Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 300 000,- for kr 6 300 000,-

Stuen er utstyrt med en velfungerende vedpeis som kommer godt med på lune vinterkvelder.

Store vindusflater gir godt med naturlig lys, samtidig som man er godt skjermet for innsyn og sjenanse.

Stuen og kjøkkenet er nylig oppgradert med nytt gulv og tidsriktige farger på veggene.

Stue

Leiligheten har en godt utnyttet planløsning med store oppholdsrom. I stuen er rikelig med plass til både sofa, spisestue og lesekrok.

Panel på veggene i stuen gir et hjemmekoselig særpreg.

Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt nisje for kjøleskap.

Sjarmerende innholdsrikt kjøkken med lyse fronter. Et romslig kjøkken for den matglade med rikelig med skap og benkeplass.

Sydvendt balkong på 9 kvm. Det er tillatt med grill på balkongen.

Med beliggenhet i 2.etg ligger man høyt og fritt, med flott utsyn over byen.

Med sydvendt beliggenhet har man flott utsikt over byen.

Romslig og velholdt baderom med adkomst fra entréen. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Badet er utstyrt med badekar med dusj, separat wc-rom, samt en stor speildørsgardobe med godt med oppbevaringsplass og opplegg til vaskemaskin.

Bad

Separat wc-rom på bad.

Hovedsoverom med plassbygget skyvedørsgarderobe.

Stort hovedsoverom med god plass for å etablere en lesekrok eller kontorhjørne.

Alle soverommene vender ut mot rolig bakgård.

Soverom II

Soverom III

Romslig og innbydende entré med skiferfliser og varmekabler på gulv. Plassbygget skyvedørsgarderobe sikrer rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Romslig og innbydende entré med skiferfliser og varmekabler på gulv. Plassbygget skyvedørsgarderobe sikrer rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Leiligheten ligger i et veldrevet borettslag med marka som nærmeste nabo.

Med marka som nærmeste nabo har du et fantastisk tur- og rekreasjonstilbud rett utenfor døren.

Plantegning

Gaustad

Gaustadveien 8D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Gaustad: Lys & romslig 4-roms med Marka som nabo- Sydvendt balkong - Peis - Meget barnevennelig område!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 443,-
Fellesgjeld:
Kr 156 751,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gaustad er et veletablert, trafikkstille og meget trivelig bomiljø med marka som aller nærmeste nabo. Her finner du et fantastisk tur- og rekreasjonstilbud i umiddelbar nærhet. Bare noen meter unna starter milevis med preparerte skiløyper og turstier. Turmuligheter til Båntjern, Vettakollen og Sognsvann med bademuligheter om sommeren.

Meget barnevennlig område med gangavstand til skole på Kringsjå og Nordberg og en rekke barnehager like i nærheten. Se nabolagsprofil.

Kort vei til nærmeste kollektivtransport i Sognsveien (Buss nr. 22, 25 og 118 samt Nattbuss N18) noen få minutters gange fra boligen. Ca. ti minutters gange fra boligen går det trikk fra Rikshospitalet mens det tar ca. femten minutter å gå til T-banestasjonen på Ullevål.

Nærmeste dagligvareforretninger er ved Sogn studentby eller Kringsjå. For øvrig er det kort vei til bl.a. Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Vinderen, Storo Storsenter, Nydalen Næringspark, Forskningsparken, UiO Blinderen og Norges Idrettshøyskole. Nærmeste forretningssenter er Ullevål stadion som kan by på dagligvare, Vinmonopol, bakeri, blomsterforretning, bank, treningssenter og en rekke andre forretninger og servicetilbud forøvrig.

Barnehager og skoler

Bhg. Gaustadskogen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.1 km*

Bhg. Eplehagen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Hompetitten Kanvas-barnehage (0-6 år) 0.3 km

1-7 kl. Kringsjå skole 1.3 km

8-10 kl. Nordberg skole 1.4 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 3 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 3.5 km

Vgs. Blindern videregående skole 1.2 km

Vgs. Nydalen videregående skole 4.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Gaustadveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 156 751,-

Totalpris

Kr 5 656 751,-

Felleskostnader

Kr 4 443,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1968

Soverom

3

Primærrom

90m2

Bruksareal

90m2

Tomt

13952m2

KR-kode

401837

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gaustadveien 8D, 0372 Oslo

Gnr. 42, bnr. 107 i Oslo kommune.

Andelsnr. 123, Gaustadveien Borettslag, org.nr. 946 941 557

Tomten

Eiet tomt på 13.952 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeplass, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Borrettslaget har totalt 97 garasje og parkeringsplasser som tildeles etter ansiennitet og etter søknad. Parkeringsleie kr.170,-, garasjeleie kr. 400,-.

For tildeling av plass påløper et administrasjonsgebyr på kr. 697,- til forretningsfører. En husstand kan kun disponere én garasjeplass eller biloppstillingsplass. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Primærrom 90 kvm, 2. etasje: Bad, entré, mellomgang, kjøkken, stue/spisestue og 3 soverom

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 2 kvm. i underetasje merket med nr.30. Forøvrig fellesboder for ski og sykler.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG 2:

Balkongdør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra døren.

TG 3:

Bad generelt: iht. Byggeforskriftens byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Baderommet er en eldre konstruksjon som kun er overflateoppusset med fliser og interiør og har utløpt den anbefalte brukstiden. Det er ingen membran annet enn baderomstapet under veggflisene. Sluket er et eldre støpejernssluk med rustutslag og uten tilknytning til gulvmembran. Himlingen er av MDF-panel og MDF er ikke et egnet materiale for våtrom og bør skiftes ut ved en rehabilitering.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og luftig 4-roms leilighet med god planløsning. Leiligheten ligger tilbaketrukket til med marka som nærmeste nabo med enkel adkomst i byggets 2.etasje. I tillegg til sin nærhet til marka har boligen peis og en hyggelig sørvendt balkong på ca.9 kvm. med utsikt over byen. Leiligheten har gjennomgått flere oppgraderinger i senere tid, men bl.a maling av alle overflater i 2017-2018, nymalt kjøkken, samt nytt gulv i stue og kjøkken.

Entré/gang: Romslig og innbydende entré med skiferfliser og varmekabler på gulv. Plassbygget skyvedørsgarderobe sikrer rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Stue/spisestue: Lys og åpen stue med koselig peis som kommer godt med på lune vinterkvelder. Lekker 1-stavs laminatgulv fra 2018. Meget romslig planløsning med rikelig med plass til sofagruppe og spisestue. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og gir en herlig atmosfære til leiligheten. Vinduer på sørsiden ble skiftet i 2008. Fra stuen er det utgang til lun og koselig balkong på ca.9 kvm. Med sydvendt beliggenhet har man en flott utsikt over byen.

Kjøkken: Delikat og innholdsrikt kjøkken med lyse fronter og slitesterk laminat benkeplate. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin samt nisje for kjøl og fryseskap. Rikelig med både skap og benkeplass. Lys under overskap, ventilator over koketopp.

Bad: Stort flislagt bad med delikat baderomsinnredning og downlights belysning i tak. Badet har videre et separat wc-rom innenfor badet. Stor og praktisk speildørsgarderobe på bad med opplegg for vaskemaskin.

Soverom: Leiligheten har totalt tre romslige soverom som alle ligger tilbaketrukket inn mot bakgården. Nyere 3-lags isolerglassvinduer fra 2013/2014 på alle soverom.

Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for en stor dobbeltseng, i tillegg er rommet utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene er mindre rom som egner seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring. Varmekabler i gulv i entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.10.1967, samt ferdigattest på garasjeanlegg datert 28.02.1969. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 34564, tinglyst 18.06.1998, type heftelse: Obligasjon.

Dagboknr 268574, tinglyst 25.03.2015, type heftelse: Pantedokument.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Borettslaget består av 134 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt ved styregodkjennelse.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Sparkling og maling av oppgangene.

2016: Rørfornying (strømpe). Ingen rør er skiftet, men avløpsrør, taknedløp og overvannsrør er epoxy behandlet.

2015: Oppgradert og ferdigstilt uteareal foran rekkehusene. Erstattet alle sandkasser. Enkelte huskestativ ble også byttet ut. Muret opp en pizzaovn beliggende mellom Statens Senter og Gaustadveien 12 og 10.

2014: Fasaderehabilitering Gaustadveien 6.

2011 - 2012: Utskifting av vinduer og ny murvegg. Gjelder nordsiden av blokkene.

2010: Omtekking av takene.

2008 - 2009: Utskifting av stuevinduer/panel på sørsiden av blokkene.

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder ble det i januar vedtatt at borettslagets eksisterende garasjerekker skal rives og reetableres med dagens standard. Dette har en foreløpig kostnadsramme på 33 - 36 mill. kr. Dette vil gi en økning i fellesgjeld og fellesutgifter, men fordeling av kostnader mellom garasjeleie og fellesutgifter er ikke endelig avklart.

Det er videre vedtatt på generalsforsamling at styret får fullmakt til å utrede og etablere ladeplasser for el-biler. Finansiering av disse plassene er vurdert av styret til at leietaker må betale inn ett depositum som dekker etablering av ladeplassen. I tillegg vil man betale for strømforbruk i tillegg til leie av oppstillingsplass/garasjeplass. Ved oppsigelse av plassen, vil man få refundert depositumet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Forkjøpsretten vil bli parallelavklart. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til funksjonærboliger for statens senter for barne- og ungdomspsykiatri i henhold til reguleringsplan S-1207 datert 14.04.1965 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.04.1965.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.443,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett (grunnpakke), bygningsforsikring, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm til fellesareal og diverse drift og vedlikehold.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter, og ble sist justert 01.01.2017

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.200,-pr. år. / 4.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og dekkes gjennom fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.094,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 5.662.904,-. Av dette beløpet utgjør kr 156.751,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Gaustad
Kirkesogn Nordberg

Steder i nærheten

Gaustad Sykehus 0.8 km
Rikshospitalet 1.3 km
Universitetskrysset 1.4 km
Fjellbirkeland studentby 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.1 km
Sentralstasjon Oslo S 10.6 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 4.3 km
T-bane stasjon Gaustad T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Rikshospitalet 1 km
Bussholdeplass Solvang 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Universitetets Idrettsanlegg 1.6 km
Idrettsanlegg Bergbanen fotball 1.7 km
Treningssenter Elixia Ullevaal Stadion 1.5 km
Treningssenter Stamina Nimi Ullevaal 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kringsjå skole (1-7 kl.) 1.3 km
Nordberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 3.5 km
Blindern videregående skole 1.2 km
Nydalen videregående skole 4.3 km

Barnehager

Gaustadskogen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Eplehagen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.2 km
Hompetitten Kanvas-barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ullevaal Sentrum 1.5 km
Kjøpesenter Vinderen Sentrum 1.9 km
Postkontor Coop Mega Ullevål 1.4 km
Postkontor Kiwi Kringsjå 1.7 km
Apotek Sykehusapoteket ved Rikshospitalet 1 km
Apotek Apotek 1 Ullevaal Stadion 1.5 km
Vinmonopol Ullevål Stadion Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Vinderen Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Rema 1000 Sogn 1 km
Dagligvare Coop Mega Ullevål 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Ullevål Stadion 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tåsen 3.3 km
Bensin Esso Tiger Sogn 1.4 km
Bensin Shell Vinderen 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 39,2 %
Gj.snittalder kvinner 42,2 %
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 1880
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gaustad 896 509

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?