Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 500 000,- for kr 5 500 000,-

Glassverket A4 seksjon 31 presenteres av Krogsveen Moss.

Romløsningen er arealeffektiv og moderne med stuen og kjøkkenet samlet åpen løsning.

Leiligheten får en attraktiv plassering på toppen av bygget.

Fra balkongen vil du se ut over sjøen i Værlebukta og Jeløys sydspiss.

Leiligheten er en del av de siste byggetrinnene på populære Glassverket.

Balkongen er orientert i sydlig retning og solrik dagen gjennom.

Øverste etasje innebærer god distanse til bakkenivået.

Idylliske Kanalparken ligger like om hjørnet.

Parken har sittegrupper og er et deilig sted for en pust i bakken.

I de nærmeste omgivelsene møter du intime smågater og gammel trehusbebyggelse.

Byens store sandstrand Sjøbadet er også en del av nabolaget.

Stranden er lett tilgjengelig bare 300 meter unna Glassverket.

Småbåthavnen på Fiske.

Rett over Kanalen venter spisesteder med store uteområder langs kaikanten.

Glassverket, Jeløy

Glassverket A4, Seksjon 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 550 000,-

Glassverket, Jeløy: Resalg av prosjektert 3-roms toppleilighet med flott utsikt. Sydvendt, solrik balkong. Garasje. Nær by, sjø og strand.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 530,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Glassverket har en svært sentral plassering på den mest sentrumsnære delen av Jeløy, men oppleves likevel litt tilbaketrukket og distansert fra sentrumskjernen. Dette boligområdet har en helt egen og fredfylt atmosfære, som blant annet preges av nærheten til sjøen.

I de nærmeste omgivelsene møter du intime smågater og gammel trehusbebyggelse som var nært tilknyttet den tidligere glassfabrikken. En kort rusletur gjennom disse gatene tar deg ned mot Kanalen, et idyllisk parkområde med turstier og sittebenker der du kan følge med på det maritime livet sommerstid. Rett på andre siden av Kanalen har Peppes Pizza og Fiskebasaren store uteområder langs kaikanten som summer av liv sommerstid.

Byens store sandstrand Sjøbadet er også en del av nabolaget og et perfekt sted for en morgendukkert såvel som solbading på gode sommerdager. Stranden er lett tilgjengelig bare 300 meter unna Glassverket, og følger du veien videre utover mot Jeløys sydspiss venter enda flere og mer intime, små sandstrender og badeplasser. Det frodige og unike naturvernlandskapet omkring Alby er også et herlig friluftsområde verdt gjentatte utflukter og egner seg like godt til hverdagslige treningsturer.

De mer urbane sentrumsgatene starter like over Kanalen og inneholder en rekke forretninger og spisesteder. Langs gågaten finner du blant annet et godt utvalg klesforretninger, samt byens store kjøpesenter med omkring 70 forretninger og bussterminal.

Fra Glassverket går du til togstasjonen på kun få strakser, og reisetiden til Oslo er i dag fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes til kun 30 minutter, i tillegg planlegges et helt nytt og moderne stasjonsområde som blant annet vil gjøre pendlerhverdagen litt enklere.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 550 000,-

Felleskostnader

Kr 3 530,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

90m2

KR-kode

301893

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Glassverket A4, seksjon 31.

Gnr.1, bnr.124, snr.31 i Moss kommune

Seksjonsbrøk fastsettes når seksjoneringsbegjæringen er ferdig tinglyst.

Tomten

Eiet tomt felles for sameiet.

Parkering

Det er planlagt et felles garasjeanlegg (U1) for hus A4 og hus H1 og H2 (fremtidige salgs- og byggetrinn - se vedlagte utomhusplan). Garasjeanlegget, inneholdende garasjeplasser og sportsboder, vil opparbeides under bebyggelsen med innkjøring fra Glassverket/sørgavl hus H2. Det vil være provisorisk adkomst til garasjeanlegget via Glassverket 43/hus G2 frem til ny adkomst er etablert.

Det gjøres oppmerksom på at hus A2/A3 vil få tinglyst adkomstrett på kjørebane gjennom garasjeanlegget under hus A4 og hus H1/H2.

Det medfølger en garasjeplass og en sportsbod til hver boenhet. Garasjeplassene og sportsbodene er tiltenkt tinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Det gjøres oppmerksom på at enkelte leiligheter i hus A4 vil bli tildelt permanent garasjeplass under hus A2/A3, samt under hus H1/H2.

Utbygger tar forbehold om annen organisering av garasjeanlegget samt sportsboder dersom det skulle vise seg nødvendig, eller hensiktsmessig. Det tas videre forbehold om at det kan opprettes næringsseksjon(er) i garasjeanlegget for å sikre p-plasser/sportsboder for fremtidige bygge- og salgstrinn tilhørende Moss Glassverk.

Parkeringsanlegget vil inneholde HC-plasser i henhold til kommunens krav. Seksjonseier som har fått tildelt HC-plass til sin leilighet har plikt til å medvirke til bruksbytte av parkeringsplass med beboer med dokumentert behov for HC-plass. Styret har myndighet til å vedta slikt bruksbytte med bindende virkning for eier av HC-plass. Når behovet for bruksbytte opphører tilbakeføres bruksrettene til opprinnelig tilstand.

Vei, vann og avløp

Bygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene til tilknytning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

BRA: 90 kvm.

P-rom: 83 kvm.

Innhold: Entré, bad, 2 soverom, bod, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 20.5 kvm.

Primærrom: Entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten får også bod på ca. 5 kvm. i felles kjelleranlegg.

Bebyggelse og byggemåte

Hovedbæresystem utføres i betong, plassbygd og/eller som prefabrikkerte elementer. Alle etasjeskiller leveres i betong. Det vil bli synlige V-fuger i tak på områder som ikke er nedforet. Materialvalg i fasadene vil være en kombinasjon av teglstein, ubehandlet betong, behandlet betong og panel.

Generelt får takkonstruksjonene isolasjon og membrantekking på oversiden. Nødvendig fall til sluk.

Balkonggulv utføres i ubehandlet betong med tilstrekkelig fall og renneløsninger, alternativt med tremmegulv på betong. Terrasser på terreng leveres med dekke i ubehandlet betong, alternativt med tremmegulv på betong, samt beplantning. Det leveres utvendig stikk og lampe med innvendig bryter. Det må påregnes nivåforskjell mellom utvendig balkong/terrassegulv og innvendig stuegulv.

Standard

Romløsningen er arealeffektiv og moderne med stuen og kjøkkenet samlet åpen løsning, hvorav stuen alene utgjør nesten 31 kvadratmeter og har en nær kvadratisk gulvflate som er enkel å møblere etter eget ønske. Her blir utsynet som best, mens gjenboere og innsyn er fraværende.

Kjøkkenet trekkes tilbake i en egen sone innerst i stuen og får en tidsaktuell, hvit innredning av typen Mono fra kvalitetsprodusenten HTH. Kjøkkeninnredningen tilrettelegges for montering av hvitevarer og får egen kurs for en induksjonstopp. Se en mer detaljert beskrivelse av leveransen lenger ned.

Leilighetens to soverom er distansert fra den sosiale sonen og har adkomst fra entréen på 12 kvadratmeter som kan stenges av fra stuen. Begge har vindu mot balkongen og får dermed et like fint utsyn som i stuen. Hovedsoverommet gir deg i tillegg muligheten til å gå rett ut på balkongen, og vil med sine hele 18 kvadratmeter oppleves voluminøst. Her får du god bevegelsesplass rundt dobbeltsengen og muligheten til å installere en hendig skyvedørsgarderobe langs bakveggen om du vil. Naborommet blir et velfungerende barne- eller gjesterom på nesten 9 kvadratmeter.

Badet er plassert ytterst i den romslige entréen, lett tilgjengelig fra begge soverom og på cirka 5,7 kvadratmeter. Som en helt ny leilighet får badet moderne standard og innredning som inkluderer tidsaktuelle hvite baderomsmøbler, dusjhjørne med vegger av glass samt veggmontert klosett. Badet legges for øvrig også til rette for en vaskesøyle.

Overflater og innredninger:

Gulv: Parkett, Type: Haro Eik Lys Hvit Family, 3-stavs eik børstet mattlakkert. Det tas forbehold om annen leverandør/type parkett.

Vegger: Sparklet og hvitmalt, fargekode S-0502-Y.

Tak: Sparklet og hvitmalt, ikke taklist. Synlig V-fuge.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres kjøkken fra HTH type KP Mono, hvitmalt. Håndtak i stål. Demping på skapdører og skuffer. Innredningen leveres med hel benkeplate og komfyrskap med mulighet for senere integrering av komfyr. Det leveres egen kurs for komfyr samt induksjonstopp. Kjøkken er klargjort for installasjon av oppvaskmaskin. Innredningshøyde for kjøkkeninnredning utgjør ca. 2,28 m. Nedforing fra himling til overskap. Kjøkkeninnredning utstyres med belysning under overskap. Det leveres også stikkontakt over kjøkkenbenk. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blande batteri med svingbart hode. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette (hvit). Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Det tas forbehold om valg av annen kjøkkenleverandør/kjøkkentype.

Bad: Baderomsinnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres hvit baderomsinnredning med nedfelt servant i underskap. Servant og ettgreps blandebatteri. Vegghengt speil, lys og stikkontakt. Tilrettelagt for vaskesøyle. Det leveres dusjvegger i glass. Vegghengt toalett. Ettgreps dusjbatteri. Downlights i himling. Downlights styres via dimmer, speilbelysning via bryter. Vannbåren gulvvarme. Bad leveres som baderoms cabin dvs. prefabrikkert og det vil derfor ikke være mulig med tilvalg/endringer.

Gulv: Grå fliser, 10x10 cm./5x5 cm. i dusjsone.

Vegger: Hvite fliser, 20x40 cm.

Tak: Hvit himling, ikke taklist.

Garderobe: Garderobeskap leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres garderobeskap fra HTH, type Glatt Hvit Dekor eller tilsvarende. Håndtak i stål. Innredningshøyden på garderoben er ca. 2,1 m. Det tas forbehold om annen garderobe leverandør/type garderobeskap.

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme i leilighetene i form av radiatorer. Fordelingsskap i hver leilighet. Rørføringer frem til radiatorer

legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold. Oppstikk fra gulv eller ut fra

vegg til radiator. Baderom leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres ikke individuelle målere på fjernvarme (oppvarming og varmt

tappevann) og kostnaden blir fordelt ut fra en sameiebrøk. Det tas forbehold om at det leveres individuelle målere dersom

dette blir et offentlig/byggeteknisk krav til prosjektet.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse/Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Tinglyste heftelser og rettigheter

24.10.1876 BESTEMMELSE OM GJERDE

31.08.1883 BESTEMMELSE OM GJERDE

Med flere bestemmelser

22.10.1912 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Bestemmelse om benyttelse

Med flere bestemmelser

14.09.1915 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Med flere bestemmelser

06.10.1936 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

24.11.1936 ELEKTRISKE KRAFTLINJER

Rettighetshaver:

ØSTFOLD ENERGIVERK

25.02.1950 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Med flere bestemmelser

15.07.1971 BESTEMMELSE OM VEG

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE

MATRIKKELENHETEN MED FLERE

28.03.2008 ERKLÆRING/AVTALE

Rett til fellesareal

Gjelder også senere fradelte

parseller av denne eiendom

Retten er tidsubegrenset og vederlagsfri

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyste servitutter som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer etc.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen.

Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkeltes sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har bare èn boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseiere full rettslig råderett over sine seksjoner. Seksjonseiere kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal medeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysninger om hvem som er ny eier/leietaker.

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, garasjeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, forsikring, strøm til fellesrom med mer. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av Sameiet for første driftsår. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet. Se eget punkt «Vedtekter».

Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet.

Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.

Regulering

Reguleringsplan for Glassverket og bebyggelsesplan gjelder. Dette fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Overtakelse av boligen skjer ved overtagelsesforretning. Det skal føres protokoll fra forretningen som kjøper og selger signerer. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Utbygger kan kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. Utbygger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra sistnevnte overtakelsestidspunkt.

Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte boligene, innkaller selger sameiets styre til overtakelse av deler av fellesarealene, eksempelvis heiser, trappeoppganger og lignende. Kjøper aksepterer at styret er representant for seg ved overtakelse av slike fellesarealer. Det gjøres oppmerksom på at overtagelse av fellesarealene kan skje etappevis da ferdigstillelse av slike arealer vil bero på prosjektets fremdrift og oppdeling i byggetrinn.

Diverse

Leveransen utføres iht. teknisk forskrift TEK 10.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt. Opprinnelig kjøpesum var kr. 5.190.000,-.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelse er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kontraktstegninger og kjøpekontrakt med vedlegg.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, «møblerte» plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer

medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsførings-materiell vil ikke passe for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at husfargene i prospekt og salgsmateriell vil kunne avvike fra faktisk leveranse. Det kan være avvik mellom salgsmaterialet og den endelige leveransen. Ved eventuell motstrid i salgsmateriale, vil kontraktstegning ha forrang. Sjakter, VVS føringer og annet teknisk anlegg er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert og at endringer vil forekomme, blant annet som følge av kommunal behandling. Renovasjon, forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av grasbakke og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Det gjøres oppmerksom på at fastkarmvinduer kan leveres med forankring i TEK 10.

I nyoppførte bygninger må det forventes noen grad svinn og krymping av materiale, for eksempel svinnriss i mur, maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.

Moss Glassverk skal utvikles med flere fremtidige salgs- og byggetrinn. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse

av samtlige byggetrinn.

Det gjøres oppmerksom på at naboeiendommen "Bunnpristomten" gnr.1, bnr.1248 (Helgerødgata 10 B) er regulert til boligformål, og det må forventes at eiendommen blir bebygd i fremtiden.

Det gjøres oppmerksom på at boligene leveres i bygge rengjort stand ved overtagelse.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er gjeldende.

Transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 30.000,- inkl mva.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt. Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon. Det er 6 terminer pr. år.

Felleskostnad: Kr. 3 530,- pr. mnd.

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er felleskostnader til sameiet stipulert til ca. kr. 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fjernvarme (oppvarming/varmt tappevann) stipulert til ca. kr. 9,- pr. kvm BRA. Stipulert kostnad for fjernvarme er basert på en energikostnad på kr 1,- pr. kWt.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til eierbrøken.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felles-kostnader nevnt ovenfor:

Kostnader forbundet med TV/bredbånd/IP telefoni stipulert til kr. 300,- per måned. Felleskostnader for garasjeplass og sportsbod, stipulert til kr. 200,- pr. mnd.

Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr. 5.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Det er eiendomsskatt i Moss kommune og eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

8.820,- (Dokumentavgift - avgiftsgrunnlag: 353 000,-)

5.000,- (Oppstartskapital - sameiekostnader)

30.000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

45 042,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

5.595.042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til meglers klientkonto som forskudd. Resten av kjøpesummen og omkostninger, herunder tilvalg, forfaller til betaling 2 dager før overtagelse.

Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs.

når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at megler kan utbetale

oppgjør til Selger dersom tilstrekkelig garantistillelse i henhold til bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dette

gjelder også oppgjør før seksjonering er tinglyst.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova § 2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Selger stiller sikkerhet for oppfyllelse av kontakten i samsvar med buofl. § 12. Sikkerheten tilsvarer 3% av vederlaget frem til Overtagelsestidspunktet. Fra overtagelsestidspunktet skal sikkerheten økes til 5% og gjelde i fem år etter overtagelse. Selger stiller sikkerhet for forskuddsbetaling på 10% av vederlaget, jfr. Buofl. § 47.

Eierskifteforsikring

Det er ikke anledning til å tegne Boligselgerforsikring på salg av kontraktsposisjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fasthonorar kr. 45.000,-

Tilrettelegging: kr. 9.900,-

Nettannonsering og sosiale media: kr. 4.750,-

Oppgjørshonorar: kr. 4.000,-

Designprospekter: kr 3.500,-

Foto: kr. 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?