Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 990 000,- for kr 1 990 000,-

Fasade

Fasade

Inngangspart/balkong

Inngangsparti/balkong

Utsikt fra inngangsparti

Vestvendt balkong på stuesiden

Vestvendt balkong på stuesiden

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Hall

Hall

Soverom

Soverom

Plantegning 3D

Plantegning 2D

VISNING AVLYST! Privat bud akseptert. Bjørndal - Topp- og endeleilighet med vestvendt balkong og sentral beliggenhet.

Granbergstubben 130

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 990 000,-

VISNING AVLYST! Privat bud akseptert. Bjørndal - Topp- og endeleilighet med vestvendt balkong og sentral beliggenhet.: VISNING AVLYST! Privat bud akseptert. Bjørndal - Topp- og endeleilighet med vestvendt balkong og sentral beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 018,-
Fellesgjeld:
Kr 151 094,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i rolige og idylliske omgivelser på Bjørndal. Det er egen trapp opp til inngangspartiet. Trappen deles med naboleiligheten. Området er veletablert og svært barnevennlig. Lite gjennomgangstrafikk. I nærområdet har man flotte lysløyper og turterreng innover i Østmarka. Kort gangavstand til barnehager, skoler for alle trinn, idrettsanlegg for sommer- og vintersportsgrener (fotballbaner, tennisbane, skøytebane om vinteren). Offentlig kommunikasjon, legesenter, byggevaresenter og Rema 1000 dagligvarebutikk noen få minutters gange fra boligen. Joker på Klemetsrud og Istanbul på Hauketo holder åpent på søndager. Umiddelbar nærhet til fotballbane, lekeplass og liten akebakke. Noen minutters kjøring eller en liten sykkeltur til blant annet Grønmo golfbane, ridesenter, friområder og kjente strender ved Oslofjorden som Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand.

Borettslaget har egen hjemmeside:

www.granbergborettslag.no

Barnehager og skoler

Kort gangavstand til flere barnehager.

Kort gangavstand til

Bjørndal barneskole.

Det er gangavstand til

Bjørnholt ungdomsskole og

Bjørnholt Videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Granbergstubben har adkomst fra Slimeveien - til venstre mot Nyjordet, andre avkjøring til venstre etter at du har passert Orring byggsenter og

Rema 1000.

Kort vei til bussholdeplass hvor du finner bussruter nr.71 E og 77. Disse tar deg til sentrum via Holmlia eller Ryen. Buss 71 E går via Mortensrud hvor du kan ta T-bane linje 3 til byen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 151 094,-

Totalpris

Kr 2 141 094,-

Felleskostnader

Kr 4 018,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1989

Soverom

1

Primærrom

53m2

Bruksareal

56m2

Tomt

49514m2

KR-kode

461889

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Granbergstubben 130, 1275 Oslo

Gnr. 176, bnr. 389, andelsnr. 14

i Oslo kommune.

Granberg Borettslag,

org.nr. 946 738 441

Tomten

Felles eiet tomt på 49.514,3 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidete fellesarealer med asfalterte gang/stikkveier, bord, benker, oppgraderte lekeplasser, grøntarealer, trær og beplantning.

Parkering

Det er ingen fast plass, men man kan parkere på borettslagets plasser for beboere. Det er også gjesteparkering. Elektronisk registrering fra 1. januar 2019. Frem til da har man beboerkort.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private interne veier som driftes gjennom borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 53 kvm: Entré/gang, bad, et soverom, kjøkken og stue

Sekundærrom:

Leilighet:

2. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg disponerer leiligheten 1 bod som ligger like utenfor blokken. Det er også en felles sykkelbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2018 utført av Harald Ringen.

Bebyggelse og byggemåte

2-roms andelsleilighet i 2. etasje i boligblokk over 2 etasjer + sokkeletasje. Leiligheten ligger i toppetasjen og dermed 2. etasje fra fremsiden av bygget. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Fasadene har felter med liggende kledning og teglstein. Flatt tak antatt tekket med papp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Drypplekkasje fra kjøkkenbatteriet. Kjøkkenbatteriet er låst i en posisjon. Ingen lekkasje eller fuktskader ble registrert i underskapet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Samlet sett er dette en fin leilighet som holder normal standard. Det er lite innsyn i leiligheten og god planløsning. Kjøkkeninnredningen har glatte og malte fronter, heldekkende kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Ventilator med kullfilter. Komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap medfølger. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Bad med servant, høyskap med foliert front, klosett og dusjkabinett, avtrekk i rommet, luftespalte under dørblad. Vaskemaskin medfølger. Stuen har utgang til vestvendt veranda på ca 7,5 kvm. Det er også veranda i forbindelse med inngangspartiet. Det er foretatt el-sjekk 06.02-18 og anlegget er nå godkjent av Infratek. Garderobeskapløsning i soverom. Hyller i bod.

Oppvarming

Fjernvarme. Eget brenseltillegg pr enhet (egen del av boenhetens månedlige utgifter). Radiatorer. Stråleovn (reflektor) på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.05.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 58190, tinglyst 31.08.1988, Best. om garasje/parkering. Gjelder parkering for borettslaget.

Dagboknr 14751, tinglyst 08.03.1989, Erklæring/avtale: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Gjelder rett for Oslo Lysverker til å ha stående nettstasjon med kabler og ledninger på borettslagets eiendom.

Dagboknr 14752, tinglyst 08.03.1989, Erklæring/avtale: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Gjelder rett for Oslo Lysverker til å ha stående nettstasjon med kabler og ledninger på borettslagets eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Granberg Borettslag.

Borettslaget består av 239 leiligheter og 4 næringslokaler.

Forretningsfører er USBL, tlf.

22 98 38 00, sr@usbl.no

Styreleder er Snorre Haugan.

Telefon 47943709.

Dugnad må påregnes.

Det er bare tillatt å holde dyr på grunnlag av godkjent søknad til styret. Beboer/andelseier plikter selv å gjøre styret oppmerksom på hvilken type dyr (rase) det dreier seg om. Det er kun tillatt å holde en katt og en hund per leilighet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av gnr. 176. Bnr 1 med flere. Bjørndal senterområde, (Granberg), Bjørndal - regulert til boliger, offentlige bygninger, trafikkområder. Bestemmelsene ble vedtatt 08.12-82.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.018,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett, bygningsforsikring, forretningsfører, renter og avdrag IN (individuell nedbataling av fellesgjeld) og fjernvarme/brensel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene er delt opp på følgende måte:

Felleskostnader kr 1.667,-

Renter IN kr 189,-

Avdrag IN kr 1.392

Brensel/fjernvarme kr 770,-

Det jobbes med å installere individuelle målere for fjernvarme slik at man vil få forbruket avregnet.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene. Dekoder for kabel-tv medfølger. Modem/router må kjøpes selv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.142.126,- Av dette beløpet utgjør kr 151.094,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier samt valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Meklenborg Nord

Steder i nærheten

Bjørndal legesenter 0.5 km
Klemetsrudkrysset 1.9 km
Klemetsrud kirke 2.5 km
Mortensrudkrysset 3.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.4 km
Sentralstasjon Oslo S 13.3 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 3.7 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.9 km
Trikkeholdeplass Ljabru 4.3 km
Bussholdeplass Bjørndal senter 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørndal idrettspark 0.8 km
Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 3 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 3.6 km
Treningssenter Sport og Mosjon 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørndal skole (1-7 kl.) 0.3 km
Seterbråten skole (1-7 kl.) 1 km
Klemetsrud skole (1-7 kl.) 1.6 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 1.1 km
Bjørnholt videregående skole 1.1 km
Lambertseter videregående skole 8 km

Barnehager

Christiania kulturbarnehave Bjørndal (0-6 år) 0.2 km
Nyjordet barnehage (0-6 år) 0.3 km
Slime Gård barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 3.8 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 3.8 km
Postkontor Coop Prix Bjørndal 0.2 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 3.8 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 3.8 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 3.8 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.8 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 5.3 km
Dagligvare Coop Prix Bjørndal 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørndal 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 3.8 km
Kiosk/video Bazaar Mortensrud 3.9 km
Bensin Shell Mortensrud 3.5 km
Bensin Uno-X Sværsvann 5.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 33 år
Husholdninger med barn 53,4 %
Husholdninger uten barn 46,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Meklenborg Nord 1470 483

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 40.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?