

Stuen er malt i en lekker farge og gulvet har en lys, fin tone. Merk utsikten i bakkant

Balkongen er på ca. 7 kvm. med plass til utemøbler

Den vender mot nordvest og har ettermiddag- og kveldssol sommertid

Fra balkongen er det flott utsikt

Utsikt mot bl.a. Grefsen

Stilrent og moderne kjøkken med hvite fronter

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Induksjon-platetopp.

Kjøkkenet er godt utnyttet

 

Romslig og lekkert soverom med god plass til dobbeltseng

Rommet har en stor skyvedørsgarderobe med en gjennomtenkt innredning, så her er det godt med oppbevaringsplass

 

Soverom 2 er arealeffektivt og lyst

Soverom 2 egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor

Flislagt bad med toalett, servant med underskap og duskabinett med ett greps blandebatteri. Baderomsinnredningen ble byttet i 2016. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Flott entré med plass til klesavheng og skoskap

Fra entré mot kjøkken og stue

Plantegning

Fasade

Flott intern beliggenhet på Keyserløkka

Keyserløkka er et barnevennlig område sentralt i Oslo

Det er flere ladestasjoner for el-bil i Bergljots Vei

 

Keyserløkka er kjent for sine grøntområder og nærhet til sentrum

Kort vei til Hasle Torg med bl.a. Coop Mega og Vinmonopol

Området har et godt kollektivtilbud med T-bane og buss

Det er også gangavstand til tog og togstasjon som f.eks. kan ta deg ut i marka

Teglverket skole og Teglverksdammen

Lille Tøyen Kolonial

Tøyenbadet

Kart

Keyserløkka - Lekker 3-R toppleilighet m/stor balkong, fin utsikt og god standard|Flott intern beliggenhet|Bør sees!

Einars Vei 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Keyserløkka - Lekker 3-R toppleilighet m/stor balkong, fin utsikt og god standard|Flott intern beliggenhet|Bør sees!: Keyserløkka - Lekker 3-R toppleilighet m/stor balkong, fin utsikt og god standard|Flott intern beliggenhet|Bør sees!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 671,-
Fellesgjeld:
Kr 262 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Keyserløkka i Oslo. Keyserløkka er en av de få sentrumsnære områdene i Oslo som fortsatt har god plass mellom bygningene og store grønt- og parkområder tilknyttet borettslagene. Her finnes epletrær, flere lekeplasser, isbane om vinteren og parsellhager det er mulig å søke om.

Boligen har gangavstand til god offentlig kommunikasjon og et bredt servicetilbud. Det ligger flere parker og grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, som bl.a. Kampen park, Tøyenparken med populære Tøyenbadet, Botanisk hage og Valle Hovin m.m. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr til Kampen park og skaper flott utsikt mot sentrum og fjorden.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i marka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget. I tillegg er det gangavstand til sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Einars vei og Hasle kirke som ligger ca. 350 meter fra boligen. Nærmeste jernbanestasjon er på Tøyen, ca. 350 meter unna og det er ca. 500 meter til T-banen.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Adkomst

Ta inn Einars Vei fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 262 000,-

Totalpris

Kr 4 062 000,-

Felleskostnader

Kr 3 671,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1951

Soverom

2

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

40077m2

KR-kode

3718151

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Einars Vei 9, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 42 i Oslo kommune.

Leil.nr. 3061, andelsnr. 204,

Keyserløkka Øst Borettslag, org.nr. 950 158 506

Tomten

Eiet tomt på 44.389 kvm som tilhører borettslaget. Meget pent opparbeidet.

Parkering

Keyserløkka Øst har i alt 107 utleieplasser fordelt rundt om i borettslaget. Plassene har følgende beliggenhet: Finns vei, Økernveien, Einars vei 2-4, Einars vei 17-19, Einars vei 21, Bergljots vei 2, Finns vei 7 og Einars vei v/lekeplassen (Butikken). Disse plassene leies ut etter ventelister. Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden.

Det er kommunale ladeplasser i Bergljots Vei for EL-bil/hybrid. Styret har begynt å utrede hvordan de kan få mulighet for ladepunkter for el-bil ved deres parkeringsplasser. Økende salg av elbiler og ladbare hybrider den siste tiden gjør at behovet for lading i borettslaget etter alt å dømme vil øke fremover.

Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, gang, bad og to soverom: 58 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på hhv. 4 kvm. og 2,5 kvm. samt en bod på loft på ca. 8 kvm. gulvareal (skråhimling).

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten er av nåværende vesentlig oppgradert de senere år og holder god standard. Den kan flyttes rett inn i og det er mulighet for rask overtagelse.

Nærmere innhold:

Stue: Stor og lys stue med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord. Stuen har gjennomgående belysning, så det er godt med naturlig lysinnslipp samt flott utsikt. Den er malt i en tidsriktig farge og gulv ble slipt og hvitpigmentert i 2014. Flott original vedovn. I stuen er det også en hyggelig lesekrok evt. kontorhjørne. Utgang til balkong.

Balkong: Fra stuen er det utgang til en flott balkong med nydelig utsikt og ettermiddag-/kveldssol sommertid. Balkongen er romslig (ca. 7 kvm.) med god plass til utemøbler og evt. grill.

Kjøkken: Stilrent og topp moderne kjøkken fra desember 2014 med hvite fronter og integrerte hvitevarer som stekovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Induksjon-platetopp. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Det er montert komfyrvakt. Magnetventil er montert i benkeskap. (Lekkasjesikring). Varmtvannsbereder innebygget i benkeskap på kjøkkenet. Bereder på ca. 116 liter fra Oso. Det ble også lagt nytt gulv i 2014.

Når du kommer inn på kjøkken vil du også merke den flotte utsikten herfra!

Bad: Flislagt bad med toalett, servant med underskap og duskabinett med ett greps blandebatteri. Baderomsinnredningen ble byttet i 2016. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Alle badene ble oppusset i regi av borettslaget i ca. 1998. Fliser på gulv og vegger, malt himling samt elektrisk gulvvarme.

Soverom 1: Romslig og lekkert soverom med god plass til dobbeltseng. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe med en gjennomtenkt innredning, så her er det godt med oppbevaringsplass. Lekker og moderne farge på vegg.

Soverom 2: Dette rommet egner seg utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Rommet var originalt litt større og ift. TEK 10 er rommet litt for lite opp mot hva som er anbefalt i forskriften. Det er selvsagt mulig å flytte veggen mellom stuen og dette rommet, om man ønsker et større soverom, slik det originalt var.

Entré: Flott entré med plass til klesavheng og sko.

Pga. leilighetens gode interne beliggenhet er det ikke noe innsyn.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabel i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 7.1.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Vegg mellom soverom 2 og stue har blitt flyttet noe i etterkant av dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn (tinglyst i 1953). Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Keyserløkka Øst Borettslag.

- Borettslaget består av 267 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.keyserlokkaost.no

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. Innekatt er tillatt uten søknad, men det er ikke tillatt å lage arrangementer slik at katten kan gå fritt ut og inn for eksempel via veranda. Da er det ikke lenger innekatt. Dyrehold kan imidlertid tillates på visse vilkår. Eget skjema må fylles ut av søker. Se årsberetning og husordensreglene.

- Fellesvaskeriene er i Finns vei 5, Økernveien 80 og Einars vei 4,5 og 17, og skal brukes i henhold til gjeldende regler.

- Borettslagets disponible midler utgjorde pr. 31.12.2016 kr. 11.100.820,-.

- Borettslaget har egen parsell- og frukthage der beboerne kan dyrke egne grønnsaker.

- Fasade ble rehabilitert og alle vinduene i gården skiftet i 2010.

- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no.

- Vaktmestertjenester og trappevask utføres av Gamle Oslo Servicesentral (GOS).

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 11 143 567 og viser borettslagets likviditet.

I Grenseveien har borettslaget et velferdsrom med kjøkken. Velferdsrommet kan benyttes til barnedåp, konfirmasjon, møter, barneselskap og andre sosiale sammenkomster. Kjøkkenet er utstyrt til 30 personer og inneholder stort kjøleskap, lite kjøleskap med fryser, komfyr og industrioppvaskmaskin. Det er ca. 50 stoler av typen klappstoler tilgjengelig. Velferdsrommet disponeres i tiden klokken 1000 - 2130. Beboere i Keyserløkka Øst borettslag skal betale kr. 500,- for reservasjon mandag til søndag. Dersom du reserverer tre dager i helg (fredag, lørdag og søndag) blir prisen kr 1 000,-..

Planlagte oppgaver fremover:

- Utredning av nye ladepunkter for El-bil ved parkeringsplassene.

- Rehabilitering av toalettrom i velferdslokalene samt innsetting av dusjkabinett

- Vask av balkongfasadene

- Inntaksrommene består av både gammel og ny teknologi. Utskifting er gjort ved behov, men en oppgradering vurderes gjennomført for alle rommene.

- Lyspunkter i fellesarealer begynner også å få et behov for utskifting og det vil da gi mulighet til å legge om til energisparende løsninger. Det vurderes å prioritere kjeller og loft.

- Gjennomgang av pussen og fornying av malingen i oppgangene.

- Taket på Einars vei 17-19 ble ikke tatt sammen med de andre takene i 2000 fordi det var tatt noen år tidligere. Undersøkelse har vist at det er behov for å i hvert fall sjekke taket for å avdekke tilstanden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Boligen er parallellutlyst for raskere avklaring av forkjøpsretten.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.5.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.671,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV(Get), trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forretningsførsel, felles forsikring, renter og avdrag andel fellesgjeld m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.241,-

Trappevask 125,-

Kabel-tv 305,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6200 kWh. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.069.588,-. Av dette beløpet utgjør kr 262.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.3 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.8 km
Tøyenbadet 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.5 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.1 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.2 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.5 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.1 km
Valle Hovin videregående skole 1.7 km

Barnehager

Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.2 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.4 km
Ola Narr barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.5 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1 km
Postkontor Meny Løren 1.2 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.5 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.2 km
Dagligvare Coop Mega Hasle Torg 0.5 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?