Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 220 000,- for kr 5 220 000,-

Velkommen til Grefsenkollveien 12 E!

Fantastisk utsikt fra terrassen

Utsikt mot Oslofjorden

Maridalsvannet og Maridalen

Vestover mot Holmenkollen

Vestvendt terrasse på ca. 7,5 kvm

På terrassen har man solen fra ca. 14.00 til langt på kveld

Fin plass til utemøbler og gassgrill

 

Romslig stue med panoramavinduer

Stuen er lys med plass til både spisebord og sofagruppe

Detaljbilde - stue

Stuen er nymalt i 2018

Åpen løsning mot kjøkkenet

Spiseplass med fantastisk utsikt

 

Lyst kjøkken med integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp

God skap- og benkeplass på kjøkkenet

Kjøkken

 

Detaljbilde - kjøkken

 

Trapperom med plass til f.eks kontorløsning eller oppbevaring under trappen

Trapp opp til entreén

Trapperom

Eldre flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Badet har god størrelse

Bad

Romslig hovedsoverom som vender ut mot bilfritt område

God oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe

Soverom 2 med medfølgende garderobeskap

Begge soverommene ble malt i april 2018

Entré i 8. etasje med skyvedørsgarderobe

Planskisse

Fasade

Sameiet har lekeplass, fotballbane og store grønne områder

Sameiets eget trimrom

Turløype fra Akebakkeskogen, en kort gåtur fra sameiet

Grefsenkollen restaurant

Fra Trollvann går det mange fine løyper inn i marka

Storo storsenter er nærmeste kjøpesenter

Grefsen/Kjelsås

Grefsenkollveien 12 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Grefsen/Kjelsås: Lys 3-roms med fantastisk utsikt, solforhold og god intern beliggenh. Vestv. terr, heis, garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Fellesgjeld:
Kr 18 445,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i rolig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, marka og fotballbaner/friarealer. Også gangavstand til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, 7/11, sushirestaurant, Bella restaurant og På Platået skjenkestue.

Leiligheten har en meget flott intern beliggenhet i sameiet i kanskje den mest ettertraktede blokken.

Meget veldrevet sameie med store og fine uteområder på egen tomt som er et yndet sted for sameierne i alle aldersgrupper. Ballspill eller annen lek er det god plass til eller en kan sitte på en av de mange utebenkene og bare nyte stillheten. Skøytebane på vinteren og populær akebakke i Wellabakken rett ved siden av sameiet.

Fra sameiet er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Busser fra Grefsenkollveien og Kjelsåsveien samt trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.

Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.

10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur og busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.

Sameiet har egen hjemmeside: www.grefsenterrassehus.no

Barnehager og skoler

Grefsen barneskole (1-7 trinn). Morellbakken ungdomsskole (8-10 trinn). Flere private og kommunale barnehager i området, inkludert den i blokken med fortrinnsrett for sameierne i Grefsen Terrassehus. Det er innvendig adkomst via heis til barnehagen i sameiet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med utdanningsetaten i Oslo kommune.

Adkomst

Kjør Kjelsåsveien som går over i Grefsenkollveien. Ta til venstre etter Akebakkeskogen bussholdeplass mellom Grefsenkollveien 14 og 16. Bruk inngang D-E. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 18 445,-

Totalpris

Kr 4 518 445,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

7

Byggeår

1973

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

37107m2

KR-kode

411818

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grefsenkollveien 12 E, 0490 Oslo

Gnr. 75, bnr. 117, snr. 84 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 37.107 kvm som tilhører sameiet. Delvis skrånende naturtomt mot Grefsenkollen, for øvrig opparbeidet med plen og beplantning, hellelagte og asfalterte gangveier, lekeapparater, sitteplasser, tennisbane og parkeringsareal. Stor lekeplass med flere lekestativ og husker, hinderbane og bålplass/gapahuk.

Parkering

Parkeringplass i garasje med port medfølger. Mange gjesteparkeringsplasser i sameiets garasjeanlegg. Sameiet har etablert el-uttak i garasjeanlegget som muliggjør opprettelse av lader for el-bil. Det er heis opp fra garasjeanlegget til leilighetene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:

7. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom, stue, kjøkken: 62 kvm

8. etasje: Entré/trapp: 5 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i 1. etasje, samt en bod i 8. etasje som deles med to naboer.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.18 utført av Fredrik Hauki.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong- og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i mur/betong. Fasader forblendet med teglstein og malt betong. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at vinduer og terrassedør er 43 år gamle og har derfor fått TG 2. Badet er også av eldre dato og det anbefales at det dusjes i dusjkabinett.

Selger opplyser at avtrekksvifte på kjøkken ikke fungerer.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet med flott planløsning og vestvendt beliggenhet med fantastiske utsikts- og solforhold. Utgang fra stue til en vestvendt terrasse med utsikt over store deler av Oslo by, fjorden, nærområdet, Holmenkollen, Maridalen/Nordmarka og Maridalsvannet. Leiligheten ligger i E-blokken som av de fleste ansees som den beste beliggenheten i sameiet.

Hele leiligheten er nymalt i lekre, moderne farger vår 2018.

Det er heisadkomst til leilighetens etasjeplan med inngang i 8.etasje.

Inneholder:

8.etasje:

Lys entré med parkett på gulv og skyvedørsgarderobe med plass til å henge fra seg ytterklær.

7.etasje:

Lys og fin stue/spisestue med panoramaglassdører og store vindusflater ut mot terrassen. Parkett på gulv og nymalte flater ellers. Fra sofaen og spiseplassen kan man nyte den flotte utsikten. Utgang til en vestvendt terrasse med meget gode solforhold og fantastisk utsikt over Oslo by, Oslofjorden Holmenkollen, Marka og Maridalsvannet.

Åpen kjøkkenløsning med halvvegg mellom spiseplassen og kjøkkenet. Glatte, hvite fronter og benkeplate i tre. Mosaikkfliser mellom benk og overskap, samt på halvvegg. God skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap.

Eldre bad med dusjkabinett. Grå fliser på gulv og lyse fliser på vegg. På badet har man en praktisk brettebenk. Opplegg for vaskemaskin.

Trappegang med parkett på gulv og nymalte flater ellers. Flere innredningsmuligheter for dette rommet som feks. plassering av kontorpult under trapp.

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Parkett på gulv og nymalte flater ellers. Meget god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.

Soverom 2 med parkett på gulv og nymalte flater ellers. Også her er det god oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i 1.etasje samt del av fellesbod i gangen i 8.etasje.

Sameiet har en rekke fellesområder som er til stor glede for sameierne. Blant annet er det et felles treningsrom som er godt utstyrt med en rekke treningsapparater, sameiestua som kan leies av sameierne for selskaper osv. Sameiet har også en egen utleieleilighet som kan leies ved besøk osv. Det er i tilknytning til garasjeanlegget også en felles vaskeplass for vask av både bil og sykler. Sameiet har flotte uteområder med store gressplener, ballplass, lekeplass, hinderløype med grillstue og egen tennisbane.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.12.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for Oslo lysverker til å ha stående og vedlikeholde en transformastorstasjon, adkomstrett over sameiets tomt for naboeiendom, rett til å vedlikeholde av vann- og avløpsrør over tomten, plikt til å opparbeide adkomstvei til tomten. Servituttene som er tinglyst før 1968 er forsøkt innhentet, men ikke funnet i arkivene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet sameiet Grefsen Terrassehus, med sameiebrøk 1/413.

Sameiet består av 5 blokker og omfatter 360 leiligheter i 5 ulike størrelser, samt lokaler for barnehage, lokaler for omsorgsbygg, tjenesteleilighet, trimrom, sameiestue mm.

Forretningsfører er Obos eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.

- Sameiet har eget trimrom som er nylig modernisert.

- Dugnad må påregnes.

- Det er tillatt å holde husdyr, såfremt dette ikke er til sjenanse for naboene.

- Sameiet har også en fullt møblert leilighet som man kan leie til gjester el.l. for en kort periode.

- Sameiet har investert i en sykkelservicestasjon av typen Bikefix Deluxe. Stasjonen er utstyrt med oppheng for sykkel, ni av de vanligste verktøyene for sykkel, samt en solid sykkelpumpe med trykkmåler.

Foretatt påkostninger de senere år:

Rehabilitering av avløpsledninger i sameiet til kommunal ledning med innvendig strømpe av PVC.

Oppussing av øst- og vestfasaden, inngangspartiene, koridorene og garasjeanlegget samt utskifting av vinduene i reposene.

Grefsen terassehus er veldrevent sameie og har et aktivt styre. Nettsiden deres er: www.grefsenterrassehus.no. Det er lagt en 10 års og 20 års plan for vedlikehold av sameiet.

Sameiet har på bakgrunn av den store økningen i bruk av el- og hybridbiler etablert el-uttak i garasjeanlegget. De som ønsker tilkobling av ladeuttak på sin plass betaler en fastpris for denne etableringen. Anslått til ca 25.000,-

Neste planer for sameiet er:

Sameiet har planer om etablering av et felles brannvarslingsanlegg i blokkene.

Styret fikk på fjorårets generalforsamling ansvar for å utrede alternativer for å øke antall sykkelparkeringer i sameiet. Det er vurdert ulike løsninger, men ikke konkludert hvor eller kostnad på dette.

Utskifting av hovedstoppekraner (5 stk.)

Rensing av husets felles ventilasjonsanlegg.

Trefelling på sameiets eiendom.

Utskifting av takbelegg. Tas ved behov/lekasjer.

Sameiet skal oppgradere Sameiestua med blant annet HC-tilpasning.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringplan datert 09.10.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-1656. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Deler av sameiets tomt (18.863 kvm) ble i 2014 omregulert til bolig/barnehage. Sameiet eier denne tomten, som ligger i bakkant av blokk D og E, og den ble regulert til et boligprosjekt på 3 blokker med tilsammen 77 leiligheter samt en barnehage. Se saksnr. 200705501 hos plan og bygningsetaten for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.408,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vedlikeholdsfond, betjening av fellesgjeld, vaktmestertjenester, renhold av fellesområder, felles forsikring, kommunale avgifter, forvaltningsførsel med mer.

I tillegg betales kr 809,- pr. mnd. for a-konto strøm som avregnes en gang i året.

De totale månedlige felleskostnedene blir da kr 3.217,-.

Felleskostnadene er fordelt slik:

A-konto strøm 809,-

Felleskostnader 1.935,-

Vedlikeholdsfond 196,-

Kabel-TV 277,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd via fibernett. Grunnpakke tv og bredbånd (30/30 mbps) er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.637.439,-.

Av dette beløpet utgjør kr 18.445,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssum

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Fagerheim Rogneby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?