Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 250 000,- for kr 8 250 000,-

Grefsenkollveien 20 E

Unik loftstue med glasstak. Det er montert tilpasset solavskjerming til de fleste av takvinduene.

Loftstuen. Til venstre i bildet kan man se del av luken inn til ekstra lagringsplass i kneveggen

Fantastisk beliggende balkong med utrolig utsikt. Rekkverk med glassfelt. Fliser på gulvet,

Uforstyrret utsikt til Oslofjorden

Oslo by og fjord

Balkongen er på ca. 10 kvm

Utsikt mot Holmenkollen

Utsikt

Utsikt mot Maridalsvannet

Utsikt (zoom)

Loftstuen har peis. Adgang til et vaskerom/kjøkken.

Vaskerom i tilknytning til loftstuen. Her har man flere muligheter. Kanskje lage en smart nisje innerst for vask/tørk som man skuler med skyvedører og lage et minikjøkken for bevertning i loftsetasjen?

Romslig bad med eldre standard. Oppussing må påregnes.

Soverom 5.etasje med skyvedørsgarderobe. Dette sovverommet var opprinnelig 2 soverom. Etasjens andre soverom er ikke avbildet pga lagring.

Trappegang. Til venstre over trappen (ikke avbildet) er det et smart oppbevaringsareal for yttertøy/lagring. Inngangsdøren tar deg ut i felles trappegang med adgang til loftsboden på ca. 6 kvm

Trappegang 4.etasje. Plass til kontorløsning eller lagringsmuligheter under trappen

Romslig kjøkken med masse skap- og benkeplass

Spiseplass ved kjøkkenvinduet

Langstrakt stue med plass til spisestuemøbler, reoler/seksjoner eller liknende. Soverommet i enden av stuen er ikke tatt bilde av i annonsen pga lagring.

Det er pipeløp i stuen til venstre i bidlet. Innerst i stuen er det et trinn opp til en "utsiktsstue" med plass til sofagruppe, alternativt om man ønsker spisestuen der.

"Utsiktsstue" med nye vinduer i 2018.

Utsikt fra stuevinduet

Taolettrom i tilknytning til entré i 4.etasje

Fasade(01)

Fasade(02)

Garasje(01)

Planskisse 4.etasje

Planskisse 5.etasje

Grefsenseteren

Grefsenkollveien 20 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 500 000,-

Grefsenseteren: Toppleilighet over to plan. Unik loftstue, peis, balkong og magisk utsikt. Oppussing. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 319,-
AREAL (P-ROM / BRA)
131 / 131 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i Grefsenkollen som er et rolig og barnevennlig boligområde hovedsakelig bestående av villa- og blokkbebyggelse. Svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum.

Sameiet Grefsenseteren har en unik beliggenhet med tanke på utsikt over Oslo og nærheten til marka. Leiligheten har meget gode solforhold med sol fra tidlig formiddag til sent på kveld sommertid. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene i Lillomarka og Nordmarka. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Grefsenkollen (www.oslo-skisenter.no) eller hoppbakken på Linderudkollen.

Grefsenkollveien er en av Oslos mest populære treningsbakker for rulleski, sykkel og løping. På toppen av Grefsenkollen ligger Grefsenkollen Restaurant som i mange år har vært et populært mål for søndagsturer.

Det er flere hyggelige bademuligheter i området som blant annet Trollvann, Grønvoldstangen og Brekkedammen.

Fine turveier også langs Akerselva til Nydalen og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum.

Det er bussholdeplass rett utenfor leiligheten og en kort spasertur til nærmeste trikkeholdeplass. Storo Storsenter ligger 5 minutter unna med buss/bil. Storo Storsenter er Oslos største shoppingsenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Flere barnehager i nærområdet og gangavstand til barneskole og ungdomsskole.

Gangavstand til Grefsenplatået med 7/Eleven, grønnsakshandler, frisør og skjønnhetsalong med mer.

Flere treningssentre og andre fritidstilbud i nærområdet med allsidig tilbud til barn og voksne.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Skeid og Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Disen barneskole (1.-7. trinn) og Morellbakken ungdomsskole (1.-8. trinn). Det ligger flere private og kommunale barnehager i området.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 500 000,-

Felleskostnader

Kr 4 319,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1985

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

131m2

Bruksareal

131m2

Tomt

7897m2

KR-kode

41.18150

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grefsenkollveien 20 E, 0490 Oslo

Gnr. 75, bnr. 2, snr. 48, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.914 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplener og beplantning.

Parkering

Det følger med en garasjeplass til hver seksjon. Garasjen ligger under Grefsentoppen boligsameie på andre siden av veien. Moderne og oppvarmet garasjeanlegg.

Ifølge vedtekene har sameiet midlertidig bruksrett for disse garasjeplassene. Ifølge vedtektene gjelder bruksretten i 30 år fra 2017.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 144 kvm

Totalt bruksareal: 131 kvm

Totalt primærrom: 131 kvm

Primærrom:

4.etasje: 68 kvm - hall m/trapp, kjøkken, stue, soverom, wc.

5.etasje: 63 kvm - trapperom, bad, stue, 2 soverom, vaskerom: 63 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 loftsbod på ca. 6 kvm og en kjellerbod på ca. 7 kvm. I tillegg er det lagring i knevegg i loftsstuen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 21.11.18 utført av takstmann Jan Berby.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 5 etasjer + kjeller. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Støpt betong i bærende konstruksjoner, yttervegger forblendet med spekkmurt teglsten. Saltak i trekonstruksjon med rupanel som undertak og tekket med papp. Oppført i stål, mur og betongkonstruksjoner med leilighetsskillende vegger og dekker i armert betong. I 4.etasje er leilighetsskillende vegger ikke i armert betong. Fasader i pusset/malt mur og flatt yttertak antatt tekket med papp/membran.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdeler/installasjoner. I vedlagte rapport har takstmannen gitt TG3 for bad, og det er ellers gitt en rekke TG2 for blant annet kjøkken, sikringsskap, vannledninger med mer. Det er også gitt flere TG1. Leiligheten må ansees som et oppussingsobjekt der kjøper må påregne oppussing/fornying/ og delvis rehabilitering av de fleste flater og

installasjoner. Hovedårsak til TG2 og TG3 er på bakgrunn av alder og slitasje. Eier opplyser at vann i wc i 4.etasje renner sakte og kan tyde på tettheter. Kjøper må derfor påregne utbedring av dette via rørlegger.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Toppleilighet over to plan med unik loftstue og en balkong med helt utrolig utsikt. Leiligheten er utidsmessig og har behov for fornying av de aller fleste overflater og installasjoner.

Inneholder:

4.etasje:

Entré/trappegang av god størrelse. Her er det plass til kommoder og løsning for oppheng av yttertøy. Noe lagringsmuligheter inder trappen.

Separat toalettrom med wc og håndvask.

Romslig kjøkken med original innredning. Rikelig med skap- og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin.

Stort og godt soverom med god plass til garderobeskap, dobbeltseng og nattbord.

Stor stue i to nivåer med flere mulige møbleringsløsninger. Det er god plass til f.eks. spisebord og reoler/seksjoner i den innerste del av stuen. Stuen har pipeløp. Det er videre to trappetrinn opp til ytterste del av stuen. Kanskje man ønsker seg spisestuen her, eller ønsker man lage en loungeavdeling eller liknende med utsikt mot by, maridalsvannet og holmenkollen. Vinduene ble skiftet i 2018. Stuen har merbauparkett som har vært slipt kun én gang.

5.etasje:

Trapperom hvor det er laget en smart løsning for lagring/oppbavering av tøy i nisje over trappen. Fra trappegangen er det adgang til felles trappegang med videre tilgang til bodområde. Her disponerer leiligheten en loftsbod på ca. 6 kvm.

Etasjen har videre to soverom, som opprinnelig var 3 soverom. Soverommene har teppe på gulv og generell oppussingsbehov.

Stort bad av eldre dato. Badet er utstyrt med wc, servant med underskap, oerskap, speil og en dusjnisje med dusjvegg. Gulvvarme.

Unik loftstue med glasstak hvor man kan se stjernehimmelen fra sofekroken. Det er montert tilpasset solavskjerming på de fleste av takflatene. Stuen har peis og det er plass til sofagruppe/tv-stue og det er adgang til et vaskerom. Dette vaskerommet kan tenkelig gjøres om til et lite kombinert vaskerom og minikjøkken.

Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 10 kvm. Det er flislagt gulv og rekkverk med glassfelt. Balkongen har helt fantastisk utsikt mot Osjofjorden, øyene, Holmenkollen, Maridalsalpene og Maridalsvannet. Solforholdene er helt optimale med sol fra tidlig formiddag til solnedgang.

Loftstuen har også tilgang til et lagringskott i kneveggen.

I tillegg til dette har leiligheten adgang til loft via takluke (ikke forespurt eller godkjent av styret) og en praktisk kjellerbod på ca. 7 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Det er montert peis i loftstuen. Pipeløp i stuen i 4.etasje.

Gulvvarme på badet i 5.etasje.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.02.1988.

Det foreligger ferdigattest for arkoppbygning og takterrasse datert 30.11.1993. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke hulltagning for loftsluke i taket på gangen i 5.etasje. Denne endringen er ikke søkt styret eller kommunen.

Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning og overtar risikoen for evt. pålagte endringer som kommunen/styret kan pålegge eier av leiligheten.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rettigheter til vedlikehold av vei, vann og kloakk fra Oslo kommune.

Dagboknr. 25915 fra 1983 gjelder utskillelse/bebyggelse. Grefsenkollveien utvides langs eiendommen til reguleringslinjen på begge side samtidig med byggearbeidet. Oslo kommune kan trekke dispensasjonen tilbake med den virkning at sameiet må opparbeide vei til og langs den siden av tomten hvor eiendommen har sin adkomst i en effektiv bredde av 6m/20m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Grefsenseteren boligsameie har bruksrett til 87 parkeringsplasser i garasjeanlegget i Grefsentoppen boligsameie (Grefsenkollveien 21/23, gnr. 75, bnr. 13 ). Rettigheten er tinglyst 15.09.2009 med dagboksnr. 681295.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grefsenseteren boligsameie sameie, med sameiebrøk 150/7084.

Sameiet består av 70 leiligheter og 7 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017:

- Nye lekeapparater montert.

- Skiftet vinduer i A/B og E/F.

- Asfaltert gangvei.

- Malt inngangsdører.

2016:

- Rens av ventilasjonskanaler.

2015:

- Ny sosial uteplass/riving+søppelskur.

2014-2015:

- Nye avfallsbrønner.

2014:

- Utvidelse av gjesteparkering.

2012-2013:

- Takrehabilitering.

2008:

- Murskade i C og G utbedres.

- Skadede vinduer skiftes.

2006- 2007:

- Maling av oppgang E og G.

2005-2006:

- Varmtvannstanker sjekket.

2004-2005:

- Maling av vinduer og terrasse.

Planlagte påkostninger:

Ingen kjente planer for 2019 ifølge styreleder.

Det er 4 leiligheter som har bygget terrasse i 5.etasje. Disse seksjonene har vedlikeholdsplikt for egen terrasse og dette gjelder også for seksjon 48.

Ifølge vedtekene har sameiet midlertidig bruksrett for garasjeplassene som disponeres under Grefsentoppen boligsameie. Ifølge vedtektene gjelder bruksretten i 30 år fra 2017.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bygge- område for boliger, felles areal - parkering og spesialområde - bevaring/almennyttig formål (grendehus)(formål)i henhold til reguleringsplan s-2654 datert 21.03.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.03.1983.

Utsnitt av plan ligger vedlagt salgsoppgaven. Tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er regulert og planlagt et boligprosjekt med 77 leiligheter, ballplass og en barnehage på tomten i bakkant av Grefsenkollveien 12 mot Grefsenkollveien på oversiden av Grefsenseteren boligsameie (Grefsenkollveien 20). Se reguleringskart vedlagt salgsoppgave og evt saksnr. 200705501 hos plan og bygningsetaten for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Leiligheten blir overlevert ryddet, men ikke i rengjort stand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.319,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, trappevask og andre diverse driftskostnader.

Felleskostnadene øker med 10% fra 01.01.2019.

Fellesutgiftene kan justeres en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 4.197,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kWh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.718.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsenlia
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Sverre Enevolds plass 1 km
Rønningen folkehøgskole 1.5 km
Grefsen kirke 1.6 km
Trollvannsstua 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Doktor Smiths vei 0.8 km
Bussholdeplass Grefsenseteren 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1.3 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1.9 km
Treningssenter SATS Storo 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 2.2 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 2.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 2.2 km
Nydalen videregående skole 3.2 km
Blindern videregående skole 5.2 km

Barnehager

Grefsenlyst FUS barnehage 0.3 km
Grefsen terrasse barnehage (1-6 år) 0.3 km
Sanatoriet barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.7 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 2.2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.8 km
Postkontor Nydalen postkontor 2.4 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.7 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 2.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Joker Kjelsås 1 km
Dagligvare Spar Kjelsås 1.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.1 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 1.6 km
Bensin Circle K Bjerke 2 km
Bensin Circle K Storo 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 43,7 år
Gj.snittalder kvinner 45 år
Husholdninger med barn 18,9 %
Husholdninger uten barn 81,1 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 250
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grefsenlia 2091 1202

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?