Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Åpen og fritt utsyn fra balkong. Leiligheten har god intern beliggenhet

Lys og pen stue med naturlig plassering for sofagruppe

Leiligheten er nymalt i år med tidsriktig fargevalg på vegg

Stuen har også plass til spisebord ved bokhyllen/peisen

Stuen har gode lysforhold

Utsyn fra stue

Leiligheten har god planløsning med naturlig plassering for tv m.m. Utgang til balkong

Herlig sydvestvendt balkong med meget gode solforhold

Balkongen er på 6 kvm.

Her kan varme sommerdager nytes!

Fint utsyn

Solkart - Kun til illustrasjon

Romslig kjøkken med god skapplass

Det er også plass til spisebord på kjøkkenet

 

 

Leiligheten har to gode soverom, begge av god størrelse

Soverom 2 med garderobeskap

Soverom 2

Bad med nytt gulv fra i år, opplegg til vaskemaskin og dusjhjørne

Servant med underskap og gulvstående toalett

Stor entré med fliser på gulv og varme under

Fra entré mot et soverom, kjøkken og bad

Plantegning

Fasade

Fasade

Kart

Keyserløkka - Et meget attraktivt område, nært indre bykjerne

Områdebilde - Keyserløkka er et meget populært boområde pga. av sin sentrale beliggenhet kombinert med store grøntarealer og luft

Like ved Keyserløkka er Hasle Torg

Her finne du bl.a. Coop Mega, Vinmonopolet, Nille m.m.

Områdebilde - Teglverksdammen

Områdebilde - Kort vei til T-bane

Områdebilde - Andedammen på Hovin

Områdebilde - Hovinbekken ser igjen dagens lys

Områdebilde - Bounglarie M i Petersborgkvartalet hvor fersk bakst, pizza m.m. tilbys

Keyserløkka - Flott 3-roms med sydvestvendt balkong og god planløsning. Nært T-bane og buss

Finns Vei 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

Keyserløkka - Flott 3-roms med sydvestvendt balkong og god planløsning. Nært T-bane og buss: Keyserløkka - Flott 3-roms med sydvestvendt balkong og god planløsning. Nært T-bane og buss

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 906,-
Fellesgjeld:
Kr 284 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Keyserløkka i Oslo. Keyserløkka er en av de få sentrumsnære områdene i Oslo som fortsatt har god plass mellom bygningene og store grønt- og parkområder tilknyttet borettslagene. Her finnes epletrær, flere lekeplasser, isbane om vinteren og parsellhager det er mulig å søke om.

Boligen har gangavstand til god offentlig kommunikasjon og et bredt servicetilbud. Det ligger flere parker og grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, som bl.a. Kampen park, Tøyenparken med populære Tøyenbadet, Botanisk hage og Valle Hovin m.m. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr til Kampen park og skaper flott utsikt mot sentrum og fjorden.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i marka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget. I tillegg er det gangavstand til sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Einars vei og Hasle kirke som ligger ca. 350 meter fra boligen. Nærmeste jernbanestasjon er på Tøyen, ca. 350 meter unna og det er ca. 500 meter til T-banen.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Adkomst

Ta inn Finns Vei fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 284 000,-

Totalpris

Kr 4 434 000,-

Felleskostnader

Kr 3 906,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1952

Soverom

2

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

44389m2

KR-kode

3718104

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Finns Vei 2, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 42 i Oslo kommune.

Leil.nr. 3014, andelsnr. 157,

Keyserløkka Øst Borettslag, org.nr. 950 158 506

Tomten

Eiet tomt på 44.389 kvm som tilhører borettslaget. Meget pent opparbeidet.

Parkering

Keyserløkka Øst har i alt 107 utleieplasser fordelt rundt om i borettslaget. Plassene har følgende beliggenhet: Finns vei, Økernveien, Einars vei 2-4, Einars vei 17-19, Einars vei 21, Bergljots vei 2, Finns vei 7 og Einars vei v/lekeplassen (Butikken). Disse plassene leies ut etter ventelister. Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden. Det er kommunale ladeplasser i Bergljots Vei for EL-bil/hybrid. Styret har begynt å utrede hvordan de kan få mulighet for ladepunkter for el-bil ved våre parkeringsplasser. Økende salg av elbiler og ladbare hybrider den siste tiden gjør at behovet for lading i borettslaget etter alt å dømme vil øke fremover. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, gang, bad, 2 soverom: 65 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på hhv. 2 og 4 kvm. samt en bod på loft på 7 kvm. gulvareal (skråhimling).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten holder normalt god standard og inneholder:

Stue: Lys og pen stue med plass til sofagruppe og spisebord (ved peisen/bokhyllen). Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp. Utgang til balkong.

Balkong: Herlig balkong på 6 kvm. orientert mot sydvest med meget fine solforhold. Her kan virkelig varme sommerdager nytes! God plass til utemøbler og grill.

Kjøkken: Adskilt kjøkken med plass til lite spisebord. Innredning med hvite fronter, laminat benkeplate og fliser mellom benk og overskap. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, kjøleskap og integrert oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder plassert i benkeskap på ca. 100 liter. Berederen er fra 2003.

Badet: Praktisk bad med nytt gulv og nye varmekabler i 2018 (forsikringsak). Badet for øvrig ble rehabilitert av borettslaget i ca. 1998. Opplegg til vaskemaskin, dusjhjørne og servant med underskap. Sluk med klemring og synlig banemembran.

Soverom: Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Soverom 2 har også en fin størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord og evt. lite garderobeskap/kommode på motsatt vegg.

Entré: Romslig entré med fliser på gulv. Det er varme i gulvet.

Annet:

- Leiligheten er nymalt i 2018 med tidsriktige farger på vegg

- Leiligheten disponerer tre boder. I tillegg er det et sykkelrom nede i kjelleren

- Nye automatsikringer 2018. Det foreligger også dokumentasjon fra Hafslund på at de har mottatt tilfredsstillende tilbakemelding om at avvik er utbedret avdekket på kontroll 24.01.2018. Saken er nå avsluttet.

- Ingen dokumentavgift

- Veldrevet borettslag med god økonomi

- Borettslaget har et eget velferdsrom som kan leies

Oppvarming

Elektrisk og vedkamin. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 7.1.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Keyserløkka Øst Borettslag.

- Borettslaget består av 267 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.keyserlokkaost.no

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. Innekatt er tillatt uten søknad, men det er ikke tillatt å lage arrangementer slik at katten kan gå fritt ut og inn for eksempel via veranda. Da er det ikke lenger innekatt. Dyrehold kan imidlertid tillates på visse vilkår. Eget skjema må fylles ut av søker. Se årsberetning og husordensreglene.

- Fellesvaskeriene er i Finns vei 5, Økernveien 80 og Einars vei 4,5 og 17, og skal brukes i henhold til gjeldende regler.

- Borettslagets disponible midler utgjorde pr. 31.12.2016 kr. 11.100.820,-.

- Borettslaget har egen parsell- og frukthage der beboerne kan dyrke egne grønnsaker.

- Fasade ble rehabilitert og alle vinduene i gården skiftet i 2010.

- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no.

- Vaktmestertjenester og trappevask utføres av Gamle Oslo Servicesentral (GOS).

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 11 143 567 og viser borettslagets likviditet.

I Grenseveien har borettslaget et velferdsrom med kjøkken. Velferdsrommet kan benyttes til barnedåp, konfirmasjon, møter, barneselskap og andre sosiale sammenkomster. Kjøkkenet er utstyrt til 30 personer og inneholder stort kjøleskap, lite kjøleskap med fryser, komfyr og industrioppvaskmaskin. Det er ca. 50 stoler av typen klappstoler tilgjengelig. Velferdsrommet disponeres i tiden klokken 1000 - 2130. Beboere i Keyserløkka Øst borettslag skal betale kr. 500,- for reservasjon mandag til søndag. Dersom du reserverer tre dager i helg (fredag, lørdag og søndag) blir prisen kr 1 000,-..

Planlagte oppgaver fremover:

- Utredning av nye ladepunkter for El-bil ved parkeringsplassene.

- Rehabilitering av toalettrom i velferdslokalene samt innsetting av dusjkabinett

- Vask av balkongfasadene

- Inntaksrommene består av både gammel og ny teknologi. Utskifting er gjort ved behov, men en oppgradering vurderes gjennomført for alle rommene.

- Lyspunkter i fellesarealer begynner også å få et behov for utskifting og det vil da gi mulighet til å legge om til energisparende løsninger. Det vurderes å prioritere kjeller og loft.

- Gjennomgang av pussen og fornying av malingen i oppgangene.

- Taket på Einars vei 17-19 ble ikke tatt sammen med de andre takene i 2000 fordi det var tatt noen år tidligere. Undersøkelse har vist at det er behov for å i hvert fall sjekke taket for å avdekke tilstanden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Boligen er parallellutlyst for raskere avklaring av forkjøpsretten.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende midlertidige reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Eiendommen selges av fullmektig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.859,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV(Get), trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forretningsførsel, felles forsikring, renter og avdrag andel fellesgjeld m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.06.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Herav:

Felleskostnader 3.476,- inkl. kapitalkostnader kr. 1 594,-

Trappevask 125,-

Kabel-tv 305,-

Strømforbruk er ikke opplyst, men erfaringsvis har disse leilighetene et forbruk på ca. kr. 7 000,- - 8 000,- i året. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.441.588,-. Av dette beløpet utgjør kr 284.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,- (valgfri).

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.6 km
Teglverkstomta 0.7 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.7 km
Carl Berners plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 0.9 km
Bussholdeplass Einars vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.2 km
Treningssenter STERK 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.4 km
Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.1 km
Valle Hovin videregående skole 1.5 km

Barnehager

Teglverket barnehage (0-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.4 km
Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.2 km
Kjøpesenter Løren Torg 1 km
Postkontor Meny Løren 0.9 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.2 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.1 km
Dagligvare Coop Mega Hasle Torg 0.2 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.2 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.9 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?