Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 150 000,- for kr 5 150 000,-

Møblerte foto og databilder er kun til illustrasjon. Umøblerte bilder er fra leiligheten.

Gildevangen 16 med god avstand til byggene i front.

Illustrasjonsbilde m/omtrentlig plassering av leil. EF-171.

Omtrentlig plassering av leil. EF-171.

Illustrasjonsbilde av møblert balkong.

Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm i 4. etasje.

Illustrasjonsbilde av innredet stue.

Illustrasjonsbilde av stuen.

Stuen er stor og har plass til sittegruppe og spisestuebord.

Illustrasjonsbilde av kjøkken.

Det leveres Sigdalkjøkken med takhøy innredningshøyde.

Illustrasjonsbilde av bad.

Bad m/gulvvarme og vaskemaskin.

Illustrasjonsbilde av hovedsoverom.

Hovedsoverom m/to doble garderobeskap.

Illustrasjonsbilde av innredet soverom 2.

Soverom 2 m/garderobeskap.

Gang m/plass til sko og yttertøy.

Illustrasjon: Ca. 3 kvm innv. bod, garasjepl. og ca. 5 kvm ekst. bod inkl.

Soverommene vender ut mot gårdshagen.

Utsikt fra soveromsvinduene mot gårdshage.

Med t-banen eller buss er veien kort til det meste av Oslo.

Ta dagligvarehandelen på Løren Torg/Meny eller på Rema 1000.

Det er planlagt et nytt og stort kjøpesenter på Økern.

Velkommen til tomtevisning!

3D-tegning til illustrasjon.

Fastpris: Løren Stasjon - Ny 3R m/sv.vendt balkong i 4. etg. og garasjepl. 13. juni er varslet ot.

Gildevangen 16 B, leil. E/F-171

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 200 000,-

Fastpris: Løren Stasjon - Ny 3R m/sv.vendt balkong i 4. etg. og garasjepl. 13. juni er varslet ot.: Fastpris: Løren Stasjon - Ny 3R m/sv.vendt balkong i 4. etg. og garasjepl. 13. juni er varslet ot.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 694,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 71 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt på Løren og sentrum nås med et godt kollektivtilbud. Det er gangavstand til flere t-banestasjoner, bla. Løren Stasjon som ligger like ved og som er Oslos nyeste t-banestopp. Linje 4 bruker 6 min. til Nydalen, 8 min. til Ullevål, 11. min. til Blindern, og 14 minutter til Majorstuen. Buss stopper i Lørenveien og i Dag Hammarskjølds vei, samt at Flybussen også stopper på sistnevnte sted. Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle er andre områder som ligger i tilknytning til Løren.

På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom med blant annet Lørenparken. Det er flere forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand, samt at Kanonhallen ligger i området. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små.

Nærmeste nabolag, Økernområdet, er i stadig utvikling og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Målet er å etablere et dekkende tilbud for befolkningen.

Barnehager og skoler

Området tilhører bydel Grünerløkka og Løren skolekrets med flere skoler og barnehager. Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det skiltes ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 200 000,-

Felleskostnader

Kr 3 694,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

71m2

Tomt

12000m2

KR-kode

381860

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gildevangen 16, leil. E/F-171, 0585 Oslo.

Gnr. 124, bnr. 151, snr. 171 i Oslo kommune med sameierbrøk 71/12507.

Tomten

Eiet tomt på ca. 12.000 kvm. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og park anlegg med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer på utomhusplanen.

Parkering

Kontakt megler for nærmere informasjon om kjøp og leie av garasjeplass. Det er også parkeringplasser for korttidsparkering eller en kan kontakte Q-park for info om evt. langtidsleie av ekstra garasjeplass i området: www.lorenhandel.no. For de som ønsker tilgang på bil av og til, så har Hertz BilPool på handlesenteret Løren Torg: www.hertzbilpool.no/hvor-er-bilene-/oslo. Utover dette er det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser.

Sameiets parkeringsplasser etableres i et underjordisk garasjeanlegg som fradeles med et eget bruksnummer. Den enkelte boligeier med parkeringsrett i garasjeanlegget vil få tildelt eierandel i garasjeeiendommen. Eierandelen vil avhenge av den enkeltes rett til parkeringsplass/-er, og/eller sportsbod.

Garasjeeiendommen vil inneholde parkeringsplasser for sameierne i Løren Stasjon og eventuelle andre som boligselger tildeler parkeringsrettigheter. Plassene, i likhet med sportsboder, fordeles av boligselger. Handikapplassene er iht. kommunale krav og beboere med dokumentert behov vil ha fortrinnsrett, slik at beboere uten dokumentert behov vil kunne måtte vike og bytte til en standardplass.

Det er tjuetre gjesteplasser på terreng med felles bruksrett for boligsameiene og med kontorbygget tilhørende Nortura. Fem av disse plassene er forbeholdt sameiet Lørenhøyden, Lørenveien 35, som er nabo til Løren Stasjon. Inntektene fra parkeringsautomaten går til drift og vedlikehold av parkeringsplassene og de interne veiene, Gildevangen og Ullagerveien.

Garasjeeiendommen driftes av et styre. Se vedtekter for garasjeeiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Kostnader til drift og vedlikehold av vei- og fortau/gangarealer må dekkes gjennom sameiets felleskostnader.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 71 kvm.

Totalt primærrom: 68 kvm.

- Primærrom består av stue/kjøkken, tre soverom, bad og gang.

- Sekundærrom består av innvendig bod.

Sportsbod på ca. fem kvm. vil enten bli etablert i garasjeeiendommen eller som tilleggsdel til boligseksjonen. Sportsboden tildeles av utbygger før seksjonering.

Boligens utearealer og eksterne bodarealer er ekskludert fra arealangivelsene. Arealet er angitt som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt p-rom som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Utbygger har tatt/selger tar forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Utbygger har forbeholdt/selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt p-rom. Ved angivelse av boligens totale p-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Standard

Stue: Stor og lys stue med plass til spisestue og kjøkkenbod, samt at det er utgang til balkong. Det er komplett punkt til tv og internett med tre doble stikk i stuen, hvor en kan nyte standardpakken med 60 tv-kanaler og 300/300 Mbps fra Viken Fibernett AS.

Balkong: Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm. med ubehandlet betongoverflate, rekkverk i aluminium med frostet glass, samt evt. skillevegger i frostet glass. Det er også utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt.

Kjøkken: Ny og moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal type Optima, glatt hvit, eller tilsvarende, med Kollen-håndtak. Innredningen er takhøy med innredningshøyde på ca. 228 cm og leveres iht. kontraktstegning. Det er hel

benkeplate i laminat med rett kant, 30 mm tykk, type betong 558. Benkeskap for integrering av platetopp og stekeovn, med teknisk stikkontakt til todelt komfyr; 25 amp til komfyrtopp og 16 amp til stekeovn. Det er lyslister

under overskap og dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk. Oppvaskbenken har nedfelt beslag i rustfritt stål med to kummer. Blandebatteriet, type Gustavsberg Nautic eller tilsvarende kvalitet og design, har høy tut og

stoppekran for oppvaskmaskin. Hvit volumhette med komfyrvakt.

Hovedsoverom: Stort soverom med garderobeskap iht. plantegning. Vindu ut mot gårdshage.

Soverom 2: Soverom med garderobeskap iht. plantegning. Vindu ut mot gårdshage.

Gang: Gang med plass til yttertøy og sko. Inngangsdør i glatt og hvitmalt utførelse, med kikkhull, FGgodkjent lås og flat terskel. Hvit nedforet himling. Åpne kanalføringer og tekniske installasjoner kan forekomme.

Innvendig bod: Romslig bod. Innredning leveres ikke.

Gulv: Parkett, 3-stavs i 14 mm, lys, hvit, eik natur, eller tilsvarende. Gulvlist i eik.

Vegg: Sparklet og malt med fargekode S 0500-Y.

Tak: Sparklet og hvitmalt med synlige v-fuger.

Dører: Innerdører levers i hvit glatt utførelse.

Bad: Moderne bad med hvite downlights i tak som er innfelte og gulvvarme. Det er hvite 20x40- veggfliser og mørkgrå gulvfliser i henholdsvis blank og hvit utførelse. Fugene er lysgrå på vegg og grå på gulv. Baderomsinnredning er glatt og hvit med underskap og heldekkende servant iht. kontraktstegning. 15 cmhåndtak i stål. 60 cm speil og lys iht. kontraktstegning. Dusjsonen er nedsenket og det er rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass med

omramming i aluminium, 90x90 cm. Himlingen er hvit og nedforet. Servantbatteri, type Gustavsberg Nautic ,med push-down ventil eller tilsvarende kvalitet og design. Dusjbatteri, type Gustavsberg Nautic, med veggstang og hånddusj eller tilsvarende kvalitet og design. Det leveres vegghengt toalett med JOMO eller tilsvarende innfliset sisterne.

Eksternt og annet: Ekstern sportsbod på ca. 5 kvm i forbindelse med garasjeanlegget medfølger, og vil bli fordelt av selger før seksjonering. Utførelse som nettingbod med tett front og dør og med feste for hengelås. I enkelte

sportsboder kommer det tekniske installasjoner, slik som ventilasjonsrør og fremføring av VA-anlegget, som kan redusere det totale lagringsarealet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og

fuktsvingninger. Hvitevarer medfølger ikke.

Det installeres et standardisert fiber-IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni- og datatjenester frem til boligen. Det leveres dobbeltpunkt i stue. Løren Velforening har inngått en avtale med Viken Fibernett AS.

Avtalen omfatter levering av IP-tjenester til eksisterende og fremtidige boliger på Løren og gjelder frem til 01.01.2021. Avtalen som er inngått innebærer levering av 60 TV-kanaler HD-PVR dekoder og internett 300/300 Mbps hastighet. www.vikenfiber.no

Se utbyggers leveransebeskrivelse, vedlagt i salgsoppgaven, for ytterligere beskrivelser materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasjeanlegg.

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes med radiatorer og elektriske varmekabler i gulv på bad. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i hver bolig. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet pluss andel av varmtvann som går til fellesareal og ventilasjonsaggregat. Plassering av fordelerskap for varme og sanitær/«rør i rør» skal tilpasses innredningen/bruken av boligene og plasseres i bad, kott eller underordnede rom. Det leveres sentralt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Utblåsning fra ventilasjonsaggregat vil skje fra sjakter plassert på utomhusanlegget. Innblåsing til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-.

Det er tinglyst tre servitutter på gnr. 124, bnr. 151, snr. 164, som følger eiendommen:

- 914413/31.10.2012, angir bruksordningsregler frem mot avsluttet jordskiftesak som regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommene i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold.

- 623268/07.07.2016. gjelder drift og vedlikehold av elektriske kraftlinjer og nettstasjon. Nettstasjonen er planlagt plassert sydvest for Gildevangen 14/hus G, se utomhusplanen.

- 708978/05.08.2016 regulerer at Peter Møllers vei opparbeides samtidig med bebyggelsen frem til og langs den siden av tomten hvor den har sin adkomst. Det er plikt til fremtidig og vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere erklæringer på eiendommen mellom kjøpstidspunktet og ferdigstillelse av prosjektet, dersom dette er hensiktsmessig eller nødvendig for å få gjennomført prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av slike erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameiet, naboforhold eller lignende, eller forhold som er pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet, verken i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen for Løren Stasjon. Kopi av grunnbok og servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Boligen har ikke separat utleieenhet. Utleie og salg skal meldes til sameiets styre og forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Ved utleie må leietaker følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres. Se: www.nrpa.no for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen, felt G er regulert til bolig, forretning, kontor, bevertning, samferdselsanlegg, teknisk infrastruktur, hensynssone for bevaring av kulturmiljø H570, hensynssone - sikringssone for anlegg i grunnen H190, andre juridiske flater, linjer og punkt, iht til reguleringsplan S-4632 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.12.2011.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området.

- Lørenveien 51 og Lørenvangen 14 - 201601635 - Reguleringssak: Bestilling av oppstartsmøte for boligutbygging. Sydøst for Løren Stasjon. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.

- Frydenbergveien 48 - 201610262 - Reguleringssak: Bestilling av oppstartsmøte - Ombygging til boliger. Syd for Løren Stasjon. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.

- Løren stasjon - Oppføring av gangbru over Alnabanen - 201609723 - Byggesak: Søknad om rammetillatelse.

- Bøkkerveien 24 A-C, 26, 28 - 201515648 - Byggesak: Oppføring av tre boligblokker - Bygg C1, C2 og C3 - Felt C0 - Tidligere adresse: Haslevangen 16 - 18. Igangsettingstillatelse gitt. Sydøst for Løren Stasjon. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.

Opplistingen er ikke uttømmende, og interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Reguleringskart og -plan er inntatt som vedlegg i prospektet. Nyeste versjon pt. kan hentes inn på nett, samt at en kan gå inn i byggesakene: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#600090,6644932,8

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten og garasjeplassen. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 422.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 10.550,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Oppstartskapital til sameiet kr. 3.000,-.

5.Totale omkostninger kr. 14.799,-.

6.Total kjøpesum for boligen inkl. omkostninger og foretatte tilvalg er kr. 5.214.799,-.

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et én gangs kapitaltilskudd som ikke avregnes mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest fem virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.3 km
Sinsenkrysset 1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.2 km
Økernparken 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.1 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Løren 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.3 km
Treningssenter STERK 0.1 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km
Kuben videregående skole 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.2 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år år) 0.2 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1 km
Postkontor Meny Løren 0.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.4 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.2 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Meny Løren 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.1 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Circle K Økern 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-.

Oppgjørshonorar: kr. 4.000,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Kunderabatt: kr. 15.800,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?