Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 410 000,- for kr 5 410 000,-

Balkong

Balkong

Flott balkong med glassrekkverk

Stue med utgang til romslig balkong

Stuen er romslig og fin med store vindusflater

Stue

Stue

Stuen med delvis åpen kjøkkenløsning

Spisestue i tilknytning til kjøkkenet

Kjøkkenet er lyst og stilrent

Kjøkkenet er stilrent og lekkert med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Soverom 2 med inngang fra stuen

Soverom 2

Badet er romslig med baderomsservant, wc, innsvingbare dusjvegger og opplegg til vaskesøyle

Bad

Entré

Fernanda Nissens gate 6

Pent opparbeidet utearealer

Hyggelige utearealer

Fernanda Nissens gate 6 med frodige utearealer

Kartutsnitt

Planskisse

Nydalen/Lillohøyden - Strøken 3-roms m/ stor balkong - Garasjeplass m/el. uttak - Heis - Ny 2015 - V.v & oppvarming inkl.

Fernanda Nissens gate 6 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 225 000,-

Nydalen/Lillohøyden - Strøken 3-roms m/ stor balkong - Garasjeplass m/el. uttak - Heis - Ny 2015 - V.v & oppvarming inkl. : Nydalen/Lillohøyden - Strøken 3-roms m/ stor balkong - Garasjeplass m/el. uttak - Heis - Ny 2015 - V.v & oppvarming inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 225 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 670,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en skjermet, men sentral beliggenhet midt i nyutviklede Nydalen med gangavstand til alle fasiliteter. Fernanda Nissens gate ligger i grønne og frodige omgivelser nær Akerselva, og er et perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. I nærområdet finnes fine turmuligheter, badeplasser og rekreasjonsområder langs Akerselva og Voldsløkka, med bl.a. fotballbaner, volleyballbaner og tennisbane om sommeren og skiløyper i vinterhalvåret.

Nydalen er et område som har vært i stor utvikling de senere årene. Først ble industritomtene omdannet til næring og nå står bolig i fokus. Det utvikles flotte boligområder med grøntarealer. Sameiet Lillohøyden 6 har meget attraktiv beliggenhet nær Akerselva, med kort vei til et omfattende service- og kollektivtransporttilbud.

Storo Storsenter, som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer, er kun 5 minutters gange fra boligen. Her finner man bl.a. Vinmonopolet, Coop Mega og Sats treningssenter. Av populære serveringstilbud i nærområdet kan nevnes Xeast i Torgbygget, Godt Brød i Nydalen samt Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Fernanda Nissens gate har en flott, tilbaketrukket beliggenhet i kort avstand til idylliske Akerselva. Det har de siste årene blitt opparbeidet fine turstier helt fra Maridalsvannet i nord, forbi Nydalen og Grünerløkka og ned til Oslo sentrum ved Bjørvika. Her er det bare å knyte på seg joggeskoene og ta beina fatt på turstien som ligger i kort avstand fra boligen. Her kan man følge elva nordover og finne flott natur og ulike badeplasser, eller sydover mot urbant storbyliv.

For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo Storsenter og i Nydalen. Treningssenteret Fitness Xpress i Sandakerveien er ca. 4 minutters gange fra boligen. For den som er glad i kultur ligger Riksteateret like ved Nydalen T-banestasjon. Det er kun 2 minutters gange til Odeon kinosenter, skandinavias største kino.

Svært gode kollektivmuligheter i området. Gangavstand til T-banen i Nydalen og på Storo, trikk fra Grefsenveien/Sandaker og buss til Grefsenkollen og Bygdøy. Buss nr. 37 går fra Nydalen til Helsfyr via sentrum og stoppested Kristoffer Aamots gate, kun 2 minutters gange fra leiligheten. Bussrute 37 har også nattruter. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 225 000,-

Felleskostnader

Kr 2 670,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2015

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

63m2

Bruksareal

67m2

Tomt

3114m2

KR-kode

421846

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fernanda Nissens gate 6 B, 0484 Oslo

Gnr. 77, bnr. 411, snr. 30 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.114 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet med gressplen, lekeplasser, plass til sittegrupper og asfalterte gang- og internveier.

Parkering

Det følger med en garasjeplass i kjeller til leiligheten med uttak for el-bil montert. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Interne småveier mellom bebyggelse er privat. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

Bruksareal:

Blokkleilighet 67 kvm

Primærrom:

Blokkleilighet:

3. etasje 63 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom

Sekundærrom:

Blokkleilighet:

3. etasje 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en bod i underetasje på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.05.2018 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er en seksjonert boligblokk med 7 og 8.etasjer og kjeller og garasjeplan under bebyggelsen som ble oppført i 2014/15. Bygget er iht. tilstandsrapport fundamentert med pillarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Yttervegger i bærevegger i betongkonstruksjoner, fasader forblendet med spekkmurt teglstein og utfyllende fasader ved balkonger i bindingsverk kledd med trepanel og isolert med mineralull. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie. innvending nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis med adkomst til garasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys, moderne og pen 3-roms i 3.etg med god planløsning og stor balkong på ca 8 kvm. Takhøyde på 2,60 gir god romfølelse. Leiligheten ble overtatt november 2015 og fremstår som tilnærmet ny.

Entré:

Romslig entré med plass til garderobeskap. Leiligheten disponerer en i ekstern sportsbod i avlåst rom i underetasje.

Stue:

Stort oppholdsrom med god plass til hyggelig sofagruppe og møblement. Store vindusflater med dype vinduskarmer og balkongdør.

Utgang fra stuen til balkong. Balkongen har god størrelse (8 kvm) og det er plass til sittegruppe. Balkongen vender med nord-vest og har ettermiddagssol på sommerstid.

Kjøkken:

Åpen stue/kjøkken løsning med kjøkkenet tilbaketrukket fra stuen. Moderne kjøkkeninnredning fra HTH hvor det er godt med skap- og benkeplass. Plass til spisebord i stuen nærmest kjøkkenet. Alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Fra kjøkkenet er det dør til innvendig, praktisk bod.

Soverom:

Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe som følger. Rommet har inngang fra stuen og vender ut mot rolig fellesområde.

Soverom 2:

Fint barnerom/gjesterom med garderobeskap. Også dette soverommet har inngang fra stuen og vender ut mot rolig fellesområde.

Baderom:

Romslig baderom med flislagte overflater. Stor HTH servantinnredning og speilskap for oppbevaring. Dusj på gulv med glassvegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varme i gulv og downlights i himling.

Overflater:

Gulv: Parkett i alle rom, bortsett fra bad hvor det er fliser.

Vegger: Malte mur og platekledde vegger i alle rom bortsett fra bad hvor det er fliser.

Tak/Himlinger: Nedsenket himling med panelplater på bad og malte plater i entré, kjøkken og bod. Forøvrig malte betonghimlinger.

Boder:

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca 5 kvm.

Vinduer:

Vinduer med treramme og energiglass fra byggeår.

Dør:

Entrédør i B30 og dB 35 kvalitet.

Folierte innerdører.

Luftbehandling:

Balansert ventilasjonsanlegg i sameiet.

Rør:

Hoved avløpsrør/soilrør i støpejern og vannrør i kobber lagt skjult i kanaler.

Vanninstallasjoner i leiligheten montert med "rør i rør" system ( PEX) og avløpsrør i plast.

Fordelingsskap og vannrør plassert i himling.

Baderomskonstruksjon:

Badet er fabrikkprodusert baderomskabin.

Elektrisk anlegg:

Sikringsskap med automatsikringer, 63 Amp overlastvern med 8x16 og 1x25 Amp kurser.

Jordfeilbryter på alle kurser.

Måler plassert i felles skap.

Downlights montert i himling på bad.

Oppvarming:

Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad.

Innvendig solskjerming:

Leiligheten er påkostet med plissegardiner, Duette, montert i stue.

Skap:

Skyvedørsgardeobe montert på hovedsoverom og garderobeskap på soverom 2.

Diverse:

• Brannslukkingsutstyr

• Sentralt røykvarslersystem.

• Dørtelefon

• Kabel-TV

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.08.2015.

Brukstillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Ferdigstillelse av låser og oppbygging av utearealer mot yttervegg innkjøring garasje med beplantning.

l vedtak datert 24.09.2013 er det stilt krav om at Kristoffer Aamots gate skal være opparbeidet og godkjent i henhold til plan- og bygningsloven før ferdigattest gis. Det er inngått avtale om opparbeidelse av Kristoffer Aamodts gate.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt søknadspliktige endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler felles adkomst og oppholdsbestemmelser på friarealer for sameiene.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eiendommen har tinglyst andel stor 1/250 i realsameie. Rettigheten er tinglyst på Knr 0301, Gnr. 377, Bnr. 4 med dagboknr. 859374-1/200, tinglyst 09.08.2017.

Dette er garasjeplassen som følger leiligheten i Lillohøyden garasjesameie.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lillohøyden 6 sameie, med sameiebrøk 67 / 6452.

Sameiet består av 89 leiligheter.

Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning.

Sameiet har avtale om TV- og bredbånd med Canal Digital på standardløsning.

Sameiet har avtale om vaktmestertjenester på sameiets fellesarealer med Gårdsreform AS

Sameiet har avtale om vask av fellesarealer med Bjerkan Renhold AS

Sameiet er forsikret i Gjensidige med fellespolise 84806858

Sameiet eier 8/250 av Lillohøyden garasjesameie. ( Disponerer ingen plasser)

Fernanda Nissens gate 2,4 og 6 står for den daglige deiften av Fernanda Nissens gate via et felles veilag gjennom Lillohøyden garasjesameie.

I underetasjen finnes rom for barnevogner og skismøring.

Dugnad må påregnes.

Dyreholdet skal ikke være til sjenanse for øvrige sameiere. Husdyr som er til ulempe

for andre beboere er ikke tillatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper meldes til forretningsfører/ styret som ny sameier.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning, kontor, bevertning og allmennnyttige formål - barnehage, undervisning, håndverk og kultur i henhold til reguleringsplan s-4350 datert 14.11.0 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området er i utvikling og det flere pågående planer og byggesaker jf saksinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmesider. Tomten 77/221, 77/223, 77/222 er en del av Lillogård. Her er det planlagt at det vil det komme 415 nye leiligheter i flere byggetrinn. Konferer megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale, mulighet for rask overtakelse.

Diverse

Følger ikke leiligheten:

- Lampe over spisebordet

- Veggmontert stumtjener i gangen

- Leselamper over sengen

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.670,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og oppvarming, digital-tv og bredbånd grunnpakke, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fordeling fellesutigfter:

Felleskostnader: 2.345,-

Bredbånd: 289,-

Digital-TV: 36,-

For garasjeplassen påløper det kr 250,- pr. mnd i tillegg til fellesutgiftene.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.800 kwh/ kr 5.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett med grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1.165,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.363.662,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sandaker Rode 4
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

BI 0.7 km
Storokrysset 0.9 km
Lisa Kristoffersens plass 1.2 km
Treschows bru 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 6.1 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Storo 0.9 km
Bussholdeplass Kristoffer Aamots gate 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 1 km
Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 1.4 km
Treningssenter SATS Nydalen 0.3 km
Treningssenter SiO Athletica Nydalen 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.2 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.6 km
Disen skole (1-7 kl.) 2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.2 km
Nydalen videregående skole 1 km
Blindern videregående skole 3.7 km

Barnehager

Lillohøyden FUS barnehage (0-6 år) 0.6 km
Mor Go'hjertas barnehage (1-5 år) 0.7 km
Eventyrstua barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 0.5 km
Kjøpesenter Torgbygget 0.8 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.4 km
Postkontor Meny Bjølsen 1.1 km
Apotek Vitusapotek Storo 0.5 km
Apotek Boots apotek Storo 0.5 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Coop Mega Storo 0.5 km
Dagligvare Bunnpris Storo 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Torgbygget 0.8 km
Bensin Circle K Storo 0.6 km
Bensin Shell Bjølsen 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 25 %
Husholdninger uten barn 75 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sandaker Rode 4 1122 533

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øystein Thorsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?