Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 700 000,- for kr 6 700 000,-

Nydelig utsikt fra leiligheten og balkongen

Stort oppholdsrom med spisestue og kjøkken i åpen løsning

Stuen har store vindusflater og flott utsyn

Lys og hyggelig stue

Fantastisk utsyn fra leiligheten

Kjøkken med tillhørende spisestue

Romslig hovedsoverom med rikelig garderobeplass

Hovedsoverom - detaljbilde

Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets toppetasje

Balkongen er stor og overbygget

Utsikt fra balkongen

Normannsløkka borettslag ligger helt i ytterkant av Ensjøbyen med flott utsikt over byen og fjorden.

Velkommen inn!

Fantastisk lys og flott stue

Stuen er stor og har optimale lysforhold

Stuen

Stort og hyggelig oppholdsrom

Nydelig og lys stue

Stue og kjøkken i åpen løsning

Spisestue med plass til flere middagsgjester

Moderne og velutstyrt kjøkken

Godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet

Lyst og luftig hovedsoverom

Hovedsoverom med rikelig skapplass

Soverom nummer 2

Soverom nummer 3

De øvrige to soverommene egner seg ypperlig til barnerom, kontor eller gjesterom

Pent, flislagt baderom av god størrelse

Flislagt bad med innfeldbare dusjvegger

Separat gjestetoalett med servant

Bad/gang

Gangen sett mot stuen

Gang

Entre/gang med mye garderobeplass

Utgang til en sydvest-vendt balkong på 12 m² fra stuen

Balkongen

Utsikt fra balkongen mot byen og fjorden

Utsikt

Moderne bygg fra 2008

Det går turvei/sykkelsti rett utenfor leiligheten

Disposisjonsrett til garasjeplass nr 4, mulighet for kjøp av tilstøtende plass nr 3

T bane på Ensjø

Fra Ensjø torg går det fire t-banelinjer, og en rekke busser er innom holdeplasser i nærheten.

Ensjøbyen

Tøyenbadet

Kampen parken

Keyserløkka

Nærområdet

Gladengveien

Ensjøbyen skal få et urbant preg, der kvalitet i samspillet mellom det grønne, det blå og det grå er en grunnleggende visjon

Flere dageligvare butikker innen kort gangavstand

Gladengveien - På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og forretninger som vil skape liv og røre

Lille Tøyen Kolonial

Kampen kirke

Plantegning

Ensjø/Kampen - Nydelig og lys 4-roms topp- og hjørneleilighet. Solfylt balkong. Garasje. Flotte lysforhold og utsikt.

Ensjøveien 6 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 900 000,-

Ensjø/Kampen - Nydelig og lys 4-roms topp- og hjørneleilighet. Solfylt balkong. Garasje. Flotte lysforhold og utsikt.: Ensjø/Kampen - Nydelig og lys 4-roms topp- og hjørneleilighet. Solfylt balkong. Garasje. Flotte lysforhold og utsikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 752,-
AREAL (P-ROM / BRA)
79 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til en ny by i byen - navnet er Ensjøbyen! Området har fått et av Oslos største løft av bystyret i Oslo som i 2004 vedtok å utvikle bydelen. Visjonen er å forvandle området med mye næringsvirksomhet til et vakkert bymessig strøk med boliger, grønne lunger og ulike aktivitetsplasser. Mye har skjedd siden den tid, og utviklingen er inne i en spennende fase der stadig flere brikker faller på plass.

Ensjøbyen ligger i bydel Gamle Oslo og grenser til Tøyenparken, idylliske Tøyen hageby, Kampen, Vålerenga og Valle-Hovin. Ensjø har vært og er gjennom en totalforvandling - fra å være en bydel dominert av bilforhandlere til å bli et knutepunkt med 5 000-7 000 nye boliger, 450 barnehageplasser, 100 butikker, 42 grøntområder; bl.a. kunstig innsjø, miljøgater med nytt veidekke, nye brede fortau, ny kantstein og et helt eget sykkelfelt i begge retninger, 6 km turstier og ny skole. Infrastruktur og øvrige forhold skal legges til rette for at Ensjøutbyggingen skal bli et suverent sted å bo for byens innbyggere. Ensjøbyen skal få et urbant preg, der kvalitet i samspillet mellom det grønne, det blå og det grå er en grunnleggende visjon. Et rikt servicetilbud har allerede vokst frem. Les mer om fremtidens Ensjø på http://www.ensjobyen.no/ og se alle prosjektene i en 3D modell http://www.ensjo3d.no/index.html# eller kontakt megler for ytterligere informasjon.

Ensjøbyen har helt ny T-banestasjon. Herfra går det også buss til Fornebu og Aker Brygge. Fra Ensjø torg går det fire t-banelinjer, og en rekke busser er innom holdeplasser i nærheten. Uansett om du vil til sentrum, til sjøen eller ut i marka vil du finne en buss eller bane som tar deg dit.

Sentrum i den nye bydelen blir Ensjø Torg med signalbygg som skal huse handel, service og tjenestetilbud av forskjellig slag. Her blir det et atrium der det kan holdes konserter og andre arrangementer.

På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og forretninger som vil skape liv og røre. Kino, gallerier, konsert- og teatersaler blir det også plass til. Ensjø skal være en levende bydel sju dager i uka. Flere kafeer og restauranter har allerede åpnet og i årene fremover vil det bli mange nyetableringer, ikke minst i området rundt Ensjø torg. Fyrstikktorget ved Helsfyr er også en fin mulighet for shopping. Flotte friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi, Grønland, middelalderparken i gamlebyen og Vålerenga. Ønsker du å rusle en tur, er koselige Kampen kun noen minutter unna.

På restaurant og utelivsfronten har Tøyen et variert tilbud. Blant de mest kjente er gourmetrestauranten Nord & Natt, her serveres nordisk mat i toppklasse. På utestedet og restauranten Postkontoret kan du nyte en god pizza, øl og/eller spille shufflebord. Human Mote er en cocktail bar som byr på deilige cocktails. Er du mer i humør for et glass i vin, så har vinbar og restauranten Brutus åpnet litt lenger ned i gata. Dattera til Hagen på Grønland - en kombinert bar, kafé og klubb med flott bakgård.

Ensjøbyen er fremtidens bydel. Ved å investere en bolig i Ensjøbyen nå vil du ikke bare gjøre et godt kjøp, men en god investering som vil stige sammen med den videre utviklingen av bydelen.

Leiligheten har en perfekt beliggenhet for dem som verdsetter nærhet til byens urbane fasiliteter, samtidig som grønne rekreasjonsområder ligger like utenfor døren!

Barnehager og skoler

Bhg. Venkes familiebarnehage - 0.5 km

Bhg. Norderhov familiebarnehage (0-3 år) - 0.5 km

1-7 kl. Kampen skole - 0.5 km

1-7 kl. Tøyen skole - 0.7 km

1-7 kl. Hasle skole - 0.8 km

1-10 kl. Nyskolen i Oslo - 1.1 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole - 1.3 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole - 1.3 km

8-10 kl. F21 - Fyrstikkalleen skole - 1.3 km

Vgs. F21 - Fyrstikkalleen vgs - 1 km

Vgs. Etterstad videregående skole - 1.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra Ensjøveien. Adkomst til leiligheten via felles oppgang. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 752,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

2008

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

79m2

Bruksareal

79m2

Tomt

3733m2

KR-kode

401890

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ensjøveien 6 B, 0655 Oslo

Gnr. 128, bnr. 31 i Oslo kommune. Andelsnr. 29 i Normannsløkka Borettslag, org.nr. 992 360 658

Tomten

Eiet tomt på 3.733,5 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med plener, lekeplasser, diverse beplantning, flere sitteplasser og asfaltert gang- og kjøreveier.

Parkering

Det medfølger disposisjonsrett til parkeringsplass nr 4 i lukket, oppvarmet og videoovervåket garasjeanlegg. Fra garasjeanlegget er det direkte heisadkomst til etasjeplan. Iht. styret har beboerne mulighet til å etablere ladestasjon på plassene ved søknad til styret. Eier må selv stå for kostnaden for å etablere ladepunkt.

Eier disponerer i tillegg en ekstra, tilstøtende parkeringsplass (plass nr 3). Denne disponeringsretten kan kjøpes av selger. Borettslaget disponerer 6 gjesterparkeringsplasser (2 inne og 4 uteplasser). Oblater er utdelt til alle andelseiere. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 79 kvm

Primærrom: Leilighet: 79 kvm, Entré, gang, separat wc, bad med wc, 3 soverom, kjøkken, stue. Utgang til en sydvest-vendt balkong på ca. 12 m² fra stuen.

Disposisjonsrett til garasjeplass nr 4 medfølger. I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller. Felles sykkelbod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2018 utført av Per Køste. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Lys og attraktiv 4-roms toppleilighet i moderne bygg fra 2008. Leiligheten ligger fantastisk til på hjørnet i byggets 5. etasje. Med leiligheten følger garasjeplass i byggets kjeller og det er heisadkomst fra garasjeanlegget og opp til leilighetsplan. Utenfor stuen finner du en stor og overbygget balkong med flott utsikt over nærområdet, byen og fjorden. Her kan du nyte solen fra tidlig formiddag og til sent på kveld. Leiligheten har gjennomgående pen standard med parkett på alle gulv og nymalte flater i 2015. Her kan du flytte rett inn! Leiligheten har spesialtilpasset, innvendig solskjerming fra Markisemannen med plisségardiner og lameller i stue og rullegardiner på alle soverom.

Normannsløkka borettslag ligger helt i ytterkant av Ensjøbyen med flott utsikt over byen og fjorden. Fra denne toppleiligheten kan du nyte fritt utsyn over byen og fjorden, helt uten sjenerende innsyn! Leiligheten ligger på et høydedrag, rett ovenfor Kampen park. Beliggenheten passer perfekt for deg som verdsetter nærhet til byen, de fleste servicetilbud innen kort gangavstand, T bane i umiddelbar nærhet samtidig som grønne rekreasjonsområder ligger like utenfor døren.

MATERIALVALG:

Gang:

Romslig gang, rikelig utstyrt med garderobeskap. Dørtelefon med video/tale- og lyttefunksjon.

Stue:

Lys og luftig stue med god plass til både sofa- og spisegruppe. De store vinduene slipper inn rikelig med naturlig lys som bidrar til en behagelig romfølelse. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gjør også dette til leilighetens hjerte og et hyggelig og sosialt rom å oppholde seg i. Det er utgang til en sydvest-vendt balkong på ca. 12 m². På balkongen og i det store oppholdsrommet forøvrig er det nydelig utsikt over byen og fjorden. Balkongen er romslig med god plass til både utemøbler og grill.

Kjøkken:

Moderne og velutstyrt Sigdal kjøkkeninnredning med slette, hvite fronter og integrerte hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Fliser over benk gjør det svært enkelt å holde overflaten ren. Alle hvitevarene er levert av kvalitetsmerket Whirlpool og er integrert i innredningen for et helhetlig uttrykk. Den åpne løsningen mellom kjøkkenet og stuen gjør det enkelt for husets kokk å briljere på kjøkkenet, samtidig som gjestene underholdes.

Soverom:

Leiligheten inneholder 3 soverom. Rikelig med garderobeplass på hovedsoverommet. De øvrige to soverommene egner seg ypperlig til barnerom, kontor eller gjesterom. Har du alltid ønsket deg et stort garderoberom? Hvorfor ikke gjøre det ene rommet om til nettopp dette? Mulighetene er mange.

Bad:

Flott badeværelse med tidløse fliser og downlightsbelysning i tak. Badet er utstyrt med heldekkende servant med underskap, innmurt speil, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger (nye 2015) og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvet sørger for behagelig temperatur året rundt.

Separat WC:

Gjestetoalett innredet med vegghengt toalett og servant med 1-greps blandebatteri.

Balkong:

Leiligheten har en fantastisk og romslig balkong beliggende utenfor stuen. Her er det sol fra formiddag til sent på kveld. Det er nydelig utsikt over byen og fjorden fra balkongen og det er tillatt å grille med både gass- og elektrisk grill. Til tross for at leiligheten ligger i byggets toppetasje, er balkongen overbygget. Dette gjør at møbler og puter står trygt ute, også i regnvær.

Gulv:

3-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Eikelister med enkel drypnese. Fliser og gulvvarme fra 2008 på bad.

Vegger:

Malte slette flater. Leiligheten er nymalt i 2015. Fliser på bad. Innvendige hvite slette dørblader.

Tak:

Malte himlinger. Takhøyde på 2,40 m i stue. Overflater malt i 2015. Senket himling med downlights på bad.

Sikringsskap:

Automatsikringer plassert ved entré. Digital måler plassert på fellesareal.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg, anlegget betjenes via radiatoranlegg. Elektriske varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.11.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet at på denne eiendommen befinner det seg forurensede masser. Bygge- og gravearbeider på eiendommen kan ikke finne sted uten samtykke fra forurensningsmyndigheten. Vesentlig endring av bruken varsles forurensningsmyndigheten. De øvrige servituttene gjelder div. bestemmelse om benyttelse, avtale om felles adkomst, vann/kloakkledning og gjerde.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Normannsløkka Borettslag.

Hjemmeside: www.normannslokka.no

Borettslaget består av 63 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å grille med elektrisk- og gassgrill på balkongene.

Dyrehold tillates mot søknad til styret. Det er dyreeierens ansvar å opptre på en slik måte at dyreholdet ikke fører til ulemper for andre beboere.

Foretatte påkostninger:

2017: Realbygg har etter påtrykk reparert vannlekkasje i inngangspartiet i B blokken. Det er også lagt nye fliser og styret har byttet foringer på ytterdør.

Styret har blitt gjort kjent med at det søkes om utbygging på flere naboeiendommer. Styret har sendt flere brev til kommunen der vi påpeker at byggehøyder og arealutnyttelser skal være innenfor allerede fastsatte normer.

Planlagte påkostninger: Kun løpende vedlikehold i følge styreleder.

Borettslaget har egen nettside: www.normannslokka.no

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4224 datert 05.04.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Ensjø er et område under utvikling og det er flere planforslag i nærheten som bl.a:

Saksnr. 201616414: Foreløpig plan om Ensjøveien 4. Oppføring av boliger. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201616414

Saksnr. 201508963: Foreløpig plan om Ensjøveien 3 og 5. Oppføring av boligbygg 4-10 etasjer med strøkstjenlig funksjoner i de nederste arealene mot Ensjøveien. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201508963

Saksnr. 201609199: Industritomt i Ensjøveien 8 ønskes omregulert til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Frittstående borettslag uten forkjøpsrett.

Diverse

2 taklamper i stuen medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.752,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, trappevask, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2016.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 3.075,-

Oppvarming/varmtvann kr. 517,-

Garasjeplass kr. 160,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,-/ 5.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.901.559,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ensjø Nord
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Dronning Ingrids plass 0.5 km
Munchmuseet 0.6 km
Tøyenbadet 0.7 km
Kampen kirke 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.2 km
Sentralstasjon Oslo S 3.1 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Lakkegata skole 1.3 km
Bussholdeplass Ensjøveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kampen park 0.3 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.4 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Kampen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Hasle skole (1-7 kl.) 0.8 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1 km
Etterstad videregående skole 1.3 km

Barnehager

Venkes familiebarnehage 0.5 km
Norderhov familiebarnehage (0-3 år) 0.5 km
Heibergløkka barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 0.8 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.7 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.3 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.4 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Ensjø 0.4 km
Dagligvare Kiwi Ensjø 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Tøyne t-bane st. 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.6 km
Bensin Shell Etterstad 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,9 år
Husholdninger med barn 21,4 %
Husholdninger uten barn 78,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ensjø Nord 1434 896

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?