Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Kombinert spisestue og stue med vedkamin og utgang til balkong

Koselig stue med utgang til balkong

Koselig stue med vedkamin og utgang til balkong

Kombinert spisestue og stue med vedkamin og utgang til balkong

Utgang fra stue til solrik og overbygget balkong

Solrik og overbygget balkong

Meget pent kjøkken med integrete hvitevarer

Nyere kjøkken med integrerte hvitevarer

Nyere kjøkken med integrerte hvitevarer

Kule detaljer på kjøkkenet

Detalj

Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe

Soverom 2 med garderobeskap

Pent flislagt bad

Gang

Fasade

Rett ved Lambertseter senter

En liten kjøretur unna finner man Ekebergparken

Plantegning

Lambertseter

Gina Krogs vei 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Lambertseter: Lys og meget pen 3-roms hjørneleilighet med solrik overbygget balkong. Varmt vann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 801,-
Fellesgjeld:
Kr 160 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 63 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende sentralt til på populære Lambertseter. Et attraktivt boområde med bl.a. nærhet til offentlig kommunikasjon og Lambertseter Senter, som kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Nærhet til stor Rema1000-butikk ved Lambertseter senter og på Karlsrud. Kort vei også til Holtet, hvor man bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs. Kort vei også til Sæter Torg med diverse service tilbud og flere hyggelige restauranter.

Få minutters gange til hhv. Lambertseter og Karlsrud T-banestasjon. Buss i Langbølgen og Lambertseterveien.

(Se Ruter.no for rutetider)

Flybuss fra Lambertseterveien til Gardermoen.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole og lokal lysløype. Nærhet også til flotte turområder i Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider. På Karlsrud og Lambertseter ligger Fresh Fitness og 2 Elixia treningssentre, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter.

Kort vei også til området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten.

Flere flotte badeplasser langs fjorden.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Nordstrand turn med turnhall i Leirskallen.

Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Barnehager og skoler

Diverse offentlige og private barnehager i nærmiljøet. I følge utdanningsetaten sogner leiligheten til Karlsrud skole. Gangavstand til både barnehager og skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Gina Krogs vei strekker seg fra Østerlisvingen til Lambertseterveien. Ved adkomst fra Lambertseterveien ligger blokken på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 160 000,-

Totalpris

Kr 3 560 000,-

Felleskostnader

Kr 3 801,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1958

Soverom

2

Primærrom

63m2

Bruksareal

63m2

Tomt

43352m2

KR-kode

44.18253

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gina Krogs vei 8, 1153 Oslo

Gnr. 159, bnr. 133, i Oslo kommune.

Leil.nr. 3033, andelsnr. 217,

Nylænde Borettslag, org.nr. 950 948 183

Tomten

Eiet tomt på 43.352 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med store åpne friområder med idrettsplass, lekeapparater, asfalterte gangveier, sittegrupper, gressplen, trær og beplantning.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser til utleie etter ventelister. Ladestasjon for EL-biler ved Nylænde 17 og Østerlisvingen 4–6. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 63 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

Primærrom:

3. etg. 63 kvm.: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue/spisestue

I tillegg disponerer boligen 3 antall boder. 2 boder ved inngangsdør på 6,7 kvm og 3,2 kvm, samt 1 loftsbod med gulvareal på ca 13 kvm med hyller, skråtak. Felles tørkeloft. Fellesbod ved inngangsdør.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.11.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer, samt loft og inngangsplan oppført i 1956. Bygningen er iht. tilstandsrapport utført av Finn H. Bjørntvedt datert 27.11.2018, oppført med betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med "tegl"-plater. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2011. Støpte dekker som etasjeskillere. Valmtak i trekonstruksjon tekket med betongstein.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen 3-roms hjørneleilighet med en god intern beliggenhet i Gina Krogs vei. Et trafikkskjermet og flott boområde i hyggelige omgivelser på Lambertseter. Kort vei til kollektivtransport, turmuligheter, skole og servicetilbud ved Lambertseter senter. Leiligheten ligger flott til i 3. etasje, uten særlig gjenboere, og med hyggelig utsyn fra solrik balkong.

En lys og moderne leilighet som er smakfullt pusset opp siden overtagelse i 2014 med bl.a. montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer i 2015. Lagt ny laminat på gulvene. Overflatebehandlet vegger og tak. Det elektriske sprede-/fordelernettet ble oppgradert/fornyet og det ble samtidig montert ny innmat i sikringsskapet. Montert nytt toalett, nytt dusjkabinett og baderoms innredning. Stoppekran og nye kromrør til vaskemaskin ble montert vinter 2014. Badet ble modernisert/flissatt i 2004 i regi av borettslaget, arbeidet omfattet skifte av sluk og legging av membran. Det ble samtidig lagt nye vannrør av plast, som er lagt rør-i-rør. Borettslaget har i 2011-12 montert nye vinduer og balkongdør. I 2015 ble pipen rehabilitert ved montering av foringsrør.

Leiligheten har en god og praktisk planløsning, med vindusflater mot syd og vest som gir god lysinngang. Leiligheten inneholder entré/gang med god plass til yttertøy, samt oppbevaringsplass i tilliggende kott. Pent flislagt baderom med varme i gulv, og som er innredet med heldekkende servant, underskap, speilskap, wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Lyst og flott kjøkken med hvite fronter som ble montert i 2015. Et velutstyrt kjøkken med innredning til tak, laminat benkeplate, og integrerte hvitevarer. Rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer inkluderer induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kombinert stue/spisestue med vedkamin, og utgang til solrik og overbygget balkong med hyggelig utsyn over fellesarealer. 2 gode soverom, begge med god skapplass.

Dette er en meget pen og innflytningsklar leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. En plass man vil trives i et hyggelig boområde.

Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen med mindre annet er avtalt.

Vennligst se tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema for ytterligere beskrivelse av boligens standard.

Godt med lagringsplass i 3 boder, samt felles boder.

Oppvarming

Varmekabler i badegulv, 2 panelovner ellers. Vedkamin i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.09.1958. Ferdigattester for utskifting av vinduer datert 30.12.1987, for fasadeendring 28.06.1989, og en udatert ferdigattest for rehabilitering av våtrom. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst servitutter på borettslagets eiendommen, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nylænde Borettslag.

Hjemmeside: nylaende.herborvi.no

Borettslaget består av 368 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde hund og katt i borettslaget. Forutsetningen er at det undertegnes en kontrakt om hunde- og kattehold før dyret "flytter" inn i borettslaget. Det er ikke lov å ha hund av rasen Pitbull, eller blanding av Pitbull og annen rase.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Utbedring av badegulv, avslutning av pipeprosjekt, oppgradering av stikkledning.

2016: Påbegynt piperehabilitering.

2015: Drenering/fuktsikring av Gina Krogs vei 18, reparasjon av badegulv, utskifting av feie- og inspeksjonsluker, oppgradering av stikkveier og inngangspartier

2014: Asfaltering av uteområder. Brannsikringstiltak på loft og kjeller og øvrige fellesarealer. Reparasjon av baderomsgulv.

2013: Bytte av 138 dører på kjeller/loft til brannklassifiserte godkjente dører. Støttemur mot Lambertseterveien, drenering i Østerlisvingen 4, utbedring av standplass for restavfall/papiravfall rundt borettslaget.

2011: Utskifting av vinduer, balkongdører og bi-inngangsdører i borettslaget.

2010: Drenering - Østerlisvingen 2, rehabilitering av strømuttak på parkeringsplasser. Montert automatisk lys i alle trappoppganger, og oppgradert utearealer.

2009: Brannvarslingsanlegg på alle loft.

2009: Oppgradering av lekeplasser.

2009: Måkepigger på takene.

2007: Rehabilitering av oppganger og vaskerier. Nye postkasser.

2004: Rehabilitering av alle bad og rørinstallasjoner påbegynt. Varmtvannsforsyning flyttet til fellesberedere i kjelleren. Utskifting av el-hovedtavler påbegynt. Utskifting av el-opplegg i kjellere påbegynt. Alt ferdig i 2005.

2003: Ferdigstillelse av elektriske stigeledninger og pålagt jording.

2002: Oppgradering av TV-anlegget.

2001: Anskaffelse av utvendige søppelhus. Opparbeidelse av parkeringsplasser

Planlagte påkostninger:

Styret vil i 2018 fortsette det planlagte, systematiske vedlikeholdsarbeidet i borettslaget, samt ha vedlikeholdsplanen som gjeldende styringsdokument i perioden. Det vil i inneværende år i tillegg til ordinære driftsoppgaver, med fokus på løpende og god kontakt med driftstjenesten- innebære fortsatt utskifting av defekte varmekabler, oppstart utskifting av callinganlegget, arbeid for å finne nye rasjonelle løsninger for restavfall og papir, med særlig vekt på de stedene som har gamle og lite funksjonelle betongskap, regelmessig kontroll av el-anlegg, forprosjekt for utskifting av garasjer, vurdering av mulige tiltak for å oppgradere infrastrukturen for å kunne tilrettelegge for bedre kapasitet for ladbare kjøretøy, samt å fortsette arbeidet med oppgradering av inngangspartier.

Det er vedtatt at felleskostandene skal øke til kr. 3.905,- fra 01.01.2019.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål) i henhold til reguleringsplan S-457 datert 26.11.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.12.1952.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.801,- pr. mnd. og inkluderer:

Kabel-TV og internett fra Get (basispakke), varmtvann, trappevask, forretningsførsel, byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, vaktmester m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 3.307,-

Kapitalkost. lån kr. 494,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.183,- pr. år. / 4.604 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv / Internett og basis pakken er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.568.088,-. Av dette beløpet utgjør kr 160.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nylænde
Kirkesogn Lambertseter

Steder i nærheten

Lambertseter kirke 1.2 km
Bergkrystallen 1.5 km
Brattlikollen 1.5 km
Best Helse Nordstrand 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.7 km
Sentralstasjon Oslo S 7.6 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.7 km
T-bane stasjon Karlsrud T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Holtet 1.9 km
Bussholdeplass Gina Krogs vei 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lambertseter Svømmehall 0.9 km
Idrettsanlegg Lambertseter fotballanlegg 1.1 km
Treningssenter Elixia Karlsrud 0.5 km
Treningssenter Mudo Nordstrand 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Karlsrud skole (1-10 kl.) 0.4 km
Lambertseter skole (1-10 kl.) 1 km
Abildsø skole (1-10 kl.) 1.3 km
Bekkelaget skole (1-7 kl.) 2.1 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 2.5 km
Lambertseter videregående skole 0.6 km
Holtet videregående skole 2.3 km

Barnehager

Nylænde barnehage (3-6 år) 0.1 km
Tyrihans barnehage (2-5 år) 0.5 km
Engleslottet familiebarnehage 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 0.8 km
Kjøpesenter Bøler Senter 2.9 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 0.4 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.8 km
Apotek Apotek 1 Karlsrud Lambertseter 0.5 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 0.7 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Bunnpris Lamberseter 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Lambertseter 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Karlsrud t-bane 0.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Lambertseter 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 0.6 km
Bensin Circle K Abildsø 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,5 %
Andel kvinner 55,5 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 44,1 år
Husholdninger med barn 25,8 %
Husholdninger uten barn 74,2 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 19810
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nylænde 1554 869

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?