Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 400 000,- for kr 7 400 000,-

Lekker og meget romslig endeleilighet fra 2014 m/heis og garasje rett ved Akerselva. 115 kvm BRA, stor vestvendt terrasse og god intern beliggenhet

Lekker og meget romslig endeleilighet fra 2014 m/heis og garasje rett ved Akerselva. 115 kvm BRA, stor vestvendt terrasse og god intern beliggenhet

Leiligheten har store, gode rom med en fleksibel planløsning

Store vindusflater gjør leiligheten lys og åpen og det er flott utsyn mot friområde og grøntområdet mot Akerselva.

Stor og romslig stue med utgang til en stor, vestvendt balkong på 16,5 kvm.

Stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og god plass til både sittegruppe og stort spisebord.

Stue

Stue

Vestvendt balkong på hele 16,5 kvm. med flott utsyn.

God plass til både sittegruppe og spisebord på balkongen.

Vestvendt balkong

Vestvendt balkong

Fra balkong

Masse grønt rundt leiligheten

Vestvendt balkong

Flott utsyn fra balkongen mot sameiets fellesområder og grøntområde mot Akerselva.

Utsyn over sameiets flotte fellesområder fra balkongen

Lekkert og moderne HTH kjøkken. Kombinasjonen med åpen kjøkkenløsning, spisestue og stue er både sosial og moderne.

Åpen kjøkkenløsning med moderne HTH kjøkken

Kjøkken

Grått kjøkken med stilig ventilator i malt stål fra Røroshetta. Integrert oppvaskmaskin.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken detalj

Spisestue med god plass til stort spisebord

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Meget lekkert og romslig flislagt bad. God skapplass i overskap med speil og underlys. Vegghengt toalett og servant.

Stort dusjhjørne med dusjvegger i glass. Opplegg vaskemaskin/vaskesøyle

Detalj bad

Meget stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, hjemmekontor osv. Vegg mellom spisestue og rommet er ikke festet i gulv og tak og kan enkelt tas bort eller flyttes.

Hovedsoverom

Stor skyvedørsgarderobe

Bak skyvedørsgarderoben skjuler det seg en herlig walk-in-garderobe som har meget god plass til alt en trenger av klær og sko.

Det andre soverommet er også meget romslig og har walk-in-garderobe i bakkant

Soverom

Soverom

Walk-in-garderobe

Entré/hall

Entré/hall

Med leiligheten følger det garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg i sameiets underetasje.

Ekstern bod på samme plan som leiligheten.

Felles sykkelbod for sameiet.

Sameiet har også egen smørebod med smørebenker og utstyr

Uteområdet

Fasade

Fasade

Plantegning

Nydalen

Fernanda Nissens gate 10 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 800 000,-

Nydalen: Lekker og meget romslig endeleil fra 2014 m/heis og garasje. 115 kvm BRA, stor vestv. terr og god intern bel

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 983,-
AREAL (P-ROM / BRA)
112 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fernanda Nissens gate 10 B ligger i grønne og frodige omgivelser i enden av en blindvei ved Akerselva, og er et perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. Leiligheten ligger i et attraktivt område i Nydalen med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.

Storo Storsenter som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer, er kun noen minutters gange fra boligen. Her finner man bl.a. Vinmonopolet, Coop Mega og Sats treningssenter. Odeon kino åpnet på Storo i 2018 og er Norges største og mest moderne kinosenter med 14 saler. Av populære serveringstilbud i nærområdet kan Åpent Bakeri på Sandaker, Godt Brød, samt Nydalen Bryggeri og Spiseri i Nydalen nevnes.

Leiligheten har en fantastisk, tilbaketrukket og vestvendt beliggenhet inntil idylliske Akerselva. Flott utsyn fra leiligheten mot friområde/grøntområde mot vest. Det har de siste årene blitt opparbeidet fine turstier helt fra Maridalsvannet i nord, forbi Nydalen og Grünerløkka og ned til Oslo sentrum og Bjørvika. Her er det bare å knyte på seg joggeskoene og ta beina fatt på turstien som ligger rett utenfor boligen. Her kan man følge elven nordover og finne flott urørt natur og ulike badeplasser, eller sydover mot urbant storbyliv.

Fernanda Nissens gate 10 ble tegnet av de svært annerkjente arkitektene Lund+Slaatto Arkitekter og de uttaler dette som sin visjon for bygget: "Utsynet mot og nærheten til det frodige parkdraget langs Akerselva utgjør tomtens helt spesielle kvalitet. Prosjektet er derfor utformet som en dynamisk og variert ”vegg” av individuelle leiligheter, alle henvendt ut mot de grønne omgivelsene og ettermiddagssolen i vest. Ved at alle leilighetene på denne måten er ”vridd” mot grøntdraget, dannes det en karakteristisk, oppbrutt bygningsgeometri, der hver enkelt boenhet tydelig fremstår med sin egen form. De ulike leilighetene inngår ikke bare som en anonym del av en konvensjonell boligblokk, men danner i stedet hver sin ”byggekloss” i det som danner byggets unike og spennende uttrykk. Hele prosjektet fremstår som et levende spill av boenheter."

For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo Storsenter og i Nydalen. Treningssenteret Fitness Xpress i Sandakerveien er ca. 4 minutters gange fra boligen.

Svært gode kollektivmuligheter i området. Gangavstand til T-banen i Nydalen og på Storo, trikk fra Grefsenveien/Sandaker og buss fra Nydalen. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3. Bussrute 37 har også nattruter.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Fernanda Nissen barneskole. Skolen stod ferdig i august 2016 og har skoleåret 2018/19 1-4 trinn. I 2020 skal skolen være for 1-7 trinn. Flere barnehager/parker i nærheten slik som Lillohagen FUS barnehage i Fernanda Nissens gate 8. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 800 000,-

Felleskostnader

Kr 3 983,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2014

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

112m2

Bruksareal

115m2

Tomt

6463m2

KR-kode

411893

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fernanda Nissens gate 10 B, 0484 Oslo

Gnr. 77, bnr. 147, snr. 10 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.463,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Meget pene fellesarealer med beplanting og lekeplass.

Parkering

Garasjeplass (nr. 10) i felles, oppvarmet garasjeanlegg med kameraovervåkning medfølger boligen. Mulighet for å sette opp ladestasjon for el-bl. Heisadkomst fra garasjeanlegget til leilighetens etasjeplan. Sameiet har i tillegg 5 stk gjesteparkeringer (hvorav én for bevegelseshemmede). Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles drifts- og vedlikeholdsansvar for alle sameier og barenehage som er tilknyttet veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 112 kvm

Primærrom:

2.etasje: 112 kvm - Entré, bad, 2 soverom, stue m/kjøkken

Sekundærrom:

2.etasje: 3 kvm - Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen en bod på ca 4,5 kvm i samme etasje som leiligheten.

Sameiet har i tillegg sykkelbod med sykkeloppheng og egen smørebod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.18 utført av Kjetil Nilsen.

Ifølge godkjente byggetegninger er hovedsoverom vist som bod/disp. og ikke som soverom. Rommet blir i dag brukt som hovedsoverom, da det er svalt og godt uten innsyn. Det tilfredsstiller krav til rømning. I følge arkitektselskapet som tegnet bygget, er det kravet om naturlig dagslys som rommet ikke tilfredstiller, grunnet vinkel på fjellvegg på sydsiden av sameiet.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur i støpt betong, på antatt fast masse. Bærende konstruksjoner også av betong, innfelt med bindingsverk. Utvendig kledd med aluminiumsplater.Taket er flatt og er antatt tekket med papp/asfalt. Utkraget balkong i betong. Rekkverk i plastbelegg, alu og glass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Bygningen ble oppført i 2014 og i rapporten er det kun gitt TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget lekker, romslig og moderne hjørne/endeleilighet med stor vestvendt balkong i et arkitekttegnet og stilfullt bygg fra 2014.

Leiligheten har store, gode rom med en fleksibel planløsning og en vestvendt beliggenhet med flott utsyn mot friområde, sameiets fellesarealer og parkdraget langs Akerselva. Meget usjenert plassering av leiligheten innerst i sameiet og veien.

Leiligheten holder en meget god og moderne standard med flere tilvalg som blant annet Haro 1-stavs eikeparkett med fas i alle oppholdsromrom og et flott, stilfult HTH kjøkken med Røroshetta.

Det er meget god lagrings- og garderobeplass i leiligheten med to store walk-in garderober og en innvendig bod. Det er også en medfølgende bod på samme etasjeplan som leiligheten. Sameiet har i tillegg en rekke sykkelparkeringer og egen smørebod med flere smørebenker. Sameiets fellesområder er også pent opparbeidet med plener, ballplass, trær og lekeplass. Leilighetens plassering gir enkel tilgang til både friområdene og turveiene langs Akerselva.

Det medfølger en garasjeplass i felles, oppvarmet garasjeanlegg i sameiets underetasje. Heisadkomst fra garasjen og hovedinngang til leilighetens etasjeplan. Leiligheten ligger i oppgangens 2.etasje (definert som 1.etasje grunnet helling på terrenget).

Inneholder:

Meget stor og romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gjør leiligheten lys og åpen og kombinasjonen med åpen kjøkkenløsning, spisestue og stue er både sosial og moderne. God plass til både sittegruppe og stort spisebord i stue/spisestue. Enstavs eikeparkett med fas på gulv og lysmalte flater ellers.

Lekkert HTH kjøkken med glatte, grå fronter med integrerte håndtak og moderne lysegrå laminat benkeplate. Ventilator i Røroshetta i malt stål. Integrert oppvaskmaskin.

Fra stuen er det utgang til en flott vestvendt balkong på hele 16,5 kvm med god plass til både sittegruppe og spisebord. Flott utsyn fra balkongen mot sameiets fellesområde og friområdet mot Akerselva.

Leiligheten har to store soverom og begge soverommene har meget god garderobe og lagringsplass med hver sin walk-in garderobe. Plass til dobbeltseng på begge soverom. Hovedsoverommet er på ca 30 kvm og bak skyvedørsgarderoben skjuler det seg en herlig garderobe som har meget god plass til alt en trenger av klær og sko. Enstavs eikeparkett med fas og lysmalte vegger på begge soverom. Hovedsoverommet er på byggetegninger vist som bod/disp da den tilfredstiller alle krav til soverom, bortsett fra krav om tilfredstillende dagslys.

Veggen mot kjøkkenet er kun stemplet fast og ikke festet til gulv eller tak- dette gjør at den enkelt kan flyttes på for å skape den romløsningen man ønsker. Her er mulighetene mange.

Meget lekkert og romslig flislagt bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Stort dusjhjørne med dusjvegger i glass, servant med moderne armatur og vegghengt toalett. God skapplass i overskap med speil og underlys. Downlights i tak og varme i gulv. Opplegg vaskemaskin/vaskesøyle.

Stor entré/hall med enstavs eikeparkett med fas og lysmalte vegger.

Fra entré/hall er det inngang til en innvendig bod/walk-in garderobe på ca 3 kvm.

Det medfølger en ekstern bod på ca 4,5 kvm i samme etasje som leiligheten samt garasjeplass i sameiets underetasje.

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Oppvarming

Vannbåren oppvarming via radiatorer tilkoblet fjernvarme. Bruksvann også via fjernvarme. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.08.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet generelle bestemmelser om vann- og kloakkreglement, rettighet for naboeiendom til å ha strømledning liggende over sameiets grunn, eldre servitutt vedr parkeringsanlegg, kloakkledning og fellesområde/gangvei mellom Fernanda Nissensgt og friområde langs Akerselva skal være tilgjengelig for allmennheten samt pikter og rettigheter forbundet med bruk av Fernanda Nissens gate. Ingen av servituttene ansees å ha betydning for kjøpers bruk av leiligheten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fernanda Nissens Gate 10 SE, med sameiebrøk 116/5614.

Sameiet består av 70 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til plage eller sjenanse for andre beboere.

Planlagte påkostninger:

-Styret arbeider med en avtale om makeskifte med Lillo Gård.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S4485 datert 11.11.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.11.2009.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Kun integrete hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen. Stålkomfyr med gassbluss og frittstående kjøleskap medfølger ikke.

Blå hyller over sofa og teakhyller i stuen medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.983,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, felles forsikring, driftskostnader, forretningsførsel mm.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Garasje kr. 150,-

Fjernvarme kr. 190,-

Felleskostnader kr. 3.334,-

Bredbånd kr. 152,-

Digital-tv kr. 157,-

Eiendomsskatten er kr 4.111,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.001.467,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 6.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 visninger inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?