Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 870 000,- for kr 3 870 000,-

Gjennomgående leilighet med lyse overflater og parkett på gulv

Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn i stuen

Vendt mot rolige og idylliske omgivelser

I stuen er det naturlig plass for spisebord - hit kan man gledelig invitere nære og kjære

Romslig og lys stue med direkte utgang til solrik balkong med kveldssol

Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong

Her kan man nyte mange fine dager og kvelder med sol helt frem til langt på kvelden

Balkong

God plass til balkongmøblement og grill

Balkong

Lekkert, separat kjøkken med god størrelse og hyggelig utsyn

Kjøkkeninnredning med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk

Frittstående dobbelt kjøleskap. Nisje til oppvaskmaskin

Soverom I - Praktisk og lyst soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende garderobeskap

Soverom I

Soverom I

Soverom I - utsikt

Soverom II - God størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng

Soverom II - Flott utsikt mot rolig område

Nytt bad fra 2016

Servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Opplegg for vaskemaskin

Flislagt dusjnisje og innfellbare glassdører

Praktisk og romslig entré med plass til klesavheng. Fra entré har man adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning

Entré/gang

Entré/gang

Plantegning

Etterstadsletta 13 B - Fasade

Etterstadsletta 13 B - Fasade

Vålerenga

Vålerenga

Vålerenga

Helsfyr

Etterstad Kveld

ETTERSTAD

Etterstadsletta 13B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

ETTERSTAD: GJENNOMGÅENDE 3-ROMS LEILIGHET| 3. ETASJE| NYTT BAD (2016)| SOLRIK BALKONG | PARKERING

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 295,-
Fellesgjeld:
Kr 77 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentrumsnær og attraktiv beliggenhet i et skjermet og tilbaketrukket boligområde på Etterstad. Lekeplasser, store grøntarealer, sandvolleyballbane og utegriller i umiddelbar nærhet. Svært barnevennlig område med kort vei til flere barnehager, skoler og idrettsanlegg. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Alnaelva og på Kampen/Vålerenga med sin sjarmerende trehusbebyggelse, kaféer og resturanter.

Kort vei til forretninger og servicetilbud på Fyrstikktorget og Bryn kjøpesenter. Dagligvarehandelen gjøres på Coop Prix, Rema 1000 eller Kiwi, som alle ligger like i nærheten. Gode treningstilbud i området gjennom SATS Kampen, Fresh Fitness på Ensjø, Vallhall og Jordal Amfi.

Særdeles god tilgang på offentlig kommunikasjon fra Helsfyr stasjon med tilknytning til linje 1-4, samt linje 6. Hyppige avganger for flere busslinjer, inkludert flybussen mot Gardermoen. 37-bussen har holdeplass like ved med avgang til sentrum hvert femte minutt i rushtiden. Ved midnatt blir 37-bussen nattbuss med avgang hver time fra Helsfyr T.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i området, både private (Dumpa) og kommunale. Leiligheten sokner til Vålerenga skole og til nye Brynseng skole som åpnet sommeren 2017. For ytterligere informasjon gå inn på www.bydel-gamle-oslo.oslo.kommune.no eller ring 02180.

Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 77 000,-

Totalpris

Kr 3 977 000,-

Felleskostnader

Kr 3 295,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1949

Soverom

2

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

44841m2

KR-kode

37.18200

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Etterstadsletta 13B, 0660 Oslo

Gnr. 237, bnr. 8 i Oslo kommune.

andelsnr. 187,

Etterstad Nord Borettslag , org.nr. 950 200 030

Tomten

Festet tomt på 44.841 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

For parkering på borettslagets område kreves parkeringstillatelse. To parkeringstillatelser og en gjesteparkeringstillatelse er delt ut til hver leilighet. Mulighet for el-bil lading.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen tre boder. En loftbod på omtrent 10 kvm. gulvareale. Skråhimling. og to kjellerbod på ca. 4,5 kvm. Den ene kjellerboden har ikke takstmann målt opp.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betongkonstruksjoner. Fasadene er utlektet og trekket med profilplater.

Utkraget balkong i betong med rekkverk i stål og platekonstruksjon. Høyde på rekkverk er ca. 103 cm. Balkongen er på ca. 8 kvm. Balkongen er sydvendt. Etasjeskiller i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder

- Isolerglass i trerammer med midthengsling. Produksjonsår 1979. (Kort gjenværende levetid med henvisning til levetidstabeller. Noe trege å betjene.)

- Brann (B 30) og lydklassifisert (35 db) inngangsdør. Kikkehull og sikkerhetslås. Dobbel balkongdør fra 1979 med glassfelt. (Eldre dører med kort gjenværende levetid med referanse til levetidstabeller.)

- Glatt innerdør til soverommet på kjøkkensiden. (Døren subber i terskelen)

- Avtrekksventil på badet. Ventilator på kjøkkenet med kullfilter. (Det er i praksis ingen tilluft i leiligheten og vinduer eller dører må åpnes for å sikre

sirkulering av luft.)

Borettslaget har vedlikeholdsplikt. (Borettslagets vedlikeholdsplikt omfatter også utskifting av vinduer, herunder nødvendig utskiftning av termoruter, og ytterdører til boligen og reparasjon eller utskiftning av tak, bjelkelag, bærende veggkonstruksjoner, sluk og rør eller ledninger som er bygd inn i bærende konstruksjoner med unntak av varmekabler.)

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet beliggende i boligblokkens 3. etasje med utsyn mot flotte grøntarealer fra romslig, sydvendt balkong. God planløsning og fine lysforhold i kombinasjon med boligens takhøyde gjør at leiligheten oppleves romslig. Leiligheten består av entré/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og nytt bad fra 2016. Leiligheten ligger i et sentralt og barnvennlig område. Kort vei til servicetilbud, kollektivtilbud, barnehager/skoler.

Nærmere innhold:

Entré/Gang:

Praktisk og lys entré med parkett på gulv og god plass til klesavheng. Gode skapmuligheter for oppbevaring, samt plass til skoskap og knaggrekke for diverse bekledning. Fra entré er det direkte og enkel adkomst til kjøkken, bad og stue og soverom - dette understøtter leilighetens gode planløsningen.

Stue:

Lys og romslig stue med plass til både sofa- og spisegruppe samt naturlig plass for tv-seksjon. Rikelig med lysinnslipp fra store og flotte vindusflater skaper en meget god romfølelse, fra stuen er det direkte utgang gjennom doble dører til en hyggelig og sydvendt balkong på ca 8 kvm. samt. til hovedsoverommet.

Balkong:

Stor og herlig balkong på ca. 8 kvm, vendt mot syd, med fritt utsyn mot områdets grøntarealer. Sol til sen ettermiddag på sommerstid. Her er det god plass for alt av balkongmøbler og grill. Her kan definitivt mange fine sommerkvelder nytes og minner skapes.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Frittstående dobbelt kjøleskap. Nisje til oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i benkeskapet på ca. 120 liter.

Lekkert, separat kjøkken med god størrelse og hyggelig utsyn. Naturlig plass til spisebord. Stort vindu på kjøkken gir et fint utsyn mens man kokkelerer.

Hovedsoverom:

Hovedsoverommet har fin størrelse med god plass til dobbeltseng. Garderobeskap med gode oppbevaringsmuligheter følger leiligheten ved kjøp. Soveromsvindu vender mot rolige fellesområder.

Soverom II:

Barne-/ gjestesoverom som også har fin størrelse og plass til garderobeskap. Soverommet vender inn mot stille og rolige fellesområder. Rommet kan brukes til så mangt - barnerom/kontor/gjesterom alt etter ønske og behov.

Bad/wc:

Delikat og moderne bad fra 2016. Flislagt bad med dusjnisje og innfellbare glassdører. Både skjult og åpent røranlegg. Hovedsluk med klemring og synlig banemembran. Hjelpesluk i dusjen. Vegghengt toalett med spareknapp. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Dokumentasjon på bad kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse:

Det er generelt god takhøyde i boligen, noe som gir en god romfølelse.

- Usjenert beliggenhet med gode sol- og lysforhold.

- Leiligheten disponerer 1 stor loftsbod og 2 kjellerboder.

- Kort vei til buss som går døgnet rundt (37-bussen), samt nærheten til kollektivknutepunkt Helsfyr med mange busser, T-baner og flybuss.

- Barnevennlig område.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Varmekabler i badegulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 03.12.1951, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr. 408021, tinglyst: 21.06.1952: Festekontrakt.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Etterstad Nord Borettslag.

- Borettslaget har egne hjemmesider: www.etterstadnord.no

- Borettslaget består av 281 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.

- Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Vaktmester Pål Isaksen ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse.

- Dyrehold er tillatt dersom egne regler aksepteres og undertegnes (henvendelse vaktmester).

- Borettslagets eiendommer er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer: 82337493

- Borettslaget har festekontrakt med OBOS. Generalforsamlingen i borettslaget bestemte å ikke kjøpe tomten i ”det store tomtekjøpet" 1986.

Foretatt påkostninger de senere år:

1994-2000: Alle tak rehabilitert.

2001: Utskiftet callinganlegget.

2001-2003: Skiftet alle rørgjennomføringer. Rehabilitert badene.

2003: Maling av vinduer og takutspring.

2004-2005: Nye større balkonger med markiser og utelys.

2007: Nye postkasser.

2008: Nye dører i tavlerom.

2009: Nye dører kjeller og loft.

2011: Nytt søppelanlegg.

2011-2012: Nye parkeringsplasser.

2015: Lekeplassen er oppgradert med nye lekeapparater. Lamper byttet i oppganger og vaskeri.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Konferer eventuelt megler for mer info. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1852 datert 12.04.1973 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Lampe i stue og soverom medfølger ikke.

- Vaskemaskin medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.295,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader (Kabel-tv, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld med renter, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring m.m.) og Strøm el-bil.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesgjeld: kr 3.095,-

Strøm el-bil: kr 200,- (Om man ikke har behov for lading av bil, kan man avskrive dette beløpet)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10973 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 59,- pr. mnd. Tv-dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.985.088,-. Av dette beløpet utgjør kr 77.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2018,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Etterstad
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Malerhaugen 0.9 km
Jordal Amfi 1 km
Teisenkrysset 1.2 km
Valle-Hovin 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 1.9 km
Bussholdeplass Etterstad skole 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 1.1 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.1 km
Treningssenter SATS Kampen 0.8 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Etterstad videregående skole 0.2 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km

Barnehager

Etterstad barnehage (1-6 år) 0.5 km
Etterstadgata barnehage (0-6 år) 0.5 km
Etterstadjordet barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.9 km
Kjøpesenter Tøyen Torg 1.7 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.1 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.9 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 2 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 3.5 km
Dagligvare Coop Prix Etterstadsletta 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Etterstad 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.5 km
Kiosk/video Vålerengen Sykehjemskiosk 0.6 km
Bensin Shell Etterstad 0.6 km
Bensin Circle K Brynseng 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,6 %
Andel kvinner 53,4 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 37,4 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 9530
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Etterstad 2130 1102

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 5500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?