Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 500 000,- for kr 4 500 000,-

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Granheimtunet 21

Granheimtunet

Granheimtunet

Velkommen inn!

I gangen er det bra med garderobeplass

Romslig og lys stue med utgang til markterrasse

Stuen har flere vindusflater som gir mye naturlig lys

Stuen har flere vindusflater som gir mye naturlig lys

God plass til langbord

Spisestue

Stuen har delvis åpen løsning inn til kjøkkenet

Kjøkken med slette, hvite fronter

Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger

Delvis åpen løsning ut til stuen

Hovedsoverom

Soverom / treningsrom

Soverom / kontor

Romslig, flislagt bad

På badet er det opplegg for vaskemaskin

Markterrasse

Markterrasse

Fra terrassen er det direkte tilkomst ut i "egen" hage

Fra terrassen er det direkte tilkomst ut i "egen" hage

Fra terrassen er det direkte tilkomst ut i "egen" hage

Granheimtunet

Granheimtunet

Granheimtunet

Granheimtunet

Granheimtunet

Granheimtunet

Granheimtunet

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ski/Skitunet - Pen 4-roms selveier i 1. etasje med usjenert beliggenhet på feltet og adkomst til gressplen. Garasjeplass

Granheimtunet 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 650 000,-

Ski/Skitunet - Pen 4-roms selveier i 1. etasje med usjenert beliggenhet på feltet og adkomst til gressplen. Garasjeplass: Ski/Skitunet - Pen 4-roms selveier i 1. etasje med usjenert beliggenhet på feltet og adkomst til gressplen. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 810,-
Fellesgjeld:
Kr 6 306,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 100 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Granheimtunet 21! Selveierleilighet beliggende på populære Skitunet, ca. 2 km vest for Ski sentrum. Leiligeheten har en unik beliggenhet i området med lite innsyn og "egen" hage, med sol hele dagen. Skitunet er et nyere boligfelt i rolige og usjenerte omgivelser i Ås kommune, men med 20-25 minutters gange til Ski sentrum. Med leiligheten følger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Eiendommen ligger i nærhet til både Ski sentrum, Ås og Nordby.

Det er Ski og Vinterbro som er nærmeste handelssentrum. Rett utenfor er det bussforbindelse til både til Ski sentrum, Vinterbro, Ås og Drøbak. I Ski sentrum finnes et meget godt servicetilbud med bl.a. Ski storsenter, kinosenter, bibliotek, kaféer, spisesteder og de fleste andre fasiliteter. Det er enkelt å komme seg til resten av Follo, Oslo og Østfold via E6 og E18. Ski er knutepunkt for offentlig kommunikasjon og har togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Et planlagt nytt dobbeltspor (Follobanen) vil redusere togreisen til og fra Oslo ned til 12 minutter i 2021! Det er gode turmuligheter i nærområdet hele året.

Barnehager og skoler

Det er kort gangavstand til flere barnehager; Tamburbakken barnehage, Solbergtunet barnehage og Pingvinen familiebarnehage. Gangavstand til barne- og ungdomsskoler; Solberg skole, (sto ferdig i april 2018) og Nordbytun ungdomsskole. Nærmeste videregående er Ski videregående skole og Drømtorp videregående skole.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo sentrum: Følg E6/E18 sydover. Følg E18 mot Ski ved Tusenfryd. Ta av ved avkjøring til Ski sentrum. Følg veien gjennom to rundkjøringer. Ta til venstre inn Nordbyveien i tredje rundkjøring. Granheimtunet er så første vei til høyre. Følg skilting til nr. 21. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 6 306,-

Totalpris

Kr 4 656 306,-

Felleskostnader

Kr 3 810,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2008

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

96m2

Bruksareal

100m2

Tomt

16306m2

KR-kode

461874

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Granheimtunet 21, 1406 Ski

Gnr. 102, bnr. 391, snr. 66 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 16.306,3 kvm som tilhører sameiet. Fra terrassen er det adkomst til en usjenert gressplen. Tomten er fellesareal, men benyttes ifølge eier svært sjeldent av andre. Forøvrig er tomten opparbeidet med asfalterte gang/stikkveier og pent opparbeidet fellesareal med

grøntarealer.

Parkering

Én parkeringsplass i felles garasje, (med mulighet for å leie ekstra biloppstilling via øvrige beboere). Fra garasjeanlegget er det heis opp til leiligheten. Gjesteparkering på felles parkeringsplass etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 107 kvm

Totalt bruksareal: 100 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Bruksareal:

Leilighet 100 kvm

Primærrom:

1. etasje 96 kvm: Entre/gang/kjøkken/stue, bad, 3 soverom

Sekundærrom:

1. etasje 4 kvm: Bod

Det medfølger også én bod i kjeller/garasjeanlegg på 5,2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.06.2018 utført av takstmann og tømrermester Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og luftig leilighet med god takhøyde. Boligen holder normalt god standard og har lite bruksslitasje. Den fremstår med lyse- og tidsmessige flater, samtidig som den har en arealeffektiv planløsning. En meget pen og praktisk leilighet! Det er parkett i hele leiligheten foruten bad med fliser. Vegger med malte flater og malt strie. Himlinger med malte flater.

Vi kommer inn i entré/gang med god plass til å henge fra seg. Boligen har en romslig stue med plass til flere sittegrupper. Det er et naturlig sted for spisesone, med god plass til langbord og praktisk tilkomst til kjøkkenet. Gasspeisen i stuen sørger for rask varme og hygge. Leiligheten har store vindusflater noe som gjør det til en lys bolig. Fra stuen er det utgang til markterrasse med heller, sørvestvendt og solrik beliggenhet.

Videre er det tre soverom med mange innredningsmuligheter. Det er bra med skapløsninger for soverom og entré. Veggene er beholdt hvite og man kan selv sette sitt eget preg på boligen om man ønsker det.

Kjøkkenet er montert i åpen men likevel skjermet løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med folierte fronter, nedfelt kjøkkenbeslag med to kummer i laminat benkeplate. Flisfelt over benk og opplegg for oppvaskmaskin. Komfyr, helt kjøleskap og fryseskap (høyskap). Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Leiligheten har et funksjonelt, flislagt bad med varmekabler. Heldekkende servant, underskap med folierte fronter, speilskap med integrert lys og ekstra høyskap for oppbevaring. Vegghengt klosett og dusjhjørne. Det har vært sprekk i fuge i dusj ved to anledninger, begge tilfeller ble dekket via/av sameiet/garanti. I første tilfelle ble hele gulvet flislagt på nytt (2013/2014), i det andre tilfelle var det kun nødvendig med nye fliser i dusjehjørnet (ca. desmber 2016).

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i badegulv, oppvarming via elektriske panelovner ellers. Gassovn i stue og tilkoblingsmulighet for gassgrill ute.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.05.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Skitunet Boligsameie, med sameiebrøk 98/12558.

Sameiet består av 188 leiligheter og 19 næringsseksjoner (ekstra garasjeplasser).

Forretningsfører er Enqvist Eiendom , tlf. 22 80 95 95, e-post: sorensen@enqvist.no

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Fasaden skal males i regi av sameiet, hvorav beboers andel av kostnad er betalt. Det anbefales å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler samt løpende og fremtidige vedlikeholdsplaner. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av Granheim i Nordby datert 21.04.2004, med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det er planlagt utbygging på jordet øst med rekkehus og leiligheter. Ny Kiwi-butikk er under oppføring i Nordbyveien 72.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.810,- pr. mnd. og inkluderer: Felles forsikring, kommunale avgifter og renovasjon (2.774), vedlikehold (233,-), garasje (160,-), nettleie gass (250,-) og kabel-tv/internett (393,-).

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm med en avgift på 370,- pr. mnd.

Fellesutgiftene justeres normalt én til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og blir justert opp med 3 % fra 1. juli 2018. Dette er regnet med i de oppgitte fellesutgifter.

Forbruk av gass faktureres den enkelte direkte ut ifra bruk fra leverandøren som er Norsk Gassnett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Leiligheten er forsikret med en felles forsikringspolise av sameiet, hos Gjensidige forsikring. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.772.699,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Solbergskogen/tamburbakken
Kirkesogn Nordby

Steder i nærheten

Nygård industriområde 1.3 km
Nygårdskrysset 2.3 km
Salmakertunet 2.5 km
Nordby kirke 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.3 km
Sentralstasjon Oslo S 27.2 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 2.4 km
Bussholdeplass Bamsebu 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Folkets hus - aktivitetssal 1.3 km
Idrettsanlegg Dagbo skole svømmehall 2.2 km
Treningssenter Topp Aerobic 0.7 km
Treningssenter Stamina HOT Ski 2.6 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Nordbytun ungdomsskole (8-10 kl.) 4 km
Ski videregående skole 5 km
Drømtorp videregående skole 5.8 km

Barnehager

Tamburbakken barnehage (1-5 år) 0.6 km
Solbergtunet barnehage 0.7 km
Pingvinen familiebarnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 4.8 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 4.8 km
Postkontor Ski Postkontor 4.4 km
Apotek Apotek 1 Ski 1.1 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 4.8 km
Dagligvare Meny Nordbyveien 1.1 km
Dagligvare Kiwi Finstad Mat 1.3 km
Kiosk/video My candy 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 2.3 km
Bensin Esso Tiger Ski 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 41,6 år
Husholdninger med barn 27,6 %
Husholdninger uten barn 72,4 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 557
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Solbergskogen/tamburbakken 1336 595

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Kunderabatt kr 4.000,- gjelder SmartAnnonsepakke

Kunderabatt kr 5.000,- gjelder grunnhonorar

Visningshonorar: To første gratis, deretter kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?