Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Fallanveien 33

Romslig stue med god plass til sofa og spisegruppe. Fin original vedkamin som gir varme og hygge

Balkong

Sol på balkongen fra ca kl 14 til ca kl 21:00

God plass til sittegruppe og grill på balkongen

Alle vegger i leiligheten er helsparklet og malt i 2016. Hyggelig vedkarmin i stua som gir varme og hygge utover lange høst og vinterkvelder

Lekkert flislagt bad/wc fra 2010. Dette badet har god plass til vaskemaskin og tørketrommel

Pen kjøkkeninnredning med hyggelig spiseplass. Integrert induksjonstopp, ovn og oppvaskmaskin

Fliser over ny benkeplate fra 2016. Godt med skap og benkeplass

Kjøkken

Hovedsoverommet med stort skyvedørsgarderobeskap

Soverom nr 2

Entre med god plass til skoskap og oppheng for yttertøy

Skisse 2D

Skisse 3D

Grønn lunge rundt borettslaget

Badeplass på Frysjadammen (Stilla)

Lokal matbutikk med ferskvaredisk

Flotte turmuligheter fra Langsetløkka. 8 min fra leiligheten

Kjelsås

Fallanveien 33

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 540 000,-

Kjelsås: Pen 3-roms i 2.etg. Stort bad. Kveldssol på balkongen. Nær trikk, buss og marka

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 540 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 797,-
Fellesgjeld:
Kr 236 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv leilighet beliggende i stille og naturskjønne omgivelser på Grefsen/ Kjelsås med nærhet til både marka og byen.

Svært gode turløyper i marka, langs Akerselva og Maridalen på både ski og til fots samt med sykkel. I tillegg er det bademuligheter i Frysja, Stilla og Trollvann. Ellers byr området på skøytegåing på Maridalsvannet samt slalombakke i Grefsenkleiva/Trollvannskleiva med mye mer!

På Grefsenkollen som er i fin gangavstand fra leiligheten finner du Grefsenkollen Restaurant som byr på gode matopplevelser i vakre omgivelser, samt Over Oslo Bar hvor det arrangeres både vinkvelder, standup, konserter og quiz for å nevne noe. I de senere år har også Grefsenkollen blitt kjent for Over Oslo festivalen som har blitt en suksess og et samlingspunkt for nær og fjern.

Sentral beliggenhet med tanke på skole, offentlig kommunikasjon (buss-, og trikkeholdeplass under 5 min unna), og Storo Storsenter er heller ikke langt unna. Av dagligvareforretninger i området er SPAR rett i nærheten, alltid med godt utvalg og en fristende ferskvaredisk. Ellers er det Prix, REMA 1000 og søndagsåpen Joker i nærområdet. Det er også kort vei til både Handelshøyskolen BI, Universitetet på Blindern samt Høyskolen i Oslo.

Like nedenfor leiligheten finner man også Myrerfeltet med både kunstgressbane, løpebane, utendørs treningsapparater for alle aldre og sandvolleyballbaner.

Dette er en bolig som byr på gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, samtidig som den er sentralt beliggende med kort vei ned til et pulserende liv på Grunerløkka (10 min med trikk).

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til populære Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten som bla. Myrer barnehage (Kanvas) og Haugensjordet barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør Grefsenveien eller Kjelsåsveien nordover. Ta til høyre inn Myrerskogveien og deretter til venstre inn på kurveien, Fallanveien 33 ligger på høyre side. God kollektivforbindelse med buss (22, 25, 54), trikk til Grefsen Stadion (11, 12) og tog til Kjelsås Stasjon.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 540 000,-

Fellesgjeld

Kr 236 000,-

Totalpris

Kr 4 776 000,-

Felleskostnader

Kr 3 797,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

67083m2

KR-kode

41.18135

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fallanveien 33, 0495 Oslo. Gnr. 75, bnr. 812 i Oslo kommune. Andelsnr. 172 i Myrer Borettslag, org.nr. 948 152 436

Tomten

Eiet tomt på 67.083 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget har en pent opparbeidet, stor tomt med store plenarealer, lekeplasser og andre grøntarealer. Tomten er beplantet med busker og trær som vedlikeholdes av vaktmester.

Parkering

Gratisparkering i Fallanveien og i Kurveien. Det er mulig å leie parkeringsplass og garasjeplass etter venteliste. Biloppstillingsplass koster kr 44,- pr.mnd. og garasjeplass kr 165,- pr.mnd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.: 67 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 17,5 kvm og en loftsbod med gulvareal på 15 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.10.18 utført av Pål Morten Pedersen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Omfattende rehabilitering med nye isolerte fasader i 2002. Vinduer med 3-lags isolerglass skiftet i 2018.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det at leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt, i lyse farger. Det er god standard over innredninger, overflater og utstyr.

TG 2: Det er overflateslitasje på innerdørene. Det er bruksslitasje, riper og hakk på parkett og tregulvene. Oppgradering av overflatene må påregnes. Se detaljer i rapporten.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Godt vedlikeholdt 3-roms andelsleilighet i 2.etasje. Boligen har nytt flislagt bad fra 2010, som ble gjort i borettslagets regi. Badet er utvidet, så det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Hele leiligheten ble overflateoppusset i 2016. Alle vegger ble helsparklet og malt. Kjøkkenet er fornyet med ny benkeplate, vifte og fliser i 2016. På kjøkkenet er det moderne induksjonstopp, ovn og integrert oppvaskmaskin.

Innhold 2.etasje:

Entrè:

Her er det god plass til skoskap, oppheng av yttertøy og klær. Det er lagt ny laminat på gulv.

Stue:

Romslig stue med hyggelig vedkarmin som gir god varme og hygge utover lange høst og vinterkvelder. Rommet er stort og her er det god plass til både sofa og spisebordgruppe. Parkett på gulv og helsparklet og malte vegger.

Fra stua er det utgang til en vestvendt balkong som har fine solforhold. Her har du sol fra ca kl 14 til ca kl 21:00 på sommerstid. På balkongen er det god plass til sittegruppe og grill.

Balkongen fungerer som et ekstra utvendig rom på sommerstid.

Hovedsoverom:

Stort rom med god plass til en dobbeltseng og nattbord, samt stort skyvedørsgarderobe for oppbevaring. Helsparklet og malte vegger. Originale heltre gulv.

Soverom nr 2:

Fint gjesterom eller barnerom. God plass til garderobeskap. Helsparklet og malte vegger. Originale heltre gulv.

Bad/wc fra 2010:

Lekkert flislagt bad med dusjhjørne med svingbare glassdører og "rain shower" dusj. Senket tak med spotter og speil over servant med underskap. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Dette badet er utvidet og er større enn noen av de andre badene i borettslaget. Badet ble oppusset i regi av borettslaget i 2010/2011.

Kjøkken:

Pen kjøkkeninnredning fra Ikea. Det er integrert induksjonstopp, ovn og oppvaskmaskin. Separat kjøl-og fryseskap. Kjøkkenet ble fornyet med ny benkeplate, platetopp, oppvaskmaskin, vifte og fliser over benk i 2016.

Ved vinduet er det god plass til et kjøkkenbord med fint utsyn.

Diverse:

Kjellerbod på hele 17,5 kvm som gir rikelig med lagringsplass og loftsbod med gulvareal på 15 kvm. Porttelefon, brannslukningsapparat og kabel tv fra Canal Digital i leiligheten.

Oppvarming

Elektriske panelovner og vedkarmin i stua. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.05.1960.

Det er også gitt ferdigattest på arbeider for rehabilitering av fasader samt nye balkonger.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom. Som gjelder rettigheter til f.eks Oslo kommune for vedlikehold av gjerde, vei, vann og kloakk. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrer Borettslag.

- Borettslaget består av 407 leiligheter + 1 tjenesteleilighet.

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 55 25.

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.myrerborettslag.no

- Fellesvaskeri i kjeller

- Dyrehold er tillatt på visse vilkår og etter søknad til styret, ref. husordensreglenes pkt. 10.

- Foretatte påkostninger i borettslaget: Soilrørutskifting og baderomsrehabilitering, nye søppelbrønner. Balkonger og fasader er rehabilitert. Elektrisk anlegg er oppgradert. Vinduer ble nylig skiftet i borettslaget.

Parkering:

Se hjemmesiden til Myrer borettslag: http://myrerborettslag.no/0111/praktisk-informasjon/garasjer-og-parkeringsplasser

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir avklart parallelt. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 21.06.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskapet medfølger ikke

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.797,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og internett, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikring, trappevask. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr. 3.175,-

Stikkontakt bod kr. 20,-

Trappevask kr. 76,-

Balkongtillegg kr. 526,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8492 kwh. pr. år. Dette utgjør en strømkostnad på ca 8.500 kr i året.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 357 pr. mnd. (Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4 784 088,- Av dette beløpet utgjør kr 236.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 5.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 2.490,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Glenn Salomonsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?