Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Velkommen til Fredbos vei 61 - En stor og romslig 4-roms endeleilighet

Stuen

Balkong med naturen rett utenfor

 

 

 

Spisestue

 

Kjøkkenet

Utsikten fra kjøkkensiden

 

 

 

Gangen

Badet

 

 

 

Soverom 1

 

 

Soverom 2

 

Soverom 3 / Kontor

 

Planløsning

Fasaden - Inngang fra denne siden av bygget

 

Asker sentrum

 

Kort vei til tog og buss fra Asker stasjon

NÆR ASKER SENTRUM: Gjennomgående 4-roms endeleilighet med sentral beliggenhet * Barnevennlig * Heis * Balkong

Fredbos vei 61

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

NÆR ASKER SENTRUM: Gjennomgående 4-roms endeleilighet med sentral beliggenhet * Barnevennlig * Heis * Balkong: NÆR ASKER SENTRUM: Gjennomgående 4-roms endeleilighet med sentral beliggenhet * Barnevennlig * Heis * Balkong

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 900,-
Fellesgjeld:
Kr 26 807,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt i veletablerte omgivelser på Hagaløkka rett ved sentrum av Asker. Herfra er det umiddelbar nærhet til både skoler og en rekke barnehager - den nærmeste allerede like utenfor døren. Hagaløkka barneskole med SFO ligger rett på andre siden av skogholtet, og innenfor kilometeren er Borgen ungdomsskole med basketballbaner, ballbinge, grus- og kunstgressbane. For øvrig eksisterer det et svært rikt aktivitets- og idrettstilbud for barn og unge i omegnen, deriblant ballidrett, ski, orientering og sykling, med mer.

I sentrum finner du utmerkede shoppingmuligheter i tillegg til et stort utvalg spisesteder, inkludert Peppes Pizza og Big Horn Steakhouse. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi bør også nevnes. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. Baracoa kan by på livemusikk og uteservering i sesong. Er du glad i trening, kan du velge blant treningssentere som har tilhold rundt sentrum, eksempelvis SATS/ELIXIA og Asker Treningssenter. Dagligvarturen kan tas ved nærbutikken REMA1000 på Borgen eller Drengsrud.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur. Du kan nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Fra leiligheten får du et ypperlig utgangspunkt for å benytte nærliggende Vestmarka for trening i friluft eller søndagsturen. Det er et stort utvalg av veier og løyper i marka som er utmerkede for løpeturer av variert lengde inn i Vestmarka. Vinterstid prepareres det også skiløyper når forholdene tillater.

Med egen bil tar du deg raskt ned til av- og påkjøring til E18, for enkel vei videre inn til bykjernen av både Oslo og Drammen. Fra Asker stasjon tar NSB deg inn til Oslo S på 22 minutter og til Drammen på 12 minutter, mens Flytoget kjører til Gardermoen på 47 minutter.

Barnehager og skoler

- Hagaløkka barneskole

- Borgen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo:

Ta av E-18 rett etter Asker sentrum og følg veien mot Borgen. Ta til venstre inn, Gamle Borgenvei og følg så Fredbos vei rett frem. Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 26 807,-

Totalpris

Kr 3 016 807,-

Felleskostnader

Kr 2 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1972

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

74m2

Bruksareal

74m2

Tomt

19244m2

KR-kode

1517114

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fredbos vei 61, 1385 Asker

Gnr. 5, bnr. 70, snr. 37, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 19.244,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Det er muligheter for leie av garasjeplass etter ansiennitet. Hagaløkka IV disponerer plassene mellom to skilter, med parkeringskort eller midlertidig parkeringsbevis utstedt av styret. For mer informasjon, se regler for parkering som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 74 kvm

Primærrom:

3. etasje 74 kvm: Entré, bad/vaskerom, 3 soverom, kjøkken, stue.

I tillegg er det 2 boder i felleanlegg som seksjonen disponerer. En liten bod i 1. etasje, og en stor i 2. etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.12.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leilighet i boligblokk oppført i 1972. Den ble endel innvendig oppusset antatt i 2003 med blant annet kjøkken og bad. Boligen bærer i dag preg av bruksslitasje, dog ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av fasadeplater. Vinduer med ramme og karmer i tre med doble glass. Brannklassifisert inngangsdør med kikkehull. Terrassedør i tre med doble glass i trekarmer. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk i aluminium og glass. Støpt gulv i leiligheten. Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Ca. 15 mm skjevhet i stuen.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendige bunnledninger i ukjent materiale.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i støpejern og plast. Vannrør i kobber og plast. Stoppekran på bad. Skiftet endel på bad i forbindelse med oppussing - antatt i 2001.

Luftbehandling: Felles sentralavtrekk. For øvrig er det naturlig ventilasjon via spalteventiler i boligen.

Elektriske anlegg: 1-faset inntak. 50 amp. hovedsikringer - 9 kurser. Sikringsskap med skrusikringer. Sikringsskap plassert i fellesgang. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i nov. 2017. Det er gitt pålegg om utbedringer av el-anlegg. Dette ble iht. selger utbedret av Jensen Elektriske AS i Desember 2017.

Lys: Downlights i bad/vaskerom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på: Takstmann har satt TG 2 på vinduer og dører, bad, kjøkken og ledningsnett for sanitærinstallasjoner. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Dette er en stor familieleilighet med tre soverom, separat kjøkken og en koselig balkong på Hagaløkka, like syd for sentrumskjernen av Asker. Leiligheten ligger i 3. etasje av blokkens sydlige del og inneholder en gjennomgående romløsning der alle rom har gode størrelser til sine formål.

***

Stuen er stor og rommer både sofa, spisebord, samt oppbevarings- og mediemøbler. Da dette er en endeseksjon, har stuen i tillegg et ekstra vindu som tilfører rommet ekstra dagslys.

Leilighetens veranda er romslig og åpner for både en sittegruppe for flere og en utegrill. Verandaen er ca. 8 kvm. Den er overbygget og har utgang fra stuen.

Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med profilerte trefronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Det er ikke montert ventilator. På kjøkkenet er det gode oppbevaringsmuligheter i skuffer, benker og overskap. Innredningen er funksjonell, men har også noe preg av bruksslitasje. Innredningen er antatt fra ca. 2003. Velger du på sikt å oppgradere med en ny skapløsning, er rommets størrelse et spennende utgangspunkt for en enda mer omfangsrik innredning. I dagens løsning er det også avsatt plass til et spisebord for tre eller fire på kjøkkenet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Leiligheten har tre soverom, hvorav det naturlige hovedsoverommet er tilknyttet stuen og utstyrt med stort garderobeskap. Dette rommet møblerer du også enkelt med en dobbeltseng og tilhørende nattbord. De øvrige to soverommene er samlet vegg i vegg på samme side som kjøkkenet, og er begge gode barnerom der familiens yngste får fin boltreplass i egne omgivelser.

På badet opplever du komforten av et stort bevegelsesrom, noe som også er praktisk siden badet i tillegg fungerer delvis som et vaskerom. Badet ble antatt innredet i ca. 2003 og inneholder dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Utstyr antatt fra ca. 2003. Badet har fliser på vegger og gulv. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Det er dels bakfall på gulv og det er noe sprekker i fliser. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

***

Overflater:

Vegger - Panel, malte flater, fliser og malt glassfiberstrie.

Gulv - Laminat. Fliser på badet.

Himling - Malte flater.

***

Om leiligheten forteller selger følgende på spørsmål om hva de har likt best ved den:

«Dette er en endeleilighet. Utsikt over Asker og Oslo på den ene siden, og naturen på den andre siden (Her kan man bla. Få øye på rådyr, ekorn, småfugler etc.). Det er ingen gjenboere. Kort vei til Asker sentrum hvor det er kjøpesenter, tog, buss osv. Svært hyggelige naboer, og et aktivt styre som jobber godt for et bra miljø. Bra med lekeområde og lekemiljø for barn. Grillplass til bruk for beboere fungerer som samlingspunkt. Blokken har heis og felles sykkelbod. Leiligheten har tre soverom, romslig stue og vestvendt terrasse. Ingen umiddelbare behov for oppgradering.»

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 6/9-1973.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Noe planneringsarbeide gjenstår

2. Sårspekking og behandling av takoppbygg.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 13548, tinglyst 21.09.1973, type heftelse: Pantsettelseserklæring - Kr 5.000,- til sikkerhet for betaling av fellesutgifter.

Dagboknr 15762, tinglyst 24.10.1973, type heftelse: Urådighet - Overdragelse skal godkjennes av sameiestyret.

Dagboknr 16271, tinglyst 24.10.1975, type heftelse: Erklæring/ Avtale - Pliktig medlemskap i huseierforening m.v.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 13548, tinglyst 21.09.1973, type heftelse: Best. om garasje/parkering

* Div. påtegning - Dagboknr 18306, tinglyst 10.08.1983 - Bruksrett til garasjeplass P8 slettes på seksjon 40 og overføres til seksjon 76 av bnr.70.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hagaløkka IV sameie, med sameiebrøk 4/432.

Sameiet består av 107 seksjoner.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold skal styregodkjennes.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Oppgradering av avløp i hele blokken.

Planlagte vesentlige påkostninger:

- Ingen p.t.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet har pliktig medlemskap i Huseierforening.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Regulringsplan:

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse (1.352 kvm), felles grøntareal(13.071 kvm), felles parkeringsplass(3.400 kvm), høyspenningsanlegg(1.856 kvm), kjørevei (2 kvm), allmennyttig formål-barnehage (1.206 kvm) i henhold til reguleringsplan 20 datert 19.10.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

En liten del av eiendommen ligger innenfor reguleringsplan 20 A datert 15.06.1973.

Kommuneplan:

Eiendommen blir berørt av Kommuneplan Asker Kommune 2018-2030 (Id: 2018001)

Eiendommen ligger innenfor boligområde type: A (Boligområde med spesielle kvaliteter)

Eiendommen ligger innenfor Kommunedelplan Holmen - Slependen (Id: 2011101)

Eiendommen ligger innenfor Kommunedelplan E18 Slependen-Drengsrud (Id: 2016014). Det foreligger fremtidige planer for ny E18 som ligger på nedsiden av blokken. For mer informasjon om planene, kontakt megler eller Asker kommune.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

I følge selger kommer det av og til vond lukt opp fra vasken på kjøkkenet. Lukten forsvinner i det man åpner springen og skyller litt ned. Selger nevnte ikke dette i egenerklæringen fordi det ikke forekom vond lukt i den perioden. I følge selger tror styret det henger sammen med en røroppgradering i sameiet noen år tilbake, og jobber med saken.

Følgende medfølger ikke:

Taklamper stue og soverom (ikke gang og kjøkken og bad), gardinstenger, garderobemøbler/klesknagger etc, hyller på soverommene. Oppvaskmaskin og kjøleskap.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.900,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles lån, driftskostnader m.m.

Fellesutgiftene fordeler seg slik:

- kr 2.400,- utgjør felleskostnader

- kr. 500,- utgjør lån/renter

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 99,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.098.456,-.

Av dette beløpet utgjør kr 26.807,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Hagaløkka
Kirkesogn Vardåsen

Steder i nærheten

Apotekerhagen 1.4 km
Torvplassen 1.5 km
Bakerløkka 1.5 km
Fusdalkrysset 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.3 km
Sentralstasjon Oslo S 24.3 km
Jernbanestasjon Asker 1.7 km
Bussholdeplass Fredsbos vei 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Borgen idrettsplass 1 km
Idrettsanlegg Asker Stadion 1.2 km
Treningssenter ats Express Asker 1.4 km
Treningssenter Elixia Asker 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hagaløkka skole (1-7 kl.) 0.7 km
Borgen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Solvang skole (8-10 kl.) 1.6 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Asker videregående skole 1.9 km
Bleiker videregående skole 2.6 km

Barnehager

Hagaløkka barnehage (3-5 år) 0 km*
Snoopy familiebarnehage (1-3 å?r) 0.9 km
Furuly barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.8 km
Kjøpesenter Holmensenteret 6.7 km
Postkontor Asker Postkontor 1.5 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 3.1 km
Apotek Q-apoteket Asker 1.4 km
Apotek Vitusapotek Asker 1.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Rema 1000 Drengsrud 1 km
Dagligvare Rema 1000 Borgen 1 km
Kiosk/video Mix Centrum Tobakk & Sjokolade 1.4 km
Kiosk/video Bazaar Asker 1.5 km
Bensin st1 Asker 0.3 km
Bensin Esso Tiger Asker 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 32,9 %
Gj.snittalder kvinner 36,2 %
Husholdninger med barn 35,3 %
Husholdninger uten barn 64,7 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Hagaløkka 771 348

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?