Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 930 000,- for kr 1 930 000,-

Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp i boligen

Lys og fin stue med slette, lysmalte overflater i åpen løsning mot kjøkken

Her finnes plass til både sittegruppe, salongbord, spisebord og tv-møblement

 

Praktisk skyvedør mellom stue og soverom

Fra stuen er det direkte utgang til en flott sydvestvendt balkong på 6 kvm.

Velkommen til Frydenbergveien 52 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Solkart - kun til illustrasjon

Fine solforhold på balkongen, som på sommerstid kan benyttes som en forlengelse av stuen.

Tidløs kjøkkeninnredning fra byggeår i åpen løsning mot stue

Kjøkkenet har glatte fronter med helt ny oppvaskmaskin (smal type) og komfyr plassert i nisje

Delikat flislagt bad med downlights i tak og varmekabler i gulv

Badet har videre dusjhjørne med forheng, opplegg for vaskesøyle og servant med ett greps blandebatteri

Varmt forbruksvann leveres fra fellesanlegg og er inkl. i felleskostnader

Soverom md plass til dobbeltseng samt skrivepult/tv-seksjon ved inngangsparti til soverom

Lyst og pent soverom med inngang via skyvedør

Meget praktisk skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass, samt frittstående garderobeskap

Soverom

Lysmalt og praktisk entré med god størrelse og plass til sko/klesavheng

Entré

Fasade

Pent opparbeidede fellesområder

Nærområdet - Løren Torg

Nærområdet - Peer Gynt parken

Nærområdet - Flere hyggelige spisesteder i nærområdet

Nærområdet - Kort gåavstand til dagligvarebutikker

Nærområdet - Kaffebrenneriet

Nærområdet - Løren T-banestasjon

Kart

Frydenberg/Løren - Lys og pen 2-R fra -07 m/solrik balkong i 6. etg. | V.vann og fyring inkl. | IN- og sikringsordning!

Frydenbergveien 52

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 900 000,-

Frydenberg/Løren - Lys og pen 2-R fra -07 m/solrik balkong i 6. etg. | V.vann og fyring inkl. | IN- og sikringsordning!: Frydenberg/Løren - Lys og pen 2-R fra -07 m/solrik balkong i 6. etg. | V.vann og fyring inkl. | IN- og sikringsordning!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 7 847,-
Fellesgjeld:
Kr 967 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Frydenberg/ Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Løren Spiseri er hyggelige møtesteder. Nærmeste dagligvarebutikk ligger kun ca. 300 meter fra leiligheten, Kiwi på Frydenberg.

Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, Grünerløkka, m.m.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 967 000,-

Totalpris

Kr 2 867 000,-

Felleskostnader

Kr 7 847,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

6

Byggeår

2008

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

502m2

KR-kode

371899

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Frydenbergveien 52, 0575 Oslo

Gnr. 126, bnr. 159 i Oslo kommune.

Leil.nr. 2463, andelsnr. 28,

Frydenberg 2 Borettslag, org.nr. 991 640 150

Tomten

Eiet tomt på 502 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker og bord. Asfalterte gang-og kjøreveier.

Parkering

Borettslaget disponerer 30 parkeringsplasser som fortrinnsvis leies ut til andelseierne. Plassene er lokalisert i fellesgarasjen under blokkene med direkte tilgang fra oppgangen via heis. Det er iflg. borettslagets nettsider p.t. 2 stk. plasser ledige (per 01.08.18). Prisen er kr 1.000,- pr måned. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

Gang, bad, kjøkken/ stue, soverom

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller på ca. 3,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.18 utført av Erik Øyum.

Standard

Lys og tiltalende 2-roms med moderne standard fra byggeår. Leiligheten har en kvadratsmart planløsning med åpen stue-/kjøkkenløsning samt utgang til en flott balkong på ca. 6 kvm. Med sin sentrale beliggenhet på Frydenberg er det kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetjenester i umiddelbar nærhet. Boligen ligger for øvrig skjermet fra trafikk- og støy.

Entré:

Lysmalt og praktisk entré med god størrelse og plass til sko/klesavheng. Parkett på gulv samt malte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Lys og fin stue med slette, lysmalte overflater i åpen løsning mot kjøkken. Her finnes plass til både sittegruppe, salongbord, spisebord og tv-møblement. Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp, noe som igjen gir god romfølelse i leiligheten for øvrig. Fra stuen er det direkte utgang til en flott sydvestvendt balkong på 6 kvm.

Balkong:

Stor balkong med plass til ulike typer balkongmøbler samt grill sommerstid. Balkongen vender mot sydvest og har fint utsyn mot sameiets fellesarealer. Fine solforhold på balkongen, som på sommerstid kan benyttes som en forlengelse av stuen.

Kjøkken:

Tidløs kjøkkeninnredning fra byggeår i åpen løsning mot stue. Kjøkkenet har glatte fronter og rustfrie håndtak. Helt ny oppvaskmaskin (smal type) og komfyr plassert i nisje. Plass også til frittstående kjøleskap. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Bad:

Delikat flislagt bad med downlights i tak og varmekabler i gulv. Badet har videre dusjhjørne med forheng, opplegg for vaskesøyle og servant med ett greps blandebatteri. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Varmt forbruksvann leveres fra fellesanlegg og er inkl. i felleskostnader.

Soverom:

Lyst og pent soverom med inngang via skyvedør. Plass til dobbeltseng samt skrivepult/tv-seksjon ved inngangsparti til soverom. Meget praktisk skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass, samt frittstående garderobeskap. Parkett på gulv samt malte vegg og himlingsflater.

Diverse:

- Ingen dokumentavgift.

- Ingen forkjøpsrett!

- Felles sykkelparkering.

- Miljøvennlig oppvarming via fjernvarme.

- Porttelefon

- Kjellerbod på ca. 3,5 kvm.

Oppvarming

Radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulvet. Varmt vann og fyring er inkl. i felleskostnader. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.05.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjensidig rett til bruk av grunn for vedlikehold og bestemmelse om felles stikkledning for vann og avløp og reparasjoner. Servituttene vil følge eiendommen og kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Frydenberg 2 Borettslag.

- Borettslaget består av 77 andelsleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Borettslaget er forsikret hos if... Skadeforsikring - polisenummer 565828

- Det praktiseres IKKE forkjøpsrett

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

- Borettslaget har egen web adresse www.frydenberg2.no med mye nyttig informasjon

- Det er tillatt å bruke gass eller elektrisk grill. Kullgrill kan kun benyttes på det steinsatte fellesområdet mellom blokkene.

- Avtale med Renholdseksperten AS om renhold av borettslagets fellesarealer.

- Avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS (tidligere Obos Eiendomsdrift AS) som utfører vaktmestertjenester ihht. arbeidsinstruks.

- Borettslaget får levert el-kraft, fjernvarme og varmtvann til fellesanlegg fra Hafslund. Det er ikke anledning for andelseierne å knytte seg til andre leverandører, heller ikke for el-kraft.

Foretatt påkostninger de senere år:

Elektronisk nøkkelsystem er installert.

Avløpsrør spylt og vedlikehold av pumpesystem til kloakkanlegg.

Planlagte påkostninger:

Utvendig maling av bygningsmassen planlagt i løpet av 2018

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4084 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 26.05.2004.

Det er flere byggeprosjekter i området, blant annet nabotomten på nordlige side av blokken, dvs. tomten på Løren siden er under utvikling. Tomten er regulert til bolig/forretning og bevertning/kontor. Tomten på østsiden er også under utvikling og regulert til bolig/kontor og industri. Det vil også bli opprettet en ny liten gangbro som går over jernbanelinjen for godstog fra Frydenbergveien 56/58/60 sameie til Lørensiden. Nabotomten på sydøstlige side av blokken, er regulert til skole og idrettshall. For mer informasjon kontakt megler.

Frydenbergveien 48 sydvest for Frydenbergveien 50 - Området ønskes omregulert til boliger/ kontor/ forretning. Avhengig av antall etasjer, vil ca.3/4 eller 4/5 deler av byggets arealer brukes til bolig formål, mens ca. 1/4, evt.1/5 av byggets arealer vil bli brukt til øvrige formål. Disse vil bli plassert i byggets 1.etg. Eksisterende bygg har 4 etasjer. Forslagsstiller ønsker å bygge på en etasje.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Ingen forkjøpsrett!

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 7.847,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, generelt drift og vedlikehold, energi/fyring, diverse driftskostnader, renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførerhonorar og bygningsforsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Energi 404,-

Felleskostnader 1.330,-

Kabel-tv 260,-

Kapitalkost. lån 1 OBBK02 5.853,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.300 pr år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.868.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 967.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Ola Narr - Friluftsområde 1 km
Carl Berners plass 1.2 km
Sinsenkrysset 1.2 km
Hasle kirke 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.4 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.1 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 1.1 km
Bussholdeplass Haslevangen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.1 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.2 km
Treningssenter STERK 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Løren skole (1-7 kl.) 1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.8 km
Valle Hovin videregående skole 1.8 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.3 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.5 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.4 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km
Postkontor Meny Løren 0.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.2 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Dagligvare Kiwi Løren 0.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.3 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?