Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Velkommen til Gamle Drammensvei 269 H

Meget pen og arealeffektiv leilighet på 58 kvm.

Lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer.

Lys og luftig stue med åpen løsning mot kjøkken, hvorav sonene er naturlig adskilt av en lekker skjermvegg med gasspeis som har glass fra tre sider.

Leiligheten har en god planløsning

Stuen gir plass til en stor sofaløsning med tilhørende tv- og oppbevaringsmøblement.

Gulvet er lagt med kvalitetsrik enstavs eikeparkett, og veggene er malt i en nøytral hvittone.

Den stilige gasspeisen styres ved hjelp av fjernkontroll og gir effektiv varme ved behov.

Leiligheten har et romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Soverommet har god plass til dobbeltseng, inkludert nattbord på hver side av sengen

Veggene er lysmalte, smakfullt oppbrutt av mørkmalt vegg som gir et lunt preg. Vinduet er utstyrt med lamellgardiner som skjermer godt mot dagslys.

I entreen har leiligheten praktiske egenskaper som downlights og god plass til klær og sko.

Rommets areal gir også plass til garderobeskap hvis det er ønskelig med skjult oppbevaring.

Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører og deilig regnfallsdusj. Servant er helstøpt og har tilhørende skapseksjon i hvit, glatt utførelse. Over servant er det speil med integrert belysning. Badet har opplegg til vaskemaski

Veggflisene har en delikat, beigefarge i rektangulær utførelse, og gulvflisene har kvadratisk form med gråfarge. Fliser er fra Fagflis.

Collage

Leiligheten har en nydelig og idyllisk uteplass bestående av markterrasse og hage med plen. Hagen er inngjerdet av prydbusker som gir en skjermet og lun atmosfære, samtidig som det gir et frodig og grønt preg.

Terrassen har direkte adkomst fra stue/kjøkken og måler ca. 13 kvm. Arealet er overbygget av terrasse i etasjen over, noe som gir god anvendelighet i ulike værforhold

På deler av plenen er det lagt steinheller slik at du enkelt kan plassere møblement eller grill. Uteområdet er et fantastisk tilskudd til leiligheten og gir mulighet for å invitere venner og familie til hyggelig lag under åpen himmel.

Hage

Boligen ligger 10 min. gangavstand fra Asker sentrum som kan tilby alle fasiliteter

Fellesarealene er pent opparbeidet og holder en høy standard bestående av lekeareal, velstelte plenarealer, diverse beplantninger og hyggelige sittegrupper for et sosialt naboskap

Fasade

Landsnes hage sto ferdigstilt i 2015. Et prisbelønnet prosjekt i regi av Solon Eiendom.

Landsnes Hage/Asker – Lekker og kvalitetsrik 2-roms hjørneleilighet fra 2015, med garasje og flott terrasse med hage.

Gamle Drammensvei 269 H

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Landsnes Hage/Asker – Lekker og kvalitetsrik 2-roms hjørneleilighet fra 2015, med garasje og flott terrasse med hage.: Landsnes Hage/Asker – Lekker og kvalitetsrik 2-roms hjørneleilighet fra 2015, med garasje og flott terrasse med hage.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 057,-
Fellesgjeld:
Kr 6 621,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt boligområde like nordvest for Asker sentrum. Det er gangavstand til Asker sentrum og flotte rekreasjonsområder. Området har god offentlig kommunikasjon via buss og tog, samt et rikt utvalg av servicetilbud. Skoler og barnehager ligger også i nærheten.

Asker byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle med bl.a. stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb og bibliotek.

Hogstadvannet med badeplass ligger noen få minutter gange fra boligen. Lenger nordover ligger idylliske Semsvannet med gode bade- og fiskemuligheter, samt fine turveier enten til fots, på sykkel, eller på ski.

Det er kort vei til kunstgressbane på Asker stadion (Føyka), eller til Askerhallen som er en kombinert idretts- og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall som er et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, tennisanlegg og ridesenter i området.

I 2019 er det vedtatt sammenslåing av kommunene Asker, Røyken og Hurum til en ny storkommune. Kommunens nye navn blir Asker, og i Asker blir også kommunesenteret liggende. Sammenslåingen vil føre til en bedre rustet kommune både når det gjelder tjenestetilbud, oppvekstsvilkår og lokalsamfunn.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort gangavstand til Trekanten, et populært kjøpesenter og samlingspunkt i sentrum. Senteret har 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Askervangen som ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil fra Asker sentrum tar det ca. 7 min til Sandvika, 14 min til Drammen, 20 min til Oslo S og 49 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Drengsrud skole 1.2 km

1-8 kl. Asker International School 2 km

8-10 kl. Solvang skole 0.8 km

Asker videregående skole 1.7 km

Bleiker videregående skole 2.5 km

Furuly barnehage (1-5 år) 0.3 km

Føyka barnehage (1-5 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Sving til høyre og inn på Semsveien og deretter sving til venstre og inn på Gamle Drammensvei.

Følg veien opp til leiligheten. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se ellers

vedlagt kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 6 621,-

Totalpris

Kr 4 306 621,-

Felleskostnader

Kr 3 057,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2015

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

7033m2

KR-kode

1518110

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamle Drammensvei 269 H, 1383 Asker

Gnr. 3, bnr. 115, snr. 41,72, fnr. i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.033 kvm.

Fellesarealene er flott opparbeidet og holder en høy standard bestående av velstelte plenarealer med beplantning, lekeareal og felles sittegruppe. Allt av utearealer i sameiet vedlikeholdes av sameiets vaktmester. Det samme gjelder trappevask.

Parkering

Det medfølger garasjeplass med lader til elbil med heisadkomst. Området har gjesteparkering på oppmerkede plasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Annet: Kjellerbod på ca. 9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.07.2018 utført av takstmann Thomas Vogt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré

I entreen har leiligheten praktiske egenskaper som downlights og god plass til klær og sko. Rommets areal gir også plass til garderobeskap hvis det er ønskelig med skjult oppbevaring. Entreen har lysmalte vegger og enstavs eikeparkett som gir et godt førsteinntrykk og er gjennomgående for leiligheten.

Stue

Leiligheten har en lys og luftig stue med åpen løsning mot kjøkken, hvorav sonene er naturlig adskilt av en lekker skjermvegg med vindu og gasspeis. Stuen gir plass til en stor sofaløsning med tilhørende tv- og oppbevaringsmøblement. I forlengelse av kjøkkenet er det spiseplass og utgang til den herlige uteplassen som forlenger stuens areal på finværsdager.

Gulvet er lagt med kvalitetsrik enstavs eikeparkett, og veggene er malt i en nøytral hvittone. Den stilige gasspeisen styres ved hjelp av fjernkontroll og gir effektiv varme ved behov.

Kjøkken

Kjøkkenet fra Sigdal har et tidløst og stilrent design med fronter som glir sømløst inn i stuens øvrige overflater. Utformingen er i vinkelformat som gir effektive benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Frontene er i hvit, håndtaksløs utførelse som gir et behagelig visuelt uttrykk.

Laminatbenkeplaten bryter smakfullt opp i mørk utførelse. Benkeplaten har nedfelt oppvaskkum, og på bakveggen er det beige fliser. Videre er det benkebelysning, avtrekksvifte og helintegrerte hvitevarer bestående av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder et topp moderne baderom med lekre, matte flisvalg fra Fagflis. Veggflisene har en delikat, beigefarge i rektangulær utførelse, og gulvflisene har kvadratisk form med gråfarge. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører og deilig regnfallsdusj. Servant er helstøpt og har tilhørende skapseksjon i hvit, glatt utførelse. Over servant er det speilskap med integrert belysning. Badet har opplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Leiligheten har et romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Soverommet har god plass til dobbeltseng, inkludert nattbord på hver side av sengen. Veggene er lysmalte, smakfullt oppbrutt av mørkmalt vegg som gir et lunt preg. Vinduet er utstyrt med lamellgardiner som skjermer godt mot dagslys. Boligen har god lagringskapasitet i kjellerbod.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme fra energibrønn, supplert med gasspeis i stue og varmekabler på bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter. Boligen har mekanisk balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Varmtvann kommer fra felles anlegg. Boligen har dørtelefon, opplegg til kabel-tv og bredbåndsløsning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.01.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

2015/791750-6 01.09.2015 URÅDIGHET

Gjelder også andel i realsameie

Kan ikke selges uten sammen med snr. 72.

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

04.06.1952 3438 Best om vann/kloakkledn

Overført fra: 0220 / 3 / 115 / /

Konverteringsfeil, riktig doknr er 3433 04.06.1952

Bestemmelse om gjerde

Bestemmelse om veg

30.09.1952 6136 Best om vann/kloakk

15.06.1977 9532 Erklæring/ avtale

Bestemmelse om kloakkledning

12.04.2000 9694 Skjønn

Ekspropriasjon av grunn.

16.06.2015 539664 Bestemmelse om vannledning

Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE

ORG.NR: 944382038

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om bebyggelse

04.12.2015 1137626 Erklæring/ avtale

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om bebyggelse

Rett til å ha liggende hovedledningsanlegg over eiendommen

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

2015/514301-1/200 10.06.2015 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 459

Bestemmelse om mur og hekk

2015/514301-2/200 10.06.2015 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 459

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

2015/514301-3/200 10.06.2015 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 459

Bestemmelse om plassering og bruk av søppelbeholdere

2015/518238-1/200 10.06.2015 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 46

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 63

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 67

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 68

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 75

Rettighet hefter i: KNR: 0220 GNR: 3 BNR: 115 FNR: 0 SNR: 76

Bestemmelse om bruksrett til HC-parkering

Med flere bestemmelser

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eierseksjonssameiet Landsnes Hage er et registrert boligsameie i Asker kommune.Sameiet Landsneshage består av 45 boligseksjoner og 73 næringsseksjoner. Sameiet består av leiligheter og garasjeplasser.

Forretningsfører er Enqvist Eiendom AS.

Vedlikehold av fellesarealer samt trappevask utføres av vaktmester.

Dyrehold er tillatt.

Balkongsaken

Fase 1 i balkongsaken, dvs. rensk av himlingsplate og drenasje, justering av avløp og utbedring/demping av skramlelyd ble utført. Spesielt fjerning av skramlelyden bidro til å fjerne følelsen av utrygghet på balkongene. Fase 2, som går på oppstiving av balkongene, er stoppet opp fordi det ikke er oppnådd enighet mellom de berørte beboere hvordan dette skal løses. Reklamasjonen overfor utbygger er derfor ikke avsluttet.

Garasjesaken – vann i nedre garasjeplan

I motsetning til vinteren 2016/2017 har det denne vinteren hatt betydelige mengder snø som er blitt dratt inn med bilene og blitt liggende som store vanndammer. Dette vannet må fjernes enten ved oppsuging eller fordamping (som krever mye energi). Styret jobber med en løsning som vil bidra til å fordele vannet litt mer «solidarisk» og fortrinnsvis på steder der det er lettere å samle opp.

Vedtekter

Ny Lov om Eierseksjoner trådte i kraft pr.1.1 2018. Styret har nedlagt et betydelig arbeid for å gjennomgå våre vedtekter slik at de samsvarer med den nye loven. Vedtektsendringene må vedtas av årsmøtet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 0220 2011011 datert 02.5.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende løsøre følger ikke med leiligheten: String bokhylle stue, Frama hyller x 2 stue, Woud lamper x 2 kjøkken, Frama lamper x 2 stue, Nomess knaggrekke gang.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.057,- pr. mnd. og inkluderer:

* Kommunale avgifter

* Renter og avdrag fellesgjeld

* Bygningsforsikring

* Kabel-tv og bredbånd

* Vaktmester

* Parkering

* Forretningsførsel

* Oppvarming og varmtvann.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500,- pr. år. / 5.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett, dette er inkludert i felleskostnader. Kabel-tv og internett reguleres jevnlig i henhold til faktisk kostnad.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.200,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.413.922,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Hogstad
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Oreholtkrysset 0.7 km
Bakerløkka 0.9 km
Torvplassen 1 km
Apotekerhagen 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.3 km
Sentralstasjon Oslo S 24.2 km
Jernbanestasjon Asker 1.2 km
Bussholdeplass Askervangen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Stadion 1.1 km
Idrettsanlegg Borgen idrettsplass 1.5 km
Treningssenter Elixia Asker 1.3 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Drengsrud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 1.4 km
Asker International School (1-8 kl.) 2 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 2.3 km
Solvang skole (8-10 kl.) 0.8 km
Borgen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Asker videregående skole 1.7 km
Bleiker videregående skole 2.5 km

Barnehager

Furuly barnehage (1-5 år) 0.3 km
Føyka barnehage (1-5 år) 0.4 km
Ånnerudtoppen Barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.2 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.8 km
Postkontor Asker Postkontor 1.1 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 3.4 km
Apotek Q-apoteket Asker 1 km
Apotek Vitusapotek Asker 1.1 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 0.7 km
Dagligvare Kiwi Bankveien 1 km
Kiosk/video Mix Centrum Tobakk & Sjokolade 1 km
Kiosk/video Narvesen Asker Jernbanestasjon 1.1 km
Bensin Shell Asker 0.6 km
Bensin st1 Asker 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 41,2 år
Husholdninger med barn 33,2 %
Husholdninger uten barn 66,8 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1155
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Hogstad 1897 793

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges som den er ved kjøpers besiktigelse eller på tidspunkt for aksept av kjøpers bud, dersom kjøper ikke besiktiger eiendommen. Eiendommen selges som den er jfr avhendingslovens paragraf 3-9, dog slik at forhold dekket av avhendingslovens § 3-9, andre punktum ikke kan utgjøre en mangel.

Avhendingslovens § 3-9 fravikes videre slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende som mangel forhold etter avhendingslovens § 3-8 (1), andre setning hvor opplysningene er gitt av andre enn selger. § 3-9 fravikes videre slik at forsømte opplysninger fra selgers side bare skal ansees som mangel dersom disse er vesentlige for kjøper og er dokumentert kjent av selger.

Avhendingslovens § 4-19, andre ledd fravikes slik at reklamasjon senest kan skje 1 år etter overtagelse av eiendommen.

Kjøper er oppfordret til selv å befare/undersøke eiendommen og forhold knyttet til denne, eventuelt ved bruk av dertil egnede fagpersoner. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han måtte kjenne til ved signering av kjøpekontrakten.Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget ikke tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 35.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?