Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisestue.

Fra stuen har man utgang til en hyggelig fransk balkong.

Fransk balkong.

Velkommen til Enebakkveien 79!

Romslig og veldimensjonert stue med utsyn mot Kværnerbyen.

Internett og kabel-tv er inkl. i felleskostnadene.

I tillegg til spiseplass er det også rom for kontorplass i stuen. Inngang til leilighetens hovedsoverom fra stuen.

Stue

Stue

Kontorplass i stuen.

Her er det bare å invitere tilbords! Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,44m en fin romfølelse.

Stue.

Delikat og innholdsrikt kjøkken med lyse grepsfire fronter. Benkeplate av laminert spon og lys under overskap.

Et veldisponert kjøkken hvor du har rikelig med skap og benkeplass.

Integrert i kjøkkenet er stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Kjøkken.

Kjøkken

Velkommen inn! Romslig entrè med mulighet for garderobeskap. Her har du god plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy.

Romslig entré med tilknytning til alle rom.

Stilig gulv i murpuss i både entréen og på kjøkken som gir et unikt og rustikt særpreg.

Hovedsoverom av god størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

Integrert garderobeskap med speildører sikrer god oppbevaring på hovedsoverom.

Hovedsoverom vender mot indre gårdsrom og er malt i tidsriktige fargekombinasjoner.

Leilighetens andre soverom er også av god størrelse. Soverommet vender mot indre gårdsrom og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Soverom II

Soverom II

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet ble pusset opp i 2004.

Badet er utstyrt med frittstående toalett, dusjhjørne med glassdører, og servant med underskap. Fellesvaskeri i kjeller.

Pent opparbeidet tomt med sittegrupper, grill, gressplener, prydbusker og trær.

Flott hage i båkgården med felles sittegrupper.

Enebakkveien 79

Fasade.

Plantegning.

Ekebergskrenten/Kværnerbyen - Stilig 3-roms leilighet med rustikt særpreg og brannbalkong. Tilbaketruket beliggenhet

Enebakkveien 79

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Ekebergskrenten/Kværnerbyen - Stilig 3-roms leilighet med rustikt særpreg og brannbalkong. Tilbaketruket beliggenhet: Ekebergskrenten/Kværnerbyen - Stilig 3-roms leilighet med rustikt særpreg og brannbalkong. Tilbaketruket beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 575,-
Fellesgjeld:
Kr 171 400,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebakkveien 79 ligger attraktivt til i et område som har vært under stor utvikling de senere år. Med sin nærhet til bl.a. sentrum, Vålerenga, Gamlebyen, Sørenga, Kværnerbyen og Ekeberg har dette området vokst i utvikling og popularitet de senere år. Området preges av eldre og nyere bebyggelse, med bl.a. Arctanderbyen med sin bevaringsverdige tre- og murhusbebyggelse fra slutten av 1800-tallet og frem til dagens moderne arkitektur.

I nærheten finner du Ekeberg som er et populært og nært turmål med sine flotte rekreasjonsområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten. Flotte turmuligheter i Lodalen, med gangsti langs Alnaelva og Svartdalsparken. Gangavstand også til Vålerenga som består vesentlig av verneverdig trehusbebyggelse som har overlevd generasjon etter generasjon. Trolig er Vålerenga den best bevarte av alle trehusforstedene som vokste opp utenfor bygrensen på 1800-tallet. Her finner man ulike servicetilbud, samt lokale vertshus. Gangavstand til Grønland med sitt mangfoldige utvalg av restauranter og butikker, med blant annet Michelin stjerne restauranten Maemo, og idylliske Teaterplassen. Fra Grønland er det kun en spasertur over broen til spennende Barcode og Bjørvika, hvor vi blant annet finner Den Norske Opera & Ballett. Bjørvika og nærområdet er det mest spennende området sentralt i Oslo med utvikling av spennende boligbygg og miljøgater. Sørenga er også et nærliggende område, kjent for Middelalderparken som blant annet inneholder ruiner av Oslos eldste kongsgård.

God offentlig kommunikasjon med buss og trikk. Bussholdeplassen ligger ca. 1 minutt unna med linjene 34, 70 og 74, N18 og N70, og tar deg til Oslo S på 10.minutter. Trikkeholdeplass ca. 10 minutter unna med linjene 18 og 19. Også gangavstand til Oslo S.

Like rundt hjørnet finner man også søndagsåpen matbutikk, bensinstasjon samt kort vei til Bunnpris og Kiwi.

Dette er en bolig for deg som vil bo sentralt, men samtidig i rolige og grønne omgivelser!

Barnehager og skoler

1-7 kl. Vålerenga skole 1.1 km

1-10 kl. Ryenberget skole 1.3 km

1-7 kl. Gamlebyen skole 1.6 km

1-10 kl. Nyskolen i Oslo 1.6 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole 1.1 km

Vgs. Etterstad videregående skole 1.4 km

Vgs. Kongshavn videregående skole 2.3 km

Bhg. Kværnerdalen barnehage (0-6 år) 0.2 km

Bhg. Eitillstad FUS barnehage (0-6 år) 0.5 km

Bhg. Utsikten barnehage (3-6 år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen. Se også vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 171 400,-

Totalpris

Kr 3 571 400,-

Felleskostnader

Kr 3 575,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1931

Soverom

2

Primærrom

61m2

Bruksareal

61m2

Tomt

734m2

KR-kode

4018141

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Enebakkveien 79, 0196 Oslo.

Gnr. 236, bnr. 51 i Oslo kommune.

Andelsnr. 14 i Kværnerkolonien borettslag, org.nr. 912 396 606.

Tomten

Eiet tomt på 734 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte og steinbelagte internveier, sittegruppe, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Borettslaget har 9 parkeringsplasser som leies ut etter ansiennitet. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er i Ryenbergveien og nærmeste bysykkelstativ er i Kværnerbyen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Primærrom:

Leilighet: 1. etasje 61 kvm: Bad, stue, entré, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i utvendig bodhus på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til en stilsikker leilighet med god standard og sjarmerende særpreg. Lys og gjennomgående 3-roms med en god planløsning.

Her bor du i nærhet til alt, men likevel tilbaketrukket i rolige omgivelser med gode kollektivforbindelser til byen.

Boligen holder en gjennomgående god standard, samtidig som det sjarmerende særpreget er godt ivaretatt. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til alle rom. Entréen er romslig med mulighet enkel garderobeløsning. Sikringsskapet er plassert i entréen og er utstyrt med automatsikringer. Stilig gulv i murpuss i både entréen og på kjøkken med varmekabler som gir et unikt og rustikt særpreg.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue med utsyn mot Kværnerbyen. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en sofagruppe og spisestue uten at romfølelsen settes på spill. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,44m en fantastisk god romfølelse. Fra stuen har man en fransk balkongløsning hvor man kan åpne helt opp. Klassisk særpreg med originale hvitpigmenterte tregulv som går igjen i flere rom. Boligen varmes opp via elektriske panelovner.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken med lyse grepsfire fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Benkeplate av laminert spon og lys under overskap. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over platetopp. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten. Varmtvannsbereder på ca. 110 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.

Bad/wc: Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badene ble pusset opp i 2004. Badet har et dusjhjørne glassdører og er videre utstyrt med frittstående toalett og servant med underskap. Fellesvaskeri i kjeller.

Soverom: Leiligheten har to velfungerende soverom som vender mot indre gårdsrom. Soverommene har godt med plass for en stor dobbeltseng og er i tillegg utstyrt med en romslig garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass til både klær og sko. Takhøyden, materialvalg og store vindusflater går også igjen i disse rom.

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på badet, kjøkken og i gangen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1931, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 77884, tinglyst 23.11.1987, type heftelse: Erklæring/avtale - sameiet skal ha pant etter 80% av lånetakst for sine krav på tilskudd.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 976353, tinglyst 10.11.2014, type heftelse: Utbyggingsavtale - Kværnerkolonien AS, org. nr. 911883473 har ekslusiv rett til å bygge ut loftet i Konowsgate 80/ Enebakkveien 79, eierseksjonsameietes bygning med inntil 2 leiligheter til boligformål.

De øvrige servituttene omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, bebyggelse vann/kloakkledning, gjerde m.m.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Kværnerkolonien borettslag.

Borettslaget består av 19 leiligheter.

Forretningsfører er Numeris AS, tlf. 953 36 222

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for resten av beboerne i borettslaget.

Foretatt påkostninger de senere år:

Samtlige leiligheter i borettslaget ble renovert og ombygget i 2014. Badene ble pusset opp i 2004.

Planlagte påkostninger:

Det er ingen vedtatte oppgraderinger/påkostninger p.t, men på årets generalforsamlingen ble det blant annet bestemt at styret skal se nærmere på mulighetene for å sette opp balkonger i borettslaget. Dersom dette viser seg at er mulig vil styret legge frem ulike forslag på en ekstraordinær generalforsamling. Styret skal også innhente tilbud på nedgravede søppelkasser og eventuelt nytt søppelskur samt nye postkasser. De ulike forslagene vil bli presentert for andelseierne så snart dette foreligger. Styret skal og se på muligheten for en oppgradering av vinduene på sikt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til åpen boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-444 datert 22.07.1952 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er et planforslag i nærheten:

Saksnr. 201801313 - Reguleringssak, Konows gate 68 - 78 - Bestilling av oppstartsmøte. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201801313.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget:

Lamper i stuen og på soverommet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.575,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 1.1.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr

Avdrag: kr 893,-

Driftsutgifter: kr 2682,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.572.432,-. Av dette beløpet utgjør kr 171.400,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Kværner Øst
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Ryenkrysset 1.2 km
Dyvekes bru 1.3 km
Jordal Amfi 1.4 km
Ekeberghuset 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.9 km
Sentralstasjon Oslo S 2.5 km
T-bane stasjon Ryen T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 1.5 km
Bussholdeplass Kværner 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 1.3 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 1.4 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Ryen 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.1 km
Ryenberget skole (1-10 kl.) 1.3 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.6 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Etterstad videregående skole 1.4 km
Kongshavn videregående skole 2.3 km

Barnehager

Kværnerdalen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Eitillstad FUS barnehage (0-6 år) 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Manglerud Senter 1.8 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.9 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.1 km
Postkontor Bunnpris Ryen 1.5 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 0.6 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Nærbutikken Konowsgate 0.1 km
Dagligvare Kiwi Kværnerbyen 0.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Ryen 1.1 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 1.2 km
Bensin Shell Kværner 0.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 34,3 år
Gj.snittalder kvinner 35,1 år
Husholdninger med barn 21,5 %
Husholdninger uten barn 78,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kværner Øst 649 409

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris på kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?