Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

Balkong

Fasade

Balkong

Balkong

Omradebilde

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjøkken

Bad

Bad

Hall

Soverom

Soverom

Plantegning 3D

Framnes - Lekker leilighet med fantastisk utsikt. God planløsning. 2 soverom. Garasje. Strand og sjø i umiddelbar nærhet

Framnesveien 35 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Framnes - Lekker leilighet med fantastisk utsikt. God planløsning. 2 soverom. Garasje. Strand og sjø i umiddelbar nærhet: Framnes - Lekker leilighet med fantastisk utsikt. God planløsning. 2 soverom. Garasje. Strand og sjø i umiddelbar nærhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 600,-
AREAL (P-ROM / BRA)
95 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dette er leilighet for deg som ønsker en unik beliggenhet med nærhet til vannet, sjøutsikt og solrikt! Eiendommen ligger med kort avstand til blant annet Skagerak International School, samt Stamina treningsenter og dagligvareforretning. Langestrand med flotte bademuligheter ligger kun et steinkast fra leiligheten. I gang og sykkelavstand ligger Asnes som er kjent for sine flotte sandstrender, gressletter, stupebrett og svaberg, samt at kyststien som leder deg ut til Vesterøyas flotte naturperler ligger like i nærheten. Hva med en is på Langeby og Vøra, eller gå helt ut til Folehavna fort med en spennende historie fra krigens dager, idag er heldigvis stedet kun et populært utfartsted! Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 15-20 minutters kjøring unna med mange spennende destinasjoner i inn- og utland. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning på Framnes!

Adkomst

Se kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 600,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2002

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

95m2

Bruksareal

103m2

Tomt

2316m2

KR-kode

221715

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Framnesveien 35 A, 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 53, snr. 8 i Sandefjord kommune.

Tomten

Selveiertomt skrående mot vest og sjøen. Gårdsplassen er asfaltert, forøvrig naturtomt.

Leiligheten har stor balkong med flott sjøutsikt. Det er også opparbeidet flotte uteplasser på Nordsiden av bygget, men gangsti ned til stranden hvor man har bruksrett.

Parkering

Garasjeplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 103 kvm

Totalt primærrom: 95 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken, stue, tv-stue/sov, gang, bad/vaskerom, soverom: 95 kvm

Sekundærrom:

Bod: 8 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.01.2017 utført av Takstringen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Framnesveien 35 a!

En meget flott leilighet, med fantstisk utsikt. Fin planløsning og god stadard. Dette er perfekt for den som ønsker en lettstelt hverdag, eller de som ser muligheten for en ferieleilighet.

Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og mye skap/benkeplass.

Pent flislagt bad med dusjnisje og servant i innredning.

Romslig soverom med utgang til balkong. Stuen er romslig, med en fantastisk utsikt. Videre ut til den store terrassen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest, fra ombygning til 2 leiligheter (tidligere var denne leiligheten en del av en større leilighet) datert 20.06.2014.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Fremnesveien 35 sameie, med sameiebrøk 165/1293.

Sameiet består av 8 leiligheter og en garasjeseksjon.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål - Framnesveien 35. Vedtaksdato: 23.09.1999. Kommuneplan: bolig. Gul strøyssone / hensynssone.

Det foreligger en vedtatt reguleringsplan for Langestrand vest. Reguleringsplanen muliggjør bygging av 3 boligblokker i 4-5 etasjer.

Området ligger ca 150 meter nord for den aktuelle eiendommen.

Det må forventes utbygging av området rundt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 2.600,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnadene dekker kommunale avgifter, utvendig forsikring, utvendig vedlikehold, snørydding, strøm til fellesområder, kabel-TV og internett, samt mye sparing til fremtidig vedlikehold.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1%

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?