Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 860 000,- for kr 860 000,-

Fasadebilde

Fasadebilde

Utsikt fra leiligheten

Inngangsparti

Inngangsparti

Velkommen inn

Liten og koselig leilighet

Lys og trivelig leilighet

Stue

Stue

Stue

Inngang til kjøkken og bod

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Ærverdige Bjerggata

Nærområde

Brygga i Sandefjord i umiddelbar nærhet

Brygga i Sandefjord

Brygga i Sandefjord

Brygga i Sandefjord

Plantegning

Fjellveien / sentrum

Fjellveien 2D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 890 000,-

Fjellveien / sentrum: Liten lettstelt leilighet i 3. etg. Gangavstand til alle byens fasiliteter!

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 503,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 32 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Fjellveien 2 A! Leiligheten ligger i 2. etasje og du får flott utsikt mot Indre Havn. I tillegg har man umiddelbar nærhet til byens fasiliteter og meget gode solforhold. Her bor man sentralt, men likevel ikke midt i byen. Rett nedenfor boligen finner du "brygga" med sine tilbud av restauranter som Brygga 11 ( Geir Skeies sesongåpne fiskerestaurant), La Scala og Kokeriet, barer og Brødrene Berggren - velkjent for sitt gode utvalg av havets delikatesser. Det er kun en kort rusletur inn til sentrum hvor man har et godt utvalg av spennende småbutikker i intime gater eller Hvaltorvet (shoppingsenter). Gode kommunikasjonsmuligheter med gangavstand til togstasjon og båtene til Strømstad. Det er kun ca. 15 minutters biltur til Torp flyplass.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Byskolen barneskole og Ranvik ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører man Kilgata og tar til venstre i rundkjøringen vis a vis leilighetene på Kilen brygge. Følg Kamfjordgata og ta umiddelbart til venstre opp Damveien. Ta deretter inn til venstre som er Fjellveien. Blokken ligger på høyre side ved siden av høyblokken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 890 000,-

Felleskostnader

Kr 2 503,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1955

Soverom

1

Primærrom

32m2

Bruksareal

32m2

Tomt

7049m2

KR-kode

2218305

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjellveien 2D, 3217 Sandefjord

Gnr. 174, bnr. 28 i Sandefjord kommune.

Aksjenummer. 156581-157922,

AS Fjellveien 2, org nr. 932 700 999 AS

Tomten

Festet tomt på 7.049 kvm.

Festeavgiften er kr 12.625,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2006 og reguleres hvert 50. år.

Festeavtalen utløper 1. april 2054.

Parkering

Flere oppstillingsplasser i felles gårdsplass. Det er mulig å sette seg på venteliste for leie av garasjeplass. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjeselskapet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 37 kvm

Totalt bruksareal: 32 kvm

Totalt primærrom: 32 kvm

Primærrom:

Entrè, stue, kjøkken, bad og alkove: 32 kvm

Sekundærrom:

Bod i leiligheten.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjelleren i høyblokka hvor det også er felles vaskerom/tørkerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.09.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Bebyggelse og byggemåte

Aksjeleilighet som ligger i 2 etasje i lavblokk som ble oppført med mur/betong i 1955. Bygget er oppgradert og vedlikeholdt i ettertid. Det er felles vaskerom og en bod tilhørende denne leiligheten i kjeller i nabobygg. Parkering på felles areal.

Leiligheten er oppgradert ca 2006 med nye vinduer. Innvendige overflater er vedlikeholdt og oppgradert ca på samme tid. Boligen er oppvarmet via sentralvarme anlegg med radiator i stue og kjøkken.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. TG2: Bruksslitasje på ytterdør, ventilasjon fra byggeår, bruksslitasje på kjøkken, soil avløpsrør og sluk av støpejern,

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Fjellveien 2D!

En arealeffektiv, liten leilighet med gangavstand til alle byens fasiliteter. I stue, kjøkken og soverom er det lagt laminat og på vegger er det malt glassfiberstrie. Belegg på gulv i gang. Badet er flislagt med varme i gulv og er innredet med dusj, wc og servant. Stuen er lys og pen og kjøkkenet er av typen Marbodal og ble oppgradert i 2011. Hvitevarer medfølger i handelen. Vinduer ble skiftet i 2006. En bod i leiligheten og en i kjelleren i høyblokka ved siden av. Her er også felles vaskerom/tørkerom. Taklampe og lampetter følger ikke med i handelen.

Leiligheten er perfekt for førstegangskjøper, den som er på jakt etter et utleieobjekt eller som pendlerleilighet? Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmefordeling via radiatorer med fjernvarme som kilde.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1955.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ferdigattest for fasadeendring for balkonger i høyblokka fra år 2000.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1760, tinglyst, 15.07.1955, type heftelse: Festekontrakt. I festekontrakten er det også en servitutt som gir veirett til Damveien og Bjerggata over denne eiendom.

Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bebyggelse og vann- og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan iht. forretningsfører leies ut (fremleie). Eventuell utleie av leiligheten må godkjennes av styret og forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Fjellveien 2, orgnr. 932 700 999.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 59 leiligheter, 1 vaktmesterleilighet og 1 næringslokale.

Forretningsfører er H. Skjelbred AS, tlf. 906 20150.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år: Fjernvarme og utskiftning av radiatorer.

Planlagte påkostninger: Ingen.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett. Aksjonærene har 7 dager på å gjøre forkjøpsretten gjeldende. Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i akskjelagets vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning som er tatt inn i denne salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert i reguleringsplan Bjerggata/Grønli, vedtaksdato: 31.03.1982 med formål for annet spessialområde (historisk & antikvarisk verdi, vesentlig boligformål) og kjørevei.

Eiendommen er regulert i kommuneplan med formål for boligbebyggelse. Vedtaksdato: 22.05.2014.

Eiendommen er i hovedsak uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside. Carlsen-kvartalet

Det pågår reguleringsarbeid for kvartalet mellom Thaulows gate, Bjerggata, Brygga og Museumsgata (tidligere Byggmakker Carlsen m.m.). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny bebyggelse, å legge om veitrasé og forbedre trafikkavviklingen i området rundt brygga. Området ligger ca. 50 meter sydvest for eiendommen.

Kilenområdet er i en transformasjonsprosess og området er ennå ikke ferdig utbygd i tråd med gjeldende reguleringsplaner. Det foreligger vedtatt detaljregulering for eiendommen gnr., 175/139 m. fl. på Kilen Brygge. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny boligbebyggelse (ca. 150 enheter) med boligrelaterte servicefunksjoner. Planen medfører endrete byggegrenser, mindre utbygging i sjøarealene og økte byggehøyder enn i planen for hele området. Planområdet ligger ca. 200 m syd for den aktuelle eiendommen.

Det er usikkert om det vil skje en utvikling av felt B som ligger ca. 200 m. syd for eiendommen. Her er der krav om detaljregulering dersom det blir aktuelt med en utvikling av dette arealet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige aksjeeiere samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.503,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, festeavgift, fyring, forsikring, forretningsførsel og kabel tv..

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Aksjelaget har ingen gjeld.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3 000,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 1 935,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 894 935,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34.900,- ved gjennomført salg.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: Alle inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?