Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 225 000,- for kr 3 225 000,-

Velkommen til Einars vei 40 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Svært lys og romslig stue som er nymalt i 2018

Stuen har blendet pipeløp med mulighet for å etablere ildsted om ønskelig

Den åpne stue-/kjøkkenløsningen skaper en meget god kommunikasjon mellom stue og kjøkken

Moderne og pent kjøkken fra 2009

Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk koketopp og frittstående kjøleskap

Naturlig plass for spisebord

Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en god romfølelse

Idyllisk markterrasse med tilhørende hagedel som har god plass til alt av balkongmøbler og grill

Hellelagt terrasse på ca. 13,5 kvm. som er vestvendt med flotte solforhold fra ca. kl. 12-21 på sommerstid

Her sitter man skjermet fra omgivelsene for øvrig med flotte tujahekker rundt hagedelen

Solkart - kun til illustrasjon

Lysmalt og godt soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord

Monterte garderobeskap gir fine oppbevaringsmuligheter

Soverommet vender ut mot stille og rolig gate uten gjennomfartstrafikk, slik at man fint kan sove med soveromsvinduet åpent

Flislagt baderom med varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin

Baderommet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2006. Servant med underskap og dusjdører er nye i år.

Praktisk og god entré som har fine oppbevaringsmuligheter i plassbygde garderobeskap, samt plass for klesavheng og skotøy for øvrig

Lagringsplass er ofte et problem i leiligheter på denne størrelse - denne leiligheten har derimot flere muligheter for oppbevaring i både garderobeskap og tilhørende boder

Denne boligen bør oppleves!

Flotte, grønne fellesområder rett utenfor døren

Keyserløkka

Parsellhagene på Keyserløkka

Villa Solhaug

Keyserkiosken i Einars vei med mulighet for å låne bøker

Keyserløkka sett ovenfra

Tøyen togstasjon

Lille Tøyen kolonial

Umiddelbar nærhet til Tøyenparken

Tøyenbadet

Botanisk hage

T-banestasjon på Hasle

Hasle Torg

Teglverksparken

Kart

Plantegning

Keyserløkka - Hyggelig og pen 2-roms med stor og frodig hagedel. Vestvendt beliggenhet med flotte sol- og lysforhold.

Einars vei 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Keyserløkka - Hyggelig og pen 2-roms med stor og frodig hagedel. Vestvendt beliggenhet med flotte sol- og lysforhold.: Keyserløkka - Hyggelig og pen 2-roms med stor og frodig hagedel. Vestvendt beliggenhet med flotte sol- og lysforhold.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 867,-
Fellesgjeld:
Kr 285 469,-
AREAL (P-ROM / BRA)
39 / 39 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Keyserløkka i Oslo. Keyserløkka er en av de få sentrumsnære områdene i Oslo som fortsatt har god plass mellom bygningene og store grønt- og parkområder tilknyttet borettslagene. Her finnes epletrær, flere lekeplasser, isbane om vinteren og parsellhager det er mulig å søke om.

Boligen har gangavstand til god offentlig kommunikasjon og et bredt servicetilbud. Det ligger flere parker og grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, som bl.a. Kampen park, Tøyenparken med populære Tøyenbadet, Botanisk hage og Valle Hovin m.m. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr til Kampen park og skaper flott utsikt mot sentrum og fjorden.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i Nordmarka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget. I tillegg er det gangavstand til sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Einars Vei. Ta inn fra Grenseveien eller Økernveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 285 469,-

Totalpris

Kr 3 185 469,-

Felleskostnader

Kr 2 867,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1952

Soverom

1

Primærrom

39m2

Bruksareal

39m2

Tomt

32057m2

KR-kode

3718119

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Einars vei 40, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 41 i Oslo kommune.

Leil.nr. 144, andelsnr. 11,

Keyserløkka Sør Borettslag, org.nr. 950 158 328

Tomten

Eiet tomt på 32.057,1 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plener, beplantning, hager og asfalterte stikkveier.

Parkering

Borettslaget har egne parkeringsplasser til leie for beboere. Leie av parkeringsplass koster kr 150,-/mnd, samt et administrasjonsgebyr som betales til OBOS betales ved overtagelse av plassen. Det er satt opp parkeringsbestemmelser på alle p-plassene i borettslaget. Dersom du ønsker plass, ta kontakt med styret på epost: solvi.paulsen@aller.com (Sølvi Paulsen).

I tillegg er det også mulig å leie garasjeplass via Keyserløkka Sør Garasjelag.

Det er offentlige ladestasjoner til el-bil/hybrid i Bergljots Vei.

Videre gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 43 kvm

Totalt bruksareal: 39 kvm

Totalt primærrom: 39 kvm

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder og en loftsbod. Kjellerbodene er på ca 1,5 og 4 kvm. Loftsboden har et gulvareal på ca 6,5 kvm og er med skråtak.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.06.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Vi har gleden av å presentere en meget hyggelig og pen 2-roms med flott beliggenhet på populære Keyserløkka. Leiligheten har direkte utgang fra stuen til en stor, hellelagt markterrasse på ca. 13,5 kvm. med en egen liten hage. Hagen vender ut mot rolig gate i enden av blindvei og har flotte solforhold. Boligen for øvrig er holdt i lyse, tidsriktige farger med en arealeffektiv og fin planløsning - en plass hvor det er lett å trives. Denne boligen bør oppleves!

- Store og veldimensjonerte rom

- Flott markterrasse på ca. 13,5 kvm. med hagedel

- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

- Moderne og åpen stue-/kjøkkenløsning

- Rikelig med bod- og lagringsplass

- Veldrevet borettslag

- Pipeløp med mulighet for peisovn

Leiligheten inneholder: entré/gang, bad/wc, soverom og stue/kjøkken.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Praktisk og god entré som har fine oppbevaringsmuligheter i plassbygde garderobeskap, samt plass for klesavheng og skotøy for øvrig. Lagringsplass er ofte et problem i leiligheter på denne størrelse - denne leiligheten har derimot flere muligheter for oppbevaring i både garderobeskap og tilhørende boder. Laminatgulv og lyse malte veggflater.

Bad/wc:

Flislagt baderom med varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin (smal type) som ble rehabilitert i borettslagets regi ca. 2006. Videre har baderommet dusjhjørne med innsvingbare dusjdører i glass, gulvstående toalett, servant med underskap og speilskap med lys over. Dusjdører og servantskap var nytt i 2018.

Stue/kjøkken:

Svært lys og romslig stue som er nymalt i 2018 i åpen løsning mot kjøkken med naturlig plass for sofagruppe med tilhørende stuebord, tv-seksjon og spisebord. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen skaper en meget god kommunikasjon mellom stue og kjøkken. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en god romfølelse. Stuen har blendet pipeløp med mulighet for å etablere ildsted om ønskelig. Direkte utgang fra stuen til den solrike og frodige hagedelen.

Moderne og pent kjøkken fra 2009 med glatte fronter og rustfrie håndtak. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk koketopp og frittstående kjøleskap. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Mosaikkfliser og lys mellom overskap og benkeskap. Ventilator med kullfilter. Varmtvannsbereder fra Høiax på ca. 120 liter innebygget i benkeskap på kjøkkenet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Markterrasse/hagedel:

Idyllisk markterrasse med tilhørende hagedel som har god plass til alt av balkongmøbler og grill. Hellelagt terrasse på ca. 13,5 kvm. som er vestvendt med flotte solforhold fra ca. kl. 12-21 på sommerstid. Her sitter man skjermet fra omgivelsene for øvrig med flotte tujahekker rundt hagedelen. Her kan definitivt mange fine opplevelser og minner skapes. Hvis du har en firebent venn vil utearealet være helt ypperlig.

Soverom:

Lysmalt og godt soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Soverommets veggflater ble nymalt i år. Monterte garderobeskap gir fine oppbevaringsmuligheter. Soverommet vender ut mot stille og rolig gate uten gjennomfartstrafikk, slik at man fint kan sove med soveromsvinduet åpent.

Diverse:

- Sikringsskap i gangen med automatsikringer og jordfeilbryter.

- Porttelefon.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp ved elektriske panelovner. Det er varmekabler i baderomsgulvet. Pipeløp i stuen med mulighet for påkobling av peisovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.04.1955. Det foreligger også ferdigattest på rehabilitering av våtrom fra 2005, utskiftning av balkonger fra 2013 og for bruksendring av loft fra 2017. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler bestemmelser om veg og garasje/parkering, og en erklæring/avtale om rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Videre foreligger en bestemmelse om vann- og kloakkledning, og skjønn.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Keyserløkka Sør Borettslag, som består av 191 andelsleiligheter.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NUF med polisenummer 103430.1.

- Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold tillates i henhold til lover og forskrifter for dyrehold.

- Borettslaget har egne hjemmesider på keyserlokka-sor.no

- Keyserløkka Sør Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste og renhold av fellesarealene med Øvre Romerike Drift.

- Fellesvaskeriene er i Einars vei 8, 23, 30 og skal brukes i henhold til gjeldende regler. Prisen er for tiden kr 40,- for 3- 4 timer, som betales på automat.

- Borettslagets eiendommer er forsikret hos W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU - polisenummer 103430.1.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 9.660.500,- og viser borettslagets likviditet.

Borettslaget har et eget selskapslokale som heter "Villa Solhaug". Dette er en vakker, gammel villa beliggende midt i borettslaget vårt og rett ved Hasle kirke. Adressen er Einarsvei 14 B. Villaen har vært i Keyserløkka Sør Borettslags eie flere år, og borettslaget har også rehabilitert huset i 2005/2006. Under restaureringen ble det lagt vekt på å bevare villaens uttrykk og egenart. Resultatet har blitt et intimt og koselig selskapslokale til utleie for borettslagets beboere og andre.

Eurofins Radonlab AS har utført målinger av radon i Keyserløkka Sør Borettslag i 2015 og 2017. Radonnivåene i en del leiligheter er høyere en grenseverdiene satt av Statens strålevern. Radonnivået skyldes både bidrag fra grunnen bygningene står på, og fra byggematerialet i yttervegger som inneholder den radonholdige bergarten blåskifer.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Styrets arbeid:

- Borettslaget har tatt tak i vedtaket fra generalforsamling 2016, om bygging av leilighet i det gamle vaskeriet i Einars vei 31. De er i gang med skissering av prosjektet.

- Flere loftutbygginger er blitt gjennomført og flere blir det i løpet av neste år. I den forbindelse har det blitt installert tørkeskap for tap av tørkeloft flere steder.

- Det er utført radonmålinger i de fleste leilighetene i borettslaget. Pilot-tester er gjennomført for å kunne velge tiltak som vil fungere best, til lavest mulig kostnader. Det vil gjennomføres tiltak for leiligheter som har

målinger over anbefalt grenseverdi. På denne leiligheten er det målt verdi under grenseverdi.

- Borettslaget har etablert dekkhotell i det gamle tilfluktsrommet i Einars vei 16/18. I tillegg er nye bodplasser til leie laget i Einars vei 14+30 og Eindrides vei 4. Alt tyder på at dette er ett populært tiltak, for de fleste plassene er allerede tatt.

Foretatte oppgraderinger:

2017: Nytt kjøkken, bad og drenering Villa Solhaug.

2016: Radonanalyse.

2015: Rens ventilasjonsanlegg. Pusset opp Villa Solhaug innvendig og grunnmur.

2013: Rehabilitering av piper.

2012 Rehabilitering i borettslaget, alle leiligheter har nå uteplass.

2010: Montert brannvarslingsanlegg

2009: Etablering av elbilparkering (støtte fra Oslo Kommune). Pusset opp oppganger skiftet inngangsdører, etablert brannalarmanlegg, skiftet porttelefonanlegg.

2008: Rehabilitering av sikringsskap. Drenering.

2007: Vaskeriene pusset opp og malt. Vifter for røykavsug montert på piper. Tak, balkonger og fasader er overhalt.

2006: Baderomsrehabilitering ferdig.

2004: Kontroll av tak og piper over tak.

2002: Fasaderehabilitering Einars vei 16 til 42.

2001: Oppgradering av avfallsstasjoner.

2000: Nye vinduer i kjellere og oppganger.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med seg veggmontert hylle i stuen.

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.867,- pr. mnd. og inkluderer blant annet: Trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, drift av borettslaget, kommunale avgifter, kabel-TV, vaktmestertjenester, forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnader: kr 1.679,-

Renter og avdrag andel fellesgjeld: kr 1.881,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.325 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.193.557,-. Av dette beløpet utgjør kr 285.469,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.2 km
Dronning Ingrids plass 0.5 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.5 km
Tøyenbadet 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.1 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.1 km
T-bane stasjon Tøyen T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Sofienberg 1 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.3 km
Hersleb videregående skole 1.6 km

Barnehager

Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.4 km
Samisk bhg/Sáme Mánáidgárdi Cizás (0-5 år) 0.7 km
Bellevue gård barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.7 km
Dagligvare Bunnpris Sofienberg 0.8 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Tøyne t-bane st. 0.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.9 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?