Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Furubakken 33F - 1. Etasje

Furubakken 33F - Kjeller

Solbergmoen - Meget pen og innholdsrik rekkehusleilighet i populært område - Balkong og stor terrasseplatting

Furubakken 33 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Solbergmoen - Meget pen og innholdsrik rekkehusleilighet i populært område - Balkong og stor terrasseplatting: Solbergmoen - Meget pen og innholdsrik rekkehusleilighet i populært område - Balkong og stor terrasseplatting

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 558,-
Fellesgjeld:
Kr 87 643,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende på Solbergmoen i et svært rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde med flott utsikt fra leiligheten.

Gangavstand med kun 1,8 km. til barne- og ungdomsskole. Det er flere barnehager innenfor praktisk avstand.

Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall ligger like overfor barne- og ungdomsskole. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Kort vei til Krokstadelva med bla. tennisbaner, svømmehall, Eknes idrettshall, og Buskerud storsenter.

Lysløypen går like bak boligen, med flott turterreng sommer som vinter. Lysløypen blir kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Solbergskogen og Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Den tar deg og til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

10 min. gange til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Det er ca. 10 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, gode parkeringsmuligheter ved stasjonen. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg fra Mjøndalen og Åssiden vgs.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har full barnehagedekning bestående av 17 barnehager og 7 private famimilebarnehager. For all informasjon om barnehagene i kommunen se; www.bine.no

Solberg skole (1.-7.trinn) med SFO. Se; www.solberg.nek-skole.no

Killingrud skole (8.-10. trinn), se skolens hjemmesider på internett: www.killingrud.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 87 643,-

Totalpris

Kr 2 937 643,-

Felleskostnader

Kr 3 558,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1967

Soverom

4

Primærrom

120m2

Bruksareal

120m2

Tomt

9717m2

KR-kode

191870

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Furubakken 33 F, 3058 Solbergmoen

Gnr. 45, bnr. 711 i Nedre Eiker kommune.

Andelsnr. 14 i Kanonveien Borettslag, org.nr. 847 965 932

Tomten

Eiet tomt på 9.717 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det er i følge selger 1 biloppstillingsplass for leiligheten på borettslagets tomt ved inngangspartiet. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 130 kvm

Totalt bruksareal: 120 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Primærrom:

1. etasje: Vindfang, gang, spisestue, kjøkken, bad og 4 soverom.: 98 kvm

Kjeller: Kjellerstue og vaskerom.: 22 kvm

Frittstående utebod: 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.08.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Overflater: Himlinger med malte flater. Vegger med malte overflater og ferdigmalte plater. Gulv med fliser og laminat.

Overbygget inngangspartiet tilknyttet romslig terrasseplatting på ca. 55 kvm med blomsterbed og frittstående bod.

Leiligheten er oppusset i nåværende eieres eiertid med pene overflater i lyse, tidsriktige flater. Det er i tillegg oppgradert store deler av el-anlegget samt oppgradert deler av innvendig rørsystem.

1. etasje:

I det du kommer inn i entré og gang har du plass til å henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko. Flislagt entré har varmekabler. Videre er det adkomst til etasjens 4 soverom, stue, kjøkken og bad. Trapp ned til kjellerstue og vaskerom.

Leiligheten har 4 soverom hvorpå 2 av de har skyvedørsgarderober med god garderobeplass.

Stuen er romslig med store vindusflater, koselig peisovn og flott utsikt. Utgang til balkong på leilighetens fremside. Markise på balkong ca. 2 år gammel.

Spisestuedelen av stuen ligger mot kjøkkenet som er pusset opp i 2014.

Kjøkkenet har pen, hvit innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Integrert 80 cm bred induksjon platetopp, stekeovn og kombi ovn/microbølgeovn fra Miele. Integrert kjøleskap. Over platetoppen er det montert avtrekksvifte og under overskap er det lys. Oppvaskmaskin er ikke integrert men følger.

Badet har flislagte vegger og belegg på gulv. Det er ukjent hvilket år det er fra men er opplyst å fungere ved dagens bruk. Badet er utstyr med dusjkabinett, toalett og innredning med skap og servant. Overskap, speil og lys.

Kjeller:

Kjellerstuen har varmefolie i gulv og har god plass til sofagruppe. Rommet er innredet av selger uten å omsøke arealet, se informasjon under ferdigattest.

Vaskerommet har utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Peisovn i stue, varmefolie i gulv i kjellerstue og varmekabler i entré. Forøvrig baser på elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. Nedre Eiker Kommune opplyser om at de ikke ble utstedt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse før rundt 1970.

Selger opplyser at han har bruksendret kjellerrom omtalt som kjellerstue og tidligere bod, nå første soverom til høyre ved inngangsdør. Rommene er bruksendret til oppholdsrom uten at dette er omsøkt hos kommunen. Det foreligger derfor heller ingen dokumentasjon på at rommet tilfredstiller krav til varig opphold. Takstmannen opplyser i rapporten sin bl.a. at kjeller vil trenge alternativ rømningsvei for å oppfylle krav til oppholdsrom. Dette blir ny eiers ansvar å etablere og omsøke.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er en del av Kanonveien Borettslag, som består av 35 boliger fordelt på 5 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelig, tlf. 32 21 15 00.

Styreleder er Lars Saxhaug Davidsen, epost: larsda@outlook.com

Dyrehold er tillatt i borettslaget.

Dugnad samt snøryddig til egen bolig må påregnes.

Borettslaget hadde i 2016 og 2017 hovedfokus på arbeider på vedlikehold av bygningsmassen og drenering der det har vært behov.

Borettslaget har i 2018 strømperehabilitert utvendige avløpsrør. Felleskostnadene ble i forbindelse med dette justert opp 5% i januar 2018 og er planlagt justert opp 5% til i januar 2019.

Det er ingen øvrige vedtatte prosjekter for borettslaget for øyeblikket som vil føre til økte felleskostnader enn nevnt over ifølge styreleder.

Kopi av vedtekter og husordensregler kan fås ved henvendelse til megler.

Årsberetningen for 2017 forteller at borettslaget gikk med overskudd på kr. 106.056,-

Borettslagets disponible midler pr. 31.12.2017 var kr. 863.526,-

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. Jmf. kommuneplan datert 07.10.2015 ligger området i LNFR område og er avsatt til boligbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Kanonveien borettslag og resten av eiendommene langs Furubakken mot Solbergåsen ligger i en hensynssone med flom, ras og skredfare.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger opplyser følgende om løsøre og fastmontert tilbehør:

- Fastmonterte hyller i entré og på barnerom følger ikke.

- Gardiner og rullgardiner følger ikke. Gardinstenger følger.

- Miele vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader er kr 3.558,- pr mnd og dekker betjening av andel fellesgjeld, bygningsforsikring, honorar til administrasjon, grunnpakke TV/internett, og kommunale avgifter(vann/avløp/renovasjon/feieavgift). Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av TV signaler og internett. Selger har i tillegg oppgradert internetthastighet til 60/20 mbs linje og betaler kr. 329,- pr. mnd. for dette. Borettlsaget har avtale om HD-PVR dekoder inkludert i abn. og denne utleveres av Get.

Utgiftene baseres på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.994.875,- Av dette beløpet utgjør kr 87.643,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Blåfjellveien-olleveien
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 0.8 km
Mjøndalen 3.5 km
Krokstadelva 3.4 km
Buskerud sentralsykehus 7.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 101.9 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 4.2 km
Bussholdeplass Fevang 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solberg idrettsplass 1.4 km
Idrettsanlegg Solberg Sport- og Kultursenter 1.6 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 4.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 5 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 1.8 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Åssiden videregående skole 4.3 km
Akademiet Ypsilon vgs 7.5 km

Barnehager

Grinde barnehage (0-5 år) 0.6 km
Solbergmoen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Skyttelveien andelsbarnehage (0-5 år) 2.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 1.8 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.8 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 4.1 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4.8 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 1.8 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.8 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 9.3 km
Dagligvare Kiwi Solbergelva 1.8 km
Dagligvare Price lagerbutikk 2.2 km
Kiosk/video Mix Candy 1.8 km
Bensin Shell Mjøndalen 3.5 km
Bensin Uno-X Travbanen 3.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 41,9 år
Gj.snittalder kvinner 41 år
Husholdninger med barn 30,1 %
Husholdninger uten barn 69,9 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 1100
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Blåfjellveien-olleveien 730 312

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,36% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?