Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 075 000,- for kr 5 075 000,-

Velkommen til Grefsenkollveien 12. Terrasse, utsikt, optimale solforhold, heis og garasje

Oslofjorden og øyene kan sees fra terrassen

Utsikt mot Holmenkollen

Utsikt mot Maridalsvannet og marka

Utsikt

Herlig terrasse med markise

God plass til utemøbler

Detalj, terrasse

Det er montert krok i taket for oppheng av hengekøye

Lys stue med store vindusflater. Terrassedørene ble skiftet i 2012.

Stue med plass til spisebord og sofa

Stue

Stue

Kjøkkenet fra 2012 har godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer medfølger

Pent bad pusset opp i 2012 med badekar

Opplegg for vaskemaskin

Bad

Stort hovedsoverom med garderobeskap

Garderobeskap med speildører

Soverom 2 av god størrelse. Nyere garderobeskap

Trapperom

Trapp med mulighet for å lage en smart lagringsløsning under.

Trapp

Entré

Fasade

Felles gymsal i sameiet

Sameiets eget treningsrom

Planskisse 8.etasje

Planskisse 7.etasje

Grefsen/Kjelsås - Pen 3-roms med solrik terrasse og fantastisk utsikt. Heis og garasje

Grefsenkollveien 12 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

Grefsen/Kjelsås - Pen 3-roms med solrik terrasse og fantastisk utsikt. Heis og garasje: Grefsen/Kjelsås - Pen 3-roms med solrik terrasse og fantastisk utsikt. Heis og garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 408,-
Fellesgjeld:
Kr 20 144,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler, matbutikker, marka og fotballbaner. Også gangavstand til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel og 7/Eleven og sushirestaurant. Søndagsåpen Jokerbutikk i Kjelsåsveien.

Meget veldrevet sameie med store og fine uteområder på egen tomt som er et yndet sted for sameierne i alle aldersgrupper. Ballspill eller annen lek er det god plass til, eller en kan sitte på en av de mange utebenkene og bare nyte stillheten. Skøytebane på vinteren og populær akebakke i Wellabakken rett ved siden av sameiet.

Fra sameiet er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Busser fra Grefsenkollveien og Kjelsåsveien samt trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.

Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg. Egen barnehage i sameiet med fortrinnsrett for beboerne. Her kan en gå tørrskodd til barnehagen.

10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur og busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.

Sameiet har egen hjemmeside: www.grefsenterrassehus.no, og en egen facebookgruppe der verdifull informasjon gis.

Barnehager og skoler

Grefsen barneskole (1-7 trinn). Morellbakken ungdomsskole (8-10 trinn). Flere private og kommunale barnehager i området, inkl. den i bygget (oppgang A) med fortrinnsrett. Det er innvendig adkomst via heis til barnehagen i sameiet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med utdanningsetaten i Oslo kommune.

Adkomst

Kjør Kjelsåsveien som går over i Grefsenkollveien. Ta til venstre etter Akebakkeskogen bussholdeplass mellom Grefsenkollveien 14 og 16. Bruk inngang B-C. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 20 144,-

Totalpris

Kr 5 120 144,-

Felleskostnader

Kr 2 408,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

8

Byggeår

1973

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

37106m2

KR-kode

411864

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grefsenkollveien 12 B, 0490 Oslo

Gnr. 75, bnr. 117, snr. 323 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 37.106 kvm som tilhører sameiet. Delvis skrånende naturtomt mot Grefsenkollen, for øvrig opparbeidet med plen og beplantning, hellelagte og asfalterte gangveier, lekeapparater, sitteplasser, tennisbane og parkeringsareal. Stor lekeplass med plass til ballspill, flere lekestativ og husker, hinderbane og bålplass/gapahuk. På vinteren lages det skøyteis på ballplassen.

Parkering

Parkeringplass i dobbeltgarasje som deles med nabo. Egen vippeport til denne garasjen. Garasjen er godt organisert med oppheng for sykkel, kajakk og bildekk, samt lagring av ski i taket. Sameiet har etablert el-uttak i garasjeanlegget som muliggjør opprettelse av lader for el-bil. Ellers meget bra med gjesteparkering i sameiet. Det er heis opp fra garasjeanlegget til leilighetene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Ledningsnettet fra Gkvn 12 til kommunalt ledningsnett skal byttes ut. Dette finansieres med midler fra sameiets vedlikeholdsfond.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

8.etasje: 5 kvm - entré m/trapp

7.etasje: 61 kvm - bad, stue/kjøkken, 2 soverom, trapperom

I tillegg disponerer boligen 2 boder. Den ene boden ligger utenfor inngangsdøren til leiligheten og denne deles med 2 andre naboer. Den andre boden ligger i 1.etasje og er på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.18 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Blokken er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i betong/mur. Etasjeskillere og leilighetsskillende vegger også i betong/mur. Videre er det grunn til å tro at bygningen er fundmentert på faste masser med betongsåler. Grunnmur av betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. I rapporten er det gitt TG1 på de aller fleste områder, med unntak av innvendige dører og trapp, som får TG2 grunnet vanlig slitasje og alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen leilighet som ble pusset opp i 2012 med nye vinduer, ny terrassedør, nye gulv, nytt kjøkken og nytt bad. Alle vegg og takflater ble også overflatebehandlet og malt i 2012. Inngangsdør ble byttet 2015/2016. Ny skyvedørsgarderobe på begge soverom ble montert 2015/2016.

Leiligheten har veldig fin layout med entré i 8.etasje, mens boligens oppholdsrom er i 7.etasje med utrolig flott utsikt fra stue og terrasse.

Inneholder:

8.etasje:

Entré med plass til skoskap eller liknende. Det er laget en fin hylleløsning i nisjen ved trappen.

7.etasje:

Trapperom med adgang til bad, soverommene og stue og kjøkken. Det er mulig å lage en smart lagringsløsning under trappen.

Lys og luftig stue med store vindusflater som gir masse dagslys og gir god romfølelse. Det er plass til spisebord i forlengelsen av kjøkkenet og en stor sofagruppe + mediemøbel i stuen.

Kjøkkenet ble montert i 2012 og har godt med skap- og benkeplass. Et godt arbeidskjøkken som er åpen mot stuen, men avgrenset på en fin måte med en kjøkkenøy. Et godt arbeidskjøkken! Integrerte hvitevarer medfølger.

Fra stuen er det utgang til terrassen.

Terrassedøren ble skiftet i 2012 noe som medførte betydelig lavere strømforbruk pga god isolasjonsevne. Eier opplyser å få tilbakebetalt mellom kr 5.000/6.000,- ved avregning ved årets slutt.

Terrassen har plass til utemøbler og den har en majestetisk utsikt mot byen, fjorden med øyene, Holmenkollen, marka og mot Maridalsvannet. Helt optimale solforhold med sol fra ettermiddagen til den går ned bak åsen i vest (ca. kl.14-22).

Pent bad som ble pusset opp av fagfolk i 2012. Badet er ustyrt med badekar, vegghengt wc, servant, underskap, høyskap, speil med belysning og det er opplegg for vaskemaskin.

To gode soverom med garderobeskap fra 2015/2016. Soverommene vender ut mot tomten bak sameiet, den svale siden, som kan være et viktig poeng for de som ikke vil ha oppvarmet, vestvendt soverom om sommeren.

Velkommen til Grefsenkollveien 12 B!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Eier har ikke benyttet panelovner og har kun benyttet frittstående ovn om vinteren. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1.12.82. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for Oslo lysverker til å ha stående og vedlikeholde en transformastorstasjon, adkomstrett over sameiets tomt for naboeiendom, rett til å vedlikeholde av vann- og avløpsrør over tomten, plikt til å opparbeide adkomstvei til tomten. Servituttene som er tinglyst før 1968 er forsøkt innhentet, men ikke funnet i arkivene. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene tinglyst i 1968 - 1974 kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Grefsen Terrassehus med sameiebrøk 1/413.

Sameiet består av 5 blokker og omfatter 360 leiligheter i 5 ulike størrelser, samt lokaler for barnehage, lokaler for omsorgsbygg, tjenesteleilighet, trimrom, sameiestue, egen smørebod for preparering av ski i blokk A og det er også opplegg for vask av bil/sykkel ved servicestasjonen utenfor blokk E.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99

- Sameiet har eget trimrom som er nylig modernisert.

- Dugnad samt trappevask må påregnes.

- Det er tillatt å holde husdyr, såfremt dette ikke er til sjenanse for naboene.

- Sameiet har også en fullt møblert leilighet som man kan leie til gjester el.l. for en kort periode.

- Sameiet har investert i en sykkelservicestasjon av typen Bikefix Deluxe. Stasjonen er utstyrt med oppheng for sykkel, ni av de vanligste verktøyene for sykkel, samt en solid sykkelpumpe med trykkmåler.

Foretatt påkostninger de senere år:

Oppussing av øst- og vestfasaden, inngangspartiene, koridorene og garasjeanlegget samt utskifting av vinduene i reposene.

Rehabilitering av avløpsledninger i sameiet til kommunal ledning med innvendig strømpe av PVC.

Grefsen terassehus er veldrevent sameie og har et aktivt styre. Nettsiden deres er: www.grefsenterrassehus.no. Det er lagt en 10 års og 20 års plan for vedlikehold av sameiet.

Sameiet har på bakgrunn av den store økningen i bruk av el- og hybridbiler etablert el-uttak i garasjeanlegget. De som ønsker tilkobling av ladeuttak på sin plass betaler en fastpris for denne etableringen. Anslått til ca 25.000,-

Neste planer for sameiet er:

Sameiet har planer om etablering av et felles brannvarslingsanlegg i blokkene.

Styret fikk på fjorårets generalforsamling ansvar for å utrede alternativer for å øke antall sykkelparkeringer i sameiet. Det er vurdert ulike løsninger, men ikke konkludert hvor eller kostnad på dette.

Utskifting av hovedstoppekraner (5 stk.)

Rensing av husets felles ventilasjonsanlegg.

Trefelling på sameiets eiendom.

Utskifting av takbelegg. Tas ved behov/lekkasjer.

Sameiet skal oppgradere Sameiestua med blant annet HC-tilpasning.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringskart datert 09.10.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-1656. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Deler av sameiets tomt (18.863 kvm) ble i 2014 omregulert til bolig/barnehage. Sameiet eier denne tomten, som ligger i bakkant av blokk D og E, og den ble regulert til et boligprosjekt på 3 blokker med tilsammen 77 leiligheter samt en barnehage. Se saksnr. 200705501 hos plan og bygningsetaten for mer informasjon.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.405,- pr. mnd. og inkluderer: Vedlikeholdsfond, renter og avdrag på fellesgjeld, kabel - tv, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, vaktmester og renhold av fellesarealer. I tillegg innkreves kr 809,- pr. mnd. til akonto strøm som avregnes 1 gang i året.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.500 kWh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.254.111,-.

Av dette beløpet utgjør kr 20.144,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsenlia
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Sverre Enevolds plass 1 km
Rønningen folkehøgskole 1.5 km
Grefsen kirke 1.5 km
Storokrysset 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Doktor Smiths vei 0.8 km
Bussholdeplass Akebakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1.3 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1.9 km
Treningssenter SATS Storo 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.7 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 2.7 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.9 km
Nydalen videregående skole 4 km
Blindern videregående skole 5.2 km

Barnehager

Grefsen terrasse barnehage (1-6 år) 0 km
Grefsenlyst FUS barnehage 0.1 km
Sanatoriet barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.7 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 2.2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.6 km
Postkontor Nydalen postkontor 2.4 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.6 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 2.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Joker Kjelsås 0.9 km
Dagligvare Spar Kjelsås 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 1.5 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.8 km
Bensin Circle K Bjerke 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 43,7 år
Gj.snittalder kvinner 45 år
Husholdninger med barn 18,9 %
Husholdninger uten barn 81,1 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 250
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grefsenlia 2091 1202

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning ( 2 stk. inkludert)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?