Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 500 000,- for kr 6 500 000,-

Stuen er stor

Stuen sett mot kjøkkenet og tidligere soverom nr 3

Stue

Stue, opprinnelig soverom nr 3

Spiseplass på kjøkkenet

Hyggelig spiseplass på kjøkkenet

Kjøkken

Soverom med skyvedørsgarderobe

Soverom

Soverom

Soverom

Entre/gang med garderobe

Bad

Bad

Balkong

Balkong

Flott, Solrik balkong med hyggelig utsikt mot villaområde

Flott balkong med markise

Elmholt Allè 20 - Sameiets beste beliggenhet?

Sameiet har flotte fellesarealer

Garasje plass nr 24

Plantegning

Alternativ plantegning

Bestumkilen

xSkøyenKarenlystAlle1 (2)

xSkøyenmotFrognerparken (2)

Skøyenparken

BygdøySommer

BygdøyVår

Gangavstand til trikken

Skøyen mot Frognerparken

xSkøyenKarenlystAlle (11)

Collage

Skøyen/Abbediengen

Elmholt Allè 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Skøyen/Abbediengen: Lys 3 (4)-roms hjørneleil. m/heis og garasje. Solrik balkong med utsikt mot villaområde. Oppussing.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 450,-
Fellesgjeld:
Kr 40 096,-
AREAL (P-ROM / BRA)
86 / 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, hyggelig og sentralt boligområde på Abbediengen/Skøyen, i Ullern bydel i Oslo. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon med 4-5 minutters gange til nærmeste trikkestopp og 7 minutter til Skøyen stasjon med bl.a Flytoget. Nær skoler og barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Sjølyst, Bygdøy og Aker brygge ligger i gang- og sykkelavstand med flott turterreng og fine badeplasser. Om vinteren er det i tillegg oppkjørte skispor på Bygdøy. Det er sykkelsti langs Bestumkilen og Frognerkilen inn til Aker Brygge, eller via Vækerø mot Sandvika. Fra leiligheten er det ca. 10 min gange til Frognerparken, som med sine 467 mål er den klart største parken i Oslos indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rimi, Coop, Rema 1000 og ICA. Karenslyst allé fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kafé/restaurant, etc. Her finner du også mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det en kort kjøretur til CC Vest. Senteret har et bredt utvalg av butikker, der miksen av kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplasser er Abbediengen og Hoff, og ligger ca. 5 min gange fra boligen. Fra Skøyen tar det kun 4 minutter med tog til Oslo S. Flytoget stopper også på Skøyen Stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Frogner, 5 min til Bygdøy, 5 min til Majorstuen, 8 min til Oslo S, samt 37 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Bestum barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Øraker ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Bestum skole 1.2 km

1-7 kl. Smestad skole 1.7 km

1-7 kl. Skøyen skole 1.8 km

1-7 kl. Lilleaker skole 2.2 km

8-10 kl. Sollerudstranda skole 1.9 km

8-10 kl. Øraker skole 2.6 km

Vgs. Ullern videregående skole 1.4 km

Vgs. Oslo Private Gymnasium 4.5 km

Bhg. Solbakken barnehage (1-5 år) 0.2 km

Bhg. Elmholt barnehage (1-5 år) 0.3 km

Bhg. Gullungene familiebarnehage (10 mnd-3 år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Inngang til leiligheten fra Adventveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 40 096,-

Totalpris

Kr 6 040 096,-

Felleskostnader

Kr 3 450,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1994

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

86m2

Bruksareal

92m2

Tomt

6841m2

KR-kode

401815

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Elmholt Allè 20, 0275 Oslo

Gnr. 30, bnr. 320, snr. 43 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.841 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, parkeringsplasser, garasjeanlegg, sykkelparkering, sittegrupper, lekeplass, gressplener, prydbusker og trær. Tomten er fellesareal.

Parkering

Seksjonen disponerer garasje i felles garasjeanlegg. Bygget har personheis med adkomst til garasjeplan. Gjesteparkeringsplasser like utenfor lavblokken. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Styret vil orientere om mulighetene for lading av el-bil på kommende årsmøte i april. Det er foreløbig ikke konkludert i saken, undersøkelser hittil viser at det synes å være kapasitet for ladekontakt i sameiets garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 101 kvm

Totalt bruksareal: 92 kvm

Totalt primærrom: 86 kvm

Primærrom: 3. etasje 86 kvm: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 (3) soverom.

Sekundærrom: 3. etasje 6 kvm: Innvendig bod og utvending bod på terrassen.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 6 m2. samt garasjeplass nr 24 i byggets kjeller. Plassen ligger rett ved heisen opp til leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.02.17 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss kjeller/garasje.

Bygningen er oppført i betong

Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger i betong - forblendet med teglstein. Vegger ved balkonger er bygget opp som isolerte klimavegger med stående trepanel. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG 2 og TG 3

TG 2:

Overflater innvendige vegger:

Veggene bærer preg av alder og bruk. Enkelte steder er tapeten løs og har løsnet fra underlaget.

Bad generelt:

I hht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er fra 1994, og tilstandsgraden

er satt hovedsakelig på grunnlag av alderen.

-Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) under enkelte av gulvflisene.

-Det ble tatt et fuktsøk med en Protimeter MMS2 uten unormale utslag. Dette er en indikasjon og ingen garanti på

baderomskonstruksjonen.

TG 3:

Ingen

Iht. selgers har det vært en vannlekkasje på kjøkken som har resultert i at parkett på deler av kjøkken og muligens tilstøtende soverom bør byttes. Selger opplyser videre at rekkverk på balkongen er malt med heldekkende maling. Styret i sameiet har opplyst at dette må fjernes og erstattes med beis som slipper fuktighet igjennom.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med heisadkomst. Her har du en flott 3(4)-roms selveierleilighet med fantastisk beliggenhet på Skøyen/Abbediengen. Leiligheten ligger i en rolig gate, skjermet fra trafikkstøy. Dette er muligens sameiets beste beliggenhet med utsikt mot hyggelig villaområde.

Boligen har en arealeffektiv og god planløsning med en delvis åpen løsning fra stuen til kjøkkenet. Leiligheten var opprinnelig en 4-roms- leilighet, og dette kan enkelt tilbakeføres om ønskelig.

Leiligheten er på 86 m² og er i dag innredet med to soverom, bad, bod og en svært romslig stue med en delvis åpen løsning mot kjøkkenet og det tidligere soverom nr 3. Leiligheten har en skjermet balkong med gode solforhold. Balkongen er flislagt. Eier disponerer egen parkeringsplass i lukket garasjekjeller, direkte heisadkomst fra parkering og kjellerbod til leiligheten.

GANG: Romslig entre/gang med stort garderobeløsning. Porttelefon med fjernåpner. Fra gangen har du tilgang til praktisk bod.

STUE: Lys og fin stue med åpen løsning mot kjøkken. I stuen er det plass til både sofagruppe og spisegruppe. Utgang til sørvest-vendt balkong på 12 m2. med gode solforhold og hyggelig

utsikt mot villaområdet.

KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i eik. Benkeplater av laminert spon. Lys under overskap. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Eldre ventilator over kokeplate. HVitevarer medfølger. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet er av god størrelse og med hyggelig spiseplass foran kjøkkenvindu.

SOVEROM: Leiligheten har to gode soverom hvorav det ene er utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe. Det er mulighet for å etablere enda et soverom ved å sette opp lettvegg i deler av stuen. Se alternativ planskisse.

BAD: Stort, flislagt bad med varmekabler. Badet er fra byggeår 1994 og innredet med gulvmontert toalett, dusjhjørne med buede, foldbare glassdører, servantskap, speil og opplegg for vaskemaskin.

GULV: 2- og 3-stavs eik parkett i gang, stue og kjøkken. På soverommene er det linoleumsbelegg. Fliser og varmekabler på bad.

VEGGER: Malt tapet. Flislagte vegger på bad.

TAK: Malt betongdekke. Romhøyde i stue er 2,40 meter.

VINDUER/DØRER: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Balkongdør og vinduer fra 2004 utført med 2-lags isolerglass. Glassfeltet i stuen er fra 1994 og utført med 2-lags isolerglass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmtvannsbereder fra 2016 på ca. 80 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.03.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 3361, tinglyst 19.01.1995, type heftelse: Pantesettelseserklæring til sameiet på kr. 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelse om adkomstrett ifht. garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie plikter seksjonseieren umiddelbart å gi styret og forretningsfører beskjed om leietakers navn, telefonnummer og eventuell e-postadresse, samt leieforholdets varighet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Elmholt 2 Boligsameie, med sameiebrøk 90/6285.

Sameiet består av 72 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Inngangsdøren skal merkes med navneskilt og postkassen skal ha godkjent navneskilt på beboer av seksjonen, senest 3 uker etter innflytting.

Sameiet har avtale med NOKAS om vakthold i garasjer, boder og fellesarealer for å øke sikkerheten.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017/2016

- Utskifting av varmtvanns-beredere i seksjonene

- Omfattende malearbeider på fasadene og vinduer/terrassedører

- Enkelte vinduer og terassedører er skiftet

- Oppgradert utvendig anlegg, med hekker, busker og trær samt ny sandkasse med bord/benker

- Årlig kontroll av brannsikring og røykvarslerne blir stadig sjekket for batteribytte.

- Rens av alle ventilasjonskanaler

- Nytt låsesystem

2013-2009

Rørbrudd på bunnledninger reparert. Det er lagt teppeløper på svalgangene og ny elektronisk garasjeåpner er installert og avfuktingsanlegg i bodkjeller i EA 18 for å bedre luftkvaliteten. Rens av ventilasjonskanalene og avløp i samtlige seksjoner. Rehabiltert alle 4 heisene samt utvendige trapper mot Sig. Iversens vei. Nytt malingsstrøk på all utskiftet panel, samt sjekk av VVS-anlegget i alle seksjoner.

2007 Omfattende rehabliterings prosjekt:

- Utskifting av alle brannimpregnerte trespiler i fasaden til pulverlakkerte aluminiumsprofiler.

- Utskifting av brannimpregnert og vanlig panel, som ble montert «luftet».

- Utbedring av boder på terrasser, med nye tak og utskifting av panel.

- Montering av Steni-plater på bodvegger og karnapper.

- Tak over svalgang der dette fortsatt manglet (nr. 18 og nr. 22)

- Utskifting av råtten/skadet pergola.

- Beising/maling av all utvendig panel, samt vinduer/dører og utforinger.

- Nye dører (aluminium/glass) ved trappeinngang i nr. 16/18 og nr. 22.

- Nye fundamentklosser under betongheller på terrasser.

- Nye takrenner og beslag fra svalganger.

- Skjermtak over balkongdører enkelte steder.

Planlagte påkostninger:

Ihht til styreleder er det ønsker om tilgang til lading av el-biler i garasjeanlegget. Dette vil diskuteres nærmere i felleskap på neste sameiermøte.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-3134 datert 20.09.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Plan og bygningsetaten har vedtatt at Skøyen er et område hvor befolkningstettheten skal økes. I og med at det er begrenset med arealer hvor det kan bygges bolig og næringsbygg, så er løsningen at man bygger i høyden.

Det er flere planforslag i nærheten som bl.a:

201407581: Fornebubanen - Lysaker - Majorstuen - Detaljregulering - T-bane med oppganger - S-4986. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/?mode=planinnsyn#593248,6643987,7.

201414412 - Skøyen - Områderegulering.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtakelse.

Diverse

Leiligheten selges for dødsbo og arvingene har ikke selv bebodd leiligheten. Leiligheten er grundig rengjort av Krogsveen Pluss før visning og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtakelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.450,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett, trappevask, vektertjeneste, kommunale avgifter, forretningsførsel, generell vedlikehold, vaktmester tjenester, bygg forsikring m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,-

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.197.590,-

Av dette beløpet utgjør kr 40.096,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Hoff Nord
Kirkesogn Ullern

Steder i nærheten

Ullern kirke 1.2 km
Sjølystparken 1.2 km
Sjølyst plass 1.3 km
Skøyen næringssenter 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.3 km
Sentralstasjon Oslo S 6.5 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 0.9 km
T-bane stasjon Montebello T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Abbediengen 0.3 km
Bussholdeplass Hoff 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Blokkajordet balløkke 1.3 km
Idrettsanlegg Bygdøy stadion 1.6 km
Treningssenter Ullern Trening 1.4 km
Treningssenter Elixia Sjølyst 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bestum skole (1-7 kl.) 1.2 km
Smestad skole (1-7 kl.) 1.7 km
Skøyen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Lilleaker skole (1-7 kl.) 2.2 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 1.9 km
Øraker skole (8-10 kl.) 2.6 km
Ullern videregående skole 1.4 km
Oslo Private Gymnasium 4.5 km

Barnehager

Solbakken barnehage (1-5 år) 0.2 km
Elmholt barnehage (1-5 år) 0.3 km
Gullungene familiebarnehage (10 mnd-3 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Møllhausen Torg 1 km
Kjøpesenter Skøyentorget 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 0.8 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 1.4 km
Apotek Apotek 1 Skøyen 1 km
Apotek PulsApoteket Skøyen 1.3 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol CC Vest Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Rema 1000 Hoffsveien 0.8 km
Dagligvare Kiwi Hoffsveien 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Maritim 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Ullern Øst 1.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Maritim 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Ullern Øst 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 41,8 år
Husholdninger med barn 24,3 %
Husholdninger uten barn 75,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Hoff Nord 1919 1006

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?