Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Velkommen til Geitmyrsveien 31C! Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Utgang til leilighetens flotte balkong på hele 7 kvm. De store vindusflatene er med på å utvide stuen.

Store panoramavinduer med skyvedør i glass gir rikelig med lys til stuen.

Romslig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

3-stavs eike parkett og god takhøyde på ca. 2,46 m i stuen.

Rolige omgivelser på balkongen med frodige trær i nærheten som skjermer for innsyn.

Balkong.

Frodig utsikt fra balkongen.

Balkong.

Balkong.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen og god plass til spisebord.

Kjøkkeninnredning fra IKEA med god benke- og lagringsplass. Innredningen har gyllenbrune, profilerte fronter og benkeplate i grå laminat.

Kjøkkenet er uystyrt med kjøl/frys og har nisje for komfyr samt opplegg for oppvaskmaskin. 120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenbenk fra 2001.

Kjøkken.

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Det ble satt inn nye vinduer på soverommet i februar 2015.

Stor integrert garderobeløsning med skyvedører gir deg god oppbevaringsplass. Leiligheten tilbyr i tillegg to private boder på samme etasjeplan.

Moderne flislagt bad som er innredet med downlights i tak, hvite fliser på vegg og kremhvite fliser på gulv.

Badet er utstyrt med nytt servantskap fra 2014, speilskap, frittstående toalett og dusjnisje bak vegg i glassbyggerstein.

Bad.

Velkommen inn!

Innbydende entrè med grå fliser på gulv og downlights belysning i tak. Praktisk innredet med stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som sikrer god lagringsplass.

Leiligheten disponerer en parkeringsplass på sameiets tomt.

Plantegning.

Nærområde.

Nærområde.

Nærområde.

Nærområde.

Nærområde.

St. Hanshaugen - Tilbaketrukket 2-roms selveier med lave fellesutgifter - Parkering - Balkong- Ypperlig utleieobjekt!

Geitmyrsveien 31C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

St. Hanshaugen - Tilbaketrukket 2-roms selveier med lave fellesutgifter - Parkering - Balkong- Ypperlig utleieobjekt! : St. Hanshaugen - Tilbaketrukket 2-roms selveier med lave fellesutgifter - Parkering - Balkong- Ypperlig utleieobjekt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 834,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til attraktive og populære St.Hanshaugen. En av de flotteste bydelene i Oslo med parkanlegg, samt fine tur- og rekreasjonsområder.

Geitmyrsveien 31C har meget gode adkomstforhold, med kort vei til det meste av bydelens fasiliteter, som butikker, kafeer, restauranter og de fleste utdanningsinstitusjoner. Leiligheten ligger også få meter unna den populære parken på St. Hanshaugen.

Kort gange til St. Hanshaugen Senter med Rema 1000, postkontor, Giardini frisører, Plantasjen og nyåpnede Fresh Fitness treningssenter. Apotek1 og Coop Prix ligger også få meter fra senteret.

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass. Her finnes blant annet Coop med ferskvaredisk, Vinmonopolet og bokhandel. Her kan du også få en god kopp kaffe eller oppfriskende smoothie hos Kaffe & Juice, eller et smakfullt og sunt måltid hos House of Sushi. (se www.kiellandshus.no).

Det ligger også flere sjarmerende nisjebutikker i området. Blant annet Gutta på Haugen, den økologiske helsekostbutikken Røtter og klesbutikken Kool Kidz. Hyggelige kafeer og restauranter som Java, Smalhans, Schrøder, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen samt Tranen med Åpent Bakeri (www.tranen.no) er også å finne i området.

Flotte grøntarealer like utenfor døren som fantastiske St. Hanshaugparken, Kubaparken og Ilaparken. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet Fresh Fitness på St.hanshaugen Senter, SATS (Bislett), SIO (Vulkan), ELIXIA (Ringnes Park), Pilates Room og Fitness24seven.

Ca. 5 minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Også kort gange til Vulkan, med Mathallen, BAR Vulkan, konsertscene og restauranter. Gangavstand til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter.

Kort vei til Majorstuen med eksklusive butikker, utesteder med mer.

Svært godt kollektivtilbud (21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen) i umiddelbar nærhet. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, HiOA, Westerdals, og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen m.fl.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Felleskostnader

Kr 834,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1970

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

1037m2

KR-kode

4018175

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Geitmyrsveien 31C, 0171 Oslo

Gnr. 219, bnr. 95, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.037 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass og carport.

Parkering

Det er biloppstillingsplass på sameiets tomt som medfølger leiligheten. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er i Fougstads gate og nærmeste bysykkelstativ er i krysset ved Colletts gate/ Geitmyrsveien.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Leilighet - 50 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på ca. 4 kvm og ca 2,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2018 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Tiltalende og lys 2-roms selveierleilighet med effektiv planløsning og god gjennomgående standard. Overbygd balkong på ca. 7 kvm med formiddagssol med utgang fra stuen. Balkongen vender ut mot felleseiendom beplantet med flotte trær som gir god skjerming. Med leiligheten følger en reservert parkeringsplass. Sameiet har lave felleskostnader.

Innvendig fremstår leiligheten som svært koselig med tidsriktig fargevalg og godt vedlikehold. Boligen har en lys stue med utgang til balkong, pent kjøkken med gyllenbrune fronter og bad med dusjvegg i glassbyggerstein. Leiligheten har ellers et romslig soverom med doble garderobeskap og en innbydende entré med skyvedørsgarderobe. Det er lagringsplass i to private boder i oppgang. Fellesvaskeri på samme plan som leiligheten.

Entré:

Entreen er innbydende med grå fliser på gulv og downlights belysning i tak. Rommet er praktisk innredet og har stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Garderobeskapet er oppbygd med sidevegg i glassbyggerstein som gir ett fint særpreg. Entreen er ellers holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer bra med de øvrige deler av boligen. Nyere brann- og lydklassifisert entrédør. Sikringsskapet er plassert i oppgang og er utstyrt med automatsikringer.

Kjøkken:

Ikea kjøkkeninnredning med godt med skap og benkeplass. Innredningen har gyllenbrune, profilerte fronter og benkeplate i grå laminat med rund nedfellt vaskekum i rustfritt stål. Kjøkkenet har benkebelysning, grå fliser over benk, kjøl/frys, ventilator i børstet stål, nisje for komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. 120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenbenk fra 2001. Åpen kjøkkenløsning mot stuen der det er god plass til spisebord.

Stue:

Leiligheten har en lys og tiltalende stue med kremhvite vegger, parkett på gulv, spotbelysning i tak, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har store panoramavinduer med skyvedør i glass som gir rikelig med lys. Fra stuen er det utgang til Østvendt balkong på 7 kvm, som vender mot frodige fellesarealer.

Bad/wc/vaskerom:

Badet er smakfullt innredet med downlights i tak, hvite fliser på vegg, samt kremhvite fliser på gulv med gulvvarme. Nytt servantskap fra 2014, speilskap, frittstående toalett, og dusjnisje bak vegg i glassbyggerstein. I følge forrige eier ble badet pusset opp i 2005.

Soverom og garderobe:

Romslig soverom med stor garderobeløsning med skyvedører. Det ble satt inn nye vinduer på soverommet i februar 2015.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré og to private boder på samme etasjeplan.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg. Varmekabler i gulvstøp på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.06.1973. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, parkering/garasje og vann/ kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Geitmyrsveien 31 C, med sameiebrøk 120/1530.

Sameiet består av 9 seksjoner.

Forretningsfører er Ragnhild Hennum, tlf. 22 85 94 83.

Dugnad, snømåking samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Foretatte påkostninger.

Det ble besluttet å leie inn en fagperson til å vurdere behov og foreslå eventuelle tiltak ved måling av forhøyede radon verdier. Ulike finansieringsmodeller er aktuelle blant annet at utgiftene dekkes av den som eier leiligheten som tiltakene settes i verk i. Dette må diskuteres på et senere sameiermøte.

Planlagte påkostninger: Ifølge styreleder vurderer sameiet å bygge ut kjeller til leilighet, samt undersøke byggets rør iløpet av året men ingenting er vedtatt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen inngår i plansak: Huseby - Vannbehandlingsanlegg (Saksnummer 201708944) - Det er behov for en ny vannforsyning for Oslo kommune. Dette for å møte byens befolkningsvekst og fordi det må opprettes en beredskapsvannforsyning. Byggeperioden er forespeilet å være 2020-2027. Det er valgt et konsept som innebærer vanninntak ved Holsfjorden og råvannstunell fra Holsfjorden til et nytt vannbehandlingsanlegg i Oslo vest. I tillegg foreslås en rentvannstunell fra vannbehandlingsanlegg til Oslo sentrum og en ny overføringsledning fra Maridalsvannet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 834,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 19.06.2018.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Kabel-tv og internett kommer utenom de månedlige fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.101.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Ila Rode 3

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.6 km
Ilatrappen 0.6 km
Alexander Kiellands plass 0.7 km
Markus kirke 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.5 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Stortinget T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.9 km
Bussholdeplass Lovisenberg 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.6 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.4 km
Treningssenter Gym Ila 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Ila skole (1-7 kl.) 0.4 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.4 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.4 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.2 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.9 km
Oslo katedralskole 0.9 km
Foss videregående skole 1.2 km

Barnehager

St - Hanshaugen barnehage (3-5 år) 0.2 km
Den jødiske barnehage (1-5 år) 0.3 km
Akersbakken barnehage (1-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.4 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.7 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.4 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 1 km
Dagligvare Rema 1000 Ila 0.4 km
Dagligvare Joker Geitmyrsveien 0.4 km
Kiosk/video Deli De Luca St.Hanshaugen 0.6 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.7 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.7 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,4 %
Andel kvinner 53,6 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 40,9 år
Husholdninger med barn 15,9 %
Husholdninger uten barn 84,1 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 360
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ila Rode 3 1419 893

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?