Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Fresiaveien 7 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Moderne kjøkkeninnredning fra Ikea. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass

Kjøkken

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger (platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, mikroovn og side-by-side kjøleskap)

Lys og stor stue med parkett på gulv

Stue

Stue

Stue

Soverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom har godt med garderobeplass

Pent bad fra 2011 med varmekabler i gulv

Bad

Solrik balkong mot syd

Det er opparbeidet stor gressplen og lekeplass på borettslagets tomt

Plantegning

Unneberg

Fresiaveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 425 000,-

Unneberg: Pen og praktisk andelsleilighet med nyere kjøkken og bad - 2 soverom

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 425 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 100,-
Fellesgjeld:
Kr 165 875,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Fresiaveien 7! Leiligheten ligger flott til i blindvei på Unneberg. Området er et veletablert boområde med kort avstand til byen. Er en glad i skog og lange turer finnes

flere flotte turområder innenfor få minutters gange. Hjertås ligger i nærheten med flotte turstier og utsiktspunkter. For de med barn er Unneberg barneskole en liten spasertur unna. Ved skolen er det flere muligheter for sportslig fasiliteter som ballbinge og fotballbane. Flott Meny butikk på Hasle ligger ca. 1,5-2 km unna med rikt utvalg. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum tar du Gogstaveien mot Hasle, i rundkjøringen ved Meny tar du til venstre og følger veien under jernbaneundergangen, ta så første til høyere inn Råstadveien. Fresiaveien

går inn til høyre etter cirka. 900 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 425 000,-

Fellesgjeld

Kr 165 875,-

Totalpris

Kr 1 590 875,-

Felleskostnader

Kr 3 100,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1965

Soverom

2

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

6151m2

KR-kode

221870

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fresiaveien 7, 3228 Sandefjord

Gnr. 52, bnr. 130 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 11 i Råstad Borettslag, org.nr. 948832933

Tomten

Felles eiet tomt på 6.151,3 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser, videre er den beplantet med diverse busker og trær. Det er opparbeidet stor gressplen og lekeplass på tomten. Perfekt til lek og moro for de aller minste.

Parkering

Biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

2. etasje 62 kvm: Gang, to soverom, bad, kjøkken og stue.

I tillegg disponerer leiligheten lagringsplass på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.04.18 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over to etasjer med kjeller og loft. Tak er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Selger har gjort en del innvendig oppjusteringer av leiligheten. Badet er pusset opp i 2011, veggplater er montert som egeninnsats, rørarbeider, elektro og gulvbelegg er montert/ utført av firmaer. Det er noe større retningsavvik i gulv enn det som regnes som normalt i dag. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget lys og pen andelsleilighet med praktisk planløsning. Veggoverflater er malt og tapetsert i lyse og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste parkett. Fra stuen er det utgang til solrik balkong mot syd.

Moderne kjøkkeninnredning i lys utførelse fra Ikea. Laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass. Flis mellom overskap og benkeplate. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger (platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, mikroovn og side-by-side kjøleskap). Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad fra 2011 med Fibo Trespo våtromspanel på vegger og vinyl belegg på gulv. Varmekabler. Av utstyr er det montert dusjoppheng på vegg, baderomsinnredning og toalett.

Oppvarming

Peisovn i stuen og varmekabler på bad. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.03.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til og anlegge og vedlikeholde ledninger. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Råstad Borettslag.

Borettslaget består av 20 leiligheter.

Forretningsfører er USBL Sandefjord, tlf. 22 98 38 00

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt i følge ordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år: Nye tak på alle boligene i 2005. Det er byttet vinduer, terrassedør, kledning og etterisolert.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til bolig. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen grenser opp mot Vestfoldbanen. Det tillates ikke oppføring av bygning/installasjon eller utgraving/oppfylling mot jernbanen innen 30 meter regnet fra nærmeste spors midtlinje.

Bane Nor er i gang med å utrede ulike traséalternativer. Det kan ikke utelukkes at den eksisterende traseen vil bli bygd ut til dobbeltspor en gang i framtida. Det pågår nå et utredningsarbeid for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord kommune. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen. For mer informasjon vises til http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.100,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, avdrag på fellesgjeld, renter, forsikring av bygget, utvendig vedlikehold, tv fra Sandefjord bredbånd, forretningsførsel og strøm til fellesareal. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr 1.871,-

Avdrag kr 651,-

Renter kr 309,-

Tv-kostnader kr 269,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.054 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 3.468,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.592.234,- Av dette beløpet utgjør kr 165.875,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?