Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Velkommen til Frysjaveien 15 B!

Lys stue med god plass til både sofagruppe og spisebord

Stuen ble sparklet og malt i tidsriktige farger i 2017. Samtidig ble det også lagt enstavs parkett

Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn i rommet

Stue

Stue

Spiseplass i tilknytning til kjøkkenet

Fra stuen inn mot kjøkkenet

Stilig kjøkken fra 2017

Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass

Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin

Kjøkkenet er fra Ikea med fronter på overskapene fra Superfront

Hyggelig og praktisk barløsning

Kjøkken

Fra kjøkkenet har du utgang til balkongen

Romslig balkong på 7,5 kvm med god plass til gassgrill og sitteruppe

Balkongen er vestvendt med svært gode solforhold

Usjenert balkong

Utsyn over borettslagets grønne områder fra balkongen

Entré med god plass til skoskap og klesoppheng

Bad

Det er gulvvarme og opplegg for vaskemaskin på badet

Badet ble oppgradert med nytt dusjkabinett og nytt gulvbelegg i 2017

Hovedsoverommet er stort med god plass til dobbeltseng og nattbord

Mye oppbevaringsplass i garderobeskap

Soverom 2 har også god størrelse, med plass til seng, pult og garderobeskap

Planskisse

Møblert planskisse

Inngangspartiet til blokken

Fasade

Det er store grønne områder mellom blokkene

Borettslaget har hyggelige uteområder med ballplass, lekeplass og flere sittebenker

Nærmeste matvare er Rema 1000 på Stillatorvet. Her er det også apotek, frisør og interiørbutikk

Kjempefine badeplasser ved Stilla, ca 5 minutters gange fra leiligheten

Teknisk museum ligger en kort gåtur unna. Moro og lærerikt for barn i alle aldre!

Milevis med turløyper rundt Maridalsvannet, både sommer og vinter

Storo er nærmeste senter med 130 butikker og servicetilbud

Frysja/Brekke - Lekker, gjennomgående 3-roms m/god standard, sydvestvendt balkong, gode solforhold og parkering

Frysjaveien 15 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Frysja/Brekke - Lekker, gjennomgående 3-roms m/god standard, sydvestvendt balkong, gode solforhold og parkering: Frysja/Brekke - Lekker, gjennomgående 3-roms m/god standard, sydvestvendt balkong, gode solforhold og parkering

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 613,-
Fellesgjeld:
Kr 130 582,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Brekke borettslag ligger idyllisk til langs Akerselva på rolige og barnevennlige Frysja. For den trenings- og turglade er det få minutter til Maridalen, med flotte muligheter for rulleski, sykkel og løping. Herfra går det også milevis med turstier og skiløyper innover i marka.

På vinterstid er Havnabakken en populær akebakke for barna, herfra er det også fantastisk utsikt over Oslo by. Ved siden av Havnabakken finner man idylliske "Tyskertoppen" med bålplass og fine grøntområder.

Er du glad i å bade er det gangavstad til Brekkedammen og Nydalsdammen, samt "tauet" som ligger ca. 100 meter unna leiligheten. Det er også bademuligheter rett nedenfor Frysjaveien 21, hvor det er satt opp benker. Her er det også en liten fotballbane.

Det er opparbeidet turveier langs Akerselva til Oslo sentrum gjennom Nydalen, videre ned over Bjølsen og Grünerløkka. Nydalen har gjennomgått et løft de siste årene og har nå flere spisesteder som Nydalen Bryggeri og Spiseri, Xeast, Peppes og Godt Brød. På Torgbygget finner man stor matbutikk med ferskvaredisk, apotek, parfymeri og frisør m.m.

Det er gangavstand til BI fra leiligheten.

Ca. fem minutters gange til flere dagligvareforretninger med Coop Extra på Korsvoll og Rema 1000 på Stillatorvet hvor det også er apotek og interiørbutikk. Avancia treningssenter er ca. 200 meter fra boligen.

For den handleglade er Storo Storsenter det naturlige valg med over 130 butikker og servicetilbud.

Gode kollektivmuligheter med 25-bussen rett utenfor døren med linje Lørenskog-Majorstuen, samt 22-bussen i "rush-tiden". På toppen av Frysjaveien går 54-bussen som tar deg gjennom byen til Tjuvholmen. Ca. 10 minutters gange til Kjelsås stasjon hvor du har togforbindelser og trikkestasjon (linje 11 og 12). Fra Brekkekrysset går 51-bussen med linje Nydalen-Skar.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Korsvoll barneskole (1. til 7. trinn) og Engebråten ungdomsskole (8. til 10. trinn). Det er laget ny skolevei fra Brekke borettslag til Engebråten skole, gangveien er opplyst og helt bilfri.

Adkomst

Fra Maridalsveien, ta ned Frysjaveien. Brekke borettslag ligger på høyre hånd i enden av bakken. Frysjaveien 15 er første blokk på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 130 582,-

Totalpris

Kr 4 430 582,-

Felleskostnader

Kr 3 613,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1959

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

20429m2

KR-kode

411868

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Frysjaveien 15 B, 0883 Oslo

Gnr. 59, bnr. 286 i Oslo kommune.

Andelsnr. 63 i Brekke Borettslag, org.nr. 948 473 240.

Tomten

Eiet tomt på 20.429 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gang-/kjøreveier og store grønne arealer mellom blokkene. Stor lekeplass med huskestativ og lekeapparater rett utenfor blokken. Her er det også basketkurv og asfaltplass for de aspirerende fotballspillerne i borettslaget.

Parkering

Det medfølger en utendørs parkeringsplass. Borettslaget har garasjer som leies ut etter venteliste. Dersom man leier garasje, mister man parkeringsplassen utendørs. Godt med gjesteparkering i borettslaget, ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:

Gang/entré, kjøkken, stue, bad, 2 soverom: 67 kvm

I tillegg disponerer boligen tre boder. To loftsboder på ca. 2 kvm og 9,5 kvm. Begge loftsbodene har skråtak. En kjellerbod på 3,7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2018 utført av Fredrik Hauki.

Bebyggelse

Boligblokk over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med betong-, mur- og trekonstruksjoner. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med malt murpuss og liggende kledningsbord.

Vinduer og balkongdør fra 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at badet er av eldre dato og burde oppgraderes etterhvert.

Det er gitt TG 1 på resten av leiligheten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker, gjennomgående 3-roms leilighet med høy standard i et attraktivt, rolig og sentralt borettslag på Frysja. Leiligheten er sydvestvendt med en romslig og solrik balkong. Planløsningen er praktisk, med to gode soverom og delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Leiligheten har det siste året blitt betydelig oppgradert med blant annet nytt elektrisk anlegg, nytt sikringsskap, nye gulv, nytt kjøkken, nye radiatorer og nye innerdører.

Inneholder:

Romslig entré med plass til skoskap og klesoppheng. Entreén ble pusset opp i 2017 med sparkling og maling av vegger, i tillegg til at det ble lagt nytt linoleumsgulv av typen Forbo Marmoleum.

Moderne kjøkken fra 2017 med innredning fra Ikea og Superfront og skreddersydd benkeplate i linoleum. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og er et godt arbeidskjøkken. Hyggelig barløsning og ekstra oppbevaring i skuffer og høyskap inn mot stuen. Integrert komfyr og platetopp fra Ikea, oppvaskmaskin fra Electrolux og frittstående kjøleskap fra Samsung.

Gulvet på kjøkkenet ble byttet i 2017, da ble også alle vegger sparklet og malt.

Lys stue med god plass til sittegruppe og spisebord. De store vindusflatene slipper inn mye naturlig lys i boligen og gir en god romfølelse. Rommet er malt i tidsriktige farger og har enstavs eikeparkett fra 2017 på gulvet.

Balkong på ca. 7,5 kvm med hyggelig utsyn over borettslagets grønne områder. Balkongen er vestvendt og har gode solforhold. God plass til både sittegruppe og grill.

Bad med delvis flislagte vegger. Det ble satt inn nytt dusjkabinett på badet i 2017, gulvbelegget ble byttet og veggene ble malt. Badet har opplegg for vaskemaskin og gulvvarme.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og stort garderobeskap.

Soverom 2 med god plass til seng, garderobeskap og pult.

Begge soverommene fikk nytt gulv i 2017. Samtidig ble det originale garderobeskapet fjernet, noe som gjør at soverom 2 blir større enn hva det opprinnelig var. Soverommene ligger vendt mot intern vei med lite biltrafikk.

Leiligheten disponerer to loftsboder og en kjellerbod. I tillegg er det felles rom for sykkelparkering/barnevogner i underetasjen. Det er også fellesvaskeri i kjelleren med stort tørkerom. Borettslaget pusset opp vaskerommene for noen år siden, de fremstår som lyse og moderne.

Velkommen!

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren sentralvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnader. Radiatorene ble byttet i 2017. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.11.1963. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet kloakk- og vannledninger, trafostasjon, kraflinjer og deleforbud av tomten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Brekke Borettslag.

Borettslaget består av 135 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 27 67 01

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har egen vaktmester som er ansatt i 60% stilling.

Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for andre andelseiere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015: Overflatebehandling av tak, vegger og gulv i oppganger, vaskeri og styrerom. Nye inngangsdører.

2014: Utskiftning av vinduer, balkongdører og inngangsparti.

2011: Rehabilitering av garasjeanlegg med nye porter. Asfaltering av hovedvei.

2005- 2010: Oppussing av oppganger.

2003: Etterisolering og ny puss på alle yttervegger. Utskiftning av loft- og kjellervinduer. Beising av alle vinduer og ytterdører.

2002: Lagt skiferfliser i alle inngangspartier. Oppussing av velferdsrom i 7A.

2001: Fullført utskiftning av EL-anlegg. Utskiftning av tak i hus 15, 17, 19 og 21.

2000: Utskiftning av tak hus 7, 9, 11 og 13. Etterisolering av alle loft.

Planlagte påkostninger:

Det er vedtatt rørfornying i borettslaget. Rørene er fra byggeår og er modne for rehabilitering. Prosjektet har oppstart i 2018, i følge fremdriftsplan vil denne leiligheten bli tatt i uke 48.

Felleskostnadene kommer til å øke på grunn av ekstra låneopptak. Styret har fatt fullmakt til å ta opp et nytt lån med en ramme på 7,3 millioner, samt at eksisterende lån refinansieres. Det er ikke regnet eksakt på hvor mye felleskostnadene og fellesgjelden kommer til å øke med per andel, men i følge foreløpig utregning vil felleskostnadene øke med ca. 200,- i måneden.

Borettslaget har oljefyr som pr i dag ikke er i bruk. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

I forbindelse med byggingen av Frysjaparken, skal Frysjaveien utvides med gang- og sykkelvei. Parkeringsplassene som borettslaget disponerer langs med Frysjaveien kommer til å forsvinne og borettslaget skal derfor lage en ny parkeringsløsning. Det er ikke bestemt hva slags løsning dette blir.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellutlyses.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til midlertidig reguleringsbestemmelse S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Frysja industriområde står foran en transformasjon fra bilbasert industri- og lagervirksomhet til et tett byområde med stor andel boliger, skole og nærmiljøkvaliteter som parker, gater, forbindelser, torg og møteplasser. Det er et utviklingspotensial på mellom 1000 og 2000 nye boliger innenfor området og OBOS har allerede hatt salgsstart for første byggetrinn.

Frysja skal utvikles til et attraktivt boligområde ved marka og Akerselva med gode offentlige byrom, store grøntområder og en bymessig bebyggelse. Det er i den sammenheng planer om å utvide Frysjaveien for å få gang-og sykkelvei på begger sider. Den planlagte utviklingen for Frysja vil føre til et positiv løft for hele området de neste årene. Dette vil gjøre at området vil bli et enda mer ettertraktet sted å flytte til. Det forventes økt trafikk i Frysjaveien i årene fremover.

Se saksnummer 201213588 på Plan og Byggningsetatens hjemmesider for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Takpendler i stue, på kjøkken og på hovedsoverom vil ikke medfølge leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.613,- pr. mnd. og inkluderer: oppvarming, grunnpakke kabel-TV, trappevask, vaktmester, kommunale avgifter, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld og felles bygningsforsikring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.18.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 3.133,-

Brensel: 480,-

I forbindelse med rørfornyingsprosjekt i borettslaget, vil felleskostnadene øke i løpet av 2018. Det er estimert en økning på ca. 200,- i måneden fra forretningsfører. Fellesgjelden vil også øke i forbindelse med dette.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.438.170,-. Av dette beløpet utgjør kr 130.582,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Kunderabatt: kr 3.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Fagerheim Rogneby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?