Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Velkommen til Eindrides vei 6 - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

Boligen har en sørøstvendt balkong på hele 6,5 kvm med utgang fra stuen

Her er plass til sittegruppe, og det er tillatt med elektrisk grill

Hyggelig og åpent utsyn, samt sol fra tidlig morgen og utover dagen

Det er ikke hver dag man kommer over en balkong så sentralt i byen hvor man kun har èn nabo, ingen innsyn (gjenboere) og ser på flotte grøntarealer/epletrær. Denne må oppleves!

Balkongen gjør seg godt sommer som vinter - her kan du kose deg hele sommerhalvåret nytes!

Detalj - balkong sommer

Boligens stue er romslig, med store vindusflater fra 2012 som gir godt med lys

Her er plass til det en måtte ønske av stuemøblement

Stue

Hyggelig peisovn i skillet mellom stue- og alkovedelen

Tidsriktig kontrastvegg bidrar til et lunt inntrykk

Boligen har separat kjøkken, med kjøkkeninnredning fra IKEA

Innredningen er med hvite, glatte fronter og rustfrie håndtak, samt benkeplate i tre. Godt med skap- og benkeplass!

Plass til spisebord ved vindusflatene som vender ut mot balkongen og hyggelige fellesområder.

Romslig og separat kjøkken du garantert vil trives i!

Delikat flislagt bad pusset opp i regi av borettslaget i 2005

Badet er utstyrt med varmekabler i gulv

Innredningen på badet er ny fra 2018

Alle boligens rom har tilgang fra entréen

Innbydende entré, med innebygget skapplass på kortvegg

God plass til skoskap og knagg til klesavheng i entré

Velkommen hjem!

Plantegning - Eindrides vei 6

Fasade inngangsparti - enkel adkomst inn til leiligheten via få trapper

Keyserløkka - En drøm av et område!

Området rundt leiligheten

Felles vaskeri i borettslage som benyttes fritt av beboere - største og med kortest avstand fra leiligheten ligger i Einars vei 8. ca. 40 meter fra leiligheten.

Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting

Nydelig og grønn natur på Keyserløkka

Keyserløkka har også to hagelag hvor medlemmer kan drive urbant landbruk i pallekarm

Store grøntarealer og mye luft mellom blokkene på Keyserløkka

Villa Solhaug som beboere og andre kan leie til selskaper og hyggelige anledninger som f.eks. bursdager, dåp o.l.

Keyserløkka ligger på en høyde med gode usiktsforhold

Lille Tøyen Kolonial er et steinkast fra leiligheten

Nærhet til kollektivtilbud - blant annet t-bane på Hasle

Teglverkstomten på Hasle er et fint tursted

Hasle Torg er innen 5 minutters gange og byr blant annet på Apotek, Vinmonopol, treningssenter, Baker Hansen, dyrebutikk, blomsterbutikk, Coop Mega og frisør

Tøyenparken

Tøyenparken er en kort spasertur fra leiligheten

Kort vei ned til Tøyen og Tøyenbadet

Kart

Keyserløkka

Eindrides vei 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Keyserløkka: Sjarmerende, lys og arealsmart leilighet med adskilt alkoveløsning, peisovn og solrik balkong med åpent utsyn

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 137,-
Fellesgjeld:
Kr 307 335,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Keyserløkka Sør er et veletablert og populært borettslag i Grünerløkka bydel i Oslo. Lavblokkene ble bygget tidlig på 50-tallet og med første innflytting i 1952. Store grøntarealer mellom blokkene samt utsiktspunktet Hasleparken, gjør boligområdet til en grønn oase i byen. I tillegg er det store parklignende grøntarealer rundt og mellom bygningene.

Leiligheten har en god beliggenhet på Keyserløkka, da den ligger usjenert til helt uten gjenboere. Samtidig ligger leiligheten sentralt til med gangavstand til f.eks. Grünerløkka, Tøyen, Hasle Torg, Carl Berner m.m.

Borettslaget er veldrevet med en god vedlikeholdshistorikk. I 2013 ble en omfattende rehabilitering ferdigstilt, og borettslaget fikk nye tak og piper, nyisolerte yttervegger, nye dører, nye vinduer og ikke minst nye og større balkonger.

Borettslaget består av 190 andelsleiligheter som er på størrelse 40 til 105 kvm. I tillegg har borettslaget et felles forsamlingshus (Villa Solhaug) som beboere og andre kan leie til selskaper og hyggelige anledninger som f.eks. bursdager, dåp o.l.

Keyserløkka ligger sentralt med et rikholdig servicetilbud og det meste av fasiliteter. Området har egen nærbutikk, og det er kort avstand til Tøyen med flere nye utesteder, Tøyensenteret, kafeer og restauranter, Tøyenbadet og Tøyenparken, Ola Narr, Botanisk Hage, Munch-museet og Sofienbergparken. Veien er også kort til Carl Berners plass og Hasle Torg med det meste av forretningstilbud. Grünerløkka med sitt yrende folkeliv og rike servicetilbud er i gangavstand. Her er bl.a. Ringen kino, en rekke kafeer og resturanter samt utelivsmuligheter. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting. Keyserløkka har også to hagelag hvor medlemmer kan drive urbant landbruk i pallekarm.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i Nordmarka. Til Movatn tar det f.eks. bare ca. 15 minutter med toget.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Bunnpris i Grenseveien (også søndagsåpent), Coop Mega på Hasle Torg, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter og Ensjø. På Hasle Torg er det bl.a. Apotek, Vinmonopol, Coop Mega, Baker Hansen, Nille, Fitness Express, Sushibar, frisør og blomsterbutikk. Når det gjelder treningssentere er det også kort vei til Elixia, Fresh Fitness, SATS og Bare Trening samt flere andre alternativer i nærheten. På Carl Berner Torg føres det nå opp tre nye bygninger. I tillegg til leiligheter vil det komme spesialforretninger, kafeer og mye mer der (kilde: carlbernertorg.no).

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss (60, 21 og 28), trikk (Carl Berner), T-bane (Hasle T-bane/Carl Berner T-bane, tog (Tøyen) og flybuss (Grenseveien). 31-bussen stopper på Carl Berner og går hele døgnet, og fra Carl Berner er det gangavstand til Keyserløkka. Bilkollektivet er også etablert på Keyserløkka.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 307 335,-

Totalpris

Kr 3 157 335,-

Felleskostnader

Kr 3 137,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1952

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

28584m2

KR-kode

37.18231

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eindrides vei 6, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 41, i Oslo kommune.

Leil.nr. 105, andelsnr. 5,

Keyserløkka Sør Borettslag, org.nr. 950 158 328

Tomten

Eiet tomt på 28.584 kvm som tilhører borettslaget. Tomten til borettslaget er pent opparbeidet med plen og diverse beplantninger og prydbusker. Det er store grøntarealer mellom blokkene. Flere lekeplasser i området.

Parkering

Borettslaget har egne parkeringsplasser til leie. Dersom du ønsker plass, ta kontakt med styret på epost: solvi.paulsen@aller.no (Sølvi Paulsen) Det er satt opp parkeringsbestemmelser på alle p-plassene i borettslaget. Det er inngått avtale med P-drift om kontroll av parkering på Keyserløkka. Leie av p.plass koster kr 150,-/mnd. Ved overtagelse/endring leietager av P-Plass betales et administrasjonsgebyr til OBOS av den som tar over plass.

I tillegg er det også mulig å leie garasjeplass via Keyserløkka Sør Garasjelag (kr. 300,- i mnd).

Det er offentlige ladestasjoner til el-bil/hybrid i Bergljots Vei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 48 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad, alkove: 43 kvm. Takhøyde er ca. 258 cm.

Leiligheten har en tilhørende balkong på ca 6,5 kvm.

I tillegg disponerer boligen tre boder: to kjellerboder på ca 1,5 og 4,5 kvm, samt en loftsbod med gulvareal på ca 6,5 kvm (skråhimling).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2019 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende betongkonstruksjoner. Tak med saltakskonstruksjon i tre og takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på.

Samtlige punkter er vurdert til TG1, med unntak av punkt om sanitærinstallasjoner. Dette er grunnet manglende dokumentasjon, og det tas derfor et generelt forbehold om membranløsninger etc. Kun overflater og tilgjengelige installasjoner er vurdert av takstmann. Det har for øvrig i følge eier vært observert sølvkre på baderommet i løpet av eiertiden. Det har ikke vært observert sølvkre på bad nylig.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sjarmerende og lys leilighet med kvaliteter som originale tregulv, hyggelig peisovn i skillet mellom stue- og alkovedelen, og balkong på ca. 6,5 kvm med gode solforhold. Perfekt førstegangskjøp i et attraktivt område og borettslag. Til boligen følger tre boder, og det er fellesvaskeri i borettslaget samt sykkelrom i oppgangen. Store grøntarealer mellom blokkene samt utsiktspunktet Hasleparken, gjør boligområdet til en grønn oase i byen.

Nærmere innhold:

Entré:

Boligen har en innbydende entré, med innebygget skapplass på kortvegg. God plass til skotøy og klesavheng. Originalt tregulv på gulvflate- noe som går igjen i hele leiligheten med unntak av det flisbelagte baderommet. Tregulvet er slipt og behandlet med hardvoks fra Osmo så nylig som i 2018. Det er videre inngang til boligens resterende rom fra entréen, dette understreker leilighetens gode planløsning.

Kjøkken:

Boligen har et meget hyggelig og lunt separat kjøkken hvor en kan tilbringe mye tid. Kjøkkeninnredning er fra IKEA (2006) med hvite, glatte fronter og rustfrie håndtak, samt benkeplate i eik. Godt med skap- og benkeplass. Skapdører er fra 2012 hvorav enkelte skapdører ble skiftet i 2017, og alle skap fikk nye dørhåndtak i 2018. Nisje til komfyr, kjøleskap (2016) og oppvaskmaskin (oppvaskmaskin fra Bosch 2016 med nytt el-uttak i 2016). Det er montert ny varmtvannsbereder Oso (2015). Veggen er malt i en delikat grønntone som står i stil til resten av leiligheten. Plass til mindre spisebord ved vindusflatene som vender ut mot balkongen og hyggelige fellesområder.

Bad:

Delikat, flislagt og romslig bad med gulvvarme pusset opp i regi av borettslaget i 2005. Innredningen består av gulvstående toalett, dusjhjørne med ett greps blandebatteri og en glassvegg som er fuget ned mot gulvet, samt servant med underskap og skap. Det har tidligere vært opplegg for vaskemaskin på badet, noe som gir mulighet for enkel reetablering dersom det er ønskelig med egen vaskemaskin. Baderomsinnredningen og belysning er montert så sent som i slutten av 2018 og fremstår som nytt.

Stue:

Lys stue med peisovn, originale tregulv og lysmalte vegg- og himlingsflater. Her er god plass til det en måtte ønske av stuemøblement. Stuen har store vindusflater fra 2012 som gir meget godt med lys. Det unike ved leiligheten er at det ikke er noen balkonger over, slik at det naturlige lyse til en hver tid slippes inn i leilighetens rom. Lekker Rentbrennende peisovn fra Jøtul (2013) gir stuen en flott atmosfære på kalde vinterdager. Fra stuen er det direkte utgang til romslig, sørøstvendt balkong på hele 6,5 kvm fra 2012. Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen i sommerhalvåret.

Balkongen vender ut mot fellesarealer med hyggelig og åpent utsyn, og har sol fra tidlig morgen og utover dagen. Her er plass til sittegruppe og spisebord samt annet møblement ved behov. Det er tillatt med elektrisk grill og gassgrill. For elektrisk grill er det lagt opp uttak til stikkontakt. Vedlikeholdsfri lemmer er lagt på balkonggulv. Det er ikke hver dag man kommer over en balkong så sentralt i byen hvor man kun har èn nabo, ingen innsyn (gjenboere) og ser på flotte grøntarealer/epletrær. Denne må oppleves!

Alkove:

Smart alkoveløsning, delvis adskilt fra stuen. I likhet med stuen får en også her dratt nytte av peisovnen. Ved siden av seng er det montert skyvedørsgarderobe. Det er malt en tidsriktig kontrastvegg, som bidrar til et lunt inntrykk. . Det er plass til 1.60 seng på alkove, skyvedørsgarderoben er ny fra 2013.

Oppvarming

Boligen varmes opp via vedovn i stuen og elektriske panelovner. Det er varmekabler på baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20. april 1955. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg, om garasje/parkering, erklæring/avtale som gir kommunen rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. og en bestemmelse in cabb/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Borettslaget har målt radon og verdiene i denne leilighetens (stue, soverom, bad) er: Stue: 99[ Bq/m3 ], Soverom/alkove: 110[ Bq/m3 ], Bad: 133 [ Bq/m3 ] målingene er utført av Eurofins Radonlab i perioden 27. februar 2015 til 5. mai 2015. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Keyserløkka Sør Borettslag.

- Borettslaget består av 191 andelsleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 55 00

- Forsikret hos: W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU - polisenummer 103430.1.

- Dugnad må påregnes.

- Keyserløkka Sør Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste og renhold av fellesarealene med Øvre Romerike Drift.

- Dyrehold tillates i henhold til lover og forskrifter for dyrehold.

- Bruk av elektrisk grill tillates på balkongene.

- Fellesvaskeriene er i Einars vei 8, 23, 30 og skal brukes i henhold til gjeldende regler. Prisen er for tiden kr 40,- for 3- 4 timer, som betales på automat.

- Borettslaget har et eget selskapslokale som heter "Villa Solhaug". Dette er en vakker, gammel villa beliggende midt i borettslaget og rett ved Hasle kirke. Adressen er Einarsvei 14b. Villaen har vært i Keyserløkka Sør Borettslags eie flere år, og borettslaget har også rehabilitert huset i 2005/2006. Under restaureringen ble det lagt vekt på å bevare villaens uttrykk og egenart. Resultatet har blitt et intimt og koselig selskapslokale til utleie for borettslagets beboere og andre.

- Borettslaget har egen hjemmeside: keyserlokka-sor.no

- Borettslaget har flere sykkelboder, hvor balnt annet Eindrides vei 6 er et av byggene med eget sykkelrom.

Styrets arbeid:

- Borettslaget har tatt tak i vedtaket fra generalforsamling 2016, om bygging av leilighet i det gamle vaskeriet i Einars vei 31. De er i gang med skissering av prosjektet.

- Flere loftutbygginger er blitt gjennomført og flere blir det i løpet av året. I den forbindelse har det blitt installert tørkeskap for tap av tørkeloft flere steder.

- Det er utført radonmålinger i de fleste leilighetene i borettslaget. Pilot-tester er gjennomført for å kunne velge tiltak som vil fungere best, til lavest mulig kostnader. Det vil gjennomføres tiltak for leiligheter som har

målinger over anbefalt grenseverdi. På denne leiligheten er det målt verdi under grenseverdi.

- Borettslaget har etablert dekkhotell i det gamle tilfluktsrommet i Einars vei 16/18. I tillegg er nye bodplasser til leie laget i Einars vei 14+30 og Eindrides vei 4. Alt tyder på at dette er ett populært tiltak, for de fleste plassene er allerede tatt.

- Det er en uenighet om forlengelse av leieavtale for A/S Keyserløkka Syd Garasjelag. Garasjetomten (gnr. 128 bnr. 67) beliggende ved Økernveien eies av Keyserløkka Sør borettslag. Tomten har siden 1. juli 1958 vært utleid med grunnlag i en festeavtale fra borettslaget til A/S Keyserløkka Syd Garasjelag, som har oppført en garasjerekke med 25 parkeringsplasser på eiendommen. Styret i borettslaget har formidlet til garasjelagets styre at leieforholdet ikke forlenges når avtalen utløper. Leietiden forlenges automatisk med nye 30 år hvis borettslaget ikke meddeler at leien ikke forlenges. Begrunnelsen for at styret i borettslaget mener at avtalen ikke bør forlenges når den utløper, er at tomt og garasjer representere en vesentlig bruksmessig og økonomisk verdi for felleskapet. Se årsberetning for nærmere informasjon.

Utdrag av foretatte påkostninger de senere år:

2017:

- Defekte røykhatter demontert, nytt kjøkken og bad Villa Solhaug, drenering Villa Solhaug

2016:

- Radonanalyse

2015:

- Rens av ventilasjonsanlegg

2013:

- Rehabilitering av piper

2012:

Rehabilitering (påbegynt 2011) gjennomført hvor alle leiligheter fikk uteplass

2010:

- Montert brannvarslingsanlegg

2009:

- Elbilparkering - støtte fra Oslo Kommune, pusset opp oppganger (skiftet inngangsdører, etablert brannalarmanlegg, skiftet porttelefonanlegg)

2008:

- Rehabilitering av sikringsskap, tørkeskap i vaskerier byttet, drenering

2007:

Vaskeriene pusset opp og malt, vifter for røykavsug montert på piper, tak ble overhalt, balkonger og fasader ble overhalt

2002-2006:

- Baderomsrehabilitering i regi av borettslaget

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I Ålovs vei 1 (blindvei fra Eindrides vei) skal nåværende industribygg rives, men dette er ikke gitt igangsettingstillatelse for pr. 03. januar. Det antas at det på sikt skal settes opp leilighetsbygg på tomten. I henhold til tegninger og kotehøyde for tomten vil ikke bygget være høyere en 3. etasjer og vil således ikke avvike fra de øvrige lavblokkene på Keyserløkka. For mer informasjon se saksnummer: 201600074 på: https://od2.pbe.oslo.kommune.no.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Utover normalt medfølgende tilbehør og løsøre, vil ikke fastmontert knagg for yttertøy i entréen følge med salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.137,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, drift av borettslaget, kommunale avgifter, kabel-TV og internett grunnpakke 50 Mbps, vaktmestertjenester, forsikring m.m.

Felleskostnadene kan variere over tid som følge av borettslagets faktiske utgifter og beslutninger som tas av styret eller av generalforsamlingen.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 1.754,-

Renter og avdrag andel fellesgjeld kr. 1 383,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.114,-. Strømforbruk vil variere ut ifra antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur etc. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Det er også mulig å velge ulike pakkeløsninger via Get hva gjelder TV-kanaler og hastighet på bredbånd. Det er trukket opp fiber i borettslaget (mulighet for raskt nett via Lynet).

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.166.054,-. Av dette beløpet utgjør kr 307.335,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.3 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.8 km
Tøyenbadet 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.4 km
T-bane Hasle T-banestasjon 0.7 km
Trikk Carl Berners plass 1.1 km
Buss Hasle kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.5 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.1 km
Valle Hovin videregående skole 1.7 km

Barnehager

Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.2 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.5 km
Ola Narr barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.5 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.2 km
Postkontor / post i butikk Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Postkontor / post i butikk Meny Løren 1.2 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.5 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Hasle Torg 0.5 km
Kiosk Hasle Torg Kiosk 0.5 km
Kiosk 7-Eleven Christian Michelsensgate 1.1 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?