Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Velkommen til Etterstadkroken 7 D - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Leiligheten har en stor og solrik balkong på ca. 7,5 kvm. med betongdekke som undergulv, belagt med beiset terrassebord.

Balkongen vender mot vest og har hyggelig utsyn mot sameiets pent opparbeidede fellesområder.

God plass til sittegruppe med tilhørende møblement, grill, m.m.

Internt på boligfeltet er denne boligblokkens beliggenhet å anse som en av de bedre hva gjelder orientering (solforhold) og at bygget samtidig er skjermet fra trafikk.

Leiligheten har en stor og god stue som er delvist adskilt fra kjøkkenet.

Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen. Utgang til romslig, overbygget balkong fra stuen.

Her finnes rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement, oppbevaringsmøblement og tv-seksjon.

God plass til spisebord i direkte tilknytning til både stue og kjøkken.

Delvis adskilt kjøkken med innredning fra byggeår.

Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og rustfrie håndtak, benkeplate i laminat og oppvaskkum i rustfritt stål. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap i nisje.

Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Praktisk og lyst soverom.

Naturlig plass til dobbeltseng og oppbevaringsmøblement for øvrig.

God plass til dobbeltseng.

Fastmontert garderobeskap medfølger.

Flislagt baderom med god størrelse. Innredningen på badet ble skiftet i 2016. Dusjkabinettet var nytt i 2017.

Vegghengt toalett, dusjkabinett, servant med underskap, speil og lys.

Badet har varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje.

Lysmalt og romslig entré med svært romslig skyvedørsgarderobe fra Langlo som var ny i 2016.

Her finnes rikelig med oppbevaringsplass. Hvitoljet eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater.

Solkart

Fasade - Leiligheten har en fin beliggenhet i attraktivt boligområde på Etterstad.

Fasade - Borettslaget ligger tilbaketrukket til og har pent opparbeidet fellesområder.

Etterstadkroken

Kart

Område - Svartdalsparken er et populært turmål med sti ned til Kværnerbyen.

Område - Svartdalsparken

Område - Svartdalsparken

Område - Svartdalsparken

Område - T-banestopp på Brynseng

Område - Grøntområde med volleyballbane på Etterstad

Område - Kollektivt knutepunkt på Helsfyr med T-bane og buss

Område - Helsfyr

Område - Bryn Senter

Område - Brynseng skole

Område - Intility Arena

Plantegning

Etterstad - Meget innbydende og lys 2-roms i 2. etg. Romslig planløsning | Solrik, vestvendt balkong | Garasjeplass

Etterstadkroken 7 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Etterstad - Meget innbydende og lys 2-roms i 2. etg. Romslig planløsning | Solrik, vestvendt balkong | Garasjeplass: Etterstad - Meget innbydende og lys 2-roms i 2. etg. Romslig planløsning | Solrik, vestvendt balkong | Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 961,-
Fellesgjeld:
Kr 266 719,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en fin beliggenhet i attraktivt boligområde på Etterstad. Borettslaget ligger tilbaketrukket til og har pent opparbeidet fellesområder. Meget sentral beliggenhet med kort vei til det meste. De daglige handlebehovene gjøres enkelt på Rema 1000 eller Coop Prix, på vei hjem fra jobb eller skole. Nyåpnet Rema 1000 butikk ca. 400 m fra inngangsdøren. Søndagsåpen nærbutikk finnes på Etterstadsletta. Ellers er det kort kjøretur til Fyrstikktorget med variert servicetilbud, Bryn Senter eller Hasle Senter.

Det er god offentlig kommunikasjon i området; T-banens linje 1,2,3 og 4 tar deg enkelt fra Brynseng T-banestasjon til sentrum på få minutter. Her har også buss 23 (Lysaker-Simensbråten) holdeplass. Buss 37 (Nydalen T-Helsfyr T) stopper par minutters gange fra leiligheten, og har hyppige avganger døgnet rundt. Videre går det tog fra Bryn stasjon.

Området kan også by på store grøntareal og flotte turmuligheter. Svartdalsparken og Alnaelven er populære turmål med sti ned til Kværnerbyen. Videre er det fine friareal rundt Valhall Arena og Valle Hovin. Hovindammen er hyggelig for både store og små. Dette området er videre kjent for allsidige idrettsanlegg, i tillegg til konsertopplevelser sommerstid. Det er også kort vei til vannspeil ved Middelalderparken i Gamlebyen, samt skulpturparken på Ekeberg. Et annet idrettsanlegg i nærheten er Jordal idrettspark. Her finnes kunstgressbane, isflater og ramper til skateboard mm. Ønsker man å ta turen til treningsstudio er SATS Kampen eller Toppform Treningssenter i nærheten.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn fra Etterstadkroken fra Etterstadsletta. Evt. gå av på Brynseng T-banestopp og gå til Etterstadkroken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 266 719,-

Totalpris

Kr 3 566 719,-

Felleskostnader

Kr 2 961,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2001

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

973m2

KR-kode

371860

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Etterstadkroken 7 D, 0659 Oslo

Gnr. 135, bnr. 48 i Oslo kommune.

Leil.nr. 5206, andelsnr. 13,

Borettslaget Etterstadkroken 7 C og D,

org.nr. 983 856 713

Tomten

Eiet tomt på 973,6 kvm som tilhører borettslaget. Meget pent opparbeide og varierte fellesarealer med plen,beplantninger, sittegrupper og asfalterte flater. Lekearealer for barn.

Parkering

Garasjeplass nr. 90 medfølger. Det er parkeringsplasser utenfor Etterstadkroken 5 A og B, som kan benyttes for beboers gjester. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Gang, kjøkken, stue, bad, soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.05.2018 utført av Erik Øyum.

Standard

Moderne og meget pen 2-roms andelsleilighet i et etterspurt og populært boområde på Etterstad. Leiligheten har en romslig og god planløsning, vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm., garasjeplass, heisadkomst og særdeles god intern beliggenhet - tilbaketrukket fra trafikk og støy. Leiligheten har svært god lysinngang, er enkel å møblere etter egne ønsker, og oppleves luftig. Hele leiligheten har hvitoljet 3-stavs eikeparkett på gulv og var nymalt i 2016. Her kan du flytte rett inn!

Nærmere innhold:

Entré:

Lysmalt og romslig entré med svært romslig skyvedørsgarderobe fra Langlo som var ny i 2016. Her finnes rikelig med oppbevaringsplass. Ofte er lite garderobeplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten! Hvitoljet eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Leiligheten har en stor og god stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet. Her finnes rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement, oppbevaringsmøblement og tv-seksjon. Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen. Boligen vender i sin helhet inn mot rolig fellesområde og er godt skjermet for sjenerende innsyn. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord. Fra stuen er det direkte utgang til en romslig, overbygget balkong med sol fra tidlig ettermiddag til kveld.

Balkong:

Stor og solrik balkong på ca. 7,5 kvm. med betongdekke som undergulv, belagt med beiset terrassebord. Internt på boligfeltet er denne boligblokkens beliggenhet å anse som en av de bedre hva gjelder orientering (solforhold) og at bygget samtidig er skjermet fra trafikk. Balkongen vender mot vest og har hyggelig utsyn mot sameiets pent opparbeidede fellesområder. God plass til sittegruppe med tilhørende møblement, grill, m.m.

Kjøkken:

Delvis adskilt kjøkken med innredning fra byggeår. Glatte fronter og rustfrie håndtak, benkeplate i laminat og oppvaskkum i rustfritt stål. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap i nisje. Lys mellom overskap og kjøkkenbenk, samt ventilator med mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder plassert i benkeskap. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Bad/wc:

Flislagt baderom med god størrelse, varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje. Vegghengt toalett, dusjkabinett, servant med underskap, speil og lys. Innredningen på badet ble skiftet i 2016. Dusjkabinettet var nytt i 2017.

Soverom:

Praktisk og lyst soverom med naturlig plass til dobbeltseng og oppbevaringsmøblement for øvrig. Fastmontert garderobeskap medfølger.

Diverse:

- Garasjeplass

- Heisadkomst direkte til leilighetsplan

- Nyere bygg

- Romslig bod i kjeller

- Sikringsskap med automatsikringer

- Etterspurt beliggenhet med kort vei til et variert servicetilbud, offentlig kommuniksjon og turområder

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabel i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.01.2003. Ferdigattest foreligger også for parkeringshus/garasjekjeller. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler bruksrett til lekeplass, rettigheter/plikter til fellesarealet og rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Etterstadkroken 7 C og D.

- Borettslaget består av 40 leiligheter.

- Forretningsfører er OBOS eiendomsforvaltning. tlf. 02333.

- Dugnad må påregnes.

- Styret skal informeres skriftlig om anskaffelse av husdyr. Dyr må ikke holdes i leilighetene slik at de sjenerer andre. Den som har husdyr, plikter å fjerne ekskrementer som dyret etterlater seg på borettslagets område.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i if... Skadeforsikring - polisenummer 565752.

Iht. til siste årsberetning har borettslaget per i dag god likviditet, men styret har valgt en konservativ bruk av disponible midler fordi man må kunne forvente at vedlikeholdskostnadene ikke vil fortsette å være like lave som følge av at bygningsmassen med tiden eldes. Felleskostnadene (husleien) beholdes derfor på dagens nivå etter anbefaling fra forretningsfører i OBOS. Målet er at man skal unngå økning i overskuelig framtid. Borettslaget må for eksempel påregne en større investering ifm heisene de neste 2-5 årene. Dette ønsker styret å spare til. Styret har bedt om fullmakt til å kunne oppgradere heisene ved behov for inntil kr 900.000,- totalt. Slik det er nå har styret vurdert vedlikeholdskostnadene til å være for lave til at en oppgradering vil være hensiktsmessig. Fullmakten vil dermed kun bli brukt ved en eventuell økning av utgiftene til vedlikehold, som fører til at styret vurderer at oppgraderingen blir lønnsom og gir beboerne et stabilt heistilbud. Styret ser for seg at en oppgradering finansieres av oppsparte midler, i kombinasjon med lån.

Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å kunne oppgradere heisene ved behov, til en kostnad på inntil 900.000,-. Et låneopptak vil bli fremmet for (ekstraordinær) generalforsamling hvis det blir aktuelt.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 1.191.532,- og viser borettslagets likviditet.

Ved utleie av parkeringsplass skal styre og forretningsfører snarest mulig gis melding om navn og adresse på leietaker. Utleie av garasjeplass/bod kan bare skje til beboere til beboere i Etterstadkroken 5-7.

Garasjeplassen kan selges, men kun internt til andre beboere i Etterstadkroken.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 23.05.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3765 datert 23.02.2000.

Nord-øst for boligen planlegges det arbeider i forbindelse med fornyelse av Østensjøbanen og Furusetbanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Ingen forkjøpsrett!

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.961,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, drift og vedlikehold, off.kom.avg m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

For garasjeplassen tilkommer kr 500,- i tillegg til felleskostnader for boligen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Administrasjonskostnader for eierskifte garasjeplass til forretningsfører kr 697,-.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.568.475,-. Av dette beløpet utgjør kr 266.719,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Brynseng
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Bryn bru 0.7 km
Bryn Hovedgård 0.9 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.4 km
Tvetenbrua 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.5 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Brynseng T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Lakkegata skole 3.8 km
Bussholdeplass Etterstadkroken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.5 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.9 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 1 km
Treningssenter SATS Kampen 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Brynseng skole (1-7 kl.) 0.3 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.3 km
Bryn skole (1-7 kl.) 1.4 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Etterstad videregående skole 0.9 km
Valle Hovin videregående skole 1.8 km

Barnehager

Valle Hovin idrettsbarnehage 0.3 km
Etterstadjordet barnehage (0-6 år) 0.5 km
Etterstad barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bryn Senter 1.3 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.3 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.3 km
Postkontor Meny Bryn 1.3 km
Apotek Apotek 1 Bryn 1.3 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 3.1 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Rema 1000 Etterstad 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Etterstadsletta 1 km
Kiosk/video Narvesen Brynseng t-bane 0.4 km
Kiosk/video Bryn Kiosk 0.9 km
Bensin Circle K Brynseng 0.7 km
Bensin Circle K Bryn 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 40,3 år
Gj.snittalder kvinner 41,4 år
Husholdninger med barn 22,4 %
Husholdninger uten barn 77,6 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 308
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Brynseng 2315 1247

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?