Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Presentert av Krogsveen Moss AS

Prosjektert 3 roms på populære Glassverket

Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2019

Gangavstand til Sjøbadet

Fiske Båthavn

Kanalen og kanalparken

01Fasade_6.jpg

 

 

Plantegning Glassverket A4, leilighet 4

GLASSVERKET - Prosjektert 3-roms i 1. etasje. God standard. Heis. Garasje. Estimert ferdig 4. kvartal 2019.

Glassverket A4, leilighet 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

GLASSVERKET - Prosjektert 3-roms i 1. etasje. God standard. Heis. Garasje. Estimert ferdig 4. kvartal 2019.: GLASSVERKET - Prosjektert 3-roms i 1. etasje. God standard. Heis. Garasje. Estimert ferdig 4. kvartal 2019.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 535,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Glassverket tilbyr en unik beliggenhet få kan skilte med. Sentralt beliggende rett over Kanalbroen på Jeløy med kun få minutters gange til både By, Sjø og Strand. Jeløy og områdene rundt Glassverket har en spennende sammensetning av spesialiserte butikker, cafeèr, kulturtilbud og flotte turområder som alle tiltrekker seg Jeløys beboere.

Mors Cafe er en liten intim cafe med et «shabby chic» preget interiør, beliggende rett ved Kanalparken og Sjøbadet - kun ett minutts gange fra Glassverket. Cafeèn er blitt et yndet møtested for mange av Jeløys beboere og er kjent for sin gode kaffe, nybakte brød og hyggelige atmosfære!

Bystranden Sjøbadet har gjennom flere generasjoner vært en av byens mest populære strender. Området har den siste tiden vært gjennom vesentlige oppgraderinger for at stranden skal fremstå som byens paradestrand. Sjøbadet er en strand hvor hele familien kan trives, med blant annet stupetårn og badebrygge.

Moss Sentrum kan by på det meste av servicefasiliteter og butikker. I det daglige kan det være deilig å tenke på at en i nesten umiddelbar nærhet finner et stort kjøpesenter med et utstrakt tilbud av dagligvare, apotek og andre nødvendige butikker.

Glassverket er et godt planlagt område hvor det legges vekt på å skape et hyggelig bomiljø og uteområder. Selvaag vil bygge boliger som strekker seg litt lenger enn til å bare oppfylle planlagte miljømål.

Fellesarealene på tomten blir pent opparbeidet og vil preges av en fin infrastruktur mellom bebyggelsen med små stier, lekeplasser og små grønne lunger. Få utbyggere legger så mye vekt på fellesarealene. Det er absolutt å anbefale å ta en liten tur rundt på tomten for å få et inntrykk av hele området.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Felleskostnader

Kr 2 535,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2019

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

63m2

Bruksareal

65m2

KR-kode

30.18203

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Glassverket A4, 1515 Moss

Gnr. 1, bnr. 3861, snr. 4 i Moss kommune.

Tomten

Eierform: Fellestomt

Boligprosjektet Glassverket består i dag av eiendommen med matrikkelnummer gnr. 1, bnr. 1248 i Moss kommune. Byggetrinnet vil bli fradelt og få eget matrikkelnummer. Eiendommen vil bli seksjonert og leilighetene vil således få egne seksjonsnummer.

Parkering

Det er planlagt et felles garasjeanlegg (U1) for hus A4 og hus H1 og H2 (fremtidige salgs- og byggetrinn - se vedlagte utomhusplan). Garasjeanlegget, inneholdende garasjeplasser og sportsboder, vil opparbeides under bebyggelsen med innkjøring fra Glassverket/sørgavl hus H2. Det vil være provisorisk adkomst til garasjeanlegget via Glassverket 43/hus G2 frem til ny adkomst er etablert.

Det gjøres oppmerksom på at hus A2/A3 vil få tinglyst adkomstrett på kjørebane gjennom garasjeanlegget under hus A4 og hus H1/H2.

Det medfølger en garasjeplass og en sportsbod til hver boenhet. Garasjeplassene og sportsbodene er tiltenkt tinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Det gjøres oppmerksom på at enkelte leiligheter i hus A4 vil bli tildelt permanent garasjeplass under hus A2/A3, samt under hus H1/H2.

Utbygger tar forbehold om annen organisering av garasjeanlegget samt sportsboder dersom det skulle vise seg nødvendig, eller hensiktsmessig. Det tas videre forbehold om at det kan opprettes næringsseksjon(er) i garasjeanlegget for å sikre p-plasser/sportsboder for fremtidige bygge- og salgstrinn tilhørende Moss Glassverk.

Parkeringsanlegget vil inneholde HC-plasser i henhold til kommunens krav. Seksjonseier som har fått tildelt HC-plass til sin leilighet har plikt til å medvirke til bruksbytte av parkeringsplass med beboer med dokumentert behov for HC-plass. Styret har myndighet til å vedta slikt bruksbytte med bindende virkning for eier av HC-plass. Når behovet for bruksbytte opphører tilbakeføres bruksrettene til opprinnelig tilstand.

Vei, vann og avløp

Bygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene til tilknytning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

1. Etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Bebyggelse og byggemåte

Hovedbæresystem utføres i betong, plassbygd og/eller som prefabrikkerte elementer. Alle etasjeskiller leveres i betong. Det vil bli synlige V-fuger i tak på områder som ikke er nedforet. Materialvalg i fasadene vil være en kombinasjon av teglstein, ubehandlet betong, behandlet betong og panel.

Generelt får takkonstruksjonene isolasjon og membrantekking på oversiden. Nødvendig fall til sluk.

Balkonggulv utføres i ubehandlet betong med tilstrekkelig fall og renneløsninger, alternativt med tremmegulv på betong. Terrasser på terreng leveres med dekke i ubehandlet betong, alternativt med tremmegulv på betong, samt beplantning. Det leveres utvendig stikk og lampe med innvendig bryter. Det må påregnes nivåforskjell mellom utvendig balkong/terrassegulv og innvendig stuegulv.

Standard

Dette er en innholdsrik prosjektert 3-roms selveierleilighet på Glassverket, rett over broen til Jeløy. Leiligheten har en god intern beliggenhet i byggets 1. etasje. Moderne produktvalg og vannbåren oppvarming. Leiligheten får sydvendt balkong og parkering i eget garasjeanlegg. Heis til alle etasjer. Dette er kvaliteter som gjør leiligheten attraktiv både for alle livsfaser.

Glassverket er utviklet av Selvaag Bolig. Etter å ha oppført nærmere 50 000 boliger de siste 60 årene er boligbygging noe Selvaag Bolig virkelig kan. Selvaag Bolig behersker helheten i boligutvikling og boligbygging. De oppnår kvalitet og verdi for kunden ved bruk av kjente boligtyper, kvalitetsrutiner i alle ledd og systematisk tilbakemelding fra produksjon og marked.

Glassverket bygg A4 vil bestå av 33 selveierleiligheter med sydvendte terrasser/ balkonger.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres kjøkken fra HTH type KP Mono, hvitmalt. Håndtak i stål. Demping på skapdører og skuffer. Innredningen leveres med hel benkeplate og komfyrskap med mulighet for senere integrering av komfyr. Det leveres egen kurs for komfyr samt induksjonstopp. Kjøkken er klargjort for installasjon av oppvaskmaskin. Innredningshøyde for kjøkkeninnredning utgjør ca. 2,28 m. Nedforing fra himling til overskap. Kjøkkeninnredning utstyres med belysning under overskap. Det leveres også stikkontakt over kjøkkenbenk. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blande batteri med svingbart hode. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette (hvit). Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

Det tas forbehold om valg av annen kjøkkenleverandør/kjøkkentype.

Bad:

Baderomsinnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres hvit baderomsinnredning med nedfelt servant i underskap. Servant og ettgreps blandebatteri. Vegghengt speil, lys og stikkontakt. Tilrettelagt for vaskesøyle.

Det leveres dusjvegger i glass. Vegghengt toalett. Ettgreps dusjbatteri. Downlights i himling. Downlights styres via dimmer, speilbelysning via bryter. Vannbåren gulvvarme.

Gulv: Grå fliser, 10x10 cm./5x5 cm. i dusjsone.

Vegger: Hvite fliser, 20x40 cm.

Tak: Hvit himling, ikke taklist.

Bad leveres som baderoms cabin dvs. prefabrikkert og det vil derfor ikke være mulig med tilvalg/endringer.

Gulv: Parkett, Type: Haro Eik Lys Hvit Family, 3-stavs eik børstet mattlakkert.

Vegger: Sparklet og hvitmalt, fargekode S-0502-Y.

Tak: Sparklet og hvitmalt, ikke taklist. Synlig V-fuge.

Det tas forbehold om annen leverandør/type parkett.

Garderobe:

Garderobeskap leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres garderobeskap fra HTH, type Glatt Hvit Dekor eller tilsvarende. Håndtak i stål. Innredningshøyden på garderoben er ca. 2,1 m.

Det tas forbehold om annen garderobe leverandør/type garderobeskap.

Oppvarming:

Det leveres vannbåren varme i leilighetene i form av radiatorer. Fordelingsskap i hver leilighet. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator. Baderom leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres ikke individuelle målere på fjernvarme (oppvarming og varmt tappevann) og kostnaden blir fordelt ut fra en sameiebrøk. Det tas forbehold om at det leveres individuelle målere dersom dette blir et offentlig/byggeteknisk krav til prosjektet.

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme i leilighetene i form av radiatorer. Fordelingsskap i hver leilighet. Rørføringer frem til radiatorer

legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold. Oppstikk fra gulv eller ut fra

vegg til radiator. Baderom leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres ikke individuelle målere på fjernvarme (oppvarming og varmt

tappevann) og kostnaden blir fordelt ut fra en sameiebrøk. Det tas forbehold om at det leveres individuelle målere dersom

dette blir et offentlig/byggeteknisk krav til prosjektet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

24.10.1876 BESTEMMELSE OM

GJERDE

31.08.1883 BESTEMMELSE OM

GJERDE

Med flere bestemmelser

22.10.1912 BESTEMMELSE OM

BEBYGGELSE

Bestemmelse om benyttelse

Med flere bestemmelser

14.09.1915 BEST. OM VANN/

KLOAKKLEDN.

Med flere bestemmelser

06.10.1936 BEST. OM VANN/

KLOAKKLEDN.

24.11.1936 ELEKTRISKEKRAFTLINJER

Rettighetshaver:

ØSTFOLD ENERGIVERK

25.02.1950 BESTEMMELSE OM

BEBYGGELSE

Med flere bestemmelser

15.07.1971 BESTEMMELSE OM VEG

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE

MATRIKKELENHETEN MED FLERE

28.03.2008 ERKLÆRING/AVTALE

Rett til fellesareal

Gjelder også senere fradelte

parseller av denne eiendom

Retten er tidsubegrenset og

vederlagsfri

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers

pantedokument vil få prioritet etter

tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper

aksepterer å overta disse slik de

fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og

servitutter på hovedbruket, ta kontakt

med megler.

Fra hovedbølet som eiendommen er

fradelt fra, kan det være tinglyste

servitutter som erklæringer/avtaler.

Dog har selger opplyst at han ikke har

kjennskap til slike erklæringer/avtaler

som har innvirkning på denne

eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli

tinglyst ytterligere servitutter/

erklæringer på eiendommen, herunder

gjensidige rettigheter og forpliktelser i

forhold til naboeiendommer til bruk,

drift og vedlikehold av f.eks veier,

avkjøringer, kjørearealer i

garasjekjeller, gangveier, felles boder,

lekeplasser, parkeringsplasser,

grøntarealer etc.

Kjøper kan ikke motsette seg eller

kreve prisavslag/erstatning for

tinglysninger av øvrige nødvendige

erklæringer/avtaler o.l. eller forhold

pålagt av myndighetene knyttet til

gjennomføringen av prosjektet i dette

eller fremtidige byggetrinn innenfor

reguleringsplanen.

Seksjonen selges fri for pengeheftelser

med unntak av boligsameiets legalpant

i hver seksjon som sikkerhet for

oppfyllelse av den enkeltes sameiers

fellesforpliktelser jf. lov om

eierseksjoner.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har bare èn boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseiere full rettslig råderett over sine seksjoner. Seksjonseiere kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meddeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysninger om hvem som er ny eier/leietaker

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles

infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, garasjeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel,

forsikring, strøm til fellesrom med mer. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører

til å forestå driften av Sameiet for første driftsår. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for

eierseksjonssameiet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Utkastet til vedtekter er tilgjengelig hos megler.

Regulering

Reguleringsplan for Glassverket og bebyggelsesplan gjelder. Dette fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter avtale med utbygger.

Diverse

Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova § 2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Selger stiller sikkerhet for oppfyllelse av kontakten i samsvar med buofl. § 12. Sikkerheten tilsvarer 3% av vederlaget frem til Overtagelsestidspunktet. Fra overtagelsestidspunktet skal sikkerheten økes til 5% og gjelde i fem år etter overtagelse. Selger stiller sikkerhet for forskuddsbetaling på 10% av vederlaget, jfr. Buofl. § 47.

Leveransen utføres iht. teknisk forskrift TEK 10.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.

Overtakelse av boligen skjer ved overtagelsesforretning. Det skal føres protokoll fra forretningen som kjøper og

selger signerer. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Selger kan kreve overtakelse inntil fire

måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette

minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med

minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra sistnevnte overtakelsestidspunkt.

Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte boligene, innkaller selger sameiets styre

til overtakelse av deler av fellesarealene, eksempelvis heiser, trappeoppganger og lignende. Kjøper aksepterer

at styret er representant for seg ved overtakelse av slike fellesarealer. Det gjøres oppmerksom på at

overtagelse av fellesarealene kan skje etappevis da ferdigstillelse av slike arealer vil bero på prosjektets

fremdrift og oppdeling i byggetrinn.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er gjeldende.

Transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 30.000,- inkl mva.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelse er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler,

funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig

til kontraktstegninger og kjøpekontrakt med vedlegg.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, «møblerte» plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk

av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer

medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår

i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsførings-materiell vil ikke passe

for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold

terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at husfargene i prospekt og salgsmateriell vil kunne avvike fra faktisk leveranse. Det

kan være avvik mellom salgsmaterialet og den endelige leveransen. Ved eventuell motstrid i salgsmateriale, vil

kontraktstegning ha forrang. Sjakter, VVS føringer og annet teknisk anlegg er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/

foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert og at endringer

vil forekomme, blant annet som følge av kommunal behandling. Renovasjon, forstøtningsmurer, fallsikringer,

lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i

forhold til terrenget. Leveranse av grasbakke og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Det gjøres oppmerksom på at fastkarmvinduer kan leveres med forankring i TEK 10.

I nyoppførte bygninger må det forventes noen grad svinn og krymping av materiale, for eksempel svinnriss i mur,

maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er

ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for

eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.

Moss Glassverk skal utvikles med flere fremtidige salgs- og byggetrinn. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere

trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse

av samtlige byggetrinn.

Det gjøres oppmerksom på at naboeiendommen "Bunnpristomten" gnr.1, bnr.1248 (Helgerødgata 10 B) er regulert til boligformål, og det må forventes at eiendommen blir bebygd i fremtiden.

Det gjøres oppmerksom på at boligene leveres i bygge rengjort stand ved overtagelse.

Det foreligger godkjent reguleringsplan for området. Selger tar forbehold om endelig offentlige godkjenninger av prosjektet, herunder ramme- og igangsettingstillatelse.

Det gjøres oppmerksom på at boligene ikke er detaljprosjektert, og det kan bli mindre justeringer av boligene i forbindelse med detaljprosjekteringen.

Stiplede objekter på salgstegninger inngår ikke i leveransen.

Kjøkken på tegningene er veiledende og angir utstrekning av kjøkkenet. Kjøkken leveres i henhold til tegning fra kjøkkenleverandør

og salgstegning vil således kunne være mangelfull.

Nedsenkede himlinger vil forekomme i forbindelse med detalj prosjektering, primært over bad, kjøkken og entré.

Det kan i tillegg forekomme innkassinger som følge av detaljprosjekteringen.

Det vil forekomme synlige sprinklerhoder.

Elektriske punkter leveres/plasseres i henhold til egen elektrotegning.

Størrelse og plassering av radiatorer vil kunne avvike fra salgstegninger og illustrasjoner.

Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen

av bygget.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner uten forhåndsvarsel. Eventuelle

endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt.

Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.

Det er 6 terminer pr. år.

Felleskostnad: 2 535 pr. mnd.

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er felleskostnader til sameiet stipulert til ca. kr. 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fjernvarme (oppvarming/varmt tappevann) stipulert til ca. kr. 9,- pr. kvm BRA. Stipulert kostnad for fjernvarme er basert på en energikostnad på kr 1,- pr. kWt.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til eierbrøken.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felles-kostnader nevnt ovenfor:

Kostnader forbundet med TV/bredbånd/IP telefoni stipulert til kr. 300,- per måned. Felleskostnader for garasjeplass og sportsbod, stipulert til kr. 200,- pr. mnd.

Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr. 5.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Det er eiendomsskatt i Moss kommune og eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.

Omkostninger

3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

8 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 353 000,-))

5 000,- (Oppstartskapital - sameiekostnader)

30 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

45 042,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 295 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til meglers klientkonto som forskudd.

Resten av kjøpesummen og omkostninger, herunder tilvalg, forfaller til betaling 2 dager før overtagelse.

Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs.

når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at megler kan utbetale

oppgjør til Selger dersom tilstrekkelig garantistillelse i henhold til bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dette

gjelder også oppgjør før seksjonering er tinglyst.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Krogsveen Moss AS mottar et fast honorar på kr. 35.000,- som vederlag for gjennomføringen av salget/oppdraget.

Tilrettelegging: Kr. 9.900,-

Oppgjørshonorar: Kr. 4.000,-

Internettannonsering: Kr. 4.750,-

Designprospekt: Kr. 3.500,-

Visninger: Kr.1.750,- per stk.

Oppdragstaker har rett til vederlag i samsvar med eiendomsmeglingslovens kapittel 7 og på dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 2.000,- pr. time inkl. mva., dog maksimalt 10 timer samt dekning av direkte utlegg.

Dekning av utlegg kan kreves i samsvar med avtalen uten hensyn til oppsigelsen, jf. eiendomsmeglingsloven § 6-4.

Dokumenter
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?