Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 320 000,- for kr 4 320 000,-

Fasade

Fasade og gårdsplass med biloppstillingsplass

Terrasse mot syd og vest

Terrasse mot syd og vest

Terrasse mot syd og øst

Terrasse mot syd og øst

Gårdsplass

Fasade fra hagen

Utsikt mot Drammensfjorden

Utsikt mot Reistad

Utsikt

Hage

Stue med utgang til terrasse

Stue med peis

Stue sett fra spisestuen

Stue

Spisestue med utgang til terrasse

Spisestue med vedovn

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Separat WC

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre

Collage

Plantegning 3D

Toppenhaug - VISNING AVLYST! Stor 3-roms utsiktsleilighet med 2 stuer og 2 terrasser. God lagringsplass.

Gotskalk Johnsonsvei 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Toppenhaug - VISNING AVLYST! Stor 3-roms utsiktsleilighet med 2 stuer og 2 terrasser. God lagringsplass.: Toppenhaug - VISNING AVLYST! Stor 3-roms utsiktsleilighet med 2 stuer og 2 terrasser. God lagringsplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
86 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Denne eiendommen ligger fint til på Toppenhaug, og har ideell avstand ned til byen. Den er høyt og fritt beliggende noe som gir en storslagen utsikt over byen og fjorden. Dette området er et veletablert villaområde, og et av Drammens mest populære boligstrøk. Et rolig område uten gjennomgangstrafikk, da Gotskalk Johnsonsvei er en blindvei. For barnefamilier er denne eiendommen et utmerket valg. Få minutters gange til barnehage, Bragernes barneskole og Kjappen fotballbane.

Drammensmarka ligger rett ved eiendommen og har et suverent turtilbud hele året. Det er også kort gangavstand ned til sentrum med mange ulike servicetilbud som f.eks kino, teater, restauranter, treningsstudio, kjøpesentre, elvepromenaden etc. Ungdomsskolen ligger på Børresen, rett ved Fylkeshuset.

Kort vei ned til togstasjon, både Drammen- og Brakerøya stasjon, med hyppige avganger innover mot Asker og Oslo. Det tar ca 36 min med toget til Oslo fra Drammen stasjon. Flytoget med tre avganger i timen fra Drammen. For rutetider se www.brakar.no, www.nsb.no eller www.flytoget.no.

Det er kort kjøreavstand ned til påkjøringsrampen til E-18, hvor man har raske kommunikasjonsmuligheter til Asker, Sandvika og Oslo.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen. Flere barnehager i kort avstand. For fullstendig liste se www.drammen.kommune.no.

Bragernes barneskole ca. 200 meter ifra og Børresen ungdomsskole ved fylkeshuset.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra leiligheten - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum kjøres det oppover mot Toppenhaug via Bergstien som igjen går over til Tord Pedersensgate. Ta til høyre inn på Hanna Winsnesgate og deretter til venstre inn på Lammersgate. Følg veien til skiltet på venstre side til Gotskalk Johnsonsvei og boligen er beliggende på venstre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1939

Soverom

2

Primærrom

86m2

Bruksareal

87m2

Tomt

858m2

KR-kode

2018386

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gotskalk Johnsonsvei 6, 3014 Drammen

Gnr. 113, bnr. 207, snr. 3 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 858 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent beplantet med plen, busker og diverse sommer og vinterbeplantning. Usikre grenser mot Gotskalk Johnsonsvei 4 og 8 samt mot Gotskalk Johnsonsvei.

Parkering

1 biloppstillingsplass i felles gårsplass. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Men da dette er en blindvei er det ikke mange andre enn de som bor her som parkerer her.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 94 kvm

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 86 kvm

Primærrom:

Gang, 2 soverom, stue, spisestue, bad, kjøkken og separat WC: 86 kvm

Sekundærrom: Kott: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 egne boder i henholdsvis kjeller (1 stk ca 4 kvm.) og ved trapperom/inngang til egen leilighet (1 stk ca 3 kvm.). Felles lagringsplass og vaskekjeller kommer i tillegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leilighet beliggende i boligens toppetasje med felles trappegang.

Entre med parkett på gulv, MDF plater på vegger og i tak. Entre er pusset opp i 2016. Skap.

Soverom1 ble pusset opp i 2011 og har parkett på gulv, MDF plater på vegger og i tak. Skyvedørsgarderobe.

Hovedsoverommet har parkett på gulv, malte flater på vegger og malt panel i tak. Skyvedørsgarderobe og god skapplass.

Separat WC som er pusset opp i sommer 2018 med laminat på gulv, våtromsplater samt malte flater på vegger og malte flater i tak. WC og servant.

Badet er pusset opp i 2013 og har larvikitt steinfliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og og malt panel i tak med spotter. Dusj. Hvit innredning med servant. Pent bad med god plass. Kott ved badet med vvs bereder.

Kjøkkenet har blitt pusset opp i 2014 og har parkett på gulv, malte flater på vegger og MDF plater i tak. Hvit heltre Ikea innredning med klassiske hvite fliser over benk. Integrert og medfølgende oppvaskmaskin, stekeovn, ventilator og komfyrtopp. Et delikat og tiltalende kjøkken.

Stue med utgang til sydvendt terrasse med fantastiske solforhold og utsikt. Parkett på gulv, malte flater på vegger og i tak med spottekasse. Peis. Åpen løsning med glass skyvedører mellom stue og spisestue. Spisestue med vedovn (2008). Parkett på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak med spottekasse. Fra spisestuen er det utgang til romslig terrasse med skjerming mot innsyn. Praktfull utsikt og gode solforhold. En lun sitteplass.

Bod i felles trappegang rett ved inngangsdøren til leiligheten som hører til denne enhetene. God lagringsplass. I tillegg en bod nede i kjeller samt fellesboder og felles vaskerom med egen strøm.

Generellt om boligen

2011 – Etterisolert boligen

2013 – Renovert bad med nytt røropplegg

2014 – Renovert kjøkken

2015 – Byttet utvendig tak på hus + nye takrenner og kledd inn pipe

2016 – Pusset opp entre

2017 – Nytt gulv på vestvendt terrasse

2018 – Nytt sluk og opplegg for vaskemaskin i vaskekjeller

2018 – Pusset opp toalett

2018 – Nytt rekkverk på sydvendt terrasse

2013 – Drammen Kommune skiftet ut vann- og avløpsrør tilknyttet hovedløp for 5 hus i Gotskalk Johnsons vei og helt inn til husvegg

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, vedovn i spisestue og peis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1939.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 722 tinglyst 24.04.1939 type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning mmm. Grunnet håndskrift i grunnboksbladet er det vanskelig å avgjøre hva denne ekstakt innebærer men megler har tolket det dithen at denne servitutten gjelder bestemmelse om bebyggelse med et innhold om gjerde, gjerdehold, oppføring etter tegninger og trekking av kabler.

Dagboknr 328209 tinglyst 24.04.2013 type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning mellom Gotskalk Johnsonsvei 4, 6, 8 og 10. Felles privat stikkledning for vann fra tilkoblingspunkt på kommunal vei (Lammersgate). Ledningene eies og vedlikeholdes av eierne i fellesskap. Kostnader deles likt mellom alle 4 eiendommer så fremt det er vedlikehold på felles ledning og ikke stikkledning fra fellesledning. Stikkledning bekostes av hver eiendom separat. For mer spesifik forståelse ta kontakt med megler for å få oversent dokumentet.

Dagboknr 507059 tinglyst 23.10.2006 type heftelse: Seksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 3 leiligheter, med sameiebrøk 85/233

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Skifte av utvendig tak og vannledninger.

Planlagte påkostninger: Ingen kjente utover fortløpende vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 er avsatt til: boligformål.

Eiendommen har verneverdi klasse B - høy. Utvendig fasadeendring er ikke tillatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Diverse

- Ekstra fryser og vaskemaskin kan følge med leiligheten. Kombiskap og surroundanlegg kan kjøpes separat om ønskelig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.314,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 0,- pr. mnd. men det tilkommer en felles bygningsforsikring som er på 3.968,- (denne seksjonens andel) pr. halvår.

Det har vært enighet i sameiet om at man ikke har månedlige beløp i felleskostnader men heller fordeler kostnader ved behov for eventuelle utbedringer.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.006,- pr. år. / 13.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 499,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internettsignaler og har avgift på kr. 589,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.306.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Fjellheim 6
Kirkesogn Bragernes

Steder i nærheten

Bragernes kirke 1.4 km
Rådhuset 1.7 km
Bragernes Torg 1.8 km
Bibliotek, kunstgalleri 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 92.5 km
Jernbanestasjon Brakerøya 1.6 km
Bussholdeplass Tord Pedersens gate 24 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bragerøen grus 1 km
Idrettsanlegg St. Hallvardhallen 2 km
Treningssenter SATS Drammen 1.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Sentrum 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bragernes skole (1-7 kl.) 0.3 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 2.8 km
Børresen skole (8-10 kl.) 3.4 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 3.1 km
Lier videregående skole 2.6 km
St. Hallvard videregående skole 2.6 km

Barnehager

Løkkebergene Vels barnehage (3-5 år) 0.4 km
Dimmi barnehage (3-5 år) 0.7 km
Nøstetoppen korttidsbarnehage (3-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Drammen 1.4 km
Kjøpesenter Magasinet Drammen 1.7 km
Postkontor Meny Brakerøya 1.4 km
Postkontor Bragernes Postkontor 1.9 km
Apotek Apotek 1 Brakerøya 1.4 km
Apotek Boots apotek Bien Drammen 1.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.3 km
Dagligvare Kiwi Toppenhaug 0.8 km
Dagligvare Kiwi Brakerøya 1.2 km
Kiosk/video Candy World 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Torget Vest 1.8 km
Bensin st1 Drammen 1.2 km
Bensin Shell Brakerøya 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 39,9 år
Gj.snittalder kvinner 36,7 år
Husholdninger med barn 41,9 %
Husholdninger uten barn 58,1 %
Gj.snitt byggeår 1950
Gj.snitt tomtestørrelse 797
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Fjellheim 6 554 210

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,375% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?