Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 450 000,- for kr 4 450 000,-

Velkommen til Fernanda Nissens Gate 10 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og pen stue med plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til herlig balkong på ca. 15 kvm.

Store vindusflater gir mye naturlig lys inn

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stilren kjøkkeninnredning fra HTH med intgrert ovn og oppvaskmaskin

Kjøkkenet har innfelt downlights under overskap. Hvite fliser over kjøkkenbenk. Laminat benkeplate med aluminiumskant og nedfelt stålkum

Solrik vestvendt balkong på hele 15 kvm.

Balkongens størrelse gjør at den virkelig er en forlengelse av stuen

Her er det god plass til utemøbler

Balkongens størrelse åpner opp for flere soner/sittegrupper

 

Meget romslig flislagt bad med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Stort dusjhjørne med glassdører

Vegghengt klosett og servant av merket Duravit. Hele fire skap hvorav to er speilskap. Downlights både i himling og under speilskap

Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng

Stor skyvedørsgarderobe gir god oppbevaringsplass

Også på soverommet er det store vindusflater. Spesialtilpassende lamellgardiner

Praktisk bod som har mange bruksmuligheter, som f.eks. kontor, omkledningsrom m.m.

Fra entré mot stue

Fernanda Nissens gate 10 ble tegnet av de svært anerkjente arkitektene Lund+Slaatto Arkitekter

Områdebilde - BI i Nydalen

Områdebilde - Storo storsenter med et meget godt og variert utvalg av butikker

Områdebilde - Nydalen T-bane. Andre kollektivmuligheter er buss, trikk i Grefsenveien, T-bane på Storo samt tog fra Grefsen Stasjon

Områdebilde - Fine bademuligheter kun en liten spasertur unna!

Områdebilde - Fine tur- og rekreasjonsområder langs Akerselva

Kart

Nydalen/FN10

Fernanda Nissens gate 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Nydalen/FN10: Nyere og meget flott 2-roms med stor, vestvendt balkong på 15 kvm. Meget attraktiv beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 162,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fernanda Nissens gate 10 A ligger i grønne og frodige omgivelser i enden av en blindvei ved Akerselva, og er et perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. Leiligheten ligger i et attraktivt område i Nydalen med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.

Storo Storsenter som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer, er kun noen minutters gange fra boligen. Her finner man bl.a. Vinmonopolet, Coop Mega og Sats treningssenter. Odeon kino åpnet på Storo i 2018 og er Norges største og mest moderne kinosenter med 14 saler. Av populære serveringstilbud i nærområdet kan Åpent Bakeri på Sandaker, Godt Brød, samt Nydalen Bryggeri og Spiseri i Nydalen nevnes.

Leiligheten har en fantastisk, tilbaketrukket og vestvendt beliggenhet inntil idylliske Akerselva. Flott utsyn fra leiligheten mot friområde/grøntområde mot vest. Det har de siste årene blitt opparbeidet fine turstier helt fra Maridalsvannet i nord, forbi Nydalen og Grünerløkka og ned til Oslo sentrum og Bjørvika. Her er det bare å knyte på seg joggeskoene og ta beina fatt på turstien som ligger rett utenfor boligen. Her kan man følge elven nordover og finne flott urørt natur og ulike badeplasser, eller sydover mot urbant storbyliv. Vinterstid kan du gå til trikkeholdeplassen på Storo evt. ta buss opp mot Grefsen/Kjelsås, og ta på deg skiene ut i Lillomarka.

Fernanda Nissens gate 10 ble tegnet av de svært anerkjente arkitektene Lund+Slaatto Arkitekter og de uttaler dette som sin visjon for bygget: "Utsynet mot og nærheten til det frodige parkdraget langs Akerselva utgjør tomtens helt spesielle kvalitet. Prosjektet er derfor utformet som en dynamisk og variert ”vegg” av individuelle leiligheter, alle henvendt ut mot de grønne omgivelsene og ettermiddagssolen i vest. Ved at alle leilighetene på denne måten er ”vridd” mot grøntdraget, dannes det en karakteristisk, oppbrutt bygningsgeometri, der hver enkelt boenhet tydelig fremstår med sin egen form. De ulike leilighetene inngår ikke bare som en anonym del av en konvensjonell boligblokk, men danner i stedet hver sin ”byggekloss” i det som danner byggets unike og spennende uttrykk. Hele prosjektet fremstår som et levende spill av boenheter."

For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo Storsenter og i Nydalen. Treningssenteret Fitness Xpress i Sandakerveien er ca. 4 minutters gange fra boligen.

Svært gode kollektivmuligheter i området. Gangavstand til T-banen i Nydalen og på Storo, trikk fra Grefsenveien/Sandaker og buss fra Nydalen. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3. Bussrute 37 har også nattruter.

Adkomst

Ta inn Fernanda Nissens Gate fra Kristoffer Aamots Gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Felleskostnader

Kr 2 162,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

47m2

Bruksareal

47m2

Tomt

6436m2

KR-kode

37.18201

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fernanda Nissens gate 10 A, 0484 Oslo

Gnr. 77, bnr. 147, snr. 21 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.463,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Meget pene fellesarealer med beplanting og lekeplass.

Parkering

Mulighet for leie av parkering. Kfr. megler. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles drifts- og vedlikeholdsansvar for alle sameier og barnehage som er tilknyttet veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Primærrom:

Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, soverom, kontor og entré: 47 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i 1.etasje på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.18 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. I denne leiligheten blir opprinnelig innvendig bod, benyttet som kontor, og er i følge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens P-rom. Byggeforskriftene og målereglene for oppmåling av rom er ikke sammenfallende og rom kan derfor være tatt med som et P-rom, selv om det ikke tilfredsstiller formelle krav til rom for varig opphold, f.eks. soverom, kontor, kjellerstue m.m.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur i støpt betong, på antatt fast masse. Bærende konstruksjoner også av betong, innfelt med bindingsverk. Utvendig kledd med aluminiumsplater.Taket er flatt og er antatt tekket med papp/asfalt. Utkraget balkong i betong. Rekkverk i plastbelegg, alu og glass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Bygningen ble oppført i 2014 og i rapporten er det kun gitt TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i et nyere bygg oppført av Selvaag og holder følgelig en god standard. Nærmere innhold:

Stue: Stue med plass til både spisestue og sofa. Store vindusflater gir mye naturlig lys inn. Spesialtilpassede lamellgardiner som kan trekkes for. Utgang til vestvendt balkong. Parkett på gulv, malte flater.

Balkong: Herlig balkong på hele 15 kvm. Balkongens størrelse gjør at den virkelig er en forlengelse av stuen. Her er det plass til både lounge og spisebord m.m. Den vender mot vest og har gode solforhold med sol fra ca. kl. 1500 til kl. 2100 sommertid.

Kjøkken: Pent kjøkken fra HTH i åpen løsning mot stue. Hvite, glatte fronter både på over- og underskap. Innfelt downlights under overskap. Hvite fliser over kjøkkenbenk. Laminat benkeplate med aluminiumskant og nedfelt stålkum. Integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøle-/fryseskap fra Liebherr. Avtrekksvifte.

Bad: Meget romslig flislagt bad med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Stort dusjhjørne med glassdører, vegghengt klosett og servant av merket Duravit. Hele fire skap hvorav to er speilskap. Downlights både i himling og under speilskap gjør badet særdeles lyst. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin fra Miele medfølger handelen.

Soverom: Romslig soverom med plass til stor dobbeltseng og to nattbord. Stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Store vindusflater. Spesialtilpassede lamellgardiner som kan trekkes for. Parkett på gulv, malte flater.

Kontor: Dette er et rom med mange bruksmuligheter som f.eks. kontor eller evt. omkledningsrom. Parkett på gulv, malte flater.

Entré: Entré/gang med plass til å henge av seg yttertøy. Porttelefon med videofunksjon. Adkomst bad/wc, stue/kjøkken og innredet rom. Parkett på gulv, malte flater.

Alle hvitevarer, inkl. vaskemaskin, medfølger.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming via radiatorer tilkoblet fjernvarme. Bruksvann også via fjernvarme. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.08.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Rom byggemeldt som bod brukes som kontor i dag. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse og bestemmelse om vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fernanda Nissens Gate 10 SE, med sameiebrøk 46/5614.

Sameiet består av 70 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage eller sjenanse for andre seksjonseiere/beboere/leietakere.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 871 106.

Styret arbeider med en avtale om makeskifte med Lillo Gård.

Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6606565.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S4485 datert 11.11.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.11.2009.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.162,- pr. mnd. og inkluderer: fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, felles forsikring, driftskostnader, forretningsførsel m.m.

Herav:

Fjernvarme 531,-

Felleskostnader 1.322,-

Bredbånd 152,-

Digital-tv 157,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.200,- pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.413.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sandaker Rode 4
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Treschows bru 0.5 km
BI 0.7 km
Lisa Kristoffersens plass 0.8 km
Storokrysset 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 5.8 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Grefsenveien 0.7 km
Bussholdeplass Kristoffer Aamots gate 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.7 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 1.4 km
Treningssenter SATS Nydalen 0.4 km
Treningssenter SiO Athletica Nydalen 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.6 km
Nydalen videregående skole 0.9 km
Blindern videregående skole 3.3 km

Barnehager

Lillohøyden FUS barnehage (0-6 år) 0.1 km
Mor Go'hjertas barnehage (1-5 år) 0.4 km
Idun FUS barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 0.5 km
Kjøpesenter Torgbygget 0.7 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.3 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.7 km
Apotek Vitusapotek Storo 0.5 km
Apotek Boots apotek Storo 0.5 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Storo 0.5 km
Dagligvare Coop Mega Storo 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.6 km
Bensin Circle K Storo 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 25 %
Husholdninger uten barn 75 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sandaker Rode 4 1122 533

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?