Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 850 000,- for kr 4 850 000,-

Solrik balkong

Fasade

Solrik balkong med fantastisk utsikt!

Solrik balkong på 14 kvm

Solrik balkong med direkte utgang fra stuen

Utsikt mot fjorden

Utsikt mot fjorden

Planskisse 2. etasje

Entre / Hall med praktisk garderobeløsning.

Flott stue med utgang til sorik balkong

Flott stue med utgang til sorik balkong

Lyst og pent kjøkken fra 2008

Lyst og pent kjøkken fra 2008

Sett mot stuen og balkongen

Spisestue i tilknyttning til kjøkken

Pent, flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himlingen

Planskisse 3. etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Uteområde

Garasjeplass medfølger.

Planskisse 2. etasje

Planskisse 3. etasje

Planskisse begge plan

Planskisse begge plan

UNIK OG SJARMERENDE LEILIGHET PÅ HOSLE MED NYDELIG FJORDUTSIKT - Leilighet med utbygget loft, solrik balkong og garasje m/ stikk!!

Elgefaret 59

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

UNIK OG SJARMERENDE LEILIGHET PÅ HOSLE MED NYDELIG FJORDUTSIKT - Leilighet med utbygget loft, solrik balkong og garasje m/ stikk!!: UNIK OG SJARMERENDE LEILIGHET PÅ HOSLE MED NYDELIG FJORDUTSIKT - Leilighet med utbygget loft, solrik balkong og garasje m/ stikk!!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 579,-
Fellesgjeld:
Kr 16 219,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Området rundt Hosle tilbyr ypperlige rekreasjonsmuligheter, så som turstier, golfbane, svømmehall og inngangsport til Bærumsmarka fra for eksempel Fossum. Dette området er anset for en de beste områdene du kan bo i Bærums hva gjelder, skoler, markamuligheter og miljø! Her har du nærhet til alt.

Servicetilbud m.m.:

Nærmeste dagligvareforretning er Joker Hosle som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er snarvei til Jokerbutikk i Wilhelm Wilhelmsens vei.Til Kiwi i Granåsen er det ca. 10 minutter å gå.

Med Østerås senter, Hosle senter, Røa Sentrum, Bekkestua, CC-Vest, Sandvika Storsenter, samt Oslo i nærheten, har boligen godt med servicetilbud og en rekke muligheter å velge mellom. På Østerås senter har

du 21 butikker med bl.a. vinmonopol, post og apotek. På Røa har man bl.a. dagligvare (Meny, Rema 1000), jernvare, flere restauranter, bakeri, frisør, caféer, vinmonopol, m.m. I Sandvika, som ligger kun en kort biltur

unna, finner du et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus, konsertstedet Musikkflekken og handlesenteret Sandvika Storsenter som er et av landets største.

Bekkestua ligger kun ca. 4 minutter unna med bil. Her finner du bla. Bekkestua kjøpesenter, stor Meny og Rema butikk, apotek, Sats/Elixia, flere restauranter/kafeer, vinmonopol og mye mye mer. Før jul 2015 åpnet

Samson (i det gamle Mc Donalds bygget) som ga hele torget et løft. De holder åpent fra tidlig om morgen, med mulighet for å få kjøpt ferskt brød eller en bolle til kaffen, og på kvelden som restaurant med fantastisk

stenovnsbakt pizza.

Rekreasjonsmuligheter:

Eiendommen ligger flott til for ulike tur- og rekreasjonsmuligheter med umiddelbare nærhet til Bærumsmarka og Fossum. Et stenkast unna leiligheten finner du Sauejordet som er inngangsporten til marka med et ubergrensede turmuligheter. Sauejordet er et svært populært turområde, og som bla. benyttes av skoler og idrettslag. På vinterstid blir det preparert skiløyper, og ellers fine turmuligheter. For de som liker å holde seg i form, har du Evo på Grini næringspark, Fresh Fitness på Østerås, SATS/Elixia og EVO på Røa. Spiller du golf, har du Haga- og Grini golfbane like i nærheten. Det er ellers kun en kortere biltur til Ballerud-og Bærum golfbane, for å nevne noen.

Offentlig kommunikasjon:

Nærmeste bussholdeplass er Bispeveien med busser 140, 140E og N140, som har hyppige avganger til Bekkestua, Hosle og Skøyen. Fra Jegeråsen går også ekspressbuss til Oslo, Hosleekspressen, rute 132. Fra

Bekkestua går det både buss, trikk og T-bane. Denne bussen tar deg også videre til Lysaker, et moderne knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger for flytog, regional-/lokaltog mot Oslo og

Asker/Drammen, buss i "alle retninger" og taxi.

Nærmeste T-banestasjon er Østerås, som ligger i gangavstand fra boligen. Her går T-banelinjen 2 mot sentrum ca. hvert 10 minutt. Fra boligen er det ca. 10 minutters gange til t-bane på Østerås.

Barnehager og skoler

Det er flere skoler og barnehager i nærheten av eiendommen. Boligen sogner til Hosle Barneskole som ligger i gangavstand. For de eldre barna har du Hosletoppen Ungdomsskole, samt Eikeli Videregående skole

ca. 500 meter fra boligen, Steinerskolen på Grav, samt NTG og Oslo International School på Nadderud. Eikeliåsen barnehage ligger ca. 500 meter fra eiendommen. Ellers er det kort avstand til bla. Hosle- og Lønnåsen barnehage.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 16 219,-

Totalpris

Kr 5 006 219,-

Felleskostnader

Kr 1 579,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1956

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

73m2

Tomt

29385m2

KR-kode

101877

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Elgefaret 59, 1362 Hosle

Gnr. 20, bnr. 680, snr. 58, ii Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 29.385 kvm som tilhører sameiet. Tomten som tilligger denne boligen er opparbeidet med gressplen, trær, prydbusker og beplantning. Asfaltert adkomstvei og gårdsplass. Huset har en meget god intern beliggenhet med adkomst via liten stikkvei fra Elgefaret. Boligen ligger usjenert til innerst i veien, med flotte solforhold og vid utsikt. I følge selger disponerer denne seksjonen areal bak garasje, hvor det er bygget treplatting og vedskjul.

Felles lekeplass for barn mellom husene.

Parkering

Unikt for denne leiligheten i dette området er at det medfølger egen garasjeplass på ca 14 m2. Terrassebord på grunn og vippeport. Eier opplyser at

terrassebord er nytt fra 2017. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Bruksareal:

Selveierleilighet 73 kvm

Primærrom:

Selveierleilighet:

2. etasje 49 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, spisestue.

3. etasje 24 kvm: Gang, 2 soverom, omkledningsrom.

+ En kjellerbod på ca 7 m2.

+ Utgang til terrasse fra stuen på ca 14 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2018 utført av Tom Opsund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten holder en god standard fremstår som meget lys og moderne. Boligen er vesentlig oppusset og påkostet senere år, med bl.a. utbygging og innredning av loft, nyere kjøkken og bad, nye innvendige overflater og lydisolering mot naboer. Leiligheten er gjennomgående med mye vindusflater og gode lysforhold.

Kjøkken:

Kjøkkenet ble pusset opp i 2008. Hvit, stilren innredning med flate fronter og stålhåndtak. Hvit benkeplate med nedfelt benkebeslag og integrert koketopp samt ovn i underskap. Lekker, takhengt avtrekksvifte over kokeplass. Kjøkkenet har praktisk barløsning mot spiseplass/stue. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Bad/wc:

Badet opplyses totalrenovert i 2010, med ny sveisemembran oppa gammel membran, nytt støp, nytt sluk og Litekplater på alle vegger. Pene fliser i beigetoner på gulv og hvite fliser på vegger. Servant med underskap samt skap med speildører på vegg over servant. Veggfestet toalett. Dusj på vegg.

Vegg-overflater:

Kombinasjon av glatte malte overflater og malt trepanel.

Gulv-overflater:

- Kombinasjon av 1-stavs parkettgulv i eik og malt tregulv på loft.

* parkettgulv i 2. etg er nytt i 2017.

Utstyr:

* God garderobeplass med skyvedørsgarderobe i entré/gang i 2. etg. og i garderoberom i 3.etg.

* 200 liters varmtvannsbereder fra 2008 i kjellerbod, hvor det også er opplegg for vaskemaskin.

* Innvendig rullgarding og persienner. Ny markise i 2011.

* Vinduer med isolerglass fra 1981, 2005 og 2008. Ny verandadør i 2013.

* Sikringsskap med automatsikringer.

* Areal under skråtak i 3.etg er utnyttet med skyveskap

Oppvarming

Moderne peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad/wc.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.08.2010. Ferdigattesten gjelder endring/ominnredning av huset.

Det foreligger ikke ferdigattest fra byggeår.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. Vi gjør oppmerksom på at enkelte rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller plan- og bygningslovens krav til varig opphold.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 215610, tinglyst 21.02.2007: Pantsettelseserklæring. Beløp: NOK 5.000,-. Panthaver: Elgfaret sameie.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr. 302866, tinglyst 01.06.1963: Erklæring/avtale. Eldre bestemmelse angående vedlikehold av garasje for festere, kan ikke sees å være av betydning i dag.

Dagboknr. 306161, tinglyst 20.11.1963: Best. om garasje/parkering. Gjelder vedlikehold av garasje for festere, kan ikke sees å være av betydning i dag.

Dagboknr. 302636, tinglyst 03.05.1968: Best. om garasje/parkering. Gjelder vedlikehold av garasjer for eiere. Mangler og forskyvninger på garasjer som Bærum kommune har godkjent ikke frostfritt fundamentert må rettes uten utgift for kommunen.

Dagboknr. 1310, tinglyst 17.02.1970: Erklæring/avtale.

Bestemmelse om kjellerstue. Kjellerstueinnredninger i Elgfaret 62 skal kun brukes som birom.

Dagboknr. 3747, tinglyst 08.03.1977: Best. om bebyggelse. Skjøte fra Grav Bruk AS til Elgefaret borettslag. Eier er forpliktet til å tilslutte de kommunale elektriske ledninger samt vann- og avløpsledninger. Stikkledninger må kunne føres over tomten. Gjerde settes opp etter bygingsvesenets bestemmelser. Tomten må ikke beplantes eller få vokse til slik at den stenger utsikt for naboer med flere bestemmelser.

Dagboknr. 1994, tinglyst 24.01.1979: Erklæring/avtale. Friareal overskjøtes vederlagsfritt til med 1/72 part til hver av de 6 sameiepartene.

Dagboknr. 1995, tinglyst 24.01.1979: Erklæring/avtale. Rett for parsell A til 1 1/2 biloppstillingsplass pr. bolig i den totale biloppstillingsplan.

Dagboknr. 23653, tinglyst 27.11.1979: Best. om bebyggelse. Bekreftelse på at avstand mellom bebyggelse på gnr. 21, bnr. 908 og gnr. 20, bnr. 680 ikke vil bli mindre enn 8 meter.

Dagboknr. 12012, tinglyst 07.05.1998: Erklæring/avtale. Avtale vedr. rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg mellom eier av gnr. 20, bnr. 680 og Energiselskapet Asker og Bærum Nett AS.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av seksjonen er tillatt iht sameiets vedtekter. Utleie skal skriftlig meddeles styret. Utleier plikter å gjøre kjøper kjent med vedtekter og husordensregler.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Elgefaret Sameie. Sameiet består av 72 seksjoner.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, telefon 23 23 90 90.

Sameiets forsikringsselskap er If Skadeforsikring, polise 0261225. Seksjonseier tegner selv innboforsikring.

Sameiets ansvar er begrenset til å omfatte fellesanliggender for sameiet. Ved tvil om hva som er fellesanliggender, vil spørsmålet avgjøres på årsmøtet eller for eksempel ved juridisk vurdering fra forretningsfører.

Det påhviler beboerne i hvert enkelt bygg i fellesskap å forestå utvendig vedlikehold, vedlikehold av trappeoppgang, felles loft og kjeller, vann/avløp, pipe, stigeledning og felles el-opplegg. Det nevnte er ikke uttømmende.

Det samme fellesansvar gjelder for trappevask og hold av den del av fellesareal som naturlig tilfaller og omkranser bygget.

Hver beboer i huset må påregne utgifter i tillegg til fellesutgifter til sameiet i sammenheng med oppgradering av bygg.

Trappevask skal gjennomføres, gjerne etter fordelingslister pr. uke eller tilsvarende. Gressklipping fordeles beboerne i mellom.

Det gjennomføres felles vår- og høstdugnad.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Vi gjør oppmerksom på at det i henhold til eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til plan 1952288 Grav Nordre del, ikrafttrådt 23.06.1953

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Gjeldende kommuneplaner: KP 2015-2030 og 2017-2030 (under arbeid). Megler er behjelpelig ved bruk av kommunens hjemmeside og kartløsninger ved interesse.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.579,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunaleavgifter, snåmåking, strøm i fellesarealer og kabel-tv og internett.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. .

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.137.841,-.

Av dette beløpet utgjør kr 16.219,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-/kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?