Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 510 000,- for kr 3 510 000,-

Velkommen til Frydenbergveien 56 - presentert av Emir Mekic hos Krogsveen avd. Løren

Stue med spisebord

Avslappende sofakrok med magisk utsikt over Oslo

Hyggelig og lys stue med utgang til solrik sydvestvendt balkong

Praktisk skyvedør mellom stue og soverom

Adkomst til soverommet fra stuen

Solrik sydvestvendt balkong på ca. 6 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Nydelig sjøutsikt over Oslofjorden

Her kan du nyte varme sommerdager til langt ut på kvelden

Hyggelig sittegruppe på balkongen

Nydelig balkong med fantastisk utsikt over Oslo og fjorden

Hyggelig balkong med nydelig utsikt

Utsikt mot indre gårdsrom og vannspeilet på Frydenberg

Utsikt kveldstid

Utsikt kveldstid

Åpen kjøkkenløsning mot stue

Kjøkken

Kjøkken og spisestue

Lekre detaljer

Koselig spisekrok

Stue og soverom

Soverom med god plass til dobbeltseng 120x200

Lyst soverom

God plass til arbeidsbord på soverommet

Walk-in closet med praktiske hyller og oppheng

Entré / gang

Adkomst til badeværelse fra entré / gang

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, skålservant oppå underskap, innmurt speil med mulighet for lys over, dusjhjørne med rette dører i herdet glass og opplegg til vaskemaskin.

Varmekabler i gulv og downlights i nedsenket himling.

Badeværelse

Fasade fra Frydenbergveien

Fasade fra indre gårdsrom

Vannspeilet på Frydenberg

Målsatt planskisse

Solforhold

Kart over nabolaget

Vannspeilet på Frydenberg

Vannspeilet på Frydenberg

Vannspeilet på Frydenberg

Kiwi i Frydenbergveien

Lørenparken - en vakker sommerdag

Løren Torg

Meny på Løren Torg med post-i-butikk

Norli bokhandel på Løren Torg

Rema 1000 i Lørenveien

Bazaar (Løren frukt og grønt) har rikelig av frukt og grønt (søndagsåpent)

Interiørbutikken Houz

Kaffebrenneriet

Baker Hansen

Blomsterpikene

Treningssenter STERK i krysset Peter Møllers vei og Lørenveien

Sanjay's bar og restaurant

Løren T-banestasjon

Frydenberg/Løren – Lekker 2-r. i toppetasjen m/solrik sydvestvendt balkong. Nydelig utsikt over Oslo. Heis. Garasjeleie.

Frydenbergveien 56

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Frydenberg/Løren – Lekker 2-r. i toppetasjen m/solrik sydvestvendt balkong. Nydelig utsikt over Oslo. Heis. Garasjeleie.: Frydenberg/Løren – Lekker 2-r. i toppetasjen m/solrik sydvestvendt balkong. Nydelig utsikt over Oslo. Heis. Garasjeleie.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 441,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Frydenberg/ Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Løren Spiseri er hyggelige møtesteder. Nærmeste dagligvarebutikk ligger kun ca. 300 meter fra leiligheten, Kiwi på Frydenberg.

Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, Grünerløkka, m.m.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Haslevangen bhg. (1-6 år) 0.2 km

Kanonen bhg. 0.6 km

Støperiet bhg. (1-6 år) 0.7 km

Barne- og ungdomsskoler:

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.9 km

Hasle skole (1-7 kl.) 0.9 km

Sinsen skole (1-7 kl) 1 km

Løren skole (1-7 kl.) 1.3 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.2 km

Videregående:

Fyrstikkalleen vgs 1.6 km

Valle Hovin vgs. 1.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Felleskostnader

Kr 1 441,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

7

Byggeår

2011

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

6393m2

KR-kode

541833

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Frydenbergveien 56, 0575 Oslo

Gnr. 126, bnr. 163, snr. 33 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.393 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesområdet er pent opparbeidet med belyste asfalterte interne veier uten biltrafikk, og med gressplener og prydbusker. I nærområdet finnes det lekeplasser for de yngste og sittebenker for de voksne. Fellesareal ligger skjermet for trafikk og støy og har en god gjennomtenkt løsning.

Parkering

Mulighet for eventuell privatleie av garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 m²

Totalt bruksareal: 31 m²

Totalt primærrom: 31 m²

Primærrom:

7. etasje inneholder: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og badeværelse.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 7 m² med vegger i gitterutførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.07.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Standard

Entré/gang:

Lys og romslig entré med god plass for oppbevaring av sko- og yttertøy. Pen slipt eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Adkomst til badeværelse og stue med åpen kjøkkenløsning.

Stue/Kjøkken:

Praktisk stue med åpen kjøkken løsning. Her er det plass til sofagruppe og spisebord. De store vinduene sørger for at man får inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære. Slipt eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Fra stuen er det utgang til flott sydvestvendt balkong på ca. 6 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Åpen kjøkkenløsning mot stue med oppgraderte frontert, ny benkeplate og integrerte hvitevarer. Hvit innredning fra Norema med glatte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator med uttrekk, lys under overskap og opplegg til oppvaskmaskin. Kjøl- og fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Badeværelse:

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, skålservant oppå underskap, innmurt speil med lys over, dusjhjørne med innovervendte dører i herdet glass og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i nedsenket himling.

Soverom:

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng på 120x200, samt arbeidsbord. Rikelig med oppbevaringsplass i stor walk-in closet med praktisk innredning. Slipt eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater, samt trendy kontrastvegg.

Utstyr/fasiliteter:

- Kjellerbod (netting) i felles bodrom på ca. 7 m².

- Hele leiligheten malt i 2016. Kontrastvegg i stue og soverom 2018.

- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter.

- Stor balkong på ca. 6 m².

- Nyere bygg fra 2011.

- Heis til alle plan.

- Godt utleieobjekt.

- Automatsikringer.

- Felles brannvarslingsanlegg.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.03.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjensidig rett til bruk av grunn for vedlikehold og reparasjoner og bestemmelse om felles stikkledning for vann og avløp. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Frydenbergveien 56/58/60 Sameie.

Sameiet består av 90 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22865500

Sameiets har egen hjemmeside: http://frydenbergveien.herborvi.no/

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.

Sameiets eiendommer er forsikret hos Tryg Forsikring med polisenummer 6596889.

Sameiet har avtale med Hammersborg Eiendomsdrift om renhold av fellesarealene og vaktmestertjenester.

Viken Fiber er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Iht. årsberetning har styret videreført arbeidet med å opprette ulike vedlikeholdsavtaler, samt kartlegge vedlikeholdsbehovet i årene som kommer.

Selv om det løpende vedlikeholdsbehovet svinger noe mellom ulike år, har det vært viktig for styret å forberede sameiet på at større oppgaver kan og vil komme på lengre sikt. Styret i sameiet føler de nå er godt rustet til å håndtere større oppgaver, og det er derfor planlagt en oppussing av trappeoppgangene i alle tre blokker i 2018. Denne oppussingen blir finansiert med oppsparte midler og vil dermed ikke medføre økning i felleskostnader.

Den nye leverandøren for driften av uteområdene har også levert et kvalitetsmessig vesentlig bedre resultat enn hva som har blitt gjort tidligere, og styret anser det ikke lenger nødvendig å sette av penger til ytterligere, særskilt oppussing av grøntarealene. Felleskostnadene anses derfor å være på et bærekraftig nivå etter de seneste endringer.

* Sameiet informerer om at det har vært tilfeller av skjeggkre i bodarealet i kjelleren. Sameiet er på saken. Det er ikke oppdaget skjeggkre i leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-4084 datert 26.05.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det vil også planlagt opprettese en ny liten gangbro som går over jernbanelinjen for godstog fra sameiet til Lørensiden. Sporveien har tatt kontakt med styret med forespørsel om å kjøpe et areal langs jernbanen for etablering av gangbro over til den nye t-banestasjonen. Arealet som er ønsket kjøpt eies i dag i sameie mellom Frydenbergveien 56/58/60, Frydenbergveien 54 og Frydenberg borettslag 2.

Styret har i det siste ikke fått noen nye henvendelser angående denne saken, men er representert ved advokat sammen med andre sameier på Frydenberg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det vil ikke bli foretatt ytterligere utvask til overtagelse.

Følgende medfølger ikke i handelen:

- Vaskemaskin på badet.

- Taklamper over spisebord.

- Fastmonterte hyller i stue.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.441,- pr. mnd. og inkluderer kabel-tv og bredbånd fra Viken Fiber kr 265,- a-konto varmtvann og fyring kr 193,- samt felleskostnader kr 983,- med blant annet kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel og styrets godtgjørelse, drift og vedlikehold av fellesarealer, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.200 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.978.967,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Ola Narr - Friluftsområde 1.1 km
Carl Berners plass 1.3 km
Sinsenkrysset 1.3 km
Hasle kirke 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0 km*
Trikkeholdeplass Rosenhoff 1.1 km
Bussholdeplass Haslevangen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.2 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.3 km
Treningssenter STERK 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 2.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.9 km
Valle Hovin videregående skole 1.9 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.4 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.6 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.3 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.4 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km
Dagligvare Kiwi Løren 0.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.4 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.4 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon er avtalt til fastpris kr 45.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?