Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 180 000,- for kr 4 180 000,-

Et stort og flott kjøkken (2011) for de matglade. Store vindusflater sikrer også optimale solforhold inn i rommet

Plantegning over Fagerborggata 6 C

Fra entreen har du inngang til alle rom i leiligheten, her sett inn mot åpen stue- og kjøkkenløsning

Romslig stue med plass til møblering av både spisestue og sofaseksjon

Leiligheten har en åpen og sosial planløsning med kjøkken, spisestue og stue i ett

Velkommen til Fagerborggata 6 C - En lys og romslig 2-roms med attraktiv beliggenhet

I kjøkkeninnredningen har du integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, ovn, mikro, induksjon platetopp og kjøl/frys

På kjøkkenet har du rikelig med skap- og benkeplass

Pen enstavs eikeparkett i stue og kjøkken

God plass til spisestue

Fra stuen har du utgang til 7 kvm brannbalkong

Her kan du nyte morgenkaffen og har morgen- og midtdagdssol

Fra entreen har du inngang til soverommet

Stort soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord

Her har du god plass til oppbevaring samt en kontorpult

Rommet er pusset opp i 2018 med blandt annet nyslipte originale tregulv samt helsparkling og maling av vegger og tak

Mulighet for bygging av stort walk-in-closet

Pent flislagt bad med varmekabler

Badet består av dusjhjørne med foldbare glassdører, opplegg for vaskemaskin, vegghengte hyller, vegghengt toalett, glasservant samt spotter i taket

Badet er pusset opp i regi av sameie i 2009, i forbindelse med utskiftning av soilrør

Romslig og flislagt entré med varmekabler og takhøy skyvedørsgarderobe

Fasade Fagerborggata 6. Sameiet leier ut tre næringsseksjoner som gir gode leieinntekter

Kart

Fagerborg - Lys og romslig 2-roms - God standard - Fyring og v.vann inkl. - Attraktivt!

Fagerborggata 6 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Fagerborg - Lys og romslig 2-roms - God standard - Fyring og v.vann inkl. - Attraktivt!: Fagerborg - Lys og romslig 2-roms - God standard - Fyring og v.vann inkl. - Attraktivt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 790,-
Fellesgjeld:
Kr 65 579,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Majorstuen gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby med et yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god kollektiv forbindelse. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.

Nærområdet byr på et rikt utvalg av kaféer og restauranter. Søker du en god middag ute fortjener restauranter som Homans, Villa Paradiso, Olivia og Delicatessen et besøk. Vil du ta med deg maten på vei hjem fra jobb er det også ulike take-away restauranter i nærheten. Bydelen er dessuten preget av flere kulturelle virksomheter som f.eks. Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset. Her tilbys et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Gangavstand til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse. Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad med spaanlegg. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Rema 1000 i Industrigata og Sporveisgata, Kiwi og Coop Ekstra i Thereses gate. Skulle du ønske et enda større utvalg finner du Meny i Industrigata og matvarehuset Jacobs ved Colosseum. I nærheten finner du også spesialforretningen Fromagerie, en rendyrket ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned i Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrieplassen arrangeres jevnlig det populære arrangementet «Bondens Marked», her vil du som oftest finne oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker m.m.

Det verdt å merke seg at Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt. Fra Bogstadveien kan du ta blåtrikken med linje 11, og 19. Videre finner du alle T-banens linjer i både Majorstukrysset og på Nationaltheatret. På Bislett, ikke mange minuttene fra leiligheten, finner du dessuten 17- og 18-trikken samt 21-bussen med hyppige avganger. Med andre ord, her er alt innen rekkevidde.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 65 579,-

Totalpris

Kr 4 365 579,-

Felleskostnader

Kr 4 790,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1942

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

59m2

Tomt

1641m2

KR-kode

401850

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fagerborggata 6 C, 0360 Oslo

Gnr. 214, bnr. 58, snr. 52 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.641 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Indre gård er opparbeidet med noe gressplen og beplantning, samt plass til sittegruppe og sykkelstativ. Leiligheten har også tilgang til to, felles takterrasser.

Parkering

Sameiet disponerer 4 parkeringsplasser i bakgården og 6 garasjeplasser som leies ut til beboere for kr. 1.200,- (garasje) og kr. 700,- (parkeringsplass) pr. måned. I følge styreleder er det ingen på venteliste per 13.03. .

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet, her sone A. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år (prisen gjelder for inneværende år). Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Nærmeste el-bil parkering finner du rett utenfor leiligheten (Vibes gate) med 2 parkeringsplasser. Du finner forøvrig også 4 plasser i Schultz gate. Nærmeste BySykkel-stativ er i krysset Suhms gate / Fagerborggata og i Stensparken (v/Sporveisgata).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom: 59 kvm. 4. etasje: Entré, bad/wc, stue/kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen to boder. En loftsbod på ca. 2 kvm merket med nr. 401 og en kjellerbod på ca. 2 kvm merket med nr. 401.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Fagerborggata 6 C! En romslig og koselig 2-roms med sentral beliggenhet på Majorstuen / Fagerborg. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med nytt bad i 2009, pent kjøkken fra 2011 og oppgradering av soverom i 2018. Med en stor 2-roms får du både en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning samt et stort soverom med god plass til oppbevaring. Her kan du flytte rett inn!

Entré:

Romslig og innbydende entré med takhøy skyvedørsgarderobe. Flislagt gulv med varmekabler. Det er heis i bygget, men heisen befinner seg i B-oppgangen og kan fint benyttes til adkomst til takterrassene og bod på loftet.

Kjøkken:

Pent kjøkken fra 2011 hvor du har rikelig med skap- og benkeplass. Her har du en åpen stue- og kjøkkenløsning som passer optimalt i sosiale lag. I innredningen finner du integrert oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn, induksjon platetopp og kjøl/frys. Hvit vaskekum med ett-greps blandebatteri, pene fliser mellom over- og underskap samt ventilator over kokeplate (kullfilter).

Stue:

Romslig stue med god plass til spisebord og sofa med tilhørende møblement. Herfra har du utgang til sydøst-vendt brannbalkong på 7 kvm hvor du har formiddags- og midtdagssol sommeren. Sameiet disponerer også to takterrasser med meget gode solforhold.

Soverom:

Stort soverom med god plass til stor dobbeltseng og oppbevaring. Her har du mulighet til å innrede ditt eget walk-in-closet. Rommet er pusset opp i mars 2018 hvor de originale tregulvene er slipt og oljet og vegger og tak er helsparklet og malt.

Bad:

Pent flislagt bad pusset opp i regi av sameiet i 2009 med varmekabler. Badet er innredet med dusjhjørne med foldbare glassdører, vegghengt toalett, servantinnredning med toppmontert glasservant og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt samt tilluft via luftespalte under dør.

Øvrig:

Vinduer: Vinduer fra 1986 utført med 2-lags isolerglass. (Skal skiftes ut i 2018).

Dører: Balkongdør fra 1986 utført med 2-lags isolerglass. (Skal skiftes ut i 2018). Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Vegger: en tapetsert vegg i stue, strie i entré, ellers malte slette flater. Takhøyde i stue er 2,6 m.

Gulv: en-stavs eikeparkett i stuekjøkken. Fliser på bad og entré samt nyslipte originale heltre eikegulv på soverom.

El.anlegg: Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Hovedsikring på 32 AMP

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralfyring via radiatorer og har varmtvann fra felles bereder. Sameiet varmes idag opp via oljefyr, men det skal bli en overgang til fjernvarme i forbindelse med oppussing. I tillegg har leiligheten varmekabler i gulv på baderom og i entré.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1942, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av 86 våtrom fra 2009.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr.34533, tinglyst 30.06.21995, type heftelse: Pantsettelseserklæring kr. 20.000 til sameiet.

Seksjonen har andel i snr. 1, 2, 12 og 13 (næringsseksjonene). Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann og kloakkledning, erklæring om garasje, brenselleveranse og begrensninger i utleiemulighetene. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Fagerborggata 6, med sameiebrøk 116/8417.

Sameiet består av 86 leiligheter og tre næringsseksjoner.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten etter styrets godkjennelse.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Soilrør ble skiftet ut i 2009, samtidig pusset de opp samtlige bad i regi av sameiet.

Planlagte påkostninger:

Det er planlagt rehabilitering av sameiet som starter i april 2018 og forventes sluttført innen august 2018.

- Taket skal utbedres

- Fasaden pusses opp og skal etter planen skifte farge (Mulighet for fargevalg sjekkes med myndighetsinstans pt).

- Vinduer og utvendige dører oppgraderes (gjelder også dører til brannbalkong).

- Oppgadering av callinganlegget

- Det er også planlagt omgjøring til fjernvarme, men oppussingen er i fokus og vil bli prioritert først. Kostnaden for dette er allerede lagt til grunn i lånet. Fellesgjelden på denne seksjonen vil øke når lånet utbetales og arbeidene ferdigstilles.

Mer informasjon om oppussingen kan fås ved henvendelse til megler.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2837 datert 15.01.1986. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og administrasjon/politikk/kommuneplan/

Det gjøres oppmerksom på følgende:

- Vibes gate 29: Det søkes i dag om godkjennelse til påbygg i 2 etasjer, samt rehabilitering av fasade og bakgård for bygård i Vibes Gate 29. I forbindelse med rehabilitering søkes det også om bruksendring av næringslokaler i 1. etasje til bolig. Se mer informasjon på: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201717533

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste med kommunalt listeført vernestatus. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklampe i stue samt skyvedørsgarderobe på soverommet medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.790,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (a-konto), kabel-TV, kommunale avgifter, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, revisjon, felles forsikring og generell drift.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter: 2.378,-

Avdrag IN-lån: 1.731,-

Enhetskostnad: 425,-

Rente IN-lån: 256,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert med 30 % fra 01.11.2016. I forbindelse med oppussing av fasade, ble felleskostnadene økt i 2016 og det er ikke planlagt ytterligere økning av disse. Se info om fellesgjeld for mer informasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 4518,- pr. 2017 / 2.058 kwh. pr. 2017.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv som er inkl. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.481.598,-

Av dette beløpet utgjør kr 65.579,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Homansbyen Rode 4

Steder i nærheten

Fagerborg kirke 0.2 km
Bislett Stadion 0.5 km
Majorstuen kirke 0.6 km
Valkyrie plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.4 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.4 km
Bussholdeplass Bislett 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.7 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.7 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.2 km
Treningssenter The Work Out 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.6 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.1 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.6 km
Kristelig gymnasium 0.6 km

Barnehager

Fagerborggaten barnehage (2-5 år) 0.2 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.4 km
Sawat Dee barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 1.3 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.2 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.8 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.5 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.5 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Industrigata 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Bislett 0.4 km
Kiosk/video Deli De Luca Bislett 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Bogstadveien 0.4 km
Bensin st1 Pilestredet 0.2 km
Bensin Shell Marienlyst 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 32,6 år
Husholdninger med barn 7,7 %
Husholdninger uten barn 92,3 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 128
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Homansbyen Rode 4 1014 790

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?