Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 230 000,- for kr 4 230 000,-

Velkommen til Fauchalds gate 11 - En meget lys og romslig 2-roms i stille gate på Majorstua

Plantegning Fauchalds gate 11 - En lys leilighet med mye vindusflater

Lyst og fint kjøkken med plass til spiseplass

Lys og praktisk kjøkken fra 2010

Kjøkken med plass til spisekrok. En nabo hr revet veggen mellom stue og kjøkken for en mer åpen løsning

Stort oppholdsrom med god plass til møblering av sofa med sjeselong og tilhørende stue-bord, samt kontorpult eller spisebord

Utstyn fra stuevinduet over nabotakene

Flotte solforhold i leiligheten. Bildet er zoomet inn)

Stue med gode møbleringsmuligheter

Lys og luftig stue med store vindusflater gir gode solforhold

Fra stuen har du inngang til soverom

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng garderobeskap.

Soverom uten innsyn

Pent flislagt bad fra 2010 med varmekabler og opplegg for vaskemaskin (medfølger).

Badet ble videre oppgradert i 2014

Entré

Fasade Fauchalds gate 11 - et godt drevet sameie med god økonomi og oppgraderingshistorikk

Kart

Majorstuen

Fauchalds gate 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Majorstuen: Meget lys 2-roms toppleilighet fritt for innsyn. Fyring og v.v inkl. Meget rolig beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 140,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Majorstua gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler. Jobber du i sentrum, kan du enten rusle eller ta sykkelen til arbeidet.

Bogstadveien, byens fineste handlegate, ligger bare to kvartaler unna. Her finner du et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Kaffebrenneriet eller Lille Valkyrien Kaffe og Tehus, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen i Schult'z gate eller Starbucks i Bogstadveien. En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Et godt og populært alternativ er restaurant Cru, kjent for sin gode stemning og mat. Ellers finner du andre populære spisesteder som Tatakii ved Frognerparken, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien er andre gode alternativer. Du finner ellers gode muligheter for take away av både indisk, thai, sushi og pizza omkring.

Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstua, her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen.

Trikkestopp finner du i Kirkeveien, der linje 12 går ned til Solli Plass, Aker Brygge og videre helt opp til Kjelsås. Fra Majorstuen går trikkens linje 19 ned til Nationaltheatret og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg til Stortorvet i en mer direkte linje. Majorstua er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarene handler du enkelt på Rema 1000 i Industrigata, 2 minutter fra leiligheten. I kvartalene rundt Majorstuen finnes også flere større dagligvareforretninger som MENY og Jacobs.

På hjørnet over T-banestasjonen ligger spesialforretningen Fromagerie, en rendyrkede ostebutikk, og i Schultz gate / Bogstadveien finner du en av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrien plass arrangeres jevnlig populære Bondens Marked. Vinmonopolet finner du i Thereses gate og på Colosseum.

På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset. Om solen skulle bli for het, har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet - bare 10

minutters gange unna leiligheten. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, Fitness Xpress, Evo, Fresh eller SATS Bislett. HiYOga er et eksklusivt yogastudio som ligger et minutts gange fra leiligheten, og er absolutt verdt et besøk. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Foretrekker du i stedet trening i friluft, tar T-banes linje 1 og 5 deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene rundt Frognerseteren og Sognsvann. Her er det flotte forhold både sommer og vinter.

På Colosseum Kino får du med deg de nyeste filmene, mens Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset tilbyr et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 140,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

1936

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

326m2

KR-kode

401835

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fauchalds gate 11, 0365 Oslo

Gnr. 215, bnr. 66, snr. 29 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 326 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

I 2017 ble det innført permanent ordning for beboerparkering i flere bydeler i Oslo, Fauchalds gate 11 faller inn under ordningen Sone A. Beboerparkering koster kr. 3.000,-

for et år.

Det finnes BySykkelstativ ved Valkyrieplassen og Bogstadveien (v/Markedsplassen Blomster).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom, 5. etasje: Entré, kjøkken, stue, bad og soverom: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på 2 kvm. Selger informerer at også medfølger et skap/bod i femte etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.02.2018 utført av Aleksander Røv.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger i betong - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Saltakskonstruksjon tekket med takstein. Trapper og repo i oppgang i betong med steinbelagte flater.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og 3.

Et punkt i rapporten har fått TG 2 og det er følgende: Det er sprekker i varerørene rundt vannrørene på kjøkkenet (rør-i-rør). Eier informerer om at dette skal bli utbedret før salg. Selger skal ha elektriker innom for kontroll før overtakelse. Øvrige punkter i rapporten har fått tilstandsgrad 1.

Selger opplyser om knirk i gulv på soverommet og litt fall på kjøkkenguvlet, noe som er naturlig å anta utifra byggeår.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Fauchalds gate 11 på Majorstuen! Her bor du sentralt, men samtidig tilbaketrukket fra byens travle hverdag og støy. Du har kort vei til Majorstuen / Bogstadveien hvor du finner trikk, t-bane og buss som tar deg til alle kanter av byen. Leiligheten ligger i øverste bebodde etasje (femte etasje) og er oppgradert i 2010 med nytt bad, kjøkken og gulv. Boligen har fire store vinduer hvor du har utsyn over de andre hustakene, og har dermed gode solforhold og ingen innsyn. Her bor du meget sentralt til, men samtidig rolig, med kort vei til det meste byen har å tilby av forretninger og kollektivtransport. Sameiet er godt drevet og har god oppussingshistorikk.

Entré:

Lys og innbydende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entreen har du inngang til bad, kjøkken og stue. Porttelefon med fjernåpner.

Kjøkken:

Separat kjøkken fra 2010 med plass til spisekrok. Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål og benkeplate i heltre eik. I innredningen følger oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap samt integrert kokeplate. Ventilator over kokeplate, som er koblet på egen luftekanal til over tak. Fliser mellom over- og underskap og lys under overskap. Stålkum med et-greps blandebatteri.

Stue:

Lys stue med plass til sofa med sjeselong, stue- og TVbord samt en spiseplass eller eventuelt en kontorpult. To store vindusflater med gode solforhold og utsyn over nabolaget.

Soverom:

Fra stuen har du inngang til romslig soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Stort garderobeskap med god plass til oppbevaring medfølger. Soverommet vender ut mot Fauchalds gate / Schult'z gate, to lite trafikkerte gater på Majorstuen.

Bad:

Fra entreen har du inngang til badet. Et pent flislagt bad med varmekabler som har blitt oppgradert i to omganger. I 2010 ble det oppgradert med nye fliser, nytt sluk, nytt gulv med varmekabler og protanmembran og nytt vegghengt toalett. I 2014 ble badet videre oppgradert med koblingsboks til rørene iht. den nye standarden, og rør ble flyttet. Nytt tak med downlights, nytt speilskap og servantskap, nytt elektrisk i forbindelse med dette og ny vifte, nye dekorfliser og nytt gulv i dusjen. Opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin på bildet medfølger). Elektrisk ventilasjonsavtrekk som er koblet på byggets ventilasjonssjakt.

Øvrig:

Dører: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Vinduer: Vinduer fra 2007 utført med 2-lags isolerglass.

Gulv: Flislagt kjøkken og bad, ellers 3-stavs eikeparkett.

Vegger: Fliser på bad, ellers malt strie.

Takhøyde: Romhøyde i stue er 2,72 meter.

El-anlegg: Automatsikringer plassert i sikringsskap i entré. Automatisk strømmåler befinner seg i skap i kjelleren.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorer med fjernvarme fra Hafslund, og varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1941, som ifølge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om veg, gjerde, vann og kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fauchalds gate 11 sameie, med sameiebrøk 83/1629.

Sameiet består av 35 leiligheter.

Forretningsfører er Oslo Advokatfellesskap.

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2009 - Sanering av oljefyr og installasjon av Hafslund fjernvarme i eksisterende sentralføringsanlegg.

2007 - Omfattende rehabilitering av fellesarealer: Nye vinduer, nytt yttertak, fasader og fellesarealer malt, samt nytt callinganlegg.

2003 - Fasader pusset opp uten ekstrakostnader for beboerne.

2002 - Skiftet rørgater i kjeller.

2001 - Nytt belegg i alle korridorer.

1994 - Ny stigeledning bygget.

Planlagte påkostninger:

Sameiet har god økonomi og det er vedtatt at rehabilitering skal gjøres for oppsparte midler, for å beholde lave felleskostnader også fremover.

Planlagt utskiftning av rør gjelder kun 1-roms leilighetene.

Til info eier selger 42 % av alle leilighetene i sameiet Fauchalds gate 11, som også fungerer som styreleder og vaktmester.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste med kommunalt listeført vernestatus. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Det gjøres oppmerksom på følgende:

Schultz' gate 13 - 15 - Riving av to bygg, les mer på: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201714291

Schultz' gate 13 - Oppføring av tomannsboliger, les med på: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201700273

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Leiligheten hadde en omfattende flyttevask i uke 8 og vil ikke bli vasket ytterligere før overtakelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.140,- pr. mnd. og inkluderer: Oppvarming og varmtvann (Fjernvarme fra Hafslund), fibernett fra Lynet (100/100 Mbit/s, kr. 199,-), kommunale avgifter, sparing i vedlikeholdsfond (340,-), forretningsførsel, revisjon, vaktmester på timebasis, og generell drift og vedlikehold samt byggforsikring i Codan.

Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av fibernett og har avgift på kr. 199,- pr. mnd. (verdi: 649,-). Sameiet har 3 års kontrakt med Lynet pr 01.10. 2017. Hastigheten gjør det mulig å benytte seg av Nett-TV, strømningstjenester etc. Oppgraderingsmulighet for egen regning opp til 1000 bit. Kabel-TV må bestilles selv, hvis man allikavel ønsker denne tjenesten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.003.249

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 6

Steder i nærheten

Valkyrie plass 0.4 km
Majorstuen kirke 0.4 km
Fagerborg kirke 0.6 km
Politihøgskolen 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Bogstadveien 0.2 km
Bussholdeplass Bogstadveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.8 km
Treningssenter Synergy 0.3 km
Treningssenter Artesia Trening 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.7 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Kristelig gymnasium 1 km
Akademiet videregående skole Oslo 1 km

Barnehager

Fagerborggaten barnehage (2-5 år) 0.4 km
Sawat Dee barnehage (1-6 år) 0.5 km
Hjelmsgate barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 1 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.4 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.4 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.2 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.3 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1 km
Dagligvare Matkroken Bogstadveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Industrigata 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca Bogstadveien 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Bogstadveien 0.3 km
Bensin Shell Marienlyst 0.6 km
Bensin st1 Pilestredet 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 36,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,1 %
Husholdninger med barn 11,2 %
Husholdninger uten barn 88,8 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 131
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 6 964 724

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?