Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 775 000,- for kr 4 775 000,-

Velkommen til Eindrides Vei 3 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Den åpne stue-/kjøkkenløsningen gir en god kommunikasjon og ikke minst muligheten for langbord, om man har behov for det

Lys og pen stue med god plass til sofagruppe og spisebord x

Stuen har gode lysforhold

Sofagruppen oppleves som en egen sone

 

Koselig balkong på ca. 6,5 kvm

Leiligheten ligger fint til med et lite tun foran seg

Sommertid er det sol fra ca. kl. 1530 til ca. kl. 2030. Ærverdige Villa Solhaug, borettslagets lokale som kan leies, ligger like ved

Barnevennlig beliggenhet

 

Flott kjøkken fra HTH med glatte fronter og rustfrie håndtak. Benkeplate i tre. En vegg uten overskap gjør at kjøkkenet oppleves som luftig

19 Eindrides Vei 3-64

Integrert ovn og platetopp

 

Spiseplass i tilknytning til kjøkkenet

Moderne flislagt bad med nytt gulv fra 2016

Baderomsinnredning med servant med underskap, speil og overskap

Badet har vegghengt toalett og downlights i tak

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Legg merke til horisonten i bakgrunnen

Her er det også god plass til garderobeskap

Soverom 2 holder også god størrelse

Her er det god plass til seng, garderobe og annen innredning

 

Entreèn forbinder leilighetens rom på en god måte

Utsikt fra soverom

God oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe

Plantegning

Fasade

Leiligheten ligger fint til, like ved et lite friområde

Områdebilde - Keyserløkka ansees som et av områdets mest attraktive beliggenheter pga. store grøntområder og nærhet til byen

Områdebilde - Keyserløkka ligger på et høydedrag med fin utsikt

Områdebilde - Keyserløkka - En drøm av et område

Borettslaget har et eget selskapslokale som heter "Villa Solhaug"

Områdebilde - Hasle Torg med et variert servicetilbud

Områdebilde - Hasle T-bane noen minutter unna

Områdebilde - Kort vei til tog som f.eks. kan ta deg til Movatn og Marka

Områdebilde - I Gladengveien har det bl.a. kommet gastrobar og frisør

Områdebilde - Hovinbekken ser igjen dagens lys

Områdebilde - Teglverksdammen

Områdebilde - Teglverket skole

Områdebilde - Hasle skole

Områdebilde - Tøyenparken hvor Øya arrangeres

Områdebilde - Boulangerie M ved Petersborgkvartalet som serverer fransk bakst og pizza

Områdebilde - Lille Tøyen Kolonial

Områdebilde - Tøyenbadet

Områdebilde - Caltexløkka

Kart

Keyserløkka - Gjennomført og meget flott 3-roms med nordvestvendt balkong, moderne kjøkken og god planløsning

Eindrides Vei 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Keyserløkka - Gjennomført og meget flott 3-roms med nordvestvendt balkong, moderne kjøkken og god planløsning: Keyserløkka - Gjennomført og meget flott 3-roms med nordvestvendt balkong, moderne kjøkken og god planløsning

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 485,-
Fellesgjeld:
Kr 449 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Keyserløkka Sør er et veletablert og populært borettslag i Grünerløkka bydel i Oslo. Lavblokkene ble bygget tidlig på 50-tallet og med første innflytting i 1952. Store grøntarealer mellom blokkene samt utsiktspunktet Hasleparken, gjør boligområdet til en grønn oase i byen.

I 2013 ble en omfattende rehabilitering ferdigstilt, og borettslaget fikk nye tak og piper, nyisolerte yttervegger, nye dører, nye vinduer og ikke minst nye og større balkonger.

På Keyserløkka vil du bo i grønne og barnevennlige omgivelser med lekeplasser og butikk i nærmiljøet. Borettslaget består av 193 andelsleiligheter som er på størrelse 40 til 90 kvm. I tillegg har borettslaget et felles forsamlingshus som beboere og andre kan leie til selskaper o.l.

Keyserløkka er kjent som et veletablert og trivelig område mellom Hasle, Carl Berner, Tøyen, Kampen og Sofienberg. Store parklignende grøntarealer rundt og mellom bygningene gjør boligområdet til en grønn oase i byen. Dette er et skjermet og barnevennlig boligstrøk.

Keyserløkka ligger sentralt med et rikholdig servicetilbud og det meste av fasiliteter. Området har egen nærbutikk, og det er kort avstand til Carl Berners plass og Hasle Torg med det meste av forretningstilbud, flere treningsentre og t-bane. Veien er også kort til Tøyen med flere nye utesteder, kaffeer og restauranter, Tøyenbadet og Tøyenparken, Ola Narr, Botanisk Hage, Munch museet og Sofienbergparken.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i Nordmarka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Bunnpris i Grenseveien (også søndagsåpent), Coop Mega på Hasle Torg, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget. I tillegg er det gangavstand til alle Oslos handlegater med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss (21 og 28), trikk (Carl Berner), T-bane (Hasle T-bane/Carl Berner T-bane, tog (Tøyen) og flybuss (Grenseveien). Bilkollektivet er også etablert på Keyserløkka.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Adkomst

Ta inn Eindrides Vei fra Einars Vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 449 000,-

Totalpris

Kr 4 749 000,-

Felleskostnader

Kr 4 485,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1952

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

32057m2

KR-kode

371870

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eindrides Vei 3, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 41 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1108, andelsnr. 22,

Keyserløkka Sør Borettslag, org.nr. 950 158 328

Tomten

Eiet tomt på 35.957 kvm som tilhører borettslaget. Tomten til borettslaget er pent opparbeidet med plen og diverse beplantninger og prydbusker. Det er store grøntarealer mellom blokkene. Flere lekeplasser i området.

Parkering

Borettslaget har egne parkeringsplasser til leie. Dersom du ønsker plass, ta kontakt med styret på epost: solvi.paulsen@aller.com (Sølvi Paulsen) Det er satt opp parkeringsbestemmelser på alle p-plassene i borettslaget. Det er inngått avtale med P-drift om kontroll av parkering på Keyserløkka. Leie av p.plass koster kr 150,-/mnd. Ved overtagelse/endring leietager av P-Plass betales et administrasjonsgebyr til OBOS av den som tar over plass.

I tillegg er det også mulig å leie garasjeplass via Keyserløkka Sør Garasjelag (kr. 300,- i mnd).

Det er offentlige ladestasjoner til el-bil/hybrid i Bergljots Vei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, gang, bad, 2 soverom.: 65 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på ca. 1,5 kvm. og 5,5 kvm samt en bod på loft med 9 kvm. gulvareal. Det er mulighet for fryser i den ene kjellerboden.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.04.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten holder god standard med bl.a. kjøkken fra HTH, tidsmessige overflater og god planløsning. Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen gir en god kommunikasjon og ikke minst muligheten for langbord, om man har behov for det. Fint og usjenert utsyn mot bl.a. et lite grøntområde og Villa Solhaug. Peisovn gir god varme i kaldere årstider. Moderne farger på vegg med en kontrastvegg i "Minty Breeze" fra i år. Stuen for øvrig ble malt i 2017. Utgang til balkong.

Balkong: Romslig balkong på 6,5 kvm. med god plass til utemøbler og ettermiddags- og kveldssol sommertid. Fint utsyn mot mot hyggelige Villa Solhaug og et koselig grønt tun.

Kjøkken: Flott kjøkken fra HTH med glatte fronter og rustfrie håndtak. Benkeplate i tre. Benkeplaten er pusset og oljet i 2018. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri (blandebatteriet er byttet i 2018 av rørlegger). Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Nisje til kjøleskap. Integrert oppvaskmaskin.

Bad: Moderne flislagt bad som ble pusset opp i regi av borettslaget rundt 2005. Nytt gulv på bad i 2016 som følge av feil på varmekabel. Dusjhjørne med ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Downlights i tak. Plastsluk med klemring i dusjen og synlig banemembran.Punktsjekk med vater viser fall mot sluk i dusjen. Varmtvannsbereder er plassert i boden i kjelleren og ble byttet i 2018. Berederen er på 190 liter fra Høiax. Lekkasjestopper montert under berederen.

Soverom: Leiligheten har to gode soverom av god størrelse, begge med flott utsikt mot bl.a. Ekeberg. Hovedsoverommet er spesielt romslig med god plass til garderobeskap og dobbeltseng. Soverom 2 holder også god størrelse og egner seg perfekt som barnerom eller gjesterom. Veggene på soverommene ble malt i 2017.

Fra begge soverommene har du flott utsikt mot bl.a. Lille Tøyen Hageby, Ekeberg m.m.

Entré: Praktisk entré med romslig skyvedørsgarderobe. Gangen ble malt i 2017.

Velkommen til Keyserløkka!

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.4.1955. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Borettslaget består av 191 andelsleiligheter.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2016 kr 6 937 496,- og viser borettslagets likviditet.

Se også borettslagets hjemmesider på keyserlokka-sor.no

Borettslagets eiendommer er forsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NUF med polisenummer 103430.1.

Dyrehold tillates i henhold til lover og forskrifter for dyrehold.

Borettslaget har et eget selskapslokale som heter "Villa Solhaug". Dette er en vakker, gammel villa beliggende midt i borettslaget vårt og rett ved Hasle kirke. Adressen er Einarsvei 14b. Villaen har vært i Keyserløkka Sør Borettslags eie flere år, og borettslaget har også rehabilitert huset i 2005/2006. Under restaureringen ble det lagt vekt på å bevare villaens uttrykk og egenart. Resultatet har blitt et intimt og koselig selskapslokale til utleie for borettslagets beboere og andre.

Styrets arbeid:

Borettslaget har tatt tak i vedtaket fra generalforsamling 2016, om bygging av leilighet i det gamle vaskeriet i Einars vei 31. De er i gang med skissering av prosjektet.

Flere loftutbygginger er blitt gjennomført og flere blir det i løpet av neste år. I den forbindelse har det blitt installert tørkeskap for tap av tørkeloft flere steder.

Det er utført radonmålinger i de fleste leilighetene i borettslaget. Pilot-tester er gjennomført for å kunne velge tiltak som vil fungere best, til lavest mulig kostnader. Det vil gjennomføres tiltak for leiligheter som har

målinger over anbefalt grenseverdi. På denne leiligheten er det målt verdi under grenseverdi.

Borettslaget har etablert dekkhotell i det gamle tilfluktsrommet i Einars vei 16/18. I tillegg er nye bodplasser til leie laget i Einars vei 14+30 og Eindrides vei 4. Alt tyder på at dette er ett populært tiltak, for de fleste plassene er allerede tatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.5.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Et strømuttak på hovedsoverommet fungerer ikke. Lampe på soverom, barnerom og kjøkken følger ikke med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.485,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, drift av borettslaget, kommunale avgifter, kabel-TV, vaktmestertjenester, forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2 604,-

Renter og avdrag andel fellesgjeld kr. 1 881,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11530 kwh/kr. 12216,-. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.756.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 449.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,- (valgfritt).

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.2 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.8 km
Tøyenbadet 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.3 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.1 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.4 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.6 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.5 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km
Valle Hovin videregående skole 1.8 km

Barnehager

Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.3 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.5 km
Ola Narr barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.6 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.6 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.6 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Hasle Torg 0.6 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 1.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,02 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?