Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 000 000,- for kr 7 000 000,-

Velkommen til Grandeveien 8!

3-roms selver leilighet med garasje og egen solrik hage på ca. 300 kvm. Denne leiligheten har et utrolig stort potensiale!

Her har du rikelig med uteplass til egen disposisjon.

Hyggelig pergola i hagen. Her kan man invitere kjente på varme vår/sommer dager!

Leiligheten disponerer hage på ca 300 kvm

Fasade

Leiligheten ligger tilbaketrukket og rolig til på Bygdøy. Fra stuen har man nydelig utsyn.

Romslig stue med stort potensial. Dette kan bli et fint oppholdsrom!

Det er mulighet for å instalere peis i stuen. Inngang til et soverom fra stuen.

Åpen stue/kjøkken løsning med god plass til kjøkkeninnredning.

Et innholdsrikt kjøkken med rikelig av skap og benkeplass! Kjøkkenet er ikke montert ferdig

Soverom i tilknytning til stuen. Hyggelig utstyn til frodig privat hage.

Store vindusflater i stuen med utgang til solrik hage! Dette gir rikelig med naturlig lysinnslipp til leiligheten.

Hovedsoverom med eget bad.

Romslig og lyst flislagt bad i tilknytning til hovedsoverom. Badet er oppuset i 2011.

Bad nr. 2 er av god størrelse med adgang fra gang/hall.

Velkommen inn! En romslig og innholdrik gang/hall med gode muligheter for oppvaring av klær og skotøy.

Gang/hall.

Invendig boden sikrer godt med oppbevaringsplass.

Det medfølger en garasjeplass til én bil i felles lukket garasjekjeller med enkel adkomst til boligen.

Fasade

Fasade

Nedgang til garasjekjeller

Fasade

Fine turområder i nærområdet

Bygdøy skole ca 1,2 km unna

Kort vei til Huk

Kort vei til flere badestrender i nærområdet

xBygdøySommer (3)

Koselige turområder

Flere badestrender i nærheten

Flere badestrender i nærheten

Vikingskiphuset

Kart

Plantegning.

Bygdøy

Grandeveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Bygdøy: 3-roms selveier med utgang til privat solrik hage på ca. 300 kvm. Garasjepl. Kort vei til sjøen. Totalt oppussingsobjekt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 055,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten disponerer iht sameieavtale en stor, solrik hage på ca 300 kvm. med utgang fra stuen og har en fantastisk beliggenhet i grønne omgivelser på attraktive Bygdøy, hvor man får følelsen av å bo på landet "midt i byen". Boligen ligger i trafikkstille blindvei med tursti rett ned til badestrand på Huk og har flotte turstier i Kongeskogen rett utenfor døren. Samtidig har man kort vei til butikk, barnehager og skole. Eiendommen ligger i et veletablert boligstrøk med villaer og småhusbebyggelse. Bygdøy er kjent som et svært godt sted å vokse opp og bo, med blant annet Kongsgården som landemerke med beitende kuer og sauer sommerstid, et rikt utvalg av museér og fritidsaktiviteter (tennisbaner, fotballbaner/flerbrukshall, curlinghall) og er en populær destinasjon som tur- og rekreasjonsområde.

Det er flere idrettsanlegg i området.

Bygdøhus ligger i Huk Aveny med treningsrom og treningstilbud fra "Health Angels" (www.healthangels.net). Arenaen har aktiviteter som badminton, håndball, basketball, fekting, fotball, tennis, curling, aerobic, trim, treningsstudio, ungdomsklubb, seniorsenter med mer.

Kort vei til busstopp ved Bygdøyhus som frakter deg til Frogner og videre inn til sentrum.

På Bygdøy har man matbutikk og flere hyggelige serveringssteder som Lanternen restaurant og Hukodden. Gode shoppingmuligheter på Karenslyst på Skøyen, med vinmonopol og flere treningssentre.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Bygdøy skole 1.2 km

1-10 kl. Uranienborg skole 4.9 km

8-10 kl. Sollerudstranda skole 6.5 km

8-10 kl. Øraker skole 7.2 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 6.2 km

Vgs. Oslo Private Gymnasium 5.3 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 4.8 km

Bhg. Bygdøylund barnehage (2-6 år) 0.2 km

Bhg. Hakkespetten barnehage 0.2 km

Bhg. Bergebo barnehage 0.3 km

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Innkjøring fra Huk Aveny. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 055,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

Kjeller

Byggeår

1992

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

90m2

Tomt

1885m2

KR-kode

40.18241

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grandeveien 8, 0286 Oslo

Gnr. 2, bnr. 664, snr. 2 samt ideell andel 2/11 av snr 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.885 kvm som tilhører sameiet. Denne seksjonen har bruksrett og vedlikeholdsplikt til den del av hagen som vender mot syd/øst. Ca. 300 m² med plommetre, solbærbusk, ca. 50 m² blomstebed, syriner, jasmin, og ca 250 kvm. med gressplen (ny ferdigplen i 2016) og pergola. Sol fra morgen til ca. kl. 19 - 19:30 sommerhalvåret. Forøvrig sti like ved eiendommen ned til badestrand på Huk, med flotte turområder videre inn i Kongeskogen.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass til én bil i felles lukket garasjekjeller (plass nr. 9 med en bredde på 2,3 meter), med enkel adkomst til boligen. 4 gjesteparkeringer ved inngangsparti. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for de boligene som har adkomst fra veien. Det er Grandeløkken borettslagt som har tatt på seg ansvaret med å forvalte veien på vegne av alle som benytter den. Dette sameiet betaler pt. kr. 5.000,- i året til bl.a. måking av veien. De har løpende dialog vedr. veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom: underetasje 84 kvm: Entrè, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom og 2 bad.

Sekundærrom: Underetasje 6 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen garasjeplass med bod på ca 1.5 kvm i bakkant av denne, bod i oppgangen utenfor leiligheten på ca. 3 m2 og en utvendig bod på ca. 10 kvm beliggende under terrassen til leiligheten i etasjen over. (Seksjonen har vedlikeholdsplikt for denne boden).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong, mur og stål. Bærende konstruksjoner i betong og stål samt noe murverk. Fasader er forblendet med slemmet og

malt teglstein. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på herunder TG3 og takstmannens konklusjon.

TG 3:

Peis: Peisen er delvis revet ned og kan ikke brukes slik den står i dag.

Bad 2: Badet er revet ned og står uferdig. Nytt bad må påberegnes. Det er observert bruk av dampsperre bak gipsen mot boden. Dette må fjernes før nytt bad bygges.

Gulv: Flere steder er flisene fjernet og det er ren råbetong med rester av flislim i store deler av leiligheten. Det er påvist fuktighet i grunnstøpen ved en annen inspeksjon. Laminatgulvet i boden må med stor sannsynlighet skiftes ut etter påvist fuktighet langs gulvet i veggene på befaringsdagen, og det er derfor antatt at laminaten skjuler fuktighet

Vegger: Det er påvist fuktighet i treverket og i gipsplatene flere steder og spesielt mot yttervegger og mot fellesareal. Det er også synlig soppvekst enkelte steder, spesielt på

hovedsoverommet. Det er også påvist en luftlekkasje i ytterveggen på det minste soverommet. Betongveggene er ikke fuktmålt da dette må gjøres over flere dager ved bruk av relativ

luftfuktighet, dog er dette påvist ved en tidligere befaring av annen fagmann. Gips, treverk og deler av isolasjonen må erstattes med nytt.

Takstmannens konklusjon:

Leiligheten selges som et totalt oppussingsobjekt, og det krever større gjennopbyggingsarbeider for å sette leiligheten tilbake til en go stand. Store deler av leiligheten er revet ned, men ikke bygget opp igjen. Sist salg av denne leiligheten ble hevet da kjøper, etter overtakelse, oppdaget fukt i leiligheten. Det er blitt opplyst om at det er konkludert at årsaken antakelig var kapillært oppsug av fukt fra grunnen gjennom betongvegger som er fundamentert på byggegrunnen. Dette har ført til fukt/råteskader i deler av treverket på innervegger/utlektede vegger. Innvendige vegger (treverk, gips og deler av isolasjonen) må derfor erstattes, etter tiltak for å stoppe det kapillære oppsuget er utført.

Leiligheten blir derfor solgt med krav til ny kjøper om å installere Ombrello system som en del av sin oppussing av leiligheten. «Det trådløse gulv og veggdrenerings-systemet. Type OMBRELLO er basert på elektrisk og magnetisk grunnleggende prinsipp. Den opererer ved å sende ut elektromagnetiske bølger (lange bølger) av forskjellige frekvenser. Dette medfører en veksling av veggens frekvens-spektrum og de initierende spenningskreftene som starter den oppadgående kapillærfukten. Med bruk av Ombrello veggdrenerings-system opphører/bryter systemet den oppstigende kapillærfukten.»

Det må påberegnes arbeider på det elektriske anlegget, da deler av dette står demontert. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Selveierleilighet med direkte utgang til stor hage som denne leiligheten disponerer. Det medfølger også en garasjeplass i felles garasjeanlegg i samme etasje som leiligheten. Leiligheten selges som et oppussingsobjekt, og det krever større gjennopbyggingsarbeider for å sette leiligheten tilbake til en beboelig stand. Store deler av leiligheten er revet ned, men ikke bygget opp igjen. Se punkt diverse og bebyggelse for mer informasjon vedr. oppussing og tilstand på leiligheten.

Stue:

Et romslig oppholdsrom med særdeles stort potensiale! Pipeløp med mulighet for å sette inn ildsted i stuen. Stuen har store vindusflater som er med på å gi rommet rikelig med naturlig lys. Leiligheten har en rolig og sjarmerende beliggenhet med et herlig utsyn til seksjonens private og solrike hage.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra 2015 med hvite fronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon.

Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, micro, ovn og platetopp.

Ventilator over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkeninnredningen er ikke ferdig montert.

Bad 1:

Flislagt bad i tilknytning til hovedsoverom. Badet er innredet med gulvmontert toalett, dusjhjørne med bevegelige glassdører og servantskap med heldekkende servant. Badet har grunnflate på 4 kvm. og flislagt på gulv og vegger. det er mekanisk avtrekk i himlingen. Det er montert rør i røropplegg på badet. Dette badet er i følge tidligere eier oppusset i 2011 av Grorud bad og fliser ved Fredrik Furulund.

Bad 2:

Baderommet er i tilknytning til gangen. Badet er revet ned og står uferdig og må gjenoppbygges.

Soverom:

Leiligheten tilbyr to soverom. Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommet er i direkte tilknytning til det ene badet. Fra soverom 2 har du et nydelig utsyn til hagen og egen nisje til garderobe.

Gang/hall:

En romslig og innholdrik gang/hall med gode muligheter for oppvaring av klær og skotøy. Inngang til bad nummer 2 fra gangen.

Innvendig bod/vaskerom/grovkjøkken:

Innvendig bod er av forrige eier benyttet som vaskerom. Frittstående kombiskap (kjøl/frys med isbitmaskin) medfølger boligen.

Gulv: Delvis flislagt gulv bortsett fra boden hvor det er laminatgulv. Flere steder er flisene fjernet og det er ren råbetong med rester av flislim i store deler av leiligheten.

Vegger: Malte, slette flater.

Himling: Malte, slette flater (betongdekker).

Romhøyde i stue er 2,39 meter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Mulighet for å instalere peis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Felles varmtvannsberedere i bygget (kostnader for varmtvann er inkludert i fellesutgiftene).

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.02.1993. Denne samt originale bygningstegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Iht. de originale bygningstegningene er det ene soverommet opprinnelig godkjent som endel av spisestuen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 51007-1/105, tinglyst 22.10.1992, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet pålydende kr 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet Bestemmelse om bebyggelse og vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meddeles styret. Evt utleie av garasjeplass er kun til øvrige seksjonseiere da tilgang til garasje også gir tilgang til oppganger og boder i bygget.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grandelund Boligsameie, med sameiebrøk 81/1135.

Sameiet består av 9 leiligheter og 1 garasjeseksjon.

Forretningsfører er Morten Sørby, tlf. 907 65 966

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Nytt dørcallingsanlegg med videofunksjon montert i 2016 i regi av sameiet.

- Utbedring terrasse seksjon 10 mot øst etter vannskade i forbindelse med høytrykksspyling høsten 2017. Skaden utbedret ved innkreving tilleggskapital.

Planlagte påkostninger:

Mulig utbedring terrasse seksjon 10 mot vest. For øvrig ingen større vedlikeholdsarbeider planlagt.

Det er vedtatt at styret kan kreve inn kr. 150.000,- i fordelt etter leilighetenes størrelse i kvm (dvs med andel 81/937 for denne leiligheten). Dette vil utkjøre kr. 12.967,- for denne leiligheten. Denne kostnaden belastes kjøper uavhengig av overtagelsesdato.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Seksjonen er ledig for overtakelse.

Diverse

Ifm at leiligheten ble hevet ved forrige salg ble det i den forbindelse avholdt ekstraorinært sameiermøte 23.08.2018 og det ble her enstemmig vedtatt at Protector selger seksjon nr 2 med krav til ny kjøper om å instalere Ombrello system som en del av sin oppussing av leiligheten. Det ble da også vedtatt at sameiet skal betale Protector kr. 150.000,- ifm fuktproblematikken.

Protector har fått utarbeidet tilbud på å tilbakeføre leiligheten til opprinnelig stand på ca. kr. 908.000,- i tillegg kommer kostnad for Ombrello system.

Pris ferdig installert Ombrello system i Oslo området med R7+ og 2 stk. referansepunkter er ca kr 73 500. Årlige strømkostnad er i sjiktet 60-90 kr.

Forbehold i tilbud:

- Utbedring av bad: Det er ikke medregnet nytt røropplegg, da det eksisterende antas å fungere. Videre er varmekabel i gulvet ikke medtatt i tilbudet pga. samme årsak.

- Montering av peisovn er medtatt/beskrevet. Avhengig av ønsket type kan pris avvike ift oppgitt kostnad.

- Det er kalkulert kostnader for fliser på bad og gulv i stue/hall på kr. 500,-. pr m2.

- Når det gjelder el-anlegg, foreligger det ikke et konkret tilbud og kostnadene for dette kun estimert i rapporten, da dette ikke er vurdert av el-firma.

Det tas forbehold om at bakenforliggende konstruksjoner og innretninger, er i den tilstand som det forventes for å kunne utføre oppdraget/tilbudet. Avdekkes det uforutsette forhold som ikke er beskrevet over, og som krever utbedring og får økonomisk konsekvens for oppdragsgiver, plikter Bygg og Våtromsgruppen AS å gi tilbakemelding umiddelbart.

Kalkylen er å regne som et tilbud og utbedring av de omtalte forholdene kan utføres av Bygg og Våtromsgruppen AS til kalkulert pris.

Tilbudet er gyldig i 6 – seks måneder fra 05.06.2018, og vil deretter bli indeksregulert.

«Det trådløse gulv og veggdrenerings-systemet. Type OMBRELLO er basert på elektrisk og magnetisk grunnleggende prinsipp. Den opererer ved å sende ut elektromagnetiske bølger (lange bølger) av forskjellige frekvenser. Dette medfører en veksling av veggens frekvens-spektrum og de initierende spenningskreftene som starter den oppadgående kapillærfukten. Med bruk av Ombrello veggdrenerings-system opphører/bryter systemet den oppstigende kapillærfukten.»

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.055,- pr. mnd. og inkluderer: Garasjeplass, kabel tv, varmtvann, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, strøm til fellesareal.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Felleskostnadene har forfall kvartalsvis.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 2.493,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Boligen er pt. tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 356 pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.693.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Grande
Kirkesogn Bygdøy

Steder i nærheten

Villa Grande 0.4 km
Bygdøhus tennis 0.4 km
Vikingskipshuset 0.9 km
Huk 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.5 km
Sentralstasjon Oslo S 7.4 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 3.8 km
Trikkeholdeplass Nobels gate 3.5 km
Bussholdeplass Bygdøhus 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bygdøyhus Idrettsanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Bygdøy stadion 2.6 km
Treningssenter EVO Sjølyst 3.1 km
Treningssenter Elixia Sjølyst 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Bygdøy skole (1-7 kl.) 1.2 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 4.9 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 6.5 km
Øraker skole (8-10 kl.) 7.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 6.2 km
Oslo Private Gymnasium 5.3 km
Hartvig Nissens skole 4.8 km

Barnehager

Bygdøylund barnehage (2-6 år) 0.2 km
Hakkespetten barnehage 0.2 km
Bergebo barnehage 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tårnhuset 3.1 km
Kjøpesenter Skøyentorget 3.2 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 3.1 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 4.4 km
Apotek Boots apotek Skøyen 3.1 km
Apotek PulsApoteket Skøyen 3.2 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 3.7 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 4 km
Dagligvare Spar Bygdøy 0.7 km
Dagligvare Kiwi Skøyen 3 km
Kiosk/video Mix Bygdøykiosken 0.7 km
Bensin Circle K Skøyen 3.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Maritim 4.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 43 år
Gj.snittalder kvinner 42,8 år
Husholdninger med barn 28,4 %
Husholdninger uten barn 71,6 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1360
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grande 1776 825

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?