Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 925 000,- for kr 2 925 000,-

 

Lys og fin entré

Stuen er det naturlige oppholdsstedet i leiligheten og er et rom for avkobling og hygge

Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys

Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong med flott utsikt

 

 

Hvit glatt kjøkkeninnredning med opplegg for oppvaskmaskin

God benkeplass og oppbevaringsmuligheter

 

 

Flislagt bad med dusjkabinett

 

Boligen innehar to fine soverom med god plass

Soverom 1 med skyvedørsgarderobe

Soverom 2

Koselig innglasset balkong på ca. 9 kvm

 

Utsikt fra balkong

Fellesareal

2D

3D

Linderud

Erich Mogensøns vei 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Linderud: Attraktiv 3-roms leilighet med balkong | Heis i bygget | Barnevennlig boligområde og sentral beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 011,-
Fellesgjeld:
Kr 254 832,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Linderud innenfor bomringen. Området rundt boligen består av hyggelige fellesarealer med plen, busker, trær og lekeplasser. Leiligheten ligger rett i nærheten av Linderud Senter som har et bredt utvalg av servicetilbud med bl.a. postkontor, vinmonopol, matbutikker med et rikt utvalg, frisør, apotek, tannlege m.m. Kort vei til barnehager, Linderud barne- og ungdomsskole, Linderud svømmehall og Bjerke videregående skole.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med T-banestasjon på Linderud. Fra boligen tar det ca. 4 minutter å gå til Linderud T-banestasjon (linje 4 Vestli-Bergkrystallen via Nydalen og 5 Vestli-Sognsvann via Ringen. For øvrig gode bussforbindelser i Trondheimsveien og nærmeste busstopp ligger ca. 3 minutters gange fra boligen.

Det er kort vei til gode rekreasjonsmuligheter i Lillomarka for de som er glad i natur. Lillomarka med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for skiturer om vinteren og fine gå/sykkel/ri/bade/fisketurer på sommeren. gode turmuligheter hele året. For den treningsglade ligger Linderud idrettshall, Årvoll Idrettsplass og nyåpnede Elixia treningssenter på Linderudsenteret.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 254 832,-

Totalpris

Kr 3 204 832,-

Felleskostnader

Kr 5 011,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

9

Byggeår

1962

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

84m2

Tomt

33583m2

KR-kode

6018281

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Erich Mogensøns vei 24, 0594 Oslo

Gnr. 88, bnr. 300 i Oslo kommune.

Leil.nr. 911, andelsnr. 162 i Linderud Borettslag 2, org.nr. 955 592 611

Tomten

Eiet tomt på 33.583 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier.

Parkering

Garasje og biloppstillingsplass fordeles etter ansiennitet og utlyses ved oppslag i vestibylen (der hvor postkassene er). Garasjeplass koster kr 300,- pr. mnd + depositum kr 10.000,-. Parkeringsplass koster kr 150,- pr. mnd og ingen depositum. En kan ikke søke før man har overtatt boligen og må ha kjørbar registrert bil for å få leie garasjeplass.

Plass 1-19 er gjesteparkeringer og gjestene må ha synlig gjesteparkeringsbevis. Forøvrig gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Primærrom:

Gang/entre, bad, kjøkken, stue og 2 stk. soverom.

Sekundærrom:

Innglasset balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i 1. etasje på ca. 4,3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.09.2018 utført av Rett-takst v/Kjell-Arne Hagen.

Bebyggelse og byggemåte

Byggemåte:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det ble observert sprekkdannelse i en gulvflis, ble registrert enkelte misfargede fuger og ved stikkprøve kontroll ble det registrert bom under enkelte fliser på befaringsdagen (badegulv).

Diverse fra selgers egenerklæringsskjema:

Gulvvarme på badet er defekt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Erich Mogensøns vei 24!

Dette er en gjennomgående lys og attraktiv 3-roms andelsleilighet beliggende i 9. etasje med noe oppussingsbehov. Leiligheten utnytter hver kvadratmeter maksimalt og romfordelingen, med store og luftige rom, gjør at du enkelt kan innrede etter eget ønske og behov. De store vindusflatene og det gjennomgående lyset gjør leiligheten spesielt solrik og fin! Dette er en perfekt leilighet for de fleste, enten alene eller i par. Her har du fordelen av å bo i et koselig boligområde med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du i nærområdet har lett tilgang til gode rekreasjonsmuligheter i marka med grønne og rolige omgivelser.

Verdt å merke seg:

- Ingen dokumentavgift

- Sikringsskap med automatsikringer

- Heis i bygget

- Solrik og innglasset balkong på ca. 9 kvm

- Trivelige fellesarealer med sittegrupper, lekeapparater og mer

- Flere barnehager og skoler i nærheten

- Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet

- Gangavstand til holdeplass for buss

- Internett 50 Mb/s er inkl. i felleskostnad

Stue:

Stuen er det naturlige oppholdsstedet i leiligheten og er et rom for avkobling og hygge. Her kan man nyte tilværelsen alene, eller i selskap med familie og venner. Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys og gir hjerterommet en behagelig og god atmosfære å oppholdet seg i. Stuen er romslig og har god plass til stor sofagruppe med salongbord. Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong med flott utsikt.

Kjøkken:

Hvit glatt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri, nedfelt rustfri stål kum, opplegg for oppvaskmaskin, lys under overskap, ventilator over komfyr, fliser mellom benkeplate og overskap. Hvitevarer medfølger ikke.

Bad:

Flislagt bad med hvit profilert servantinnredning med skapseksjoner, ett- greps blandebatteri, 2 stk. overskap, speil, speil lys, dusjkabinett og gulvstående toalett.

Soverom:

Boligen innehar to fine soverom med god plass til bl.a. en stor dobbeltseng og nattbord. Stor skyvedørsgarderobe medfølger på det ene soverommet.

Balkong:

Koselig innglasset balkong med adkomst fra stuen på ca. 9 kvm. Det er 2 stk. utelys, stikk og varmelampe på balkongen.

Oppvarming

Boligen er utstyrt med sentralvarmeanlegg med radiatorer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for garasjer seksjon A-J for Erich Mogensøns vei 14-36 datert 1969.

Det foreligger arkivkort (brukstillatelse) for Erich Mogensøns vei 20-24 datert 1964.

Det foreligger ferdigattest for kledning av gavlfasader datert 1981, rehabilitering av balkonger datert 1998 og utskifting av vinduer og balkongdører datert 1990.

Disse kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler bl.a. bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vann/kloakkledning, bestemmelse om garasje/parkering og bestemmelse om gjerde. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Linderud Borettslag 2. Borettslaget består av 344 leiligheter og hjemmeside er www.linderudbo.no. Forretningsfører er Nordberg Eiendomsforvaltning AS, tlf 22 64 61 20.

Dugnad samt trappevask må påregnes. Dyrehold er tillatt, søknad sendes til styret og dokumentet "Avtale om dyrehold" skal signeres. For enkelte hunderaser fordres likevel fremleggelse av gjennomgått dressurkurs.

Foretatt påkostninger de senere år:

Samtlige heiser unntatt EMv. 16 er ferdigstilt og i drift. Telefonkablene for fasttelefon i oppgangene er lagt om. Oppganger er blitt malt opp på nytt. Montert bronsefiltre på vanninntakene.

Planlagte påkostninger: Merking med oppgangs- og etasjenummer vil bli utført når samtlige heiser er ferdigstilt. Styret vurderer utskifting og montering av termostatventiler på radiatorene dette året. Det skal utføres reparasjoner på Erich Mogensøns vei 36, sjekk av fasadeplater og spikerslag og skifte der det er nødvendig.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forhåndsavklaring er igangsatt, med meldefrist innen 12.10.2018 kl. 12:00 til post@nordberg-eiendom.no

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål ihht. reguleringsplan S-945 datert 30.11.1961 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht. reguleringskart datert 13.09.2018. Gjeldende kommunedelplan KDP-17.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune, hvor det er vedtatt et bunnfradrag for boliger på fire millioner kroner. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn fire millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.011,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett 50 Mb/s, nedbetaling av fellesgjeld, bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, A-konto varmtvann og varme.

Felleskostnadene fordeles slik:

Varme/varmtvann kr 950

Lån kr 1.268

Fellesutgifter kr 2.311

Internett grunnpakke kr 167

Kabel-tv kr 315

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.000,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.260.864,-. Av dette beløpet utgjør kr 254.832,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Linderud
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Linderudplassen 1 km
Tonsenplassen 1.1 km
Bjerke travbane 1.7 km
Tonsen kirke 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.2 km
Sentralstasjon Oslo S 7.8 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Linderud T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 3.4 km
Bussholdeplass Veitvetstubben 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Linderud idrettshall 0.4 km
Idrettsanlegg Veitvet Idrettsanlegg 1 km
Treningssenter Elixia Linderud 0.3 km
Treningssenter Galaxy Sport & Fitness Club 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Linderud skole (1-10 kl.) 0.6 km
Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 1 km
Veitvet skole (1-10 kl.) 1 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.3 km
Bjerke videregående skole 0.4 km
Kuben videregående skole 3.4 km

Barnehager

Linderud gård barnehage (1-6 år) 0.3 km
Madamløkken barnehage (0-6 år) 0.3 km
Veitvet barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Linderud Senter 0.3 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 0.6 km
Postkontor Coop Mega Linderud 0.3 km
Postkontor Kiwi Veitvet 0.6 km
Apotek Boots apotek Linderud 0.3 km
Apotek Ditt Apotek Veitvet 0.6 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Linderud 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Veitvet 0.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Linderud 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 0.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Linderud 0.2 km
Bensin Uno-X Linderud Sør 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,7 %
Andel kvinner 52,3 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 27,7 %
Husholdninger uten barn 72,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 19754
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Linderud 1232 620

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Eirik Nguyen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?