Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Velkommen til Fusdalenga 14. Lys, tiltalende 3-roms med solrik balkong, sentralt beliggende, 5 min gange til tog/buss i Asker sentrum. Garasjeplass

Entre/ hall, gjestetoalett inn til venstre på bilde.

Stue/ spisestue

Spisestue

Kjøkkenet er god utstyrt. Pen innredning med lyse, profilerte fronter.

Spisestue

Lys pen stue med peisovn

Detalj bilde fra kjøkken

Detalj bilde fra kjøkken

Stue

Stue

Lys trappegang med god takhøyde

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad/ vaskerom: Pent flislagt bad med badekar med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin.

Wc/ gjestetoalett i hovedetasjen: Praktisk wc med inngang fra entré. Flislagt gulv og malte flater på vegg. Gulvstående toalett og servant.

Bad

Bad

Lun og solrik veranda på ca. 8 kvm. Her har man god plass til hagemøbler og utegrill.

Selveierleilighet fra 2003 med gode solforhold

Områdebilde

Fellesområde med utegrill

Asker sentrum med en god miks av moderne bygninger og eldre trehus. Det er en god balanse mellom utesentrum og Trekanten senter,

Trekanten er et populært samlingspunkt og regnes som et moderne kjøpesenter. Senterets utvalg av butikker og helsetjenester er stort, med god balanse.

Asker togstasjon

Kun 2 min gange fra leiligheten til tennisbaner

Risenga svømmehall

Kort vei til Leangbukta

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Asker sentrum - Lys tiltalende 3-roms, sentralt beliggende, 5 min gange til tog/buss i sentrum. Lave fellesutgifter. Garasjeplass

Fusdalenga 14 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 590 000,-

Asker sentrum - Lys tiltalende 3-roms, sentralt beliggende, 5 min gange til tog/buss i sentrum. Lave fellesutgifter. Garasjeplass: Asker sentrum - Lys tiltalende 3-roms, sentralt beliggende, 5 min gange til tog/buss i sentrum. Lave fellesutgifter. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 611,-
Fellesgjeld:
Kr 2 510,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 83 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i gangavstand til Asker sentrum hvor det er et bredt utvalg av handel- og servicetilbud, kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant, Fuji sushi, Egon, og Big Horn Steak House er blant noen av spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet, Kårner og Kafe Kvist verdt et besøk. Trekanten kjøpesenter har et utmerket tilbud med sine totalt 75 butikker, unikt sentrum med en god miks av moderne bygninger og eldre trehus. Det er en god balanse mellom utesentrum og Trekanten senter, med nærhet til handel, tjenester, opplevelser og transport. Hyggelige møteplasser og et godt utvalg av serveringssteder.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur med nærhet til sjøen samt nærheten til marka, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt

Like ved finnes et fint grøntareal med fotballbane, og i nærområdet for øvrig er det et stort og variert fritidstilbud med bl.a. golfbane, badestrender, flotte turmuligheter, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, og en rekke idrettslag og foreninger. Om vinteren er det stort utvalg av preparerte skiløyper i Vestmarka. I tillegg er det flere treningssentre i nærheten. Det er også kort vstand til marka med flott turterreng, både sommer og vinter. Det finnes flere fine badestrender i nærheten, både ved ferskvann og sjøen.

Buss- og togstasjonen ligger i ca. 5 min gangavstand til eiendommen og er et knutepunkt når det kommer til kollektivtrafikken i Asker. Togene har hyppige avganger i retning Oslo og Drammen.

Barnehager og skoler

Barnehager: Flere barnehager i området rundt Asker sentrum med bla. Risenga barnehage, Asker Gård barnehage, Leikvoll barnehage.

Skoler: Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 510,-

Totalpris

Kr 4 592 510,-

Felleskostnader

Kr 1 611,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2003

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

83m2

Tomt

1743m2

KR-kode

151857

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fusdalenga 14 G, 1386 Asker

Gnr. 50, bnr. 422, snr. 7, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.743 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet med gressplen, beplantning og hyggelig grillhus. Asfaltert adkomstvei og gangstier.

Parkering

1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Garasjeport med fjernåpner. Ellers gjesteparkering etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 91 kvm

Totalt bruksareal: 83 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Bruksareal:

Leilighet 83 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 46 kvm: Entré, stue, kjøkken og wc.

3. etasje 37 kvm: Gang, bad/ vaskerom og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen parkering for 1 bil samt 2 boder i fellesgarasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertekking av betongstein. 3 takvinduer. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Veranda i tre- og stålkonstruksjon ved inngang. Rekkverk i stål. Trebjelkelag i 3.etg. Støpt gulv i 2.etg.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Ca. 20 mm skjevhet i 2.etg. TG 2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og sentrumsnær selveierleilighet over 2 plan, moderne bygg fra 2003 med god og romslig planløsning. Fra bakkeplan går du opp trappen til 2.etasje der du har en solrik veranda på ca. 8 kvm.

Entré: Fra uteplassen kommer du inn i entréen med skyvedørsgarderobe der det er plass til yttertøy og sko. Fliser på gulv med varmekabler. Lyse overflater.

Wc/ gjestetoalett: Praktisk wc med inngang fra entré. Flislagt gulv og malte flater på vegg. Gulvstående toalett og servant.

Stue/ spisestue: Leiligheten har en meget god planløsning som gir mye rom til stuedelen. Her er det god plass til både sofakrok og spisebord. Flere store vindusflater er med på å gi stuen godt med naturlig lys. Peisovn i stuen.

Kjøkken: Delvis åpen kjøkkenløsning. God utstyrt. Pen innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom: Leiligheten har 2 romslige soverom. Rommene har meget god takhøyde og det er god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Bad/ vaskerom: Pent flislagt bad med badekar med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin.

Verdt å merke seg!

- Tilbaketrukket beliggenhet sentralt i Asker

- Lave fellesutgifter

- Solrike uteplasser

- Lys og sentrumsnær selveierleilighet fra 2003

- God planløsning

- Garasjeplass

- Peisovn

- Downlights i entré, 1 soverom og bad.

- Meget god planløsning

- Store soverom

- Sentralt til sentrum av Asker

- Hyggelig fellesområde med grillhus

- Sentralt men landlig følelse

- Godt kollektivtilbud, kun 5 min å gå til Asker stasjon

- Veldrevet sameie med lave felleskostnader

- Flytt rett inn!

Oppvarming

1-løps pipe med 1 peisovn i stuen. Elektrisk gulvvarme i entré og bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 37408, tinglyst: 23.12.2002: Best. om garasje/parkering - Tillatelse gitt fra hjemmelshaver av gnr. 50, bnr. 422, til nabo i gnr. 50, bnr. 42, til å oppføre garasje hvor yttervegg tanger eller grenser mot gnr. 50, bnr. 422.

Dagboknr. 4944, tinglyst: 20.02.2004: Bruksrett - Finvold Prosjekt Administrasjon AS har rett til å disponere garasjeareal i bygg B. De har rett til å overdra dette arealet. Det som ikke overdras, beholdes av Finvold Prosjekt.

Dagboknr. 12708, tinglyst: 06.05.2004: Erklæring/avtale - Denne seksjon har tilleggsdel iht. seksjoneringsbegjæring: Balkong med trappeoppgang og bod.

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Det er adgang til utleie av boligen. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Askkollen boligsameie, med sameiebrøk 92/1092.

Sameiet består av 16 boligseksjoner.

Forretningsfører er Synnøve Thømt, tlf. 918 42 249. E-post: synnove.thomt@gmail.com

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Utbedret taket 2015. Malt utvendig 2016. Beskåret Askkollene mot Bleikerveien og Asker VGS. Montert sklisikring for feier.Innført 25 Mbit brebånd i grunnpakken fra Get og fått utført service på garasjeport.

Planlagte påkostninger: Det er ingen vedatte planer. Pga oppsparte midler foreligger det vedtak om reduksjon av fellesutgifter fra 3 kvartal 2018.

Fellesutgiftene går ned fra kr2.035,- per med til kr 1.611,- per mnd grunnet god likviditet. Inklusive GET ab. på TV til kr 379,- per mnd.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 120h med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.05.2001.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde i kommuneplanen, i område merket BH 33 fortettingsområde. Eiendommen ligger innenfor område for pågående kommunedelplan for E18 gjennom Asker. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_asker/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.611,- pr. mnd. og inkluderer: Utvendig vedlikehold, forsikring, renovasjon, TV/Internett, Strøm i fellesområdene, felles vann/kloakk.

Egen vannmåler etter forbruk. Asker kommune har ikke registrert pipeløp noe det er, man kan bli pålagt gebyr for feiing og tilsyn. Kostnad var kr: 240,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 12.196 kwh. i 2017.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr3.600,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.707.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,125% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.625,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?