Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 14 400 000,- for kr 14 400 000,-

Påkostet og lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer

Stort og luftig oppholdsrom med kjøkken, spisestue og stue i åpen løsning

Spisestue med plass til langbord

Moderne kjøkken

Kjøkken og spisestue

Induksjonskoketopp og ventilator integrert i kjøkkenøyen

Stue med snekkerbygget innredning

Stue med åpen peis

Hyggelig balkong med fjordgløtt

TV-stue med plassbygget innredning (soverom nummer 3)

Gang/hall med garderobe

Gang/hall

Walk-in garderobe i tilknytning til masterbedroom og hovedbad

Lekkert baderom i tilknytning til hovedsoverommet

Påkostet og stilfullt bad

Badet har både dusj og badekar

Innebygget dusjgarnityr

Lekkert bad med opplegg for vaskesøyle

Gjestetoalett

Separat toalett med servant

Hovedsoverom med plass til ekstra bred dobbeltseng

Soverom med plassbygget garderobe og dør til baktrapp

Soverom mot rolig bakgårdshage

Walk-in garderobe

Entre/gang

Utsikt fra balkongen

Spisestue og stue

Vakker og stilfull leilighet

Flott planløsning med store, åpne rom

Lekkert kjøkken med kjøkkenøy mot spisestuen

Stue

Spisestue med plass til mange gjester

Utgang til balkong

Påkostet og lekkert kjøkken

Gangen sett fra kjøkken

gang med stort speil

Skyvedør i frostet glass mot hovedbad

Tv stue i dempet fargepalett

Leiligheten har 3 soverom

Stue med flott peis

Balkongen

Utsyn fra balkongen

Fasaden

Planskisse

Frogner

Gabels gate 46 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 700 000,-

Frogner: Vakker og innholdsrik leilighet med snekkerbygde løsninger. Eksklusiv standard fra 2016. Balkong. Heis. Peis.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 315,-
Fellesgjeld:
Kr 32 509,-
AREAL (P-ROM / BRA)
143 / 143 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, vakkert og samtidig urbant boligområde på Frogner i Oslo. Eksklusiv og sentrumsnær beliggenhet i en av Oslos mest populære gater med umiddelbar nærhet

til alt Oslo har å by på. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene her. Leiligheten er beliggende høyt og fritt til i byggets 3.etasje (heisadkomst) med utgang til solrik balkong med fjordgløtt og flott utsyn over nærområdet.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Bygdøy Allé med tilhørende kaféer, populære restauranter, shoppingtilbud og spesialforretninger. Meget gode kollektivtilbud med både trikk- og bussforbindelser like i nærheten. Forøvrig ligger dagligvareforretninger, treningstilbud, utelivstilbud og "alt" en kan trenge innen kort gangavstand. Gimle kino er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man god service og komfort med øl-/ og vinservering i foajeen.

Av rekreasjonsområder i nærheten finnes Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.

Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen og spennende Tjuvholmen med gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner du også Tjuvholmen sjøbad, med fin strand, gressplen for solbading samt en flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy, hvor det også er flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Området har med andre ord det meste av det beste Oslo kan by på like i nærheten!

Barnehager og skoler

1-10 kl. Uranienborg skole 0.7 km

1-10 kl. Ruseløkka skole 1.1 km

1-10 kl. Majorstuen skole 1.8 km

1-7 kl. Skøyen skole 1.9 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.6 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.5 km

Vgs. Oslo Handelsgymnasium 0.8 km

Bhg. Tusindhuus barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.4 km

Bhg. Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) 0.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 32 509,-

Totalpris

Kr 12 732 509,-

Felleskostnader

Kr 5 315,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1938

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

143m2

Bruksareal

143m2

Tomt

1055m2

KR-kode

401874

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gabels gate 46 A, 0262 Oslo

Gnr. 212, bnr. 389, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.055 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Frodig bakgård opparbeidet med steinbelagte internveier, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 156 kvm

Totalt bruksareal: 143 kvm

Totalt primærrom: 143 kvm

Primærrom:

Leilighet: 3. etasje 143 kvm: Gang, kjøkken med tillhørende spisestue, stue, tv-stue/soverom nr 3, omkledningsrom, 2 bad, separat wc, 2 soverom. Sørøst-vendt balkong på 3 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på ca. 2 kvm og 3,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 6 etasjer pluss kjeller. Det er heis i bygget. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB40.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Iht. takstrapport ble ikke observert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen. Alle kontrollpunkter i leiligheten har fått TG 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget flott selveierleilighet med heisadkomst og sørøst-vendt balkong. Leiligheten har sentral og etterspurt beliggenhet på Frogner. Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2016 og har høy standard på overflater og utstyr. Hele leiligheten bærer preg av omhyggelig uttenkte materialvalg. Her er ingen materialer eller farge valgt vilkårlig. Badene er utført med samme kvalitetsinntrykk; Stilrent og moderne med et luksuriøst preg. Leiligheten har en rekke tilpassede og plassbygde garderober, hyller og skap.

Leiligheten har en klassisk og god planløsning kombinert med en god takhøyde. Kjøkken, spisestue og stue ligger sammenhengende og gir en meget god romfølelse. I tillegg finner man en egen tv-stue hvor man kan trekke seg bort. Dette rommet fungerer også flott som soverom nummer 3. Rommene er moderne og åpne med snekkerbygde innredninger, som er med på å gi leiligheten en eksklusiv atmosfære. Videre består leiligheten av 2 gode soverom vendt mot indre gårdsrom, hvorav master bedroom har direkte adkomst til delikat bad og snekkertilpasset walk-in garderobe. Fra hallen er det i tillegg adkomst til flott gjestebad og separat toalett.

Leiligheten fremstår som stor og luftig og store vindusflater gir rikelig med lys. Dette er en sjelden perle, beliggende stille og fredelig til midt i hjertet av Oslo.

MATERIALER:

Entre/gang/hall: Særdeles hyggelig gang/hall med plassbygde garderobeløsninger og sittebenk. Stort integrert speil. Adkomst til de fleste rom i leiligheten fra hallen. Porttelefon med fjernåpner.

Kjøkken: Påkostet og velutstyrt snekkertilpasset kjøkkeninnredning fra 2016 med grå fronter og håndtak i stål. Benkeplater i steinkompositt. Her har du alt du trenger til matlagingen med integrerte hvitevarer som ovn fra Gaggenau og stort kjøleskap på 90 cm fra Liebherr med fryseskuffer med isbitmaskin og oppvaskmaskin med doble skuffer. Underlimt stålkum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkenøy mot spisestuen med ekstra benkeplass og induksjon platetopp (Gaggenau) og ventilator nedfelt i benkeplaten. Det er montert både komfyrvakt og waterguard på kjøkkenet. Meget gjennomført og lekkert oppusset. Det er montert spesialtilpasset solskjerming (plisségardiner) i flere rom. De store vindusflatene gir lys fra kjøkken og til spisestuen som er i tilknytning til stuen.

Spisestue: Lys og romslig spisestue med god plass til langbord og mange middagsgjester. Spisestuen har fin plassering mellom kjøkkenet og stuen.

Balkong: Leiligheten har utgang fra spisestuen til balkong med blomsterkasse. Her er det sol fra morgen til ca. kl 14 sommerstid, hyggelig utsyn og fjordgløtt.

Stue: Hyggelig og lun stue med god plass til sofa og tv møblement. Snekkertilpasset bok/tv-seksjon. Her har du også en murt, åpen peis.

Hovedsoverom: Master bedroom med eget bad og walk-in garderobe. Nydelig hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng, nattbord og kommode. Adkomst til omkledningsrom med snekkertilpasset garderobe med oppheng, hyller og skuffer. Speilfelt og sittebenk. Egen inngang til hovedbad via omkledningsrommet.

Soverom 2: Hyggelig soverom med snekkerbygget garderobe. Dør til baktrapp og adkomst til bakhagen fra dette soverommet. Luftebalkong i baktrapp for hver etasje.

Soverom 3/Tv stue: Rommet har stofftapet i herlig mørk farge og benyttes av nåværende eiere til tv-stue. Snekkertilpasset bok/tv-seksjon. Rommet fungerer like godt som soverom nummer 3.

Hovedbad: Lekkert bad med spa følelse! Flislagt bad med innmurt badekar og dusjnisje med regn- og hånddusj. Dusjvegg i glass. Dobbeltservant i glass med 2 stk. blandebatterier, underskuffer. Speilskap med lys og stikk over servant. Baderomsmøbler fra Keuco. Vegghengt toalett. Badekar og toaletter fra Villeroy & Boch. Inngang til badet via frostet glassdør fra omkledningsrommet/walk-in garderoben.

Bad: Lekkert og stilfullt dusjbad med dusjhjørne med foldbar glassdør i herdet glass. Regn og hånddusj. Helservant med underskap. Speilskap med lys og stikk over servant. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Separat WC: Separat gjestetoalett med flislagt gulv med gulvvarme og malte, slette vegger. Vegghengt toalett og servant. Speil over servant.

Gulv: 1-stavs 20 mm lys eikeparkett, med bredde på 25 cm i alle rom. Italienske fliser på wc, dusjbad og bad/wc. Italienske mosaikkfliser i dusjnisje og dusjhjørne på bad/wc og dusjbad.

Vegger: Malte, slette flater og stofftapet. Italienske fliser på dusjbad og bad/wc. Ekstra høye dører - 230cm.

Tak: Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 2,66 meter.

Belysning: Innfelt downlights på baderom. Takspotligts i rom. Lysdimmere. All belysning fra Expo Nova.

Oppvarming

Innbygde radiatorer koblet på byggets fjernvarmeanlegg. Elektrisk panelovn på det minste soverommet. Murt, åpen peis i stuen. Varmekabler i gulvstøp på begge bad og på WC. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1938.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1938, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 502882, tinglyst 18.01.1984, Obligasjon - Panterett til samiet på kr. 30.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om brannvegg/-dør, felles gårdsplass, vann- og avløpledninger m.m

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Gabelsgate 46 sameie, med sameiebrøk 142/2836.

Sameiet består av 26 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Sameiet har inngått avtale om vaktmestertjenester med ISS Eiendom AS.

Rengjøringsavtale er inngått med Rene Trapper AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Ekstra nøkler bestilles av styreleder.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Samtlige sikringsskap, både for sameierne og gårdens sikringsskap, fikk installert automatiske strømmålere i 2017.

- Det ble byttet låser til alle fellesarealer og innganger ved årsskifte 2017/2018.

- Skiftet vannrør og stigeledning mellom kjeller og 1 etasje.

- Det blir tatt en årlig kontroll av heisene fra KONE AS, samt en 2-års kontroll av den kommunale heiskontrollen (sist utført i 2018). Det ble foretatt generell vedlikehold av heisene for noen år tilbake.

Planlagte påkostninger:

I 2017 ble det oppdaget at brannbalkongene ikke var i så god stand. Sameit har engasjert Obos prosjekt og det har nå begynt å innhente tilbud på rehabilitering av brannbalkongene. Iht. styreleder foreligger det ingen kostnadsoversikt pr. 23.03 og det er ikke vedtatt om det skal finansieres ved ekstra innbetalinger eller fellesgjeld.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens guleliste som bevaringsverdig. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 5.315,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring (fjernvarme), kabel tv og internett (grunnpakke), trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2017.

Eiendomsskatten er kr 8.650,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.000 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 13.023.994,-

Av dette beløpet utgjør kr 32.509,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Frogner Rode 10

Steder i nærheten

Amtmann Furus plass 0.3 km
Frogner Kirke 0.3 km
Solli plass 0.5 km
Thomas Heftyes plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
Trikkeholdeplass Lille Frogner allé 0.2 km
Bussholdeplass Lille Frogner allé 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.6 km
Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 1.2 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.6 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.1 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.8 km
Skøyen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Hartvig Nissens skole 0.5 km
Oslo Handelsgymnasium 0.8 km

Barnehager

Tusindhuus barnehage (1-6 år) 0.2 km
Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.4 km
Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 1.1 km
Kjøpesenter Aker Brygge 1.3 km
Postkontor Elisenberg Postkontor 0.3 km
Postkontor Solli Postkontor 0.7 km
Apotek Apotek 1 Frogner 0.3 km
Apotek Vitusapotek Fredrik Stangs gate 0.4 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Coop Prix Gimle 0.1 km*
Dagligvare Bunnpris Bygdøy Allè 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Fredrik Stangsgate 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Niels Juels gate 0.3 km
Bensin Shell Frogner 0.3 km
Bensin Esso Kongen Marina 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 7,6 %
Husholdninger uten barn 92,4 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 75
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frogner Rode 10 1077 845

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?