Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Balkong med flott utsikt

Innglasset balkong med utsikt

Balkongen har god plass til utemøbler

Utsikt mot byen og fjorden

Stuen er romslig og har direkte utgang til balkongen

Stue

Stue med plass til stor sofa

Stuen kan gjøres større ved å innlemme disponibelt rom

Disponibelt rom som er avdelt fra stua

Kjøkken med rikelig med innredning

Kjøkkenet er romslig

Kjøkkenet har god plass til stort spisebord

Kjøkken-bord med fin utsikt

Utsikt oppover Groruddalen fra kjøkkenvinduet

Soverom I

Soverom I har rikelig med garderobeplass

Soverom II

Dusjbad/wc som ble pussest opp av Jonas Rør AS i 2006

Dusjbad/wc har vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin - i tillegg finnes fellesvaskeri

Dusjbad/wc

Entré med dørtelefon og plass til garderobeskap

3D-planskisse - Erich Mogensøns vei 30

2D-planskisse - Erich Mogensøns vei 30 - 11. etasje

Fasaden

Fasaden er velholdt

Flere lekeplasser i nabolaget

Det er flotte grøntområder rundt blokka

Barnevennlig område med barnehager og skoler i gangavstand

Lekeplasser for de minste

Kart over nabolaget

Supert med kort vei til Linderud Senter

Linderud

Erich Mogensøns vei 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Linderud: Pen 3-roms i 11. etasje med flott utsikt, separat kjøkken, solrik innglasset balkong. Heis. V.vann & fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 419,-
Fellesgjeld:
Kr 264 582,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i Erich Mogensøns vei. Området rundt boligen består av hyggelige fellesarealer med plen, busker, trær og lekeplass.

Leiligheten ligger rett i nærheten av Linderud Senter som har et bredt utvalg av servicetilbud med bl.a: postkontor, matbutikker med rikt utvalg, frisør, apotek, tannlege og banktjenester.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med t-banestasjon på Linderud. Fra boligen tar det ca. 4 min å gå til Linderud t-banestasjon (linje 4 Vestli-Bergkrystallen via Nydalen og 5 Vestli-Sognsvann via Ringen, reisetid med t-bane til sentrum er ca. 16-18 minutter). For øvrig gode bussforbindelser i Trondheimsveien (linje 22, 25, 31, 33, 153, 301, 309, 321, 363) ca. 3 minutters gange til nærmeste busstopp samt flybussekspressen.

For den friluftsglade gir Lillomarka med sine mange skogsveier og lysløyper mulighet for skiturer om vinteren og fine gå- sykkel-, ri-, bade- og fisketurer på sommeren. Det er kort avstand til Lillomarkas skiløypenett med lysløyper om vinteren og fine skogstier og turveier resten av året.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Madamløkken bhg (0-6 år) 0.2 km*

Veitvet bhg (1-6 år) 0.4 km*

Sisiktoppen bhg (1-6 år) 0.5 km*

Barne og ungdomskole:

Linderud skole (1-10 kl.) 0.4 km*

Videregående:

Bjerke videregående skole 0.2 km*

Kuben videregående skole 2.1 km*

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 264 582,-

Totalpris

Kr 3 464 582,-

Felleskostnader

Kr 4 419,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

11

Byggeår

1965

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

85m2

Tomt

38470m2

KR-kode

541792

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Erich Mogensøns vei 30, 0594 Oslo

Gnr. 88, bnr. 300 i Oslo kommune.

Andelsnr. 85, leil.nr. 1117

Linderud Borettslag II,

org.nr. 955 592 611

Tomten

Eiet tomt på 38.470 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Garasje og biloppstillingsplass fordeles etter ansiennitet. Plass 1-19 er gjesteparkeringer. Gjestene må ha synlig gjesteparkeringsbevis. Forøvrig gateparkering til gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 93 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Primærrom: 75 kvm

Bad, gang, kjøkken, disponibelt rom, 2 soverom

Sekundærrom: 10 kvm

11. etasje: Innglasset balkong

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod med panelt dør på ca. 4,3 kvm og skap i tidligere kjølerom (begge merket 1117).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.12.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Balkongdør med skyvedørsfunksjon og 2-lags isolerglass datert 1987. Entrédør i finert utførelse fra 2006. Innerdører med finert malt overflate fra byggeår. Malt i 2006. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 1987. Det er personheis i bygget. Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i felles oppgang. Nye sikringer fra ca 2015. Øvrig anlegg oppgradert i 2006.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende som har fått TG2:

- Behov for stedvis overflatebehandling av innvendig karm samt smøring av skinner.

- Balkongdør med behov for smøring av skinner.

- Laminatparkett fra 2006 med normal bruksslitasje. Stedvis mindre sprekker inn mot terskler og vegger.

- Luftbehandling grunnet naturlig ventilasjon.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen 3-roms leilighet i blokkens 11. etasje som har et praktisk disponibelt rom i stuen. Leiligheten består av stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, to soverom, dusjbad/wc, entré. Balkong fra stuen med en fantastisk utsikt mot byen og Oslofjorden. Hele leiligheten ble pusset opp i 2006. Generelt normal bruksslitasje overflater med stedvis behov for maling/sparkling. Oppvarming med radiatorer. Naturlig avtrekksventilasjon på bad. Det ble ikke avdekket alvorlige feil eller skader ved boligen.

I denne leiligheten har du Oslo, Groruddalen og Lillomarka for dine føtter. Fra 11. etasje har du utsikt både ned mot Oslofjorden, oppover Groruddalen og innover Lillomarka!

Stue (ca. 22 kvm): Lys og trivelig stue med fantastisk utsikt og god plass til sofagruppe. Sydvestvendt vindu gir godt med dagslys, og utgang til balkong. Canal Digital leverer kabel-tv og dekoderen følger med leiligheten.

Disponibelt rom (ca. 5,5 kvm): Del av stuen er skilt av, men kan enkelt tilbakeføres dersom en ønsker det.

Balkong (ca. 9 kvm): Solrik innglasset uteplass med plass til møbler. Teppe som er behagelig å gå på. Utebelysning og stikkontakt.

Separat kjøkken (ca. 15 kvm): Kjøkkeninnredning fra 2006 med rikelig med skap-og benkeplass, lakkerte, glatte fronter, laminat benkeplate med innfelt servant. Ventilator med kullfilter. Integrert oppvaskmaskin. Frittstående komfyr og kjøle-/fryseskap. Brannslange i skap under kjøkkenvask. Hvitevarene følger med. God plass til stort spisebord ved vindu. Flott utsikt oppover Groruddalen og inn mot Lillomarka. Her får du med deg morgensola ved frokostbordet.

Soverom I (ca. 11 kvm): Hovesoverommet har direkte adkomst via stue, vindu mot sydvest og rikelig med oppbevaringsplass i stor garderobeløsning.

Soverom II (ca. 8,5 kvm): Barnerommet vender mot nordøst så her får du med deg morgensolen.

Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Badet er pusset opp i 2006 av Jonas Rør AS. Pent bad med servant, speil og belysning. Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Dusj med dusjdører med fronter i glass og skyvedør på skinne. Opplegg for vaskemaskin. Det er to sluk i rommet. Hovedsluk under servant og hjelpesluk i dusjnisjen. Hjelpesluk er tilknyttet hovedsluk via avløpsrør i gulvstøpen. Grunnet plassering sluk i forhold til gulvnivå, antas det at banemembran er lagt under påstøp. Røropplegget er utenpåliggende og gjennomføringer vegg er plassert utenfor våtsoner. Merk at oppbygning av badet er grundig beskrevet i selgers egenerklæringsskjema.

Entré (ca. 4,5 kvm): Lys og praktisk entré med plass til garderobeløsning. Fra entréen er det adkomst til dusjbad/wc, barnerom og stue. Entrédør fra 2006. Dørcalling med portåpner.

Lagringsplass: Kjellerbod og matbod.

Vegger: Fliser fra 2006 på baderom. Vegger i øvrige rom er malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Malt i 2006.

Gulv: Fliser med varmekabler på baderom og laminatparkett fra 2006 i øvrige rom.

Himlinger: Malt betong. Innfelte downlights i himling på bad.

Oppvarming

Varme og varmtvann fra ekstern kilde. Varmen fordeles ut via radiatorer. Varmekabel på bad. Hver radiator har en varmemåler som rapporterer forbruk via radiosignaler. Målerne kan avleses manuelt ved bruk av trykknapp og display. Varmtvannsinntakene til kjøkken og bad har volummålere som rapporterer forbruk via radiosignaler. Målerne har tellere som også kan avleses manuelt. Gulvvarme på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Fyring og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene (á konto).

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1965.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest for ferdigstillelse av boligblokken. Det foreligger arkivkort datert 06.01.1965 som brukstillatelse. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av boligblokken kan derfor ikke dokumenteres. Megler har undersøkt kommunale arkiver, men har her ikke funnet avklaring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Det foreligger ferdigattest datert 17.03.1982 for ny utvendig kledning, ferdigattest 24.04.1991 for utskiftning av vinduer og balkongdører samt ferdigattest datert 30.10.1998 for rehabilitering/utvidelse av balkonger.

Selger har innredet disponibelt rom i del av stuen. Det gjøres oppmerksom på at dette ikke er godkjent som soverom. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler bland annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vann/kloakkledning, bestemmelse om garasje/parkering og bestemmelse om gjerde.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Linderud II Borettslag.

Borettslaget består av 344 andeler fordelt på 4 boligblokker og 10 garasjebygninger.

Erich Mogensøns vei 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36.

Borettslagets arealer er på gnr. 88, bnr. 300 (boligblokker) og gnr.88, bnr.286 (parkeringsplass).

Forretningsfører er Advokat S. R. Nordberg Eiendom AS, tlf. 22646120.

Borettslaget har egen vaktmester.

Fellesvaskeri i kjelleren.

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har fellesavtale for TV Grunnpakke fra Canal Digital. Hver leilighet har fått tildelt en digital HDTV-dekoder. Borettslaget har avtale med ATMcom AS om levering av internet-tilgang på 25 Mb/s bide opp og ned via kabelanlegget.

Dyrehold er tillatt. For enkelte hunderaser fordres likevel fremleggelse av gjennomgått dressurkurs. Avtale om hundehold må signeres og husordensreglene følges.

Borettslaget har en egen nettside på: www.linderudbo.no. Det anbefales å se på denne siden fornyttig informasjon om borettslaget.

Planlagte påkostninger:

- Bygging av traktorgarasje.

Foretatt vedlikehold:

- Bytte av heisene og installering av fibernett i 2017.

- Lekeplassene ble fornyet i 2015.

- Det er bestilt nye og kraftigere sirkulasjonspumper til hver blokk.

- Målerne for fjernavlesning av varmeforbruk har nådd levetiden på 10 år for batteriene. Radiatormålerne og radiodelen på varmtvannsmålerne er byttet. Det nye systemet registrerer løpende forbruk, som beboer kan lese av via internett eller smarttelefon.

- Utskifting av rør og stoppekraner i Erich Mogensøns vei 26-36.

- Utbedret avløpsrør i kjelleren i EM vei 26-28-30.

- Skiftet rør og montert stoppekraner i underetasjene i Erich Mogensøns vei 14-24.

- Lagt takplater på alle utbyggene over inngangspartiene.

- Montert overspenningsvern i hovedtavlerommene i alle blokkene.

- Lagt ned nye sluk og drenering, samt asfaltert rundt garasjene ved Erich Mogensøns vei 14 -18, foran blokken og på taket av nr. 12

- Lagt ny asfalt foran garasjene mellom Erich Mogensøns vei 14 og 20.

- Satt opp gjerde på muren på taket av Erich Mogensøns vei 12.

Styret har utarbeidet "Forholdsregler for tekniske anlegg i leilighetene", som spesielt bør leses ved overtakelse av leilighet og før man starter oppussing.

Dokumentet oppdateres fortløpende, og kan hentes på borettslagets Internet-sider www.linderudbo.no.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart og ingen forkjøpsberettigede har meldt seg.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader.

Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-945 datert 03.07.1962 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Forkjøpsretten er avklart. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Felles brannalarm i leiligheten.

I disponibelt rom finnes det en serviceluke til rørsjakt i kroken mot kjøkkenet for å komme til rørene. I sjakten ligger også kabler for TV-anlegget.

Stoppekraner for bak luke i gang. Bak luken finnes stoppekraner for badet, og måler for varmtvann til badet. Stoppekraner kjøkken i servantskap kjøkken.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.419,- pr. mnd. og inkluderer varmtvann og fyring á-konto, vaktmestertjenester, forretningsførsel, kommunale avgifter, trappevask, kabel-tv fra Canal Digital, internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag kr 1.268,-

Kabel-tv kr 315,-

Internett kr 167,-

Varmtvann og fyring (á-konto) kr 650,-

Driftsutgifter kr 2.019,-

Ytterligere fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 426,- pr. måned for strøm og nettleie.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.465.641,- Av dette beløpet utgjør kr 264.582,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Linderud
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Linderudplassen 0.8 km*
Tonsenplassen 0.8 km*
Bjerke travbane 1.4 km*
Sverre Refstads plass 1.4 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.3 km
Sentralstasjon Oslo S 7.9 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Linderud T-banestasjon 0.2 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 3.5 km
Bussholdeplass Linderud senter 0.2 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Linderud idrettshall 0.2 km*
Idrettsanlegg Veitvet Idrettsanlegg 0.7 km*
Treningssenter Elixia Linderud 0.2 km*
Treningssenter Galaxy Sport & Fitness Club 0.5 km*

Steder av interesse

Skoler

Linderud skole (1-10 kl.) 0.4 km*
Bjerke videregående skole 0.2 km*
Kuben videregående skole 2.1 km*

Barnehager

Madamløkken barnehage (0-6 år) 0.2 km*
Veitvet barnehage (1-6 år) 0.4 km*
Sisiktoppen barnehage (1-6 år) 0.5 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Linderud Senter 0.2 km*
Kjøpesenter Veitvet Senteret 0.5 km*
Postkontor Coop Mega Linderud 0.2 km*
Postkontor Kiwi Veitvet 0.5 km*
Apotek Boots apotek Linderud 0.2 km*
Apotek Ditt Apotek Veitvet 0.5 km*
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 0.2 km*
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 3.1 km*
Dagligvare Coop Mega Linderud 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Veitvet 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Linderud 0.1 km*
Kiosk/video Narvesen Kiosk 0.2 km*
Bensin Shell/7-Eleven Linderud 0.4 km
Bensin Uno-X Linderud Sør 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 39,2 %
Gj.snittalder kvinner 40,7 %
Husholdninger med barn 27,7 %
Husholdninger uten barn 72,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 19754
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Linderud 1195 636

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?