Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 000 000,- for kr 6 000 000,-

Velkommen til Enerhauggata 5 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Flott stue med delvis åpen løsning mot kjøkken som gir en god og sosial kommunikasjon mellom rommene. Merk utsikten i bakkant

Lys og luftig stue med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord. En-stavs kvistfri furu på gulv og deler av vegg gjør også at dette rommet skiller seg ut

I enden av stuen er det bygd et plassbygd møbel med oppbevaringsplass og to integrerte kontorpulter

Videre er det bygd en plassbygd benk med oppbevaringsplass under. En koselig krok hvor man kan nyte en god bok samt utsikten!

Naturlig plassering for spisebord

Koselig balkong med plass til utemøbler og beplantning

Fra balkongen er det fantastisk utsikt mot byen og fjorden

På sommeren har balkongen ettermiddags- og kveldssol, perfekt når du er ferdig på jobb! Balkongen har innglassing som med enkle grep kan skyves til siden slik at man velge om man vil ha åpen eller lukket balkong. Balkongen har brystning i glass/glassbygge

Nydelig utsikt!

Kult kjøkken hvor deler av den originale kjøkkeninnredningen er beholdt. Dette gir et originalt uttrykk som skiller seg ut/ikke er "kjedelig".

Den nye innredningen er fra Epoq med glatte fronter og rustfrie håndtak. Nyere benkeplate i tre. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Integrert oppvaskmaskin

Merk også betongveggen som bryter fint

I tilknytning til kjøkkenet er det plass til et lite spisebord. Her kan frokosten nytes med flott utsikt mot byen og fjorden!

Pent bad som ble pusset opp i 2016. Innebygget badekar med glassvegg/ dør

Opplegg til vaskemaskin

Badet er pusset opp med matchende servant med underskap

Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Her er det godt med oppbevaringsplass. Merk også utsikten i bakkant

Fra soverommet er det tilgang til garderoberom og bod

Garderobe-/omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverommet

Meget praktisk innvendig bod!

Soverom 2 er også av god størrelse med plass til seng og annen innredning. Et utmerket gjeste-/barnerom

Her er det også plass til barneseng. Plassbygget skap til oppbevaring

Trapp ned til entréen i 8.etasje

Entréen i 8.etasje har smart innredning med tanke på sko samt tapet som gir en fin kontrast. Garderobeskap til klesavheng

Plantegning

Fasade

Borettslaget har fine fellesområder

Tomten er pent opparbeidet med sittebenker og mulighet for grilling

Borettslaget har etablert 90 parseller

Områdebilde - Botanisk Hage

Områdebilde - Botaniske Hage

Områdebilde - På Tøyen Torg har det kommet flere spennende servicetilbud

Områdebilde - Tøyen T-bane. Et annet alternativ er Grønland T-bane

Områdebilde - Grønlandsreiret

Områdebilde - Dattera til Hagen

Områdebilde - Oslo Mekaniske

Områdebilde - "Lompa"

Kart

Enerhaugen - Unik 3-roms endeleilighet i 9.etasje med formidabel utsikt, balkong og arkitekttegnede løsninger

Enerhauggata 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

Enerhaugen - Unik 3-roms endeleilighet i 9.etasje med formidabel utsikt, balkong og arkitekttegnede løsninger: Enerhaugen - Unik 3-roms endeleilighet i 9.etasje med formidabel utsikt, balkong og arkitekttegnede løsninger

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 878,-
Fellesgjeld:
Kr 83 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
79 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt område i en lite trafikkert gate på Enerhaugen - på Tøyen rett ved Botanisk Hage. Den har en unik kombinasjon av å ligge skjermet og rolig til samtidig som det er gangavstand til kollektivknutepunkt som Oslo S/flytoget, Oslo Bussterminal, Tøyen T-banestasjon.

Nærområdet har alle butikker man behøver, Oslos beste utvalg av grønnsaker, et yrende uteliv, og restauranter som strekker seg fra rimelig take away til Maaemo med tre michelin-stjerner. Det er flere dagligvarebutikker noen minutter unna (Coop Prix, Coop Mega og Kiwi Tøyen).

Det er kort vei til Tøyen Torg med populære spise- og utesteder som Postkontoret og Nord bakeri/kafe/restaurant/drinkbar. Gangavstand til sentrum, Grønland, Grünerløkka. Skoler i alle trinn samt barnehager i nærmiljøet. Tur - og rekreasjonsmuligheter i omkringliggende parker som Botanisk Hage, Tøyenparken (med Øyafestivalen og Tøyenbadet) og ikke minst borettslagets egne grøntområder med muligheter for grilling. Borettslaget har også to parsellhager.

Det er også gangavstand til "Fjordbyen Oslo", herunder Bjørvika og Sørenga. I Bjørvika/Barcode er det kommet en rekke spennende tilbud som Vaaghals og Nodee. På Sørenga kan du nyte en bedre burger på Buns Burger Bar like ved fjorden eller meksikansk på Coyo m.m. I tillegg er det utviklet en flotte badefasiliter her på Sørenga Sjøbad. Her yrer det av folkeliv en varm sommerdag!

Ønsker du å bo sentralt og godt, er dette en perfekt beliggenhet!

Adkomst

Enkel adkomst fra Enerhauggata. Ta heisen til 8.etasje når du kommer. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 83 000,-

Totalpris

Kr 5 183 000,-

Felleskostnader

Kr 4 878,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

9

Byggeår

1964

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

79m2

Bruksareal

90m2

Tomt

13059m2

KR-kode

371835

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Enerhauggata 5, 0651 Oslo

Gnr. 230, bnr. 305 i Oslo kommune.

Leil.nr. 9014, andelsnr. 316,

Enerhaugen Borettslag, org.nr. 948 152 525

Tomten

Tomten, kjøpt i 1986, er på 27.700 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 230 - 305 og 311. Borettslaget holder løpende vedlikehold.

Parkering

Borettslaget har 31 parkeringsplasser og 200 garasjeplasser som leies ut etter søknad/venteliste ved å henvende seg til garasjeansvarlig i borettslaget. Leie av garasjeplass koster kr 800,- pr. måned. Garasjeplass for elbil koster kr 950,- pr. måned (priser fra 1.5.18). I tillegg betales et engangsgebyr på kr. 646,- for opprettelse av plass til OBOS. Bilkollektivet i Oslo benytter seg av 4 oppstillingsplasser i borettslaget og Hertz bilpool tilbyr også to leiebiler på borettslagets område. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 79 kvm

8.etasje:

Primærrom: Gang/hall: 6 kvm

9.etasje:

Primærrom: Gang, kjøkken, stue, omkledningsrom, 2 soverom: 73 kvm

Sekundærrom: Bod, innglasset balkong: 11 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten ble vesentlig oppgradert i 2016 og holder god standard. Den er gjennomgående med gode lysforhold og har en god planløsning. Nærmere innhold:

Entrè: Romslig entré i 8. etasje med trapp opp til resten av leiligheten som ligger i 9. etasje. God plass til å henge av yttertøy og sko. Porttelefon.

Stue: Lys og luftig stue med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord. En-stavs kvistfri furu på gulv og deler av vegg gjør også at dette rommet skiller seg ut. Delvis åpen løsning mot kjøkken gir en god og sosial kommunikasjon mellom rommene. Fastkarmvindu i stue ble byttet i 2016.

I enden av stuen er det bygd et plassbygd møbel med oppbevaringsplass og to integrerte kontorpulter. Videre er det bygd en plassbygd benk med oppbevaringsplass under. En koselig krok hvor man kan nyte en god bok!

Kjøkken: Kult kjøkken hvor deler av den originale kjøkkeninnredningen er beholdt. Dette gir et originalt uttrykk som skiller seg ut/ikke er "kjedelig". Den nye innredningen er fra Epoq med glatte fronter og rustfrie håndtak. Nyere benkeplate i tre. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Integrert oppvaskmaskin. Oppvaskkum i rustfri utførelse. Ett greps blandebatteri. Magnetventil installert. Magnetventilen stopper vanntilførselen ved eventuelle lekkasjer.

I tilknytning til kjøkkenet er det plass til et lite spisebord. Her kan frokosten nytes med flott utsikt mot byen og fjorden!

Bad/wc: Pent bad som ble pusset opp i 2016. Servant med ett greps blandebatteri. Innebygget badekar med glassvegg/ dør. Gulvsluk med synlig banemembran. Gulvstående toalett med sparknapp.

Balkong: Koselig balkong på 4 kvm. gulvareal med formidabel utsikt mot bl.a. Oslofjorden og Barcode. På sommeren har balkongen ettermiddags- og kveldssol, perfekt når du er ferdig på jobb! Balkongen har innglassing som med enkle grep kan skyves til siden slik at man velge om man vil ha åpen eller lukket balkong. Balkongen har brystning i glass/glassbyggerstein for godt med lys og sikt.

Soverom 1: Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og bra med oppbevaringsplass. Fra soverommet er det tilgang til garderoberom.

Soverom 2: Soverom 2 er også av god størrelse med plass til seng og annen innredning. Et utmerket gjeste-/barnerom. Plassbygget skap.

Begge soverommene har flott utsikt mot Ekeberg, Kampen m.m.

Bod: Fra hovedsoverommet er det tilgang til ytterligere oppbevaringsplass/flere garderobeskap og innerst er det laget hyller og arbeidsbenk. Utmerket som hobby-/oppbevaringsrom!

Annet:

- Sentral og rolig beliggenhet med kort vei til T-bane, Tøyen Torg, Sentrum, Løkka m.m.

- Varmtvann & fyring inkludert i husleien

- God lagringsplass

- Fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller

- Liten kjølebod i kjeller som nåværende eier har brukt som redskapsbod

- Kabel-tv

- Bredbåndstilknytning

- Fellesvaskeri

- Vaktmestertjeneste

- Automatsikringer

- Svært veldrevet borettslag

- Lave omkostninger ved kjøp

- Nærhet til grønne utearealer som Botaniske Hage, Kampen Park og Tøyenparken

Oppvarming

Fyring og varmtvann kommer fra radiatorer tilknyttet fjernvarme som gir et særdeles lite strømforbruk. Oppvarming og varmtvann er inkludert felleskostnadene. Enerhaugen Borettslag får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS. Det er varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.8.1968. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 20 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vannledning, bestemmelse om garasje/parkering m.m.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Enerhaugen Borettslag.

Enerhaugen Borettslag er veldrevet og ryddig med god økonomi og har et veldig godt bomiljø. Det er to heltidsansatte vaktmestere og en ansatt daglig leder samt sikringsfond og husleiegaranti. Borettslaget bestaår av 470 andelsleiligheter fordelt på seks bygninger og ligger i bydel 1, Gamle Oslo og har adresse Enerhauggata 1, 3, 5 og 7 og Smedgata 32 og 34. Første innflytning skjedde i 1964.

Forretningsfører er OBOS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold tillates under forutsetning av at en erklæring om dette undertegnes og at den blir overholdt. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2016 kr 3 748 597,- og viser borettslagets likviditet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er parallellavklares.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Selger ønsker 1.6.2018. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

- Gulv på bad bør impregneres en gang i året

- Mikrobølgeovn, vaskemaskin, lyskuppel på barnesoverom, rullegardin på balkong, teppe og pute på daybed og kjøleskap i bod medfølger ikke. Kjøleskap på kjøkken kan medfølge hvis kjøper ønsker det.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.878 ,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, betjening andel fellesgjeld, bygningsforsikring, kabel-tv, fibernett, trappevask, vaktmester m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnader 4.578,-

TV / Kabelanlegg 150,-

Internett 150,- (100/100 Mbps fiberinternett som snart skal oppgraderes til 1000/1000 Mbps)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3 831,- pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger. Internett: Det er inngått ny avtale med OpenNet om bredbånd som gir borettslaget høyere hastighet uten prisøkning.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 5.000,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.190.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 83.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 6
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.6 km
Munchmuseet 0.7 km
Politihuset 0.7 km
Hausmanns bru 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.7 km
Sentralstasjon Oslo S 1.5 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Munkegata 0.7 km
Bussholdeplass Tøyenkirken 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Tøyen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.6 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 3.3 km
Hersleb videregående skole 0.7 km
Elvebakken videregående skole 1.3 km

Barnehager

Enerhaugen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Christiania barnehage (0-6 år år) 0.2 km
Borggata familiebarnehage 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.4 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.6 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.5 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.7 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.4 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.4 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Coop Prix Borggata 0.3 km
Dagligvare Pak Matsenter 0.3 km
Kiosk/video 7 Days Heimdalsgata 0.3 km
Kiosk/video Borggata matsenter 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.8 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,9 %
Andel kvinner 45,1 %
Gj.snittalder menn 38 år
Gj.snittalder kvinner 35,5 år
Husholdninger med barn 21,3 %
Husholdninger uten barn 78,7 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 319
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 6 1671 959

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,63 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?