Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Velkommen til Fagerheimgata 8, presentert av Krogsveen ved Kjetil Kraabøl, tlf. 918 34 567.

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Lys og innbydende stue med downlights

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkkenet vender mot vest og får mye naturlig lys på ettermiddagen

Kjøkken

Kjøkken

Soverommet vender ut mot rolig bakgård

Soverom med utgang til solrik balkong

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Kontor/alkove tilknyttet soverommet. Kan fint brukes som walk-in

Kontor

Entré med skyvedørsgarderobe

Entré

Entré

Entré

Kart

Opparbeidet bakhage med sittegrupper og grill

Det gamle treet i bakgården har stått her siden gården ble bygget i 1933

Bakgård

Bakgård

Fasade mot bakgård

Sofienbergparken

Torshovdalen

W.B. Samson på Carl Berners plass

Grünerløkka

Olaf Ryes plass

Aku Aku

Fru Hagen

Plantegning

Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2(3)-roms med stor vestvendt balkong | Fyring og vv inkl | Kort vei til Birkelunden

Fagerheimgata 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2(3)-roms med stor vestvendt balkong | Fyring og vv inkl | Kort vei til Birkelunden: Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2(3)-roms med stor vestvendt balkong | Fyring og vv inkl | Kort vei til Birkelunden

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 356,-
Fellesgjeld:
Kr 167 598,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet på øvre del av Grünerløkka. Her bor du i Grünerløkkas urbane bydel med butikker, hyggelige spisesteder og fine parker. Få minutters gange fra leiligheten ligger Løkkas mest attraktive spise- og utesteder, som Villa Paradiso, The Nighthawk Diner, Fru Hagen, Aku Aku og Parkteateret. Mathallen er også kun en liten spasertur unna.

Nærområdet byr på et godt utvalg av dagligvareforretninger med blant annet Joker, Rimi og Meny (med Oslos beste utvalg av vegatarmat). Ringnes Park med butikker og kino ligger få kvartaler unna. SATS Elixia treningssenter og en rekke andre treningssenter er innen kort avstand.

For øvrig er Grünerløkka en svært levende bydel med et yrende byliv. Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva, med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget innen tur og trening. Det er også gangavstand til Botanisk Hage.

God offentlig kommunikasjon i området. Enkel adkomst til Sentrum, Blindern og Nydalen. 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov. Trikk stopper på oversiden av Birkelunden Park. I tillegg til kollektivtransport er det god tilknytning til bysykkel med stativ like ved leiligheten.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Læringsverkstedet Konfektfabrikken

Seilduken barnehage

Barne- og ungdomsskoler:

1-7 kl. Grünerløkka skole

1-10 kl. Sagene skole

1-7 kl. Lilleborg skole

1-7 kl. Lakkegata skole

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole

8-10 kl. Frydenberg skole

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole

Videregående skoler:

Foss videregående skole

Hersleb videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 167 598,-

Totalpris

Kr 3 667 598,-

Felleskostnader

Kr 4 356,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1933

Soverom

1

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

3728m2

KR-kode

561898

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fagerheimgata 8, 0567 Oslo

Gnr. 227, bnr. 123 i Oslo kommune.

Andelsnr. 38,

Fagerheimen Borettslag, org.nr. 948 322 080

Tomten

Eiet tomt på 3.728 kvm som tilhører borettslaget. Bakgården er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, sittegrupper og grill. I bakgården finnes også en arbeidsbod/snekkerverksted som disponeres av beboerne.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Det finnes kommunale ladestasjoner i Dælenenggata, Romsdalsgata og Falsens gate. Alle i få minutters gangsavstand fra leiligheten. Det er også mulig å leie garasjeplass i nærheten, blant annet hos Qpark i Københavngata.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad/wc, kjøkken, stue, innredet rom og soverom: 52 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 3,6 kvm og en loftsbod med gulvareal på ca 4 kvm(skråtak).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.09.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i mur og etasjeskillere i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.I rapporten er det gitt tilstandsgrad 2 på kjøkkenvindu grunnet alder, og baderom grunnet alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 2-roms med kontor/walk-in. Leiligheten har nymalte vegger i de fleste rom, nyere vinduer som slipper inn mye lys både morgen og ettermiddag, originalt tregulv og utgang til stor vestvendt balkong.

Entré:

Leiligheten har en romslig entré med plass til sko og oppheng av yttertøy. I tillegg er det en innbygget skyvedørsgarderobe for ytterligere oppbevaring. Fra entréen er det inngang til alle rom.

Stue:

Innbydende stue med store vinduer som slipper inn mye lys fra morgenen. Alle vegger og dørkarm er malt i september 2018. Her er det god plass til sofa og tv-møblement, og naturlig plass til spisestue.

Kjøkken:

Kjøkkenet er plassert på vestsiden av leiligheten med vinduer ut mot en pent opparbeidet bakgård. Kjøkkenet består av profilerte skapfronter i bjørk, laminat benkeplate med enkel oppvaskkum, integrert stekeovn samt koketopp og ellers frittstående hvitevarer. Opplegg til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Laminatfliser på gulvet. Kun oppvaskmaskin og integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Soverom:

Soverommet i leiligheten vender inn mot rolig bakgård, og har plass til dobbeltseng og stor skyvedørsgarderobe. Soverommet er tilknyttet alkove/kontor som også kan brukes til walk-in closet. Soverom og alkove er nymalt i september 2018. Fra soverommet er det dobbeldør ut til ca. 5,8 kvm balkong.

Bad:

Flislagt bad pusset opp i regi av borettslaget i 1999/2000. Badet har varmekabler i gulvet og består av toalett, dusjhjørne med glassdører og servant med under- og overskap. Det ble byttet effektregulator til varmekablene i 2014. I tillegg har det blitt gjort mindre utbedringer som nye dusjdører i 2012, og renset blandebatteri til dusjen i 2016.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbårne radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1933.

Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 27.09.1934, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet benyttelse av gårdsrom, bestemmelser om branndører og kommunens tilgang for vedlikehold av vann- og kloakkledninger. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Fagerheimen Borettslag.

Borettslaget består av 109 leiligheter.

Borettslaget har egen hjemmeside www.fagerheimen.no.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning,

tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter søknad så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Borettslaget har verksted i bakgården til felles bruk.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018: Rehabilitering av avløpsrør med innvendige strømper

2017 Maling av vinduer og reparasjon av uttrekksledning

2015 Rehabilitering av tak

2014 Konvertering til fjernvarme

2010 Nytt callinganlegg

2000 Oppussing av oppganger

1999 Oppussing av våtrom / Skifting av avløpsrør / Opparbeiding av uteplass

Planlagte påkostninger:

Borettslaget har utbedret avløpsrør ved å trekke innvendige strømper. Arbeidet ble utført i starten av 2018. Lånerammen for prosjektet ble satt til kr 2.000.000,- og per 27.04.18 var det utbetalt og fordelt kr 1.911.900,-. I følge styreleder ble prosjektet noe dyrere enn antatt, og det er mulig det må lånes opp mer. I tillegg var det, grunnet svært kald vinter, høyere fyringsutgifter enn budsjett. Dette betyr at det ikke kan utelukkes en økning av fellesutgiftene i fremtiden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder. Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 17.07.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).

Bymiljøetaten har satt i gang en planprosess med planprogram og konsekvensutredninger av trikk, sykkel og beplantning langs Ring 2 fra Majorstuen til Carl Berners plass. Både trikk og sykkelanlegg skal bli løst på strekningen, og Ring 2 skal fremstå som en gjennomgående "boulevard" med trebeplantning. Mer informasjon om prosjektet finner du på www.oslo.kommune.no.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.356,- pr. mnd. og inkluderer: Oppvarming og varmtvann (fjernvarme), kabel-tv, internett (5 mbit), renter og avdrag, forsikringer, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, trappevask, vaktmestertjenester, honorarer, mm.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.938,-

Lån og renter kr 100,-

Rentekostnader lån 1 kr 602,-

Rentekostnader lån 2 kr 716,-

Ved å innløse andel fellesgjeld vil felleskostnadene bli kr 2.938,- pr. mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år. / 4.000 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har betjenes gjennom fellesutgiftene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.675.686,-. Av dette beløpet utgjør kr 167.598,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Rodeløkka Rode 2
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Freiaparken 0.4 km
Birkelunden 0.4 km
Sofienberghjemmet 0.6 km
Ringen kino 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.6 km
Sentralstasjon Oslo S 2.9 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Birkelunden 0.4 km
Bussholdeplass Dælenenga 0 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.6 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.7 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 3 km
Foss videregående skole 0.6 km
Hersleb videregående skole 1.3 km

Barnehager

Læringsverkstedet Konfektfabrikken (1-6 år) 0.2 km
Seilduken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.7 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 1 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.5 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Dælenenggata 0.1 km
Dagligvare Joker Københavngate 0.1 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Ringnes Park 0.6 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.9 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 33,1 år
Husholdninger med barn 13,6 %
Husholdninger uten barn 86,4 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 123
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rodeløkka Rode 2 1158 806

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?