Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

Leilighet A104 i Godset 1 formidles av Krogsveen Moss.

Romløsningen er moderne og svært arealeffektiv. Bod i kjeller.

Kjøkkenet er fra kvalitetsprodusenten Sigdal og allerede utstyrt med hvitevarer.

Alle rom utenom badet har tidsaktuell én-stavs parkett, her ved soverommet.

Klærne oppbevarer du lett tilgjengelig i garderoben ved sengens side.

Som en helt ny leilighet har badet moderne standard.

Glassdørene kan du svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten.

En stor skyvedørsgarderobe ved gangen fyller også rollen som innvendig bod.

Adkomsten er trappefri og enkel frem til egen ytterdør.

Parkeringsplass og sportsbod i garasjeanlegg medfølger.

Terrassen er påkostet med rillet terrassegulv i grå kompositt.

På gode sommerdager kan du sitte utendørs i rolige omgivelser på terrassen.

Leiligheten er en del av nye Godset 1.

Som beboer i sameiet får du nyte godt av egen avtale med Hotell Refsnes Gods.

Strandlinjen og Tronvikskogen utgjør vakre turmuligheter i nabolaget.

Det er kun få meter ned til bademuligheter i fjorden.

Refsnesstranda er den nærmeste av en hel rekke badesteder på Jeløy.

Nærheten til sjø og turområder gjør Refsnes til noe helt eget.

Stemningsbilde fra vannkanten på Refsnes sommerstid.

Jeløy har et vakkert kulturlandskap og et anerkjent kunstmiljø, her ved Galleri F15.

Godset, Refsnes

Godset 1, Leilighet A101

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Godset, Refsnes: Innflyttingsklar, ny og moderne 2-roms med 10 kvm. terrasse. Kjøkken med hvitevarer. Garasje og heis. Nær sjø og strand.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 750,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Refsnes på Jeløy er på mange måter et helt unikt boligområde med kvaliteter få, om noen, kan vise til. Kanskje har du allerede kjennskap til Refsnes gjennom et besøk ved ærverdige Hotell Refsnes Gods, kjent for sitt gode kjøkken og velassorterte vinkjeller, som er utgangspunktet for de nye leilighetene Godset 1 og 3.

Nærheten til sjøen og et vakkert, frodig landskap danner rammene for Refsnes' atmosfære, som spesielt sommerstid fremstår som noe helt eget. Dette er et herlig sted å tilbringe både hverdager og ferier.

På Godset 1 og 3 vil du nyte godt av umiddelbar nærhet til Oslofjorden og behagelig kort rusleavstand ned til sjøen, der muligheten er til stede for et oppkvikkende morgenbad på Refsnesstranden. I tillegg venter utmerkede turmuligheter i Jeløys varierte natur og kulturlandskap, kun få minutters gange fra Refsnes. På et rikt nettverk av stier og små turveier, Kyststien inkludert, får du både variasjon og stor valgfrihet.

Anerkjente og etablerte kulturtilbud som Røed Gård og Galleri F15 på Alby er verdt å besøke, ta gjerne med barnebarna til Naturhuset og Kafé F15 og nyt den velsmakende Albykringlen på kaféens idylliske uteservering sommerstid. Noe mer tilbaketrukket i høyden er Galleri Varden, som inviterer til både faste og temporære utstillinger av norske såvel som utenlandske kunstnere.

I hverdagen er nærbutikken KIWI Refsnes like om hjørnet et enkelt sted å handle dagligvarene, og fra holdeplassen i Refsnesalléen tar bussen deg effektivt til sentrum på bare 7 minutter der bredere handlemuligheter og gode spisesteder venter. Ved Kanalen ligger også spesialforretningene Ertnes Kjøtt samt Jeløy Fisk og Vilt som begge er kjent for sine gode råvarer.

Skal du med toget, frakter samme buss deg direkte til togstasjonen på bare 10 minutter, mens NSB har hyppige avganger til Oslo S og en reisetid fra 41 minutter.

- Arkitektens beskrivelse av Godset 1 og 3:

Boligprosjektet er lagt på en, i dag, stor og åpen parkeringsplass. Prosjektet er delt i to hovedformer som ligger i øst/vest retning der det oppstår et åpent og visuelt gjennomgående uterom som ivaretar områdets transparens. De åpne siktlinjer fra øst ivaretas og bygningsvolumet blir dekomponert til to sammensatte former. Disse er igjen bestående av additive delformer som er snudd i to retninger til en helhet. Skalaen blir relatert til de enkelte boligdimensjoner som sammen skaper en menneskelig skala.

De to hovedformene vil få en smal og nærmest småhus-skala bredde mot øst. Boligprosjektet som består av en sammenstilling av disse enkeltboligene i en avtrappet bevegelse mot vest, skaper en relasjon - en «megler», og formidler av de eksisterende eneboliger/rekkehus i syd og de større dominerende boligblokkene i øst.

At parkeringsplasser, både for hotellet og boligene plasseres i underetasjer gjør at vi ikke får noe overflateparkering innenfor feltet. Dette gir alle utvendige arealer en større brukervennlighet.

Det er tenkt brukt trepanel, sammen med puss og sten/stableskifer i fasadene og «grønne» tak av for eksempel Sedum-tak. Grønne tak er både miljøvennlige, fordelaktige med hensyn til overflatevann, og gir en estetisk vakker takflate for beboerne og beboerne i øst som bor høyere i terrenget og ser ned på denne.

Boligprosjektet er utformet med et åpent visuelt gjennomgående uterom til felles bruk. Disse vil bli parkmessig opparbeidet. Alle terrasser og balkonger er vendt mot syd eller vest. Alle adkomster er fra nord og universelt utformet som resten av prosjektet. Det vil være gjennomgående heis fra parkeringskjeller til leilighetsplanene.

- Godset 1 og 3 - En mer komplett boligform:

De nye leilighetene i Godset 1 og 3 vil bli nabo til ærverdige Hotell Refsnes Gods, en nærhet du som beboer vil dra nytte av med tilgang til hotellets bekvemmelige fasiliteter.

Det finnes flere såkalte «Pluss - prosjekter» i Norge. Det som gjør dette prosjektet spesielt, er at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene, og det kan dermed tilbys en service uten at du forplikter deg til månedlige betalinger uavhengig av bruk. Du kan benytte tilbudet, mot en hyggelig pris uten at du påføres faste kostnader.

- Et lite eksempel;

Det er hyggelig å få familie, barn og barnebarn, hjem til høytider og familiesammenkomster. Mange velger en leilighet med et ekstra gjesterom, og mange eksklusive leilighetsprosjekter har ett eller to gjesterom. Problemet er bare at de fleste vil ha besøk samtidig, - og helst flere enn det er plass til. Hotell Refsnes Gods er i hovedsak et konferansehotell som stenger i jul og påske, og som har lavsesong i de fleste høytider, helger og om sommeren. Som beboer i Godset 1 og 3 kan du la dine gjester bo på hotellet, i tøffel-avstand rett over gaten, til en fast hyggelig pris når det er plass på hotellet. Du kan da greie deg med en litt mindre leilighet, og samtidig opprettholde samme gjestfrihet som i en stor enebolig, og ikke minst slipper du å re opp senger og legge til rette selv.

Refsnes Gods har også en svært anerkjent restaurant og vinkjeller. Det er opp til deg om du vil dekke på til dine gjester i egen stue med mat levert fra hotellets restaurant, eller om du vil reservere et bord i á la carte restauranten på Refsnes Gods.

Ved hotellets brygge er det 18 båtplasser for utleie. De som kjøper leilighet i Godset 1 og 3 vil ha prioritet ved leie av båtplass her. Det betyr erfaringsmessig at alle som ønsker båtplass vil kunne få det innen rimelig tid.

En slik samarbeidsform er i seg selv ikke ny, men har i denne sammenheng en vesentlig fordelaktig forskjell ved at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene. Du vil med andre ord ikke forplikte deg til månedlige kostnader om du ikke benytter fasilitetene, men derimot ha rett til å benytte disse - og dét til en svært hyggelig pris etter bruk. Ut over dette, påløper ellers ingen faste kostnader tilknyttet bruken.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ved fellesvisning vil det bli skiltet med visningsskilt fra Krogsveen Moss AS.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Felleskostnader

Kr 1 750,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2018

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

49m2

Bruksareal

51m2

Tomt

3400m2

KR-kode

30.19214

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Godset 1, Leilighet A104, 1518 Moss.

Gnr. 1, bnr. 3848, snr. 4 i Moss kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.400 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger p-plass i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 51,3 kvm.

Totalt primærrom: 49,3 kvm.

Følgende rom inngår i promærromsdelen:

Entrè/gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Innhold:

Entré/gang, soverom, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 10 kvm.

Leiligheten disponerer sportsbod på ca. 5 kvm. i felles kjeller.

Standard

Romløsningen er moderne og svært arealeffektiv med stuen og kjøkkenet samlet i en åpen løsning som utgjør leilighetens sosiale sone. Stuen oppleves svært luftig av store glassflater som nærmest dekker hele ytterveggen og slipper inn mye naturlig lys på dagtid. Enda luftigere kan stuen bli om du åpner skyvedøren eller side-døren mot terrassen som gjør det enkelt å ta med mat og drikke til uterommet på cirka 10 kvadratmeter. Terrassen er påkostet med rillet terrassegulv i grå kompositt og oppleves lun av et heldekkende overbygg.

Den sosiale sonens rektangulære gulvflate er enkel å møblere, eksempelvis med to sittegrupper som en sofa og et spisebord for fire eller flere. Kjøkkenet er fra kvalitetsprodusenten Sigdal og henvender seg åpent ut i rommet med en tidsaktuell, stilren og helhetlig fremtoning. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og samtlige hvitevarer innbygget. Kjøkkenet er med andre ord klart til bruk allerede den dagen du flytter inn.

Soverommet og badet er samlet vegg i vegg langs gangen mot entréen, der du i tillegg finner en stor skyvedørsgarderobe som dels fyller rollen som leilighetens innvendige bod. Klærne oppbevarer du lett tilgjengelig ved dobbeltsengens side i soverommets egen skyvedørsgarderobe. Soverommet måler gode 11 kvadratmeter og er dermed av god størrelse til sitt formål.

Som en helt ny leilighet har badet moderne standard med fliser på gulv og vegger samt baderomsmøbler fra blant annet Svedberg. Dushjørnets glassdører kan du svinge inn utenom bruk om du vil maksimere den tilgjengelige gulvflaten i rommet. Badet inkluderer naturligvis også opplegg til vaskemaskin.

Overflater og innredninger:

Gulv: Fliser på bad, for øvrig én-stavs eikeparkett.

Innervegger: Fliser på bad, for øvrig sparklede og malte flater.

Himlinger: Sparklede og malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Sigdal skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Glassplate på vegg over kokesone. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassvegger. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Garderober: Garderober i gang og soverom med skyvedører. Enkeltrom har slagdører. 1 meter pr. sengeplass.

Oppvarming

Oppvarming av leilighetene skjer via vannbåren gulvvarme som leveres fra jordvarme/varmepumpeanlegg. Godset 1 benytter seg av balansert ventilasjon. Balansert ventilasjon bygger på prinsippet om at samme mengde luft som trekkes ut fra boligen slippes inn i boligen som frisk luft via ventiler i oppholdsrommene. Luften som slippes inn blir filtrert, og i den kalde årstiden sørger en varmeveksler for at varmen i luften som trekkes ut forvarmer luften som slippes inn. Dette bidrar til lavere oppvarmingskostnader og et mer behagelig og renere inneklima.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.08.2018.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen i henhold til grunnboksutskrift datert 30.01.2019.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst. Rettigheten er tinglyst på gnr.1, bnr.3848, snr.31.

Dagboknr 1064128, tinglyst 25.07.2018.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, med sameiebrøk 51/4915.

Sameiet består av 30 leiligheter og 1 næringsseksjoner/garasjeannlegg.

Forretningsfører er BDO Moss.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Reguleringsplan for Refsnes og bebyggelsesplan gjelder. Dette kan utleveres ved henvendelse til megler. Området er under utbygging. Hotellet skal utvide, se vedlagte kart.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Prosjektet selges i henhold til bestemmelsene i Avhendingsloven.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd.

Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Innflytting kan allikevel skje ved at det er utstedt midlertidig brukstillatelse.

Prosjektet er bygget iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er inkl i felleskostnader. Det er eiendomsskatt i Moss kommune, sats 3,95 promille av kommunen sin takst som ikke er fastsatt for 2019.

Omkostninger

Prisantydning kr. 2.600.000,-.

Kjøper betaler 2,5% i dokumentavgift til staten av tomteverdi (grunnlag kr. 740.000,-), kr. 18.500,-

Tinglysningsgebyr skjøte, kr. 525,-

Tinglysning av pantobligasjon (pr. stk), og utskrift pantattest, kr. 697,-

Oppstartskapital til sameiet, kr. 5.000,-

Totale omkostninger pr leilighet ved tinglysning av en obligasjon kr. 24.722,-

Totale kjøpesum inkl. omkostninger kr. 2.624.722,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendigslovens hovedregel, ikke "as is" da boligen er nyoppført.

Utbygger vil stille garanti iht Avhendingsloven §2-11.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Vederlaget til megler utgjør kr. 54.500,- inkl. mva.

Dokumenter
Joachim Kolderup
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?